2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- camparinho
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Bas me zanima, ako je istina ovo za Derozana, koga bi im poslali ovi is Miamia. Ne sumnjam u Grega vjerujem da ce value izvuci.
Clutch city be safe rage hard!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sumnjam da ce SA trejdovati DDRa mjesec dana prije pocetka sezone.Ako bi Murray i White,uz Walkera,bas jako krenuli u sezonu i pokazali da ovaj nije toliko potreban,onda to ne treba iskljuciti.U suprotnom,on jos uvijek treba ovoj ekipi.camparinho je napisao/la:Bas me zanima, ako je istina ovo za Derozana, koga bi im poslali ovi is Miamia. Ne sumnjam u Grega vjerujem da ce value izvuci.
Ali kako KD fino provuce da im je Iggy donio prvi naslov 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad ti ljudi tvrde da je Kemba dobar igrač
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobar igrac,nema sta.Posebno kad ima slobodu da privatizuje tekmu.Oikamid je napisao/la:Kad ti ljudi tvrde da je Kemba dobar igrač
E kad treba igrati u nekom sistemu,u situaciji gdje nema vremena da ti udjes u svoj neki ritam i gdje je bitno kakav ces rezultat ostvariti,to je druga prica.
- Barbarossa
- Kontakt:
Mitchell mudonja za njega već sad
Lowry mi je bolji bek ,bolje da su ga danas imali nego njega
Lowry mi je bolji bek ,bolje da su ga danas imali nego njega
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Pogledao sam 100. Wiggins i izasao sa stranice.BernardBarnjak je napisao/la:ESPN izbacio listu top 100 igraca (100-51)
https://www.si.com/nba/top-100-nba-play ... PzvO0t6vFU
Preloše.
Šta je čudno u prve dvije izjave?Sarmelino je napisao/la:Lik je legitiman psihicki bolesnikKevin Durant on:
- The Warriors ("I started to realize I’m just different from the rest of the guys")
- The Thunder ("I don't trust nobody there")
- The NBA ("Some days I hate the NBA")
Durant je debil nad debilima.Bit ce zabavno gledat raspadnje njega i Irvinga
Raspad u kojem smislu?MElloo je napisao/la:Durant je debil nad debilima.Bit ce zabavno gledat raspadnje njega i Irvinga
Netsi teško da imaju ekipu za naslov i sa njima dvojicom,nije to dosta.A i Durant vjerojatno nikad neće biti na razinama prije ozljede.To nije raspad nego prirodno stanje stvari.
jel fakat ovo izjavio?Sarmelino je napisao/la:[Durant] "I've never choked...I will always shoot the ball—choking is not shooting the ball. If I miss, it’s not my fault. It’s the environment. Or someone else’s fault."
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Psihički raspad sistema njih dvojice u medijima kad ih stisnu prve kritike medija.SiamoNoi je napisao/la:Raspad u kojem smislu?MElloo je napisao/la:Durant je debil nad debilima.Bit ce zabavno gledat raspadnje njega i Irvinga
Netsi teško da imaju ekipu za naslov i sa njima dvojicom,nije to dosta.A i Durant vjerojatno nikad neće biti na razinama prije ozljede.To nije raspad nego prirodno stanje stvari.
logicno da jestFoxMulder je napisao/la:jel fakat ovo izjavio?Sarmelino je napisao/la:[Durant] "I've never choked...I will always shoot the ball—choking is not shooting the ball. If I miss, it’s not my fault. It’s the environment. Or someone else’s fault."
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Bas me zanima kako je ovim komentatorima na areni prenositi utakmicu iz 2011e
Ma zmija ima da se baci sa bruklin mosta, kad ga pocnu guziti mediji, imati toliko kompleksa je stvarno za nevjerovati...Donnie Darko je napisao/la:Psihički raspad sistema njih dvojice u medijima kad ih stisnu prve kritike medija.SiamoNoi je napisao/la:Raspad u kojem smislu?MElloo je napisao/la:Durant je debil nad debilima.Bit ce zabavno gledat raspadnje njega i Irvinga
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Evo dokaza alemu Curry i Giannis > Brada

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Giannis nije uopste Hardenov level. Curry jeste bolji. Individualno ne, al dok Harden svoj takav kvalitet ne prenese na playoff nemamo sta pricati.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Barbarossa
- Kontakt:
Preniuo ga je u Play off , nije kriv što je igrao protiv najjače ekipe ikad.
Ni Giannis ne bi bio bolji.
Ni Giannis ne bi bio bolji.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.