Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Emiru Spahicu porasla cijena za 500.000 € na transfermarktu i sada iznosi 5.000.000 €, dok se i Vranjesu digla cijena sa 500.000 €, na 1.200.000 €.
Ovo je dobro za Vranjesa. Bice nesta od njega.Goalgetter je napisao/la:Emiru Spahicu porasla cijena za 500.000 € na transfermarktu i sada iznosi 5.000.000 €, dok se i Vranjesu digla cijena sa 500.000 €, na 1.200.000 €.
Mozda bi on trebao biti na beku a Mujzda da igra krilo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ni pod razno.soko je napisao/la: Ovo je dobro za Vranjesa. Bice nesta od njega.
Covjek koji nikada nije igrao krilnu poziciju, koji je citavu karijeru gradio na bekovskoj poziciji ni u kom slucaju ne bi mogao igrati na krilu.
Zelje su jedno, a realnost sasvim drugo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mujdža je u Zagrebu više igrao desno krilo nego beka.
...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
Protiv grka vjerovatno nece biti vede, mireta (povrede), ne znam ni za muslimovica, nema covjek kluba, diskutabilno bi bilo da nam igra covjek bez kluba(kolko god ja volio zlatnog) i nekoliko igraca iz ruske lige (miske, ibro, rahimic, zahirovic) zato mislim da susic ne treba vise izigravat nekog nego da fino zovne begovica i papca, nismo mi brazil ni argentina da tako lako odbacujemo igrace...
na go begovic il eto hasagic, odbrana, mujdža, spahic papac i lulic (ako ne bude papca onda pandža, zadnih par utakmica je bio klasa za mravca), veza; besic (zadnji vez) medunjanin (centralni vezni), štilić desna strana salihović lijeva, špic džeko i muslimovic (ako ne bude zlatni onda pojacat vezu s alispahićem). opet cisto moj stav, možda ce ovi rusi i doc ionako nažalost nisu prvotimci :S
na go begovic il eto hasagic, odbrana, mujdža, spahic papac i lulic (ako ne bude papca onda pandža, zadnih par utakmica je bio klasa za mravca), veza; besic (zadnji vez) medunjanin (centralni vezni), štilić desna strana salihović lijeva, špic džeko i muslimovic (ako ne bude zlatni onda pojacat vezu s alispahićem). opet cisto moj stav, možda ce ovi rusi i doc ionako nažalost nisu prvotimci :S
je li ravno ovo? je li ravno?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nas Semir
3 gol
Nas Semir

Bilo bi dobro da zapadnemo i sa Hrvatskom i Srbijom , pa da rijesimo vise za sva vremena ko je najbolji ! 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Igrao je krilo u Freiburgu al mu vise godi da igra beka. Moze on igrati krilo, dobar je ofanzivi. Mi ionako igramo sa playmakerima na krilu tako da bi se i ovo moglo isprobati.Omerbavarac je napisao/la:Ni pod razno.soko je napisao/la: Ovo je dobro za Vranjesa. Bice nesta od njega.
Covjek koji nikada nije igrao krilnu poziciju, koji je citavu karijeru gradio na bekovskoj poziciji ni u kom slucaju ne bi mogao igrati na krilu.
Zelje su jedno, a realnost sasvim drugo.
GRCKA - SLOVACKA - BIH - LITVANIJA - LATVIJA - LiHTESTAJN ..
Idemo uouo

Idemo uouo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- BH Patriot
- Kontakt:
------------------------Begovic------------------------
Mujdza--------Spahic-----------Pandza-------Papac
-----------------------Salihovic--------------------------
Pjanic---------------Medunjanin-----------------Lulic
------------Dzeko-----------------Ibisevic------------
- Ja bih ovako poceo, ali uz opciju da do utakmice sa Grcima svi budu zdravi. Znamo da povrijede vuku Ibisevic i Lulic i nadam se da ce do utakmice na Kosevu sanirati te ozljede.
Sto se tice novih poziva, nadam se da ce Pape uputiti poziv; Papcu, Begovicu, Zahirovicu i Alispahicu .
Mujdza--------Spahic-----------Pandza-------Papac
-----------------------Salihovic--------------------------
- Ja bih ovako poceo, ali uz opciju da do utakmice sa Grcima svi budu zdravi. Znamo da povrijede vuku Ibisevic i Lulic i nadam se da ce do utakmice na Kosevu sanirati te ozljede.
Sto se tice novih poziva, nadam se da ce Pape uputiti poziv; Papcu, Begovicu, Zahirovicu i Alispahicu .
Zadnja izmjena: BH Patriot, dana/u 31 jul 2011, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Livin' La Vida Loca ;)
- Goalgetter
- Kontakt:
Potpis. Samo jos umjesto Salihovica Papca stavis na lijevog beka, a Rahimic nece igrati zato sto ga Pape nece pozvati, tako da ce Salihovic igrati zadnjeg veznog .BH Patriot je napisao/la:------------------------Begovic------------------------
Mujdza--------Spahic-----------Pandza-------Salihovic
-----------------------Rahimic--------------------------

---------------------------------Begovic-------------------------------------
Mujdza-------------Spahic-------------------Papac-------------------Lulic
-------------------------------Medunjanin----------------------------------
Pjanic-------------------------------------------------------------Salihovic
--------------------------------Misimovic-----------------------------------
------------------Dzeko--------------------------Ibisevic-------------------
Ne moze jace da ga naopako okrenes...
Mujdza-------------Spahic-------------------Papac-------------------Lulic
-------------------------------Medunjanin----------------------------------
Pjanic-------------------------------------------------------------Salihovic
--------------------------------Misimovic-----------------------------------
------------------Dzeko--------------------------Ibisevic-------------------
Ne moze jace da ga naopako okrenes...
- BH Patriot
- Kontakt:
@Goalgetter
Ok, sad cu ja to ispraviti. Nisam znao to za Rahimica, zasto ga nece pozvati ?

Livin' La Vida Loca ;)
- Goalgetter
- Kontakt:
Nijedan igrac koji igra u Ruskoj ligi nece biti pozvan. Tako je barem Pape najavio, jer im je sezona u toku.BH Patriot je napisao/la:@Goalgetter
- BH Patriot
- Kontakt:
Aha ok, za to nisam znao. Hvala na toj informaciji puuno.
Dakle bez Ibricica, Misketa, Zahirovica (ocekivao sam njegov poziv, ali...) i Rahimica .

Dakle bez Ibricica, Misketa, Zahirovica (ocekivao sam njegov poziv, ali...) i Rahimica .
Livin' La Vida Loca ;)
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
protiv Meksika je cini mi se Dzeko igrao iza Vede...i nije lose funkcionisalo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Tripuješ sineZELJO DO GROBA je napisao/la:protiv Meksika je cini mi se Dzeko igrao iza Vede...i nije lose funkcionisalo...

Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
- majestic24
- Kontakt:
Sta je s ovim Harisom Vuckicem iz Newcastlla. Evo vec 2 gol zabija u 2-3 utakmice koliko je igrao u pripremama. Moze li on za nas nastupati
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
uh tacno....malo sam se zahebo...Švabo je napisao/la:Tripuješ sineZELJO DO GROBA je napisao/la:protiv Meksika je cini mi se Dzeko igrao iza Vede...i nije lose funkcionisalo....Džeko nije bio medju pozvanim .
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mogao je ali necemajestic24 je napisao/la:Sta je s ovim Harisom Vuckicem iz Newcastlla. Evo vec 2 gol zabija u 2-3 utakmice koliko je igrao u pripremama. Moze li on za nas nastupati

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.