FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
super protivnik u osmini finala,trebali bi relativno lako do cetvrtine finala,a poslije sta bude 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
http://www.fkkozara.net/Interista di cuore je napisao/la:super protivnik u osmini finala,trebali bi relativno lako do cetvrtine finala,a poslije sta bude
1 FK Kozara 6 4 0 2 8-3 12
a zadnja tekma sa drugoplasiranom Slobodom iz Mrkonjić Grada 0-2 dobili
haman da i nisu toliko naivni još kad se uzme u obzir kako igramo i to pogotovo u gostima ja se već brinem

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta se imas brinuti? Zadnje dvije tekme u gostima nismo izgubili, cak nismo ni gola primili. A igra, pogotovo ona iz Banovica je vrlo ohrabrujuca.brazzo je napisao/la: haman da i nisu toliko naivni još kad se uzme u obzir kako igramo i to pogotovo u gostima ja se već brinem
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Džaba tebi igra kada imamo veći problem, neefikasnost.Omerbavarac je napisao/la:Sta se imas brinuti? Zadnje dvije tekme u gostima nismo izgubili, cak nismo ni gola primili. A igra, pogotovo ona iz Banovica je vrlo ohrabrujuca.brazzo je napisao/la: haman da i nisu toliko naivni još kad se uzme u obzir kako igramo i to pogotovo u gostima ja se već brinem
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
- Kontakt:
Drago nam je da ce u Gradisku doci jos jedan premijerligas,nadam se dobrim utakmicama,vi ste favoriti al fudbal je cudna igra.Ono sto je sigurno to ce biti fer i korektna utakmica kao sto je uvijek u nasem gradu.Sportski pozdrav
http://www.fkkozara.net
nadam se i ja da ce bit i u jednoj i u drugoj utakmici sve korektno pa bolji nek prodje (nadam se sloboda xD)legenda 74 je napisao/la:Drago nam je da ce u Gradisku doci jos jedan premijerligas,nadam se dobrim utakmicama,vi ste favoriti al fudbal je cudna igra.Ono sto je sigurno to ce biti fer i korektna utakmica kao sto je uvijek u nasem gradu.Sportski pozdrav
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- slani grad
- Kontakt:
a ja bas podzo pitat odakle je ekipa Kozarelegenda 74 je napisao/la:Drago nam je da ce u Gradisku doci jos jedan premijerligas,nadam se dobrim utakmicama,vi ste favoriti al fudbal je cudna igra.Ono sto je sigurno to ce biti fer i korektna utakmica kao sto je uvijek u nasem gradu.Sportski pozdrav

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- TanaFukara
- Kontakt:
...Sjecam se da smo oplakali onu 9-ku u Bgd-u od Zvezde...a budalasti Baggy se hvalio po skoli da mu je Borovnica rodjak...
Al' najdraza je ona trica Partizanu do jedanaeste minute...tako i nastade "Geca, Lica...Partizanu trica". Pozdrav
Al' najdraza je ona trica Partizanu do jedanaeste minute...tako i nastade "Geca, Lica...Partizanu trica". Pozdrav
Favoriti smo ali to ne mora ništa da znači
Ekipa tuzlanske Slobode imala je sreće što se tiče žrijeba osmine finala kupa BiH gdje će se Tuzlaci sastati sa ekipom Kozare. Iako su Tuzlaci favoriti, u taboru Slobode čvrsto stoje na zemlji.
Šef stručnog štaba tuzlanskog premijerligaša, Vlatko Glavaš zadovoljan je žrijebom kupa ali je mišljenja da će njegov tim morati da prolije dosta znoja kako bi obezbijedio prolaz dalje.
Možda jesmo favoriti ali to nam ništa ne znači ukoliko u obje utakmice protiv Kozare igraču ne budu dali sve od sebe. Ono što me brine je efikasnost koju moramo brzo popraviti, napadači očigledno imaju neki problem i nastojaćemo da ga što prije popravimo. To mora izgledati mnogo bolje nego u predhodnim utakmicama, nešto moramo napraviti, kazao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba.
Sloboda je prošle godine koja je bila dosta teška za tuzlanski klub, u četvrtfinalu ispala od Slavije a dvije godine ranije, Tuzlaci su dolazili do finala, međutim do trofeja nisu došli ni jednom. Na pitanje koje su ambicije Slobode u kupu ove godine, Glavaš je odgovorio:
Idemo utakmicu po utakmicu, tako je najbolje, ne bih sada nešto prognozirao jer je to jako nezahvalno. Idemo polako, pa šta bude.
Ekipa tuzlanske Slobode imala je sreće što se tiče žrijeba osmine finala kupa BiH gdje će se Tuzlaci sastati sa ekipom Kozare. Iako su Tuzlaci favoriti, u taboru Slobode čvrsto stoje na zemlji.
Šef stručnog štaba tuzlanskog premijerligaša, Vlatko Glavaš zadovoljan je žrijebom kupa ali je mišljenja da će njegov tim morati da prolije dosta znoja kako bi obezbijedio prolaz dalje.
Možda jesmo favoriti ali to nam ništa ne znači ukoliko u obje utakmice protiv Kozare igraču ne budu dali sve od sebe. Ono što me brine je efikasnost koju moramo brzo popraviti, napadači očigledno imaju neki problem i nastojaćemo da ga što prije popravimo. To mora izgledati mnogo bolje nego u predhodnim utakmicama, nešto moramo napraviti, kazao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba.
Sloboda je prošle godine koja je bila dosta teška za tuzlanski klub, u četvrtfinalu ispala od Slavije a dvije godine ranije, Tuzlaci su dolazili do finala, međutim do trofeja nisu došli ni jednom. Na pitanje koje su ambicije Slobode u kupu ove godine, Glavaš je odgovorio:
Idemo utakmicu po utakmicu, tako je najbolje, ne bih sada nešto prognozirao jer je to jako nezahvalno. Idemo polako, pa šta bude.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg imaju sajt a Sloboda nema!
Prave FUKARE

Prave FUKARE

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Slobodina odbrana među najboljim u Premijer ligi
Da je navalni dio Slobode uspješan koliko i odbrambeni, Tuzlaci bi se danas sigurno nalazili u društvu prve tri ekipe.
Naime, sa svega primljenih šest golova, odbrana, kojom komanduje kapiten Denis Mujkić, je četvrta po efikasnosti odbrane svoje mreže u Premijer ligi.
Manje golova od Tuzlaka su primili samo prvoplasirani Borac, te njegovi prvi pratioci Sarajevo i Olimpic.
- To je zasluga cijele ekipe, ne samo nas iz odbrane. Uspjeh je veći ako znamo da smo od tih šest, tri gola primili iz penala, po meni samo jednog opravdanog. Također, od sedam utakmica u samo nekoliko je odbrana počela u istom sastavu, što je bio dodatni problem. Ali momci zaista daju maksimum u svakoj utakmici, i ovako čvrsta igra je plod svih igrača – ističe Denis Mujkić, kapiten Slobode i ljubimac domaće publike.
U dosadašnjih sedam utakmica Sloboda je dala pet golova, od toga niti jedan van Tušnja. Dva su djelo Smajlovića, jedan Dajića, dok su po gol dali veznajk Gavarić i stoper Jogunčić.
Kamo sreće da su poput Mujkića, Jogunčića, Race i ostalih iz posljednjeg reda Slobodine postave, efikasni i napadači, u subotu bi pun Tušanj čekao Širokog za prvo mjesto... Ali to je već problem struke i samih napadača, koji su prema pisanju nekih medija među najskupljim u ligi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vlatko Glavaš: Raduje me dobra atmosfera pred derbi sa Širokim!
Trener Slobode Vlatko Glavaš danas (srijeda) se vratio u Tuzlu iz Njemačke gdje je zbog porodičnih obaveza boravio protekla tri dana. Polako su počele pripreme za subotnji derbi na Tušnju sa ekipom Širokog Brijega.
-U Banovićima protiv Budućnosti smo prikazali jako dobru igru u polju. Kolektivno smo odigrali dobro, iako nam je problem realizacija. Napdapači moraju biti puno efikasniji, imali smo nekoliko situacija iz kojih smo trebali postići golove. Iste nam se stvari događaju kao u proteklim kolima na gostovanju, ali vjerujem da ćemo ispraviti greške jako brzo. Na redu je utakmica sa Širokim Brijegom kojeg respektujemo kao protivnika pobijedili su Željezničar sa 4:1 i sigurno da na Tušanj dolaze sa dozom optimizma. Moja ekipa je sprema, nama je pobjeda imperativ za priključenje u gornji dio tablice-rekao nam je na početku razgovora Vlatko Glavaš.
Nakon povratka iz Njemačke u ekipi je zatekao dobru atmosferu pred jako važan susret za njegovu ekipu.
-Sa pomoćnicima Osmanhodžićem i Dedićem sam se dogovorio kako ćemo raditi ponedeljak i utorak, dok ću ja danas voditi trening. U njih imam veliko povjerenje, jako mi je bitno da sam zatekao dobru i radnu atmosferu u ekipi. Vjerovatno će svi fudbaleri biti spremni za subotnji derbi, vjerujem da će fiziotarapeuti Saditović i Šepić moći osposobiti centarfora Mujića za nastup i nadam se velikoj podršci naših navijača kao što je bila u Banovićima- naglasio je Glavaš.
Da je navalni dio Slobode uspješan koliko i odbrambeni, Tuzlaci bi se danas sigurno nalazili u društvu prve tri ekipe.
Naime, sa svega primljenih šest golova, odbrana, kojom komanduje kapiten Denis Mujkić, je četvrta po efikasnosti odbrane svoje mreže u Premijer ligi.
Manje golova od Tuzlaka su primili samo prvoplasirani Borac, te njegovi prvi pratioci Sarajevo i Olimpic.
- To je zasluga cijele ekipe, ne samo nas iz odbrane. Uspjeh je veći ako znamo da smo od tih šest, tri gola primili iz penala, po meni samo jednog opravdanog. Također, od sedam utakmica u samo nekoliko je odbrana počela u istom sastavu, što je bio dodatni problem. Ali momci zaista daju maksimum u svakoj utakmici, i ovako čvrsta igra je plod svih igrača – ističe Denis Mujkić, kapiten Slobode i ljubimac domaće publike.
U dosadašnjih sedam utakmica Sloboda je dala pet golova, od toga niti jedan van Tušnja. Dva su djelo Smajlovića, jedan Dajića, dok su po gol dali veznajk Gavarić i stoper Jogunčić.
Kamo sreće da su poput Mujkića, Jogunčića, Race i ostalih iz posljednjeg reda Slobodine postave, efikasni i napadači, u subotu bi pun Tušanj čekao Širokog za prvo mjesto... Ali to je već problem struke i samih napadača, koji su prema pisanju nekih medija među najskupljim u ligi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vlatko Glavaš: Raduje me dobra atmosfera pred derbi sa Širokim!
Trener Slobode Vlatko Glavaš danas (srijeda) se vratio u Tuzlu iz Njemačke gdje je zbog porodičnih obaveza boravio protekla tri dana. Polako su počele pripreme za subotnji derbi na Tušnju sa ekipom Širokog Brijega.
-U Banovićima protiv Budućnosti smo prikazali jako dobru igru u polju. Kolektivno smo odigrali dobro, iako nam je problem realizacija. Napdapači moraju biti puno efikasniji, imali smo nekoliko situacija iz kojih smo trebali postići golove. Iste nam se stvari događaju kao u proteklim kolima na gostovanju, ali vjerujem da ćemo ispraviti greške jako brzo. Na redu je utakmica sa Širokim Brijegom kojeg respektujemo kao protivnika pobijedili su Željezničar sa 4:1 i sigurno da na Tušanj dolaze sa dozom optimizma. Moja ekipa je sprema, nama je pobjeda imperativ za priključenje u gornji dio tablice-rekao nam je na početku razgovora Vlatko Glavaš.
Nakon povratka iz Njemačke u ekipi je zatekao dobru atmosferu pred jako važan susret za njegovu ekipu.
-Sa pomoćnicima Osmanhodžićem i Dedićem sam se dogovorio kako ćemo raditi ponedeljak i utorak, dok ću ja danas voditi trening. U njih imam veliko povjerenje, jako mi je bitno da sam zatekao dobru i radnu atmosferu u ekipi. Vjerovatno će svi fudbaleri biti spremni za subotnji derbi, vjerujem da će fiziotarapeuti Saditović i Šepić moći osposobiti centarfora Mujića za nastup i nadam se velikoj podršci naših navijača kao što je bila u Banovićima- naglasio je Glavaš.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pitamo se sto nam lose ide a Glavas vise u Njemačkoj nego u Tuzli 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
" & ". " " "!Frutek je napisao/la:Pitamo se sto nam lose ide a Glavas vise u Njemačkoj nego u Tuzli
A đe da znam?!
Raz_ba je napisao/la:" & ". " " "!Frutek je napisao/la:Pitamo se sto nam lose ide a Glavas vise u Njemačkoj nego u Tuzli
% " $ ' пара за путовања по "!!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
mozda vas Fahro pogura kokuzi 

$ " у $ ? него његове & зна & зарађене пареherbion je napisao/la:mozda vas Fahro pogura kokuzi

Kinezi marš u svoj japanFrutek je napisao/la:$ " у $ ? него његове & зна & зарађене пареherbion je napisao/la:mozda vas Fahro pogura kokuzi" онај " & $ ´' ? у ? ? & $ у Сарајево
![]()
![]()
![]()

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- Urban Batalion
- Kontakt:
Hebote bio sam u Splitu i prico sa nekim starijim covjekom o Slobodi.Covjek rodjeni splicanin a zna sve kad je Sloboda sta osvojila i da smo uvijek bili za vrh tabele.harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobra stara vremena .
Sramota na sta smo sada spali.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Samo vi slusajte pjesme vlatka glavasa jer covijek ima hit do hita,,,,,Urban Batalion je napisao/la:Hebote bio sam u Splitu i prico sa nekim starijim covjekom o Slobodi.Covjek rodjeni splicanin a zna sve kad je Sloboda sta osvojila i da smo uvijek bili za vrh tabele.harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobra stara vremena .
Sramota na sta smo sada spali.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 5 gostiju.