Pa svugdje je ista praksa. Pri potpisivanju profesionalnog ugovora sa igracem koji je prosao tudju skolu moras platiti naknadu za treniranje. Jednostavno.PACO je napisao/la:Po pravilima naknada za treniranje se plaća do navršene 23. godine prema nacionalnom savezu. Vi se tu natežete oko Travančića, što bi recimo bilo da je sve te godine trenirao u Sarajevu pa da sada recimo odlazi bilo gdje?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Celik!3,2,2.
- Evolution87
- Kontakt:
nije bitno kako samo da pobijedimo! 0-2 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mogu mislit kako si ti napacen frajeramypitar je napisao/la:Daj popustite vise sa pisanjem o ovoj ljudskoj spodobi,koji se nije udostojio okupati i osisati, bar za ove Mubarek dane.

plavetnilo@ zna se ko je morž- kupovanje vremenaamypitar je napisao/la:Daj popustite vise sa pisanjem o ovoj ljudskoj spodobi,koji se nije udostojio okupati i osisati, bar za ove Mubarek dane.
amy u pravu si sa nekim ljudima ne ide

ja se nadam da ce vec iduce godine poceti gradnja trening centra
naravno to nece biti centar kao nekih par terena i to je to, mislim da ce se graditi mnogo kompleksiniji objekat sa svim popratnim elementima, tj kuhinja zbog ishrane igrača, mmjesta za stanovanje, zbog djece koja dolaze iz drugih gradova itd. itd.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Nadati se, ali mislim da je remi najrealniji, ne vjerujem da nas domaćin može pobjediti. MadaEvolution87 je napisao/la:nije bitno kako samo da pobijedimo! 0-2

S nestrpljenjem čekam debi Travančića da vidim što ga svi toliko hvale, jer nisam baš upoznat u njegove kvalitete.
@head otkud to sad, frajer tek potpisao, ma to je patka i to velika.
uz to pregovara se sa jos jednim napadačem, ime nije poznatoHead je napisao/la:Cluj posl'o ponudu za Puzigacu,klub odbio.
men interesuje gdje bi mogli graditi taj trening centar (spominje se cifra od oko 15 miliona)
nekako mi je ono na ilidži idealna lokacija, ovo u gradu ne mozes nista dobiti jer sve je to go loppov i mafija
nije patka za puzigacu, njega su htjeli oni jos prije nego je dosao kod nas, ali je bila smjena u upravi neka i stopiralo se sa transferimma dok se ne rasciste administrativne stvari, poslali su ponudu ali mi je nismo prihvatili
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Koliko znam poslani su upiti u više opština za lokacije..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Joj pitari dragi da je meni taj vaš mozak da malo i ja odmorimhtcxone je napisao/la:uz to pregovara se sa jos jednim napadačem, ime nije poznatoHead je napisao/la:Cluj posl'o ponudu za Puzigacu,klub odbio.
men interesuje gdje bi mogli graditi taj trening centar (spominje se cifra od oko 15 miliona)
nekako mi je ono na ilidži idealna lokacija, ovo u gradu ne mozes nista dobiti jer sve je to go loppov i mafija
nije patka za puzigacu, njega su htjeli oni jos prije nego je dosao kod nas, ali je bila smjena u upravi neka i stopiralo se sa transferimma dok se ne rasciste administrativne stvari, poslali su ponudu ali mi je nismo prihvatili

Nisam u toku,ko je poslao ponudu za Puzigacu?Head je napisao/la:Cluj posl'o ponudu za Puzigacu,klub odbio.
znam, mislim da je ilidža jedna od opština, baš me interesuje koje su ostale opštine tj. lokacijeVanBasten je napisao/la:Koliko znam poslani su upiti u više opština za lokacije..
ono sto mi se svidjelo u izjavama je da pored nasih ttrenera ce u rad sa mladima biti ukljuceni i treneri iz cardiffa
hzsm@ CLUJ
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Nisi u toku, a citiras post u kojem pisem ime tima. Fol da ga kupeHzSM je napisao/la:Nisam u toku,ko je poslao ponudu za Puzigacu?Head je napisao/la:Cluj posl'o ponudu za Puzigacu,klub odbio.

Bas zato nisam u toku,kakav Cluj i Puzigaca...EuroSport je napisao/la:Nisi u toku, a citiras post u kojem pisem ime tima. Fol da ga kupeHzSM je napisao/la:Nisam u toku,ko je poslao ponudu za Puzigacu?Head je napisao/la:Cluj posl'o ponudu za Puzigacu,klub odbio.
Može li se znati cifra koju je ponudio Cluj ?
@HzSM
Supljaci kao i uvijek na ovoj temi.
Supljaci kao i uvijek na ovoj temi.
pa igrao je u poljskoj ligi u Cracovia i tu su ga jos prosle sezone zapazili, nema to veze sa nama jer kod nas nije ni igrao...
sta ti hoces mentalitet brko?
sta ti hoces mentalitet brko?
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
tj vi se sjatili na našu temuDupla je napisao/la:Kako se on samo rasprdio od kad im je ovaj naškrabo na dresu posjetite malezijumentalitet87 je napisao/la:Zuti(htxcone) aj malo suti,eto ti Lukavice pichi gore i navijaj za svoje,
Evo trenutno samo nekih Dupla, EuroSport, jug-onostalgicar, likusa, mentalitet87,pintol_TM87,zeka_tm87, Željooooo

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
I ako je ponudio, mora da je smiješno mala cifra bila (10 milja modernihskile je napisao/la:Može li se znati cifra koju je ponudio Cluj ?

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 03 avg 2013, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Samo treba biti opušten. Rade naši u klubu dobro. Što kaže Dino u inat dušmanima. Plodovi rada polako stižu. A padobranaca će uvijek biti i neka ih. Sada mi ih je lijepo vidjeti kako dolaze da plaču.
Želim sreću momcima u Lukavici.
Želim sreću momcima u Lukavici.
Hadžići i Centar su isto mensečini tu...htcxone je napisao/la:znam, mislim da je ilidža jedna od opština, baš me interesuje koje su ostale opštine tj. lokacijeVanBasten je napisao/la:Koliko znam poslani su upiti u više opština za lokacije..
ono sto mi se svidjelo u izjavama je da pored nasih ttrenera ce u rad sa mladima biti ukljuceni i treneri iz cardiffa
hzsm@ CLUJ
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.