Ozbiljna konkurencija za post godine sto se mene ticeMig_Mig je napisao/la:Enver i ernad ! Stimaju tehnologiju !suhakrpa je napisao/la:Igra li iko prije Damira na tom terenu??
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
SLOBODA NAVIJAČIMA
Gdje ce ranije hahaha, pa nije finalebodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.
Max Allegri
Rekose mi da je unjeoKaunas je napisao/la:ako unese laptop, jedino rješenje su Duracell baterije, nema šanse da obične traju cijeli meč
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
je li to unio laptop?? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
enver bi ako more da ostane anoniman, fala 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ako nista, dobra zajebancija citav dan, za citatelje, a vidim navuklo se i dosta gostiju na forum 
a ja envere ja opisa,imal kakva mlada ?
Haha, teren je slobodan cijeli dan, a gledatelji se mogu poceti skupljati 2h prije pocetka meca, znaci od 11 je bio slobodan.Mig_Mig je napisao/la:Gdje ce ranije hahaha, pa nije finalebodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.Ili ovo pokazuje, da su oni bas bukvalno prvi na terenu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislis mlada za vizemirzatele je napisao/la:a ja envere ja opisa,imal kakva mlada ?
Max Allegri
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ernade kad kad i score prebaci 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jarane, da nije vako:Kenke je napisao/la:Licnost godine BIH
1.Edin Dzeko
2.Larisa Ceric
3.Enver
4.Ernad
1.Enver
2.Ernad
3.
4.
5.
6.
.
.
.
.
265. svi ostali
Reci mu da ne igra igrica do pocetka meca, nemoj da nestane baterije u po' frke.bodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.
Pa sve okbodi123 je napisao/la:Haha, teren je slobodan cijeli dan, a gledatelji se mogu poceti skupljati 2h prije pocetka meca, znaci od 11 je bio slobodan.Mig_Mig je napisao/la:Gdje ce ranije hahaha, pa nije finalebodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.Ili ovo pokazuje, da su oni bas bukvalno prvi na terenu
Max Allegri
nemojte samo psovat covi ako ne bude streama..od junaka do tragicara
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U šta se pretvori ova tema. Prije mjesec dana standardnih 5 ljudi nakon standardnog poraza u drugom kolu Challengera ili u finalu Futuresa kukalo je na Damirov servis i facebook poruke upućene curi (umjesto da trenira servis), a vidi sad.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 14 jan 2014, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Rekao sam rodji, posto ce i on gledati mec vjerovatno, da rekne Enveru da baci pozdrav za raju sa ss foruma.suhakrpa je napisao/la:Reci mu da ne igra igrica do pocetka meca, nemoj da nestane baterije u po' frke.bodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.
ko ne skace mrzi envera hej hej 
Enver i Ernad podigli BH tenis na veci nivo.DukeOfWellington je napisao/la:U šta se pretvori ova tema. Prije mjesec dana standardnih 5 ljudi nakon standardnog poraza u drugom kolu Challengera ili ufinalu Futuresa kukalo je na Damirov servis i facebook poruke upućene curi (umjesto da trenira servis), a vidi sad.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.