FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Interista di cuore
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Interista di cuore » 21 sep 2010, 12:40

super protivnik u osmini finala,trebali bi relativno lako do cetvrtine finala,a poslije sta bude :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 sep 2010, 17:17

Interista di cuore je napisao/la:super protivnik u osmini finala,trebali bi relativno lako do cetvrtine finala,a poslije sta bude :D
http://www.fkkozara.net/

1 FK Kozara 6 4 0 2 8-3 12

a zadnja tekma sa drugoplasiranom Slobodom iz Mrkonjić Grada 0-2 dobili
haman da i nisu toliko naivni još kad se uzme u obzir kako igramo i to pogotovo u gostima ja se već brinem :)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2010, 18:57

brazzo je napisao/la: haman da i nisu toliko naivni još kad se uzme u obzir kako igramo i to pogotovo u gostima ja se već brinem :)
Sta se imas brinuti? Zadnje dvije tekme u gostima nismo izgubili, cak nismo ni gola primili. A igra, pogotovo ona iz Banovica je vrlo ohrabrujuca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 21 sep 2010, 19:07

Omerbavarac je napisao/la:
brazzo je napisao/la: haman da i nisu toliko naivni još kad se uzme u obzir kako igramo i to pogotovo u gostima ja se već brinem :)
Sta se imas brinuti? Zadnje dvije tekme u gostima nismo izgubili, cak nismo ni gola primili. A igra, pogotovo ona iz Banovica je vrlo ohrabrujuca.
Džaba tebi igra kada imamo veći problem, neefikasnost.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

legenda 74
Kontakt:

Post Postao/la legenda 74 » 21 sep 2010, 19:29

Drago nam je da ce u Gradisku doci jos jedan premijerligas,nadam se dobrim utakmicama,vi ste favoriti al fudbal je cudna igra.Ono sto je sigurno to ce biti fer i korektna utakmica kao sto je uvijek u nasem gradu.Sportski pozdrav
http://www.fkkozara.net

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 21 sep 2010, 19:33

legenda 74 je napisao/la:Drago nam je da ce u Gradisku doci jos jedan premijerligas,nadam se dobrim utakmicama,vi ste favoriti al fudbal je cudna igra.Ono sto je sigurno to ce biti fer i korektna utakmica kao sto je uvijek u nasem gradu.Sportski pozdrav
nadam se i ja da ce bit i u jednoj i u drugoj utakmici sve korektno pa bolji nek prodje (nadam se sloboda xD)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 sep 2010, 20:06

legenda 74 je napisao/la:Drago nam je da ce u Gradisku doci jos jedan premijerligas,nadam se dobrim utakmicama,vi ste favoriti al fudbal je cudna igra.Ono sto je sigurno to ce biti fer i korektna utakmica kao sto je uvijek u nasem gradu.Sportski pozdrav
a ja bas podzo pitat odakle je ekipa Kozare ;) ...u svakom slucaju se nadam dobrim tekmama....vidimo se u Gradisci ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

TanaFukara
Kontakt:

Post Postao/la TanaFukara » 21 sep 2010, 22:50

...Sjecam se da smo oplakali onu 9-ku u Bgd-u od Zvezde...a budalasti Baggy se hvalio po skoli da mu je Borovnica rodjak...

Al' najdraza je ona trica Partizanu do jedanaeste minute...tako i nastade "Geca, Lica...Partizanu trica". Pozdrav

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 sep 2010, 10:59

Favoriti smo ali to ne mora ništa da znači

Ekipa tuzlanske Slobode imala je sreće što se tiče žrijeba osmine finala kupa BiH gdje će se Tuzlaci sastati sa ekipom Kozare. Iako su Tuzlaci favoriti, u taboru Slobode čvrsto stoje na zemlji.

Šef stručnog štaba tuzlanskog premijerligaša, Vlatko Glavaš zadovoljan je žrijebom kupa ali je mišljenja da će njegov tim morati da prolije dosta znoja kako bi obezbijedio prolaz dalje.

Možda jesmo favoriti ali to nam ništa ne znači ukoliko u obje utakmice protiv Kozare igraču ne budu dali sve od sebe. Ono što me brine je efikasnost koju moramo brzo popraviti, napadači očigledno imaju neki problem i nastojaćemo da ga što prije popravimo. To mora izgledati mnogo bolje nego u predhodnim utakmicama, nešto moramo napraviti, kazao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba.

Sloboda je prošle godine koja je bila dosta teška za tuzlanski klub, u četvrtfinalu ispala od Slavije a dvije godine ranije, Tuzlaci su dolazili do finala, međutim do trofeja nisu došli ni jednom. Na pitanje koje su ambicije Slobode u kupu ove godine, Glavaš je odgovorio:

Idemo utakmicu po utakmicu, tako je najbolje, ne bih sada nešto prognozirao jer je to jako nezahvalno. Idemo polako, pa šta bude.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2010, 13:47

Jbg imaju sajt a Sloboda nema!
Prave FUKARE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 sep 2010, 16:29

Slobodina odbrana među najboljim u Premijer ligi

Da je navalni dio Slobode uspješan koliko i odbrambeni, Tuzlaci bi se danas sigurno nalazili u društvu prve tri ekipe.

Naime, sa svega primljenih šest golova, odbrana, kojom komanduje kapiten Denis Mujkić, je četvrta po efikasnosti odbrane svoje mreže u Premijer ligi.

Manje golova od Tuzlaka su primili samo prvoplasirani Borac, te njegovi prvi pratioci Sarajevo i Olimpic.

- To je zasluga cijele ekipe, ne samo nas iz odbrane. Uspjeh je veći ako znamo da smo od tih šest, tri gola primili iz penala, po meni samo jednog opravdanog. Također, od sedam utakmica u samo nekoliko je odbrana počela u istom sastavu, što je bio dodatni problem. Ali momci zaista daju maksimum u svakoj utakmici, i ovako čvrsta igra je plod svih igrača – ističe Denis Mujkić, kapiten Slobode i ljubimac domaće publike.

U dosadašnjih sedam utakmica Sloboda je dala pet golova, od toga niti jedan van Tušnja. Dva su djelo Smajlovića, jedan Dajića, dok su po gol dali veznajk Gavarić i stoper Jogunčić.

Kamo sreće da su poput Mujkića, Jogunčića, Race i ostalih iz posljednjeg reda Slobodine postave, efikasni i napadači, u subotu bi pun Tušanj čekao Širokog za prvo mjesto... Ali to je već problem struke i samih napadača, koji su prema pisanju nekih medija među najskupljim u ligi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vlatko Glavaš: Raduje me dobra atmosfera pred derbi sa Širokim!

Trener Slobode Vlatko Glavaš danas (srijeda) se vratio u Tuzlu iz Njemačke gdje je zbog porodičnih obaveza boravio protekla tri dana. Polako su počele pripreme za subotnji derbi na Tušnju sa ekipom Širokog Brijega.

-U Banovićima protiv Budućnosti smo prikazali jako dobru igru u polju. Kolektivno smo odigrali dobro, iako nam je problem realizacija. Napdapači moraju biti puno efikasniji, imali smo nekoliko situacija iz kojih smo trebali postići golove. Iste nam se stvari događaju kao u proteklim kolima na gostovanju, ali vjerujem da ćemo ispraviti greške jako brzo. Na redu je utakmica sa Širokim Brijegom kojeg respektujemo kao protivnika pobijedili su Željezničar sa 4:1 i sigurno da na Tušanj dolaze sa dozom optimizma. Moja ekipa je sprema, nama je pobjeda imperativ za priključenje u gornji dio tablice-rekao nam je na početku razgovora Vlatko Glavaš.

Nakon povratka iz Njemačke u ekipi je zatekao dobru atmosferu pred jako važan susret za njegovu ekipu.

-Sa pomoćnicima Osmanhodžićem i Dedićem sam se dogovorio kako ćemo raditi ponedeljak i utorak, dok ću ja danas voditi trening. U njih imam veliko povjerenje, jako mi je bitno da sam zatekao dobru i radnu atmosferu u ekipi. Vjerovatno će svi fudbaleri biti spremni za subotnji derbi, vjerujem da će fiziotarapeuti Saditović i Šepić moći osposobiti centarfora Mujića za nastup i nadam se velikoj podršci naših navijača kao što je bila u Banovićima- naglasio je Glavaš.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 sep 2010, 16:33

Pitamo se sto nam lose ide a Glavas vise u Njemačkoj nego u Tuzli :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 22 sep 2010, 16:44

Frutek je napisao/la:Pitamo se sto nam lose ide a Glavas vise u Njemačkoj nego u Tuzli :roll:
" & ". " " "!
A đe da znam?!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 sep 2010, 18:14

Raz_ba je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Pitamo se sto nam lose ide a Glavas vise u Njemačkoj nego u Tuzli :roll:
" & ". " " "!

% " $ ' пара за путовања по "!!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 22 sep 2010, 19:07

mozda vas Fahro pogura kokuzi :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 sep 2010, 19:11

herbion je napisao/la:mozda vas Fahro pogura kokuzi :D
$ " у $ ? него његове & зна & зарађене паре :roll: " онај " & $ ´' ? у ? ? & $ у Сарајево :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen:

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 sep 2010, 19:16

Frutek je napisao/la:
herbion je napisao/la:mozda vas Fahro pogura kokuzi :D
$ " у $ ? него његове & зна & зарађене паре :roll: " онај " & $ ´' ? у ? ? & $ у Сарајево :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen:
Kinezi marš u svoj japan :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 sep 2010, 01:31

dok je jasmina nemam brige za Slobodu :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 23 sep 2010, 08:13

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dobra stara vremena .
Hebote bio sam u Splitu i prico sa nekim starijim covjekom o Slobodi.Covjek rodjeni splicanin a zna sve kad je Sloboda sta osvojila i da smo uvijek bili za vrh tabele.

Sramota na sta smo sada spali.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 23 sep 2010, 14:22

Urban Batalion je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dobra stara vremena .
Hebote bio sam u Splitu i prico sa nekim starijim covjekom o Slobodi.Covjek rodjeni splicanin a zna sve kad je Sloboda sta osvojila i da smo uvijek bili za vrh tabele.

Sramota na sta smo sada spali.
Samo vi slusajte pjesme vlatka glavasa jer covijek ima hit do hita,,,,,

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 5 gostiju.