FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Jedinstvo je prosla sezona kostala 600 hiljada KM,a Slobodu je puno vise.Oni su imali Ciru koji je uzeo velike pare,pripreme u Sloveniji,i igrali su skoro svake sedmice prijateljske utakmice.U tih 600 hiljada sto je Jedinstvo kostala sezona,racunajte da smo i nekim igracima ostali duzni,neki su igraci prije kraja sezone napustili klub sto je dodatno manje troskova.
Ma da ova sezona ko god bude isao na PL kostace puno manje,jer prosle sezone je konkurencija bila duplo veca.Jedinstvo,Sloboda,Bratstvo i moze se stavit Rudar jer su jedno vrijeme bili u igri,a Jedinstvo i Sloboda su imale strasne ekipe koje bi sa onim igracima i u PL vodile bitnu ulogu.
Ma da ova sezona ko god bude isao na PL kostace puno manje,jer prosle sezone je konkurencija bila duplo veca.Jedinstvo,Sloboda,Bratstvo i moze se stavit Rudar jer su jedno vrijeme bili u igri,a Jedinstvo i Sloboda su imale strasne ekipe koje bi sa onim igracima i u PL vodile bitnu ulogu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nije kasno za novi Budžet. Naprotiv. Budžet općine Lukavac se usvaja u decembru (uvijek smo prvi po tom pitanju u BiH), a rebalans je sredinom godine. Dakle, Radnički još uvijek troši pare koje su mu predviđene Nacrtom budžeta koji je napravljen u novembru 2013.studeni je napisao/la:Pojedinci se bespotrebno ložesodaacm je napisao/la:Koliko sam cuo mi definitivno ne zelimo u premierku...dzaba se lozimo.... treba love za tu zajebanciju, ne samo za PL već i ova sezona bi prilično više koštala (pitaj bišćane ili tuzlake koliko je njih koštala trka za ulazak).... budžet je takav kakav je, za novi je prilično kasno...preko kluba se ne pobjeđuje na izborima pa da ti SDA daje, pare svakako idu na preče stvari...
Što više bodova skupit u ovom dijelu, u drugom većinom dočekujemo ekipe iz donjeg dijela tabele pa bi se magična crta od 40 bodova trebala preći već u aprilu....i onda laganica
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Pa koji je novac u pitanju ako se moze saznati ovako ili PP ? Mislim ako vec ne zelimo u PL i ako bude kakve petljavine ( na sto mi se povraca) da makar to iskoriste za skolu fudbala i infrastrukturu a ne na crne fondoveZoom088 je napisao/la:Nije kasno za novi Budžet. Naprotiv. Budžet općine Lukavac se usvaja u decembru (uvijek smo prvi po tom pitanju u BiH), a rebalans je sredinom godine. Dakle, Radnički još uvijek troši pare koje su mu predviđene Nacrtom budžeta koji je napravljen u novembru 2013.studeni je napisao/la:Pojedinci se bespotrebno ložesodaacm je napisao/la:Koliko sam cuo mi definitivno ne zelimo u premierku...dzaba se lozimo.... treba love za tu zajebanciju, ne samo za PL već i ova sezona bi prilično više koštala (pitaj bišćane ili tuzlake koliko je njih koštala trka za ulazak).... budžet je takav kakav je, za novi je prilično kasno...preko kluba se ne pobjeđuje na izborima pa da ti SDA daje, pare svakako idu na preče stvari...
Što više bodova skupit u ovom dijelu, u drugom većinom dočekujemo ekipe iz donjeg dijela tabele pa bi se magična crta od 40 bodova trebala preći već u aprilu....i onda laganica
Bilo ili ne bilo kasno za novi budžet, čisto sumnjam da će se ići u tu investiciju. Vidjet ćemo...
Nego gledam ovaj zapisnik iz Bihaća, niko ne spominje da nam je golman dobio crveni nakon utakmice. Uz Jahu koji bi trebao pauzirat zbog tri žuta, jel ostajemo i bez Baščelića kontra Bratstva?!
Nego gledam ovaj zapisnik iz Bihaća, niko ne spominje da nam je golman dobio crveni nakon utakmice. Uz Jahu koji bi trebao pauzirat zbog tri žuta, jel ostajemo i bez Baščelića kontra Bratstva?!
Otkud to ?? Nismo ni vidjeli tu situaciju mi koji smo bili na utakmicistudeni je napisao/la:Bilo ili ne bilo kasno za novi budžet, čisto sumnjam da će se ići u tu investiciju. Vidjet ćemo...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
http://www.nsfbih.ba/upload/documents/Z ... 20kolo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
FK RADNIČKI
br. 1 Baščelić Mehmed (1600286) u 90.+5. Min Vrijeđanje, na asistenciju cetvrtog sudca isti je
prijavljen zbog psovanja i pokušaja udaranja protivničkog igrača koji nije bio u zapisniku ali se
nalazio u tunelu svlačionica (Emrah Hasanhodžić)
FK RADNIČKI
br. 1 Baščelić Mehmed (1600286) u 90.+5. Min Vrijeđanje, na asistenciju cetvrtog sudca isti je
prijavljen zbog psovanja i pokušaja udaranja protivničkog igrača koji nije bio u zapisniku ali se
nalazio u tunelu svlačionica (Emrah Hasanhodžić)
Pregled sa meca Jedinstvo - Radnicki
" onclick="window.open(this.href);return false;
I opet go iz prekida, ne znam ima li ekipe koja lošije brani prekide! Niko nikog ne pratiLloriS je napisao/la:Pregled sa meca Jedinstvo - Radnicki

btw tereni u ligi su užas, ovaj je još lošiji nego u Lukavcu protiv Mladosti.... po ovakvim terenima je teško hodat a kamoli još i igrat neki fudbal....
Teren je u Bihacu vec 6-7 god u katastrofalnom stanju, kad je fino vrijeme on se i donekle utegne ali dok kisa padne gotovo je.
Ma većina terena u ligi je takva, užas zivi. Kad vidiš gdje igrači igraju, nema im se šta puno ni prigovoriti. Biće bolje, nekad...LloriS je napisao/la:Teren je u Bihacu vec 6-7 god u katastrofalnom stanju, kad je fino vrijeme on se i donekle utegne ali dok kisa padne gotovo je.
-
- Kontakt:
Nema u BOsni fudbala, dok svi klubovi ne porade na infrastrukturi. Ovaj teren je blago reci los, ali nas Josik nije nista puno bolji od ovoga. Neigrivo, lopta jedva ide po zemlji.Po pregledu nekako Jedinstvo imalo vise prilika, sa igracem vise smo tarabe opet bili.
Vidim da neočekivano dobro gurate pa da pohvalim!
Vidim da su Mujić i Jaganjac po 3 gola zveknuli, ali ne mogu da vjerujem da Laki je utrpao 4. Mislio sam da je njegov ozbiljni fudbal završen!

Vidim da su Mujić i Jaganjac po 3 gola zveknuli, ali ne mogu da vjerujem da Laki je utrpao 4. Mislio sam da je njegov ozbiljni fudbal završen!
tuzlanska Sloboda
Tom trojcu bas lezi formacija izvlaci se maks iz njih ... Mujica pogotovo jedva cojk idezlajci je napisao/la:Vidim da neočekivano dobro gurate pa da pohvalim!![]()

Mada je Laki mogo zabit 10 komotno od onih silnih sansi

inace ?
Kakav je ovo član 52 po kojem smo kažnjeni 500KM? Jel zbog baklji ...
Slaba organizacija utakmice i neredi na stadionu
Član 52.
Klub koji ne organizuje utakmicu u skladu sa propisima nadležnog
nogometnog/fudbalskog rukovodstva, ne odredi redare ili ih odredi u nedovoljnom broju,
će biti kažnjen:
• novčanom kaznom od 1.000 do 2.000 KM
Zabranjuje se svaka upotreba pirotehničkih sredstava na tribinama i ograđenom
dijelu terena, te ukoliko klub organizator ne spriječi unošenje istih će biti kažnjen:
• novčanom kaznom od 1.000 do 8.000 KM
Izgleda da je do 50 baklji 500 KM, od 50 do 100 baklji 1000 KM itd, itd
Inače, golman Baščelić je kažnjen od strane Disciplinske komisije novčanom kaznom u iznosu od 300 KM.
Član 52.
Klub koji ne organizuje utakmicu u skladu sa propisima nadležnog
nogometnog/fudbalskog rukovodstva, ne odredi redare ili ih odredi u nedovoljnom broju,
će biti kažnjen:
• novčanom kaznom od 1.000 do 2.000 KM
Zabranjuje se svaka upotreba pirotehničkih sredstava na tribinama i ograđenom
dijelu terena, te ukoliko klub organizator ne spriječi unošenje istih će biti kažnjen:
• novčanom kaznom od 1.000 do 8.000 KM
Izgleda da je do 50 baklji 500 KM, od 50 do 100 baklji 1000 KM itd, itd

Inače, golman Baščelić je kažnjen od strane Disciplinske komisije novčanom kaznom u iznosu od 300 KM.
On već par godina jedva hodaJohnLowe je napisao/la:Mujica pogotovo jedva cojk idezlajci je napisao/la:Vidim da neočekivano dobro gurate pa da pohvalim!![]()
Vidim da su Mujić i Jaganjac po 3 gola zveknuli, ali ne mogu da vjerujem da Laki je utrpao 4. Mislio sam da je njegov ozbiljni fudbal završen!![]()

Jedini čovjek na svijetu koji može više skočit nego potrčat

tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:

Sutra srce na teren i pobjedit komšije

Znači, katastrofa danas. Najlošija partija Radničkog u ovoj sezoni. I opet sreća nas je pogledala pa je ostalo 0-0.
Čini mi se da se neko negdje jednom zapitao zbog čega kritikujem Džindu? Postaviću screenshot jedne poruke od prije nekoliko dana. Čekao sam da se utakmica završi, da vidim da li je to samo glasina (kao što ovdje šire glasine i donose provjerene informacije s kafe
) ili ima istine.
Istina je, na našu žalost.

Čini mi se da se neko negdje jednom zapitao zbog čega kritikujem Džindu? Postaviću screenshot jedne poruke od prije nekoliko dana. Čekao sam da se utakmica završi, da vidim da li je to samo glasina (kao što ovdje šire glasine i donose provjerene informacije s kafe

-
- Moderator
- Kontakt:
Drug jesmo igrali bolje od vas ili ?Zoom088 je napisao/la:Znači, katastrofa danas. Najlošija partija Radničkog u ovoj sezoni. I opet sreća nas je pogledala pa je ostalo 0-0.
Čini mi se da se neko negdje jednom zapitao zbog čega kritikujem Džindu? Postaviću screenshot jedne poruke od prije nekoliko dana. Čekao sam da se utakmica završi, da vidim da li je to samo glasina (kao što ovdje šire glasine i donose provjerene informacije s kafe) ili ima istine.
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 11 okt 2014, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
nema veze, samo nek se Vojvodic ne vracaZoom088 je napisao/la:Znači, katastrofa danas. Najlošija partija Radničkog u ovoj sezoni. I opet sreća nas je pogledala pa je ostalo 0-0.
Čini mi se da se neko negdje jednom zapitao zbog čega kritikujem Džindu? Postaviću screenshot jedne poruke od prije nekoliko dana. Čekao sam da se utakmica završi, da vidim da li je to samo glasina (kao što ovdje šire glasine i donose provjerene informacije s kafe) ili ima istine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.