FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Doveden sam u nezgodnu situaciju, jer me Željo kontaktirao. To je istina da su me tražili sa Grbavice, ali naravno da sam rekao da nema govora o tome da pređem kod komišija. O tome smo razgovarali i danas u klubu. Ja se nadam da ću se uspjeti dogovoriti sa Sarajevom“, istakao je Torlak.
toliko o torlaku
toliko o torlaku
-
- Kontakt:
Ako sutra dobijemo Šturm , nema razloga za strah protiv šerifa u kojem su otisla cak 4 standarna igraca ..
ima li istine u ovom da je Drakul trebao pokriti poziciju lijevog beka?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tesko, vezni je on igrac, borovina pise neistineH-beg je napisao/la:ima li istine u ovom da je Drakul trebao pokriti poziciju lijevog beka?
Za zivot cijeli!
Ma Karić je dobar golman ali čovjek nije u takmičarskoj formi .sjetite se samo kada je zadnji put branio u jednoj prvenstvenoj utakmici.Mene više brinu one prilike po našoj desnoj strani a tu smo kao pokriveni na bekovskoj poziciji.Postala je navika da za sve loše u odbrani "krivimo "Stanića.Pogodak Selimovića tj akcija iz koje je postignut pogodak je nadam se KOD željine igre sljedeće sezone.Šturm će nam dosta kazati o tome gdje smo,zato polako sa "kritikama"Schwarz je napisao/la:Što se tiče jučerašnje tekme mislim da Karić nije bio loš.Ne vidim razlog da se napada lik.1 i 3 go su krivica odbrane jer su htjeli da naprave ofsajd a nisu svi izašli.Drago mi je da su prinove il ti pojačanja zabili golove.Mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati bolje u odbrani.I aBd uz koje pojačanje da ćemo uspjeti da se nosimo s šerifom i nadam se izbacimo ga.
Tačno otišla su 4 igrača,a što ne čitaš koliko ih je došlo.amarpustahija je napisao/la:Ako sutra dobijemo Šturm , nema razloga za strah protiv šerifa u kojem su otisla cak 4 standarna igraca ..
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Curva_SUD
- Kontakt:
Torlak je izjavio da nikad nebi presao kod nas zato zavrsite sa tim pricu 

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nece valjda stvarno na nasoj Grbavici igrati Slavija.Dokle je dogovor sa Jeseom doso ?
svoj ti pos'o !
Prijavljena je Grbavica kao i svake godine kao rezervna varijanta,ali kako imam informacije Slavija ce da postavi dodatne stolice sto nedostaju,kako kazu postavice stolice na severnu tribinu.Grbavica moj zivot je napisao/la:Nece valjda stvarno na nasoj Grbavici igrati Slavija.Dokle je dogovor sa Jeseom doso ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Pa zar nemaju oni 3000 na onoj jednoj tribini cini mi se velikaDevil je napisao/la:Prijavljena je Grbavica kao i svake godine kao rezervna varijanta,ali kako imam informacije Slavija ce da postavi dodatne stolice sto nedostaju,kako kazu postavice stolice na severnu tribinu.Grbavica moj zivot je napisao/la:Nece valjda stvarno na nasoj Grbavici igrati Slavija.Dokle je dogovor sa Jeseom doso ?
svoj ti pos'o !
I ja sam to mislio,cak i svi ovde u Lukavici misli da ima,ali eto oni kazu da nema i da fali 800 stolica,verovatno i tu hoce da se opere malo para od stolica.Grbavica moj zivot je napisao/la:Pa zar nemaju oni 3000 na onoj jednoj tribini cini mi se velikaDevil je napisao/la:Prijavljena je Grbavica kao i svake godine kao rezervna varijanta,ali kako imam informacije Slavija ce da postavi dodatne stolice sto nedostaju,kako kazu postavice stolice na severnu tribinu.Grbavica moj zivot je napisao/la:Nece valjda stvarno na nasoj Grbavici igrati Slavija.Dokle je dogovor sa Jeseom doso ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nadajmo se da je Vedran potpisao 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- Curva_SUD
- Kontakt:
Sto se tice Jesea jos su pregovori
a sto se tice stadiona niko nece igrati osim ŽELJE !!!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Niko ne smije igrati na svetoj Grbavici sem ŽeljeCurva_SUD je napisao/la:Sto se tice Jesea jos su pregovori

- KB-TM87
- Kontakt:
Ako hoće smradovi da igraju nek plate 2o.ooo za utakmicu !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- spielführer_21
- Kontakt:
i OlimpicaAzuR SlasH je napisao/la:Niko ne smije igrati na svetoj Grbavici sem ŽeljeCurva_SUD je napisao/la:Sto se tice Jesea jos su pregovori

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
Koliko , i odakle , nisam to citaobabilonTM je napisao/la:Tačno otišla su 4 igrača,a što ne čitaš koliko ih je došlo.amarpustahija je napisao/la:Ako sutra dobijemo Šturm , nema razloga za strah protiv šerifa u kojem su otisla cak 4 standarna igraca ..

pa kad je sarajevo moglo igrati 1984. na grbavici moze i olimpik... sve dok placaju... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:i OlimpicaAzuR SlasH je napisao/la:Niko ne smije igrati na svetoj Grbavici sem ŽeljeCurva_SUD je napisao/la:Sto se tice Jesea jos su pregovori
NIKOM TE NEDAMOOOOOOO

Nesmije ni olimpic
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
To je najbitnije.tm84 je napisao/la:pa kad je sarajevo moglo igrati 1984. na grbavici moze i olimpik... sve dok placaju...
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Paromlinac i 36 gostiju.