Zvjezdan Misimović

A_d_0
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la A_d_0 » 20 jun 2014, 01:06

Messi i Misimovic :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Pa s kim se sve vodi diskusija.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 01:07

A_d_0 je napisao/la:Messi i Misimovic :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Pa s kim se sve vodi diskusija.
A pazi video snimak iznad, tri akcije u dvije utakmice, od toga dva kornera :urnebes: . Video snimak od 45 sekundi :urnebes: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 20 jun 2014, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2014, 01:07

Goalgetter je napisao/la:Pravi lider na terenu, srce tima, zna tacno uvijek gdje loptu uputiti.
U momentima kad su se naši golobradi mladići malo pogubili, Miske je jedini pravio taj balans i znao je kako stati na loptu. Mada ne vidim svrhu ove diskusije, genije će igrati, siguran je kao Spahić i Džeko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2014, 01:07

amstaff je napisao/la:Sad porede Messija i Misketa...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Presaberi se, nisam nikog poredio.
A_d_o je uporedio Misketa sa Lodeirom koji za sat vremena pretrci preko 10 km, kao da je to standard. A covjek je freak. To je daleko do standarda, igraci za cijelu utakmicu pretrce toliko.
Usput sam napomenuo da je Messi pretrcao manje od Misketa.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 jun 2014, 01:08

Ja se cudim sta sve ljudi pisu... Miske samo smeta Pjanicu. Gusi ga. On treba da igra zadnjih 20 minuta.

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 01:09

calcio je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Sad porede Messija i Misketa...

Presaberi se, nisam nikog poredio.
A_d_o je uporedio Misketa sa Lodeirom koji za sat vremena pretrci preko 10 km, kao da je to standard. A covjek je freak. To je daleko do standarda, igraci za cijelu utakmicu pretrce toliko.
Usput sam napomenuo da je Messi pretrcao manje od Misketa.
Ja mislim da je Ado mislio na Mukanda, koji je svijesno poredio ucinak 26-godisnjaka Lionela sa sest godina starijim Misimovicem :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2014, 01:10

calcio je napisao/la:A_d_o je uporedio Misketa sa Lodeirom koji za sat vremena pretrci preko 10 km, kao da je to standard.
Pa lijepo sam mu napisao da je našao jedinog igrača koji je baš 'freak' kako ti kažeš i to mu je bio kao neki argument, a svi ostali igrači koji su zamijenjeni oko 70 minute su pretrčali kao Misimović. Dakle, došlo je do provale.
Voli te tvoje Sarajevo.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 jun 2014, 01:14

Uopste nije bitno na kog sam ja aludirao. Mujdza nije spojio 10 treninga pa ga ovdje racunaju, ko je rekao da je i Hajrovic nesto uradio nit naprijed nit nazad nit trkacki odgovorio ali ovdje argument je Miske je legenda, Miske zna stat na loptu. I sta? Legenda jest, znalac jest al se naigrao protiv jacih igraca trkackih u bilo koje svoje zivotno doba al u k....I kao vrhunac idu 2 videa od 40 sekundi u kojim se ama bas nista ne vidi, jer Zoze Murinjo ne moze procjenit nista za 40 sekundi, i prica kako nije sve u trci. Nije sve al 60% jeste. I slag na tortu idemo poredjenje Messi-Misimovic. To ne treba komentarisat. Helnejse, nek igra koga selektor odabere, samo argument Miske je legenda je presmijesan. Nek Konjic naleti da odigra i on je legenda.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 20 jun 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 01:15

De bogati pogledaj onaj video iznad, nece ti oduzeti previse vremena :urnebes: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 20 jun 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 jun 2014, 01:15

Ali on je genije, Messijev idol!!!

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2014, 01:17

Vjerovatno će mu se vratiti kapitenska traka ako Emir ne bude spreman.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 jun 2014, 01:17

zašto ovaj Hrvat i dalje komentariše igre naše reprezentacije, momak imaš PDF Hrvatske reprezentacije, il da ja zovem moderatore iz Brazila :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 jun 2014, 01:18

Da Pjanic mozda zna igrati bolje na toj poziciji ''10ke'' od Misketa, dalo bi se diskutovati o tome da li ga staviti na klupu ili ne. Ali posto nam je Pjanic dosta korisniji u tandemu sa Muhamedom Besicem, po meni je ovo optimalna kombinacija u veznom redu, Mume, Pjanic i Miske.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2014, 01:18

Ne znam koji qrac spomenuh Messija. ALi bilo mi je zanimljivo da je pretrcao manje od Misketa. Eto dobro zaboravimo Messija, Hajrovic je takodje pretrcao manje od Misketa. Dzeko je pretrcao otprilike isto kao Lulic, a znamo da je predrasuda da je Dzeko lijen a Lulic rastrcan. Znaci pustite predrasude. Takodje kao ekipa smo pretrcali oko 10 km vise nego argentinci.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2014, 01:19

Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno će mu se vratiti kapitenska traka ako Emir ne bude spreman.
Yebi me ako je Spaha ijednu utakmicu propustio nakon sto je se vratio u repku. Koji je to gazija majko mila. Covjek ne propusta tekme. Nece ni ovaj put.

KLEKNIMO BRACO :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 01:23

Goalgetter je napisao/la:Da Pjanic mozda zna igrati bolje na toj poziciji ''10ke'' od Misketa, dalo bi se diskutovati o tome da li ga staviti na klupu ili ne. Ali posto nam je Pjanic dosta korisniji u tandemu sa Muhamedom Besicem, po meni je ovo optimalna kombinacija u veznom redu, Mume, Pjanic i Miske.
Svaka kombinacija sa Misimovicem je sve samo ne optimalna. Video snimak od 45 sekundi je dokaz tome, zadnje tri utakmice opcenito. Sudeci po pruzenom u zadnjim utakmicama, on ne bi imao mjesta u Kamerunu.

Ako ne pokaze nista protiv Nigerije i Irana, spada sigurno medju vece flopove i moze rame uz rame sa Vrsajevicem.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2014, 01:23

Cartman je napisao/la:Yebi me ako je Spaha ijednu utakmicu propustio nakon sto je se vratio u repku.
Porpustio je Irsku i Meksiko, obje smo izgubili.
Voli te tvoje Sarajevo.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 jun 2014, 01:26

Kakve veze ima da je "pretrcao" i 20 km, kad lik nije odradio 5 sprinteva u 75 minuta. :roll: Sta treba, da nam Pajnke i Besa pocrkaju do tekme s Irancima. Miske moze konkurentno odigrati max 30 minuta na ovom nivou fudbala, sve preko je kontraproduktivno.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2014, 01:27

Nigeriju uzimamo na lucidnost i kreativnost tako da nam je Miske itekako potreban. Par onih njegovih lopti i nasi su.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 01:30

calcio je napisao/la:Nigeriju uzimamo na lucidnost i kreativnost tako da nam je Miske itekako potreban. Par onih njegovih lopti i nasi su.
Ako protiv Nigera ne uradi nista, onda mu je ucinak zadnjih nekoliko utakmica katastrofalan, ipak je on ofanzivni vezni, prva violina iza Dzeke.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 20 jun 2014, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.