KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

fera
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la fera » 22 jan 2010, 22:23

a **** ga svi smo kontali da bi donald mogao biti pojacanje...
neki su govorili da je extra neki da igra samo za sebe a na kraju se ispostavilo da ne igra nikako samo se krije po terenu...
You are someone else I am still right here

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jan 2010, 22:29

ma nije koša zabio kako treba, nek su ga otpustili
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 22 jan 2010, 23:05

Da je valjao mislis da bi dosao kod nas....
Uprava se potrudila da sto prije popuni Roster...
Cini mi se da smo vec spremni za lige 13..-ako ne bude povrijedjenih i strajkaca pred otkaz...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 jan 2010, 01:15

fera je napisao/la:a **** ga svi smo kontali da bi donald mogao biti pojacanje...
neki su govorili da je extra neki da igra samo za sebe a na kraju se ispostavilo da ne igra nikako samo se krije po terenu...
A moras priznati da je imao dobre reference,i da je sa,o prve dvije utakmice odigrao dobro,ostale zivi uzas! ja sam samo na osnovu njegove biografije zakljucio da ce nam biti pojacanje,ipak je covjek bio prvi strijelac poljske lige... ali ispostavilo se da nije nista bolji od Pasalica!..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 jan 2010, 01:29

bosnas_ je napisao/la:
fera je napisao/la:a **** ga svi smo kontali da bi donald mogao biti pojacanje...
A moras priznati da je imao dobre reference,i da je sa,o prve dvije utakmice odigrao dobro,ostale zivi uzas! ja sam samo na osnovu njegove biografije zakljucio da ce nam biti pojacanje,ipak je covjek bio prvi strijelac poljske lige... ali ispostavilo se da nije nista bolji od Pasalica!..
procitaj moju prvu recenicu i sve ce ti biti jasno... ok sad ja ne bi isao bas tako nisko da ga poredim sa pasalicem jer za mene pasalic nije kosarkas uopste... ali da se nije pokazao onakvim kakvim smo ga ocekivali to je istina na nasu zalost.
You are someone else I am still right here

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 jan 2010, 20:37

Poserem se ja na njihovu kosarku iz ove prve cetvrtine. Bolje nek napuste dvoranu ako i dalje misle ovako igrat

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 jan 2010, 20:57

Koji su ovo amateri u PM :twisted: :oops: 15 razlike za Široki na poluvremenu.
Nema potreba da gubimo živce gledajuci ove gubitnike.
Sa Nihadom Imamovićem u nove poraze.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 23 jan 2010, 20:59

Joj ko sve igra za Bosnu, ovo je jadno. Sve ovo treba rastjerati...

ahmedhz87
Kontakt:

Post Postao/la ahmedhz87 » 23 jan 2010, 21:01

a ja odigrao x2 na bosnu i sam jos njih cekam :cry: haj valjda ce preokrenut

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 jan 2010, 21:09

klinac i camdzic od sljedece utakmice moraju imat 15+ minuta po utakmici jer sigurno ako nista ce se boriti, a ne kao ovi statisti na filmu sto igraju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 jan 2010, 21:11

nerminh74 je napisao/la:klinac i camdzic od sljedece utakmice moraju imat 15+ minuta po utakmici jer sigurno ako nista ce se boriti, a ne kao ovi statisti na filmu sto igraju
Klinac nece, mora opet na operaciju

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 23 jan 2010, 22:07

boze dragi na sta je bosna spala,ali džaba kad se godinama drka u vjetar i dovode nekakvi polovicni igraci sa strane da bi se prezivilo u nlb ligi i da bi se osvojila ova nasa fildžan liga. kroz klub je u proteklih 4-5 godina proslo bar 30ak crnaca i mene su zadovoljili samo lance williams i brian bailey. koliko je za to vrijeme izaslo iz bosninog omladinskog pogona? bavcic,džedovic,sehovic....jos neko? danasnja situacija s igracima je katastrofalna. kad je sezona vec otisla u ku.r.a.c. zasto ne bi pruzili sansu klincu koji je sada bolji od konja bajica(potpisujem) zasto ne bi pruzili sansu eldinu camdžiću??? ja se samo bojim da i nakon ovakve uzasne sezone oni nece doci pameti i da ce se nastaviti politika dovođenja polovnih igraca iz srbije,hrvatske itd koja ih je i dovela u ovu situaciju. promjene u upravi bi se morale desiti. ja mislim da svi iz uprave izdrkaju kad im beobasket javi da ima igraca za njih. tuzno.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 jan 2010, 22:37

Sramota... :roll: :roll: :roll:
mB!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 23 jan 2010, 22:38

Iako ne pratim toliko košarku , posebno našu scenu, ipak izgubiti ovoliko razlike od glavnom konkurenta u BiH i čak u NLB je ogromna sramota. Gdje je ta Bosna koja je punila dvoranu i koja je igrala fenomenalnu košarku, kako sam u 3-4 godine da tako padne. Ne mogu vjerovati.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 jan 2010, 22:40

Bosna je pala tako nisko,da nize od ovoga ne moze! Posteno je izgubiti utakmicu,pogotovo od bolje ekipe,ali na onakav nacin,30 razlike,bez trunke odgovornosti i moralna,je dokaz da ova Bosna ima najbezobraznije igrace u njenoj dugogodisnjoj historiji! A paradoks je da su ti najbezobrazniji igraci u historiji Bosne ujedno i najskuplji igraci koje je ovaj tim ikada imao!
Sta sada,da li vrijedi nastaviti ovo takmicenje gdje ce se na nama izivljavati i polovne ekipe kakav je zasigurno Siroki,koji je i ovakav kakav jest za nas Real Madrid! Krivci su svi igraci,al bukvalno svi,izuzev Kojadinovica!
Hajric,Milosevic i Rakocevic prednjace u svom bezobrazluku! Hajric cuva Spralju(koji jedino protiv Bosne ubaci 15 i vise poena,evo vec 3 godine) i taj famozni Spralja koji je na zalasku karijere ubaci Seji 27 koseva! Sejo uopste ne igra odbranu,ne zato sto ne zeli nego zato sto ne zna,ali nije on jedini u Bosni sto ne zna,nazalost!.. Milosevic je u prvoj utakmici u dresu Bosne odigrao maestralno,zbog njega sam se posvadjao sa pola forumasa,ali ispostavilo se da nisam bio upravu,jer je Milosevic jedan od glavnih krivaca za prethodna 3 poraza,momak je bukvalno indisponiran,ko Alisa u Zemlji cuda,nema frajer pojma gdje se nalazi,smjesno ga je gledati na parketu... Sehovic ili u prevodu L.J. takodjer je jedan od krivaca za ovakvo stanje Bosne,momak samo forsira sut ,i ako ga on krene zabit ce 20 poena,ako ne onda ce ostati prosjek kao sto realno i jeste! Jovanovic se trudio,ali ni sjena od igraca koji je igrao u Slobodi... Sarajlija izgubljen kao i obicno,Bajic smjesan sam po sebi,anemican centar koji mora zalijepiti dres da ne bi letao po njemu,raspon ramena mu je 30 cm i takav igrac igra centra,smjesno! Rakocevic,ponasa se kao da igra u Lejkersima u kojem njegov tim vodi sa 50 razlike,puno gubi lopte,totalni promasaj..uostalom ko u ovoj sadasnjoj Bosni nije promasaj!? svi redom...
Od veceras se moze poceti sa pricom,bila jednom jedna Bosna!..FUJ!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 23 jan 2010, 22:41

slazem se u potpunosti. Mislim da je sad prava prilika za davanje sanse maladim igracima,pa i juniorima. Dobro bi bilo vec ih poceti forsirati i u NLB i u domacoj ligi,pa probati izgraditi 3-4 igraca i oko njih praviti ekipu na duze staze jer ovo nema smisla ,godinama nismo napravili igraca niti pokusali isforsirati mlade igrace,ni zimica ni suljagica ni bilo koga. Seha se forsira sada kad je na odlasku,a mi necemo vidjeti ni kinte od toga.
Ja bih prije otisao na tekmu da gledam nase mlade igrace kako se bore nego ovo. Tesko da bi bili puno losiji. Nase forsiranje mladih se svodi na beskonacno sjedenje ne klupi dok ne poplave i onda ga ubacis 2 min i prva greska deranje na njega i onda kazes noga.
To je neko moje razmisljanje ,jer gore od ovoga ne moze osim ako nisi bas optimista.... :cry:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jan 2010, 22:49

CcCc sramotna igra Bosne,pa da jedna ekipa iz sela nadigra ekipu iz glavnog grada,nevjerovatno,al haj na greskama se uci valjda ce im ovo biti lekcija za nastavak sezone u NLB ligi,i u ligi 8,kako ovi nasi klubovi igraju,sljedece sezone cemo imat jednog prestavnika u NLB ligi,a to ce biti ili Siroki ili Igokea :roll: al haj ne brinem se ja doce ponovo vrijeme velikana BH.kosarke Bosne i Slobode :lol: Bosna od veceras mora se okrenut mladim igracima kao Sloboda iako je izgubila veceras u Aleksandrovcu ja se ponosim Slobodom jer igraju sa mladim timom,koji bi mozda za 2-3 godine predstavljat BH klub u NLb ligi :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 23 jan 2010, 22:59

ja ba gdje ce onakav igrac igrati centra bajic je sramota za kosarku,moj ex trener licno poznaje hajrica i kaze da nije u 15 godina vidio glupljeg kosarkasa, milosevic je balerina (steta onakve građe) sehovic svaka utakmica ko da mu je rođendan, zlaja totalno nesiguran......ma losi svi ko ih j.... ne vrijedi vise ovo gledati samo sikirancija

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 23 jan 2010, 23:04

Ja jos ne mogu sebi da dodjem nikada nisam napustio tekmu prije kraja ali ovu sam napustio na kraju 3/4. Ogavno, sta drugo reci!? Bosna = dno dna!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 23 jan 2010, 23:09

KK_Bosna je napisao/la:Ja jos ne mogu sebi da dodjem nikada nisam napustio tekmu prije kraja ali ovu sam napustio na kraju 3/4. Ogavno, sta drugo reci!? Bosna = dno dna!
dobar si ti ja sam odmah znao da ce fijasko biti

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.