I sa dva komada ćemo bit zadovoljni
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Sretno lutko

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Protiv Torina, u gostima? Ne budite smiješni.edoo3 je napisao/la:Sretno lutko![]()
I sa dva komada ćemo bit zadovoljni![]()
![]()
![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
dobice Torino ove zeceve. rudiger, castan, manolas...nivo breše
- Goalgetter
- Kontakt:
Roma bez Gervinha i Salaha je dosta slabija ekipa. Falque je (po meni ovo sto sam gledao) razocarao otkad nema ove dvojice, morao je puno vise pruziti. Iturbe je totalno nekonstantan, cas prekuca kad udje kao dzoker, sljedecu pocne i odigra lose, nikad se ne zna na cemu si.
A o odbrani da ne pricam, odron ove sezone.
Sto se tice Dzeke, on mora vise da pocne zabijati, 3 gola u Seriji A, od toga dva iz penala, to je porazavajuca statistika. Uzecemo i u obzir da je bio povrijedjen mjesec dana, ali ipak, malo je, jer je fulio dosta dobrih zicera.
Sto se tice Dzeke, on mora vise da pocne zabijati, 3 gola u Seriji A, od toga dva iz penala, to je porazavajuca statistika. Uzecemo i u obzir da je bio povrijedjen mjesec dana, ali ipak, malo je, jer je fulio dosta dobrih zicera.
Igra GervinhoGoalgetter je napisao/la:Roma bez Gervinha i Salaha je dosta slabija ekipa. Falque je (po meni ovo sto sam gledao) razocarao otkad nema ove dvojice, morao je puno vise pruziti. Iturbe je totalno nekonstantan, cas prekuca kad udje kao dzoker, sljedecu pocne i odigra lose, nikad se ne zna na cemu si.
Sretan rođendan momčino
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala momcino.Sheyi je napisao/la: Sretan rođendan momčino![]()
Ima li linka negdje?
Ajde Dijamantu, vakat je.
Spasi ovom posao kao sto si Manciniju x puta
Spasi ovom posao kao sto si Manciniju x puta
Ajmo dijamantu makar jedan .
Mozel dobar link za tekmu? Hvala.
http://soccer188.net/link-sopcast/torin ... ma.m379168KenoRob je napisao/la:Mozel dobar link za tekmu? Hvala.
Osss neki presing se igra baki
4-3-3 pa kako vise nije shvatio da ne fukncionise, **** ga tih 4-3-3 da ga ****! Dzeko za kreatora igre!
Nista od ove Rome .Vrijeme je da Garcia ide .Gadno za gledat ko fol imaju posjed lopte a sanse nisu stvorili sve nesto rastrkano .Pokusava Roma sa nekim presingom al je jadan taj presing .
Yebo te pa Pjana kako to izvodis slobodne udarce!
Sta sad kriv Garcia,igraci za qrac.BosnaSTL je napisao/la:Nista od ove Rome .Vrijeme je da Garcia ide .Gadno za gledat ko fol imaju posjed lopte a sanse nisu stvorili sve nesto rastrkano .Pokusava Roma sa nekim presingom al je jadan taj presing .
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Nema klasicnih krilnih igraca da bi igrao neku drugu formaciju. ( 4-4-2 ili 4-5-1 ). Ovo sto on ima to su sve vise manje krilni napadaci a ne krila. Ne valja ova Roma nista.Edviin je napisao/la:4-3-3 pa kako vise nije shvatio da ne fukncionise, **** ga tih 4-3-3 da ga ****! Dzeko za kreatora igre!
Umalo glavom Dzeko
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 dec 2015, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
aaa yebemtiiiii
Radja se ljuti na Graciju sto ga je zamjenio

Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot] i 20 gostiju.