Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
FALCAO has just been spotted at Man City, driving to Old Trafford, wearing an Arsenal shirt, and shouting Hala Madrid.
kuknjava
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
PEP je napisao/la:FALCAO has just been spotted at Man City, driving to Old Trafford, wearing an Arsenal shirt, and shouting Hala Madrid.![]()
kuknjava
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- AlfredBorden
- Kontakt:
potpisan je patuljasti italijan 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
GiovincoAlfredBorden je napisao/la:potpisan je patuljasti italijan
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
gdje si to procitaoAlfredBorden je napisao/la:potpisan je patuljasti italijan
- tyler durden
- Kontakt:
ma lupa ko maksim po diviziji.SR4 je napisao/la:gdje si to procitaoAlfredBorden je napisao/la:potpisan je patuljasti italijan
Španjolski AS javlja kako je Real blizu transfera Marca Verrattija iz PSG-a. Ja bgm nigdje na as-u ne procita nista za verattia izgleda da ovi sa dnevnik.hr imaju svoje izvoretyler durden je napisao/la:ma lupa ko maksim po diviziji.SR4 je napisao/la:gdje si to procitaoAlfredBorden je napisao/la:potpisan je patuljasti italijan
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest, sa PSG-om produžio do 2019AlfredBorden je napisao/la:potpisan je patuljasti italijan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je da izvuku vise parario_Ferdy88 je napisao/la:Jest, sa PSG-om produžio do 2019AlfredBorden je napisao/la:potpisan je patuljasti italijan
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Koliko bi kostao Veratti? Kolika mu je inace cijena?
Pero se ugledao na svog jarana Galliania, samo nekakve posudbe trazi 
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
100 miliona.muamerc je napisao/la:Koliko bi kostao Veratti? Kolika mu je inace cijena?
Kada znamo da je PSG finansijski jedan od najmocnijih klubova , igrac koji je nezamjenjiv u timu i igrac koji vrijedi sigurno na danasnjem trzistu 60 miliona + deadly day.
- Consigliere
- Kontakt:
Koji ce nam qurac Veratti? Kakav je on tip igraca a da ga nemamo trenutno u ekipi? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vidim zadovoljan si Ilarrom i Khedirom.Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Veratti? Kakav je on tip igraca a da ga nemamo trenutno u ekipi?
MidhatVelicanstveni je napisao/la:100 miliona.muamerc je napisao/la:Koliko bi kostao Veratti? Kolika mu je inace cijena?
Kada znamo da je PSG finansijski jedan od najmocnijih klubova , igrac koji je nezamjenjiv u timu i igrac koji vrijedi sigurno na danasnjem trzistu 60 miliona + deadly day.
- Consigliere
- Kontakt:
Illara i Khedira su zadnji vezni igraci... Veratti je nesto kao losija verzija Modricageoxx je napisao/la:Vidim zadovoljan si Ilarrom i Khedirom.Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Veratti? Kakav je on tip igraca a da ga nemamo trenutno u ekipi?
Fit Tony: I keep my friends close...
Ma kakvi. U sredini s Modricem i Kroosom bi bio idealan. Plus je veliki upgrade u odnosu na Illarru i Khediru.
Marco je spoj alonsa,luke i khedire
Al sanse da ga dovedemo su 0.1%. Jedina opcija je da psg kupi pjanica danas.
Koliko mi je muka od ovog chicharita ne mogu da vjerujem. Ogadi mi se perez. Eno manchester i falcaoa i verratija dovode. Sad ce likovi bit jaci od reala i bayerna i barselone. Ako ne osvoje englesku premier ligu a dovedu i falcaoa i verratija, uz postojeci ovaj sastav, bolje im je da se sami zatvore i zavrse sa premier ligom jer je sramota ne osvojit imajuci u vidu da ni ligu prvaka ne igraju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Verratti je odlican igrac i ima prostor jos da se razvija. Momku je samo 21 godina. Kupite ga i imate igraca 10 godina koji ce biti worldclass. Osim Mesija i Ronalda cetiri igraca su mi zelja da igraju u Baji, njega, Kokea, Hazarda i Reusa. Zelje su jedno a realnost drugosuhi je napisao/la:Marco je spoj alonsa,luke i khedire![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.