Jučer sam rekao da mi je Alonso bio daleko najdraži igrač u realu, ali nemam srca reći da je bio bitniji od Ronalda, čovjeka koji je vadio real iz gowana nebrojeno puta.let3 je napisao/la:i ovo je nepobitna cinjenica kad je vaša igra u pitanju...doduše, nije to neka mudrostSveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"![]()
![]()
Još jedan dokaz koliko ekipa ovisi o Ronaldu, kakav alonso i kurrci, general je vođa već odavnoKopitar bi u 99% ekipa svijeta bio glavni igrac (osim u Barci
)
ali mojne na Alonsa, koji je isto tako bio vrlo bitna karika igre RMa.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
naprijed rejal
Pa ima pored sebe Jamesa, Kroosa, Ronalda, Balea i Benzemu + 2 relativno ofanzivna beka. Je li i on to mora biti bas jak u ofanzivi ?Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Xabi fali da napravi deset faulova za karton, a dobije jedan u nadoknadi zbog prigovora..
ser del barça es el millor que hi ha !
Pa ne mora ali to je jače od njega.Scof1eld je napisao/la:Pa ima pored sebe Jamesa, Kroosa, Ronalda, Balea i Benzemu + 2 relativno ofanzivna beka. Je li i on to mora biti bas jak u ofanzivi ?Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Xabi fali da napravi deset faulova za karton, a dobije jedan u nadoknadi zbog prigovora..
Da glumi Lahma i dodaje igraču do sebe ništa mu ne bih rekao, jer ima pluća kao 3 Lahma, te je jači od njega u duelu, bio bi odličan za ovaj sistem ali ne može on bez pokušaja kreiranja i izleta u napad gdje redovno pokazuje svu svoju limitiranost.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch uozbilji se. Ronaldo je za isti period u Realu kao i Xabi vec osigurao status top5 igraca kluba ikad.
Plus je ovaj daleko bolji i konstatniji igrac i pretjerivanje je poredititi njegov znacaj s Xabijevim.
Veca laz od one kako je Xavi bitniji za Barcu od Messija.
Plus je ovaj daleko bolji i konstatniji igrac i pretjerivanje je poredititi njegov znacaj s Xabijevim.
#carloout #mouvratise #kikserout #faliozil #odogledatifilm
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
loše poređenje, jako lošegeoxx je napisao/la:Clutch uozbilji se. Ronaldo je za isti period u Realu kao i Xabi vec osigurao status top5 igraca kluba ikad.
Za igru je bio bitniji jarane, za igru..pronalazak riješenja kad ih nema ni na vidiku, protok lopte i ti fazoni, poznato?geoxx je napisao/la:Clutch uozbilji se. Ronaldo je za isti period u Realu kao i Xabi vec osigurao status top5 igraca kluba ikad.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
zato je panjdira briljirao ovih 20ak minuta sto je igraosuhi je napisao/la:Jesu te fascinirala 4 gola od ekipe koja izgubi od eibara i bruka se po evropi ?Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
njega i klauna marcela triba poklonit nekome
i daj carlo sakupi muda stavi ikera na klupu a varanea u igru
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 01 sep 2014, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
In the last 28 shots on goal, Casillas has conceded 20 goals, 2 shots cleared by the post. 
Sto lose? Ista stvar.let3 je napisao/la: loše poređenje, jako loše
Ma nisam znao na sta konkretno mislis. Ronaldo je daleko najbolji igrac kluba kako je dosao i samim tim najbitniji, ne mos to nekom drugom pripisivati.Clutch je napisao/la: Za igru je bio bitniji jarane, za igru..pronalazak riješenja kad ih nema ni na vidiku, protok lopte i ti fazoni, poznato?
geoxx je napisao/la: Ma nisam znao na sta konkretno mislis. Ronaldo je daleko najbolji igrac kluba kako je dosao i samim tim najbitniji, ne mos to nekom drugom pripisivati.
ulogu je bale trebao polako preuzimati ove godine ali se sjeba s nabijanjem kila
Kad sutra Pero dovede nekog za 50-60 miliona. 
zato što zabijanje golova nije jedina stvar u fudbalu...to je šlag na vrhu torte, ali kako do toga dođe, šta se prije toga mora odraditigeoxx je napisao/la:Sto lose? Ista stvar.let3 je napisao/la: loše poređenje, jako loše
isto tako je bitno ko drži sredinu, ko organizuje igre, ko kontroliše loptu, kakve pasove daje, kako usmjerava igru, kuda, u kom pravcu, ko drži ritam igre itd
znam ja tu percepciju fudbala....danas ni djeca koja treniraju fudbal nece da budu stoperi ili bekovi
I ja sam baš na to pomislio hahaDzoni je napisao/la:Kad sutra Pero dovede nekog za 50-60 miliona.
Reus i Verratti sutra u paketu dolaze
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- schweinsteiger
- Kontakt:
Isti vam je Gustavo takav,vjeruj mi.Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Impresionira te na kakav nacin oduzme loptu i ono ti u nekom wow fazonu,kad on svojom ljevicom fol nekog da pronadje i ode sve u tri lijepe.Bas kao sto si u nekom postu poslije napisao,treba neko Khediri reci osvoji loptu i samo je dodaj onome ko je najblizi.
#miasanmia
Khedira je obicni panj. On nije presjekao lopte ima dvije godine.
Oduvijek je bio igrac manje u napadu, a u zadnje vrijeme je i igrac manje u odbrani.
Oduvijek je bio igrac manje u napadu, a u zadnje vrijeme je i igrac manje u odbrani.
Svi se osvrću na nedostatak Di Marie i Xabija, njihove kvalitete su u svakom slučaju neupitne, pogotovo ovog drugog, ali ovdje je činjenica da je Realov najveći problem u ovom trenutku odbrana.
Ja doslovno strahujem svaki put kada je korner i prekid, ali samo kad je Iker na golu. Ne može on više, nije to kvaliteta kakav je bio prije nekoliko godina. Da je strolegenda sa 15 naslova Lige prvaka, Keylor je bolji golman od njega i šteta što u Madridu "ime" oduvijek igra glavnu ulogu.
Stoperski tandem neći ni komentarisati, nema utakmice da se oni ne izgube (rijetki su slučajevi kad briljiraju), a Marcelo, pa ja nemam pojma kako se on uspio zadržati u Realu. Tipični Brazilac kojeg je uhvatila kurcobolja za svime, replika Daniela Alvesa i Ronaldinha, prime mu traje nekoliko godina i onda se pretvara u totalnog amatera.
Varane, Keylor i Coentrao su prema meni pravi izbori za prvu poziciju, ali Carlo je tu da odredi ko će mu igrati i ko najviše može ponuditi, ili barem sebe pokušavam uvjeriti da mu Pero nije naredio da jedan Pepe igra u prvoj postavi kako ne bi došlo do medijskog linča, unutarnjih problema i ostalih popratnih sraanja, koja smo gledali kad je mudonja Mou od Varanea napravio najboljeg stopera svijeta.
Ja doslovno strahujem svaki put kada je korner i prekid, ali samo kad je Iker na golu. Ne može on više, nije to kvaliteta kakav je bio prije nekoliko godina. Da je strolegenda sa 15 naslova Lige prvaka, Keylor je bolji golman od njega i šteta što u Madridu "ime" oduvijek igra glavnu ulogu.
Stoperski tandem neći ni komentarisati, nema utakmice da se oni ne izgube (rijetki su slučajevi kad briljiraju), a Marcelo, pa ja nemam pojma kako se on uspio zadržati u Realu. Tipični Brazilac kojeg je uhvatila kurcobolja za svime, replika Daniela Alvesa i Ronaldinha, prime mu traje nekoliko godina i onda se pretvara u totalnog amatera.
Varane, Keylor i Coentrao su prema meni pravi izbori za prvu poziciju, ali Carlo je tu da odredi ko će mu igrati i ko najviše može ponuditi, ili barem sebe pokušavam uvjeriti da mu Pero nije naredio da jedan Pepe igra u prvoj postavi kako ne bi došlo do medijskog linča, unutarnjih problema i ostalih popratnih sraanja, koja smo gledali kad je mudonja Mou od Varanea napravio najboljeg stopera svijeta.
Sve to napisano stoji ali to ga opet ne cini bitnijim po Real. Po organizaciju igre naravno da je bitniji zbog pozicije koju igra kao i sto sam gore naveo da je Xavi bitniji po sistem i tika- taku ali da je vazniji od Messija za Barcu - nema sanse.let3 je napisao/la: zato što zabijanje golova nije jedina stvar u fudbalu...to je šlag na vrhu torte, ali kako do toga dođe, šta se prije toga mora odraditi![]()
isto tako je bitno ko drži sredinu, ko organizuje igre, ko kontroliše loptu, kakve pasove daje, kako usmjerava igru, kuda, u kom pravcu, ko drži ritam igre itd
znam ja tu percepciju fudbala....danas ni djeca koja treniraju fudbal nece da budu stoperi ili bekovisvi da budu napadaci i da kupe slavu golovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.