GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Damian
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 14:23

slika

:mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 22 avg 2013, 15:00

Doći će i taj dan!
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 avg 2013, 15:08

:lol:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 avg 2013, 15:43

dubrava je napisao/la:
ppppp je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol:
:lol: :lol:
Joj, sjećam se ovih likova, hahahha :lol: :lol: dva busa iz Visokog došla :D
Al scene na parkingu, izlazi lik iz busa sa harmonikom, a iza njega drugi koji drži neku mesinu u ruci :lol: :lol:
Sta hoces i Mamic je dobio na poklon suhog mesa. :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 22 avg 2013, 15:47

Damian je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ako Mamic ode iz Dinama odose i pare, tako da ga se mora trpiti.
Ode moj kuratz.

Dosta mi je ovakvih vise. Kakve pare, koje pare??? Mamic nije ulozio nista u Dinamo, nisu to njegovi novci. Utuvite si to u galvu jednom za svagda!!

Kad se sjetim Werdera, Arsenala, Sheriffa prije 2-3 godine, a onda ovo. Pa hebote igracima se zvizdi u 20.minuti. Gdje to ima...I Austrijanci nadglasali cijeli stadion. @inscent rekao bih ti svasta, al dovoljno sam puta dobio ban radi takvih provokatora kao sto si ti. Srami se.
Mamić je od Dinama napravio najbolji tim i klub ima ogroman kapital.Obnovio je Maksimir,napravio dobar igrački kadar i uveo 2 puta Dinamo u Ligu Prvaka a možda će i 3.put jer jos stvari nisu gotove.To su njegovi rezultati.
Ali isto sve ovo ne bi on mogao da napravi da nije u klubu koji nosi ime Dinamo.To je klub sa imenom,tradicijom.Klub koji dobija ogromnu podršku novčanu od grada Zagreba kakvu samo drugi klubovi mogu da požele.
Ali isto tako kad se radi usporedba sa Zvezdom i Partizanom koji su u ogromnim dugovima i kojima se dešava da se blokira klupski račun(Zvezda 46Mil.Eura),a da negovorim o bosanskim klubovima u kojima je pitanje hoce li igrači dobiti da imaju da jedu,plate stan i slicno stanje je i više nego odlicno u Dinamu.A svi ti koji sad kritikuju Mamića mogli bi da plaču kad on ode.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 15:59

Mah....Umoran sam vise od objasnjavanja.
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2013, 16:26

merdanovic je napisao/la:Mamić je od Dinama napravio najbolji tim i klub ima ogroman kapital.Obnovio je Maksimir,napravio dobar igrački kadar i uveo 2 puta Dinamo u Ligu Prvaka a možda će i 3.put jer jos stvari nisu gotove.To su njegovi rezultati.
Ali isto sve ovo ne bi on mogao da napravi da nije u klubu koji nosi ime Dinamo.To je klub sa imenom,tradicijom.Klub koji dobija ogromnu podršku novčanu od grada Zagreba kakvu samo drugi klubovi mogu da požele.
Ali isto tako kad se radi usporedba sa Zvezdom i Partizanom koji su u ogromnim dugovima i kojima se dešava da se blokira klupski račun(Zvezda 46Mil.Eura),a da negovorim o bosanskim klubovima u kojima je pitanje hoce li igrači dobiti da imaju da jedu,plate stan i slicno stanje je i više nego odlicno u Dinamu.A svi ti koji sad kritikuju Mamića mogli bi da plaču kad on ode.
Merda.Eto.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/hajduk ... 96232.aspx

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2013, 16:55

A evo i kako je to sinoć izgledalo na Sjeveru:
slika
Proper dinamovci i fantastična atmosfera.Najbolja nakon Partizana.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 avg 2013, 17:12

dubrava je napisao/la:
Ako su huligani oni isti koji zvižde i skandiraju protiv Mamića, onda ja živim u jednoj od najkulturnijih država na svijetu. A nema većeg huligana od Zdravka Mamića.
Nisi me shvatio. Mamiću nije stalo do Dinama niti mu je ikad bilo stalo, njemu je stalo samo do vlastitog džepa i probitka. Nema kod njega ni trunke altruizma iako bi čovjek po njegovim izjavama rekao da je veći dobrotvor i humanist od samog pape. Samo interes i to onaj beskrupulozni, bez trunke empatije prema klubu, trenerima, igračima i što je najgore, prema gradu Zagrebu. On pljuje po svima nama i još se smije, jer može. Zar je njemu stalo do kluba kad prodaje igrače koji se praktički još nisu počeli ni brijati, mlade igrače koji odigraju sezonu, sezonu i pol maksimalno i onda ih se proda, a sve pod motom stvaranja jakog Dinama. Zar je potrebno prodavati svoje mlade igrače koji tek trebaju stasati, a ima se novaca od prijašnjih desetke milijunskih transfera (iako nikad nismo vidjeli te financijske izvještaje kluba i njegovo poslovanje). Kakav je to način dati otkaz treneru, bez obzira kakav je on, praktički u svlačionici, poslije tekme. Tko je on nego očajnik, vidi da mu izmiču milijuni eura na koje je planirao i imao zacrtano kao gotov posao i na koje gleda kao SVOJE, a ne Dinamove. Nisu to njegovi novci niti on može s njima što mu se prohtije. Pohlepa, pohlepa i sama pohlepa. I bezobrazluk koji nema granica.
Što Dinamo nema pravog trenera, a kojeg se može platiti, a ne poslušnike, ulizice, poltrone i sluge? Koliko će vremena trebati da ponovno dođe Kruno?
Nema većeg huligana i primitivca od Zdravka Mamića jer da bi ušao na Maksimir trebaš dati krv i proći težu kontrolu nego na američkim aerodromima. Je li stadion služi da se na njemu navija ili ja trebam slušati, zbog muka na tribinama, kako se svađaju pekari na obližnjem Borongaju?! Glasnije prelistavam telefonski imenik nego što čujem iole značajan huk s tribina, osim ako nije riječ o nekoj opasnoj šansi i akciji, korneru, prekidu ili kad na tribini prolazi neka opasna si.sata plavuša.
Neka mu je stalo do vlastitog probitka jer vlastiti probitak moze ostvariti ukoliko je klub jak, a svi mi "navijaci" zelimo klub koji igra LP ili EL. Siguran sam da vecina ne bi ostala ravnodusna da izmicu milijuni eura, a to koliko si on uzme u djep ne znam niti me briga jer zasluzio je svojim radom veliku placu gledajuci reultate. Znaci da ti pojasnim kako ja na to gledam ako Brbic ima 10 000 kn, Mamic zasluzuje 100 000 kn mjesecno. Dobro ukoliko sada ne izbore LP trebao bi je skratiti za pola :).
Da je Mamic primitivac je cinjenica isto kao sto i taj svoj primitivizam placa debelo tim kvazi novinarima. Ja samo zelim da i tih 300 kretena sto svaku utakmciu pokazuju svoj primitivizam plate bilo novcano ili zabranom dolaska na utakmice to je moja zelja. Ne bi imao nista protiv da navijajau i u svakom pol jednom izvrijedjaju Mamica ali ovo sto oni rade je postalo degutantno i zasluzuju zabranu.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 avg 2013, 17:30

Kad se sjetim samo onog klauna sto je htio sa mnom okladu,sto je bio uvjeren da je ovo najjaci Dinamo u zadnjih nekoliko godina i da ce ove sezone u Ligu prvaka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 22 avg 2013, 17:35

SiamoNoi je napisao/la:
merdanovic je napisao/la:Mamić je od Dinama napravio najbolji tim i klub ima ogroman kapital.Obnovio je Maksimir,napravio dobar igrački kadar i uveo 2 puta Dinamo u Ligu Prvaka a možda će i 3.put jer jos stvari nisu gotove.To su njegovi rezultati.
Merda.Eto.

I kakve to veze ima sa rezultatima Dinama?..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 avg 2013, 18:09

Insect, shvatamo mi da si ti džon obraz, al' nemoj nas u te vode...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 18:09

A viid ovih na sjeveru :lol:

E ono ides na utakmicu svog kluba i obuces tudji dres. I gdje cemo jos uz to naci ovakvu kombinaciju dresova :lol:
RIP CITY!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 avg 2013, 18:49

Damian je napisao/la:A viid ovih na sjeveru :lol:

E ono ides na utakmicu svog kluba i obuces tudji dres. I gdje cemo jos uz to naci ovakvu kombinaciju dresova :lol:
Bilo je dosta turista, pa vrlo lako je moguće da su oni u pitanju. Ja sam sjedio pored par Talijana (mislim par, oni kad dolaze to je odmah čitav mali razred :mrgreen: )
Al, da, zanimljiva fotka sa Sjevera.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2013, 18:54

Ma sprdačina na svakom koraku.
merdanovic je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Merda.Eto.

I kakve to veze ima sa rezultatima Dinama?..
Zašto bi trebalo imat veze s rezultatima GNK?Link nije bio osvrt na tvoj post.

@Insect_terminator
A kaj je sa psihopatovim plaćanjem (plaća novinarima?!?) ili kakvom zabranom što se tiče njegovog primitivizma?Jer da nije njega bilo,ne bi došlo ni do ovog drugog.
Ako to zaslužuje zabranu,zatvaranje tribine...opet te pitam šta ćemo sa vrijeđanjem Mamića na Poljudu,Kantridi,Drosini i u Gradskom vrtu?Sve zatvorit?
Već si više puta izignorirao i onda se nakon nekog vremena opet vratiš s istim nebulozama.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 avg 2013, 19:34

SiamoNoi je napisao/la:
@Insect_terminator
A kaj je sa psihopatovim plaćanjem (plaća novinarima?!?) ili kakvom zabranom što se tiče njegovog primitivizma?Jer da nije njega bilo,ne bi došlo ni do ovog drugog.
Ako to zaslužuje zabranu,zatvaranje tribine...opet te pitam šta ćemo sa vrijeđanjem Mamića na Poljudu,Kantridi,Drosini i u Gradskom vrtu?Sve zatvorit?
Već si više puta izignorirao i onda se nakon nekog vremena opet vratiš s istim nebulozama.
Ja ne znam dal placa i kome placa, sigurno ne placa Flaku i Index-u, u novinama se moze naci dosta tekstova protiv Mamica i kluba opcenito ukljucujuci i od onog pijanca iz Jutarnjeg kojemu je navodno kupio zubalo :mrgreen:. Vela, Mateoni ili kako se vec pise su mi recimo novinari ciji cu clanak procitat ostale ne citam bas. Dal su ova dva na platnom spisku Mamica ne tice me se.

Ostali klubovi isto placaju kazne novcane uglavnom, na domacim utakmicama ce se vjerojatno i dalje moci vrijedjat, a na europskim ne moze vise po novome. Sumnjam da ce rijecani danas pjevat mamicu cigane, mozda hns **** jednom u utakmici i to je to.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 avg 2013, 22:41

Cico Kranjčar odgovorio Mamiću:
"Možda volim popiti, ali bar se ne drogiram!" 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 22:44

gerdmuller je napisao/la:Cico Kranjčar odgovorio Mamiću:
Aaa koji car!! 8-)
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 avg 2013, 22:45

Dobar je komentar ispod, E ako je kokain droga, Mamic je narkoman.

Doduse, popije Cico, ih... ni ja se ne bi postidio takve subotnje veceri. :D
...Život za Široki...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 avg 2013, 08:29

gerdmuller je napisao/la:Cico Kranjčar odgovorio Mamiću:
Niko kao Kranjčar iz Splita!

Evo kandidata po Židaku
slika

Baka, Cico i Ardilles.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.