FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

subzero81
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la subzero81 » 02 apr 2010, 20:10

ma ja vi ste uvijek u pravu :twisted: :twisted: :twisted:

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 02 apr 2010, 20:19

Schlager je napisao/la:
bomber je napisao/la:Schlager, smatram te veoma realnom osobom i nakon ovog sto si napisao. Ne boji se Zeljo prenosa vjeruj mi a i zasto bi. Ovo na sto je Amar skrenuo pricu radi se o ne fudbalskim desavanjima koja su bila protiv Slavije i ovo je osnovni razlog sto prenosa nece biti. Podignute su velike tenzije bez ikakvog razloga i upad onog kretena je bio povod za salvu optuzbi na Zeljin racun a sve u vezi nekog nacionalizma ili ne znam ni ja sta vise.
Sportski rivalitet izmadju nasa dva kluba, u toj utakmici, bice u drugom planu a to nije dobro a ako si pametan shvatices o cemu pricam.
Sto se tice fudbalskih tema, mi cemo se sresti tri puta ovoga proljeca najvjerovatnije i te utakmice ce pokazati ko je bolji u ovom trenutku. I jos jedna stvar, sve ove price koje se desavaju oko Zelje mogu samo ojacati ekipu i dizati joj moral jos vise a u tom slucaju pogotovo nemate nikakve sanse na Grbavici. Bolje sutite a pricom necete nista postici, svi koji pricaju i seru po drugima vidimo gdje su.
Vidim da si momak s kim se moze razgovarati na malo visoj razini od "Moj tata je jaci od tvog tate" pa cu ti odgovoriti.Na besmislene i nezrele komentare inace ne odgovaram.

Vjeruj da ja ne bi ni slova napisao od onoga sto sam napisao da je tako nesto rekao trener Modrice ili tako nekog kluba a ne Zeljeznicara.

Ali ja mislim da bi Borac i Zeljeznicar trebali biti avangarda u sredjivanju stanja u BH fudbalu po svemu,a pogotovo po manirima. Iskreno da ti kazem,nisam ni ja vjerovao jesenas navijacima Veleza kad su kukali da su pokradeni i utakmicu na Grbavici zavrsili sa 9 igraca.Nisam vjerovao ni Nestorovicu kad je,iako je Rudar osvojio bod na Grbavici,izjavljivao da ni u igrackoj ni u trenerskoj karijeri nije dozivio tako tendenciozno sudjenje kao na Grbavici.

Prvi crv sumnje mi se pojavio nakon sto sam drugi put pogledao izvjestaj sa utakmice Zeljeznicar-Zvijezda,i ono nevjerovatno neiskljucenje Sehica u prvom poluvremenu...pomislio sam,ovo ne moze biti sudijski previd,neko iz Saveza opasno gura Zeljeznicar.
Dosudjen penal protiv Slavije,i nedosudjen za Slaviju su me samo ojacali u uvjerenju.

A definitivno sam progledao nakon ove sramne odluke Disciplinske komisije. Iako je golman Slavije zaista odglumio ono,ipak sam se nadao da ce zbog buducnosti BH fudbala i prevencije buducih slicnih dogadjajaZeljeznicar biti kaznjen sa jednom utakmicom pred praznim stadionom (iako je Borac za potpuno istu syvar kaznjen sa tri,ali mogla bi se odluka braniti time da je u Banjaluci i prije toga dogadjaja bilo incidenata,aovako je odluka tuzna,jadna,obeshrabrujuca),i da ce nakon toga Borac i Zeljeznicar u prazniku fudbala uz direktan tv prenos odluciti o novom prvaku. Kad ono sve kontra,odluka je takva kakva jeste nazalost,trener jednog Zeljeznicara daje u 21 vijeku i informativnoj eri, tako primitivne izjave o stetnosti tv prenosa i protiv Slavije i protiv Borca,i umjesto portparola BHT ili Euromedije najvljuje koji ce prenos biti na TV za tri kola.

Ma neka se ljuti ko hoce,ja niti koristim ruzne rijeci,niti tjeram nekoga sa teme kao neki,ali cutati na lopovluk ne mogu,i uvijek cu govoriti ono sto mislim bez dlake na jeziku,a ako administracija misli da nisam realan neka slobodno imenuje nekoga drugog za moderatora,jer ja sigurno zbog te funkcije necu drzati jezik za zubima.

Pozdrav svima!
Necu ni ja vise o ovome ali treba da znas:
Velez je dosao na Grbavicu sa nevidjenom euforijom, ponasali su se ko da su Barsa, na svaki sudijin zvizduk su prigovarali, je...... mater. Poluvrijeme i u svlacionici, cini mi se Zaimovic, je.. li je.. mater svima, dere se, pomocnom sudiji najvise i dosao glavni, dao mu crveni i sad se je.. koliko god hoces u svlacionici. Ne pisem gluposti jer znam kako je bilo. Ovaj drugi crveni je dobiven na taj nacin sto je, ne mogu se sjetiti ko je bio Dzafic ili Osmanagic, vec imao jedan zuti a drugi je dobio sto mu je pomocni sudija digao zastavicu a ovaj opet poceo spominjati familiju na odvratan nacin i dobio je put u svlacionicu (svi igraci psuju sudijama, i nasi, i vasi, i stranci, svi) ali znaj da je bilo tako odvratno i bezobzirno da je zasluzeno dobio drugi zuti i crveni. Ako je Ibrakovic pricao da su osteceni, to je bilo zbog toga.
Nestorovic uzeo samo bod Zelji i jos se nasao buniti na sudije sto je ovaj svirao 10 prekrsaja oko sesnaest koji i jesu i nisu bili. Ovo je svim domacim ekipama u ligi dobro poznato. Tendeciozno sudjenje a bod nam uzeli na Grbavici, pa sto taj sudija nije svirao penal koji nije postojao, pustio jedan ofsajd onako ascare da prodjemo. U kupu smo ih mlatnuli bez po muke sa 3:0 a u Prijedoru je bilo 0:0.
Ja bih dao crveni Sehicu zbog onog starta protiv Zvijezde i mi smo se svi cudili sto je dobio samo zuti. To je bio jedini propust koji bi mozda uticao na rezultata, opet kazem mozda jer ko zna sta bi bilo poslije crvenog i nastavka tekme sa 10 igraca i to na Grbavici.
Protiv Slavije je nasjeo na pad Bucana i bilo je lako nasjesti na onaj pad, nista cudno u svijetu fudbala, a penal za Slaviju nije postojao 100% a svi su ga poceli spominjati jer je svirao nepostojeci penal za Zelju a to ste mogli vi vidjeti na TV-u a mi na utakmici ne, ja sigurno ne jer sam bio na sjeveru.
Ako nas zbog ovoga gura savez onda smo pravo, pravo jaki.

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 02 apr 2010, 20:34

amarpustahija je napisao/la:Oceli biti ove sezone prenosa , NAJVECEG DERBIJA NA BALKANU . ZELJO - sarajevo ? :/
nema potrebe da to pises na temi Fk Borac a i najveci derbi na Balkanu nije sigurno ;)
drop je napisao/la:ma šlagirani vam se dosad prodavao nekim finjakom (muda za bubrege) sad se izofirao,pokazao svoje pravo pacenicko lice i gotova prica.
Vozdra šabani,cekamo vas u Dolini da vidimo šta imate pokazati na terenu..a dotad samo kenjajte po Želji i lijecite svoj frustracije i komplekse.
i još nešto...TRECI PUT CASTITE :!:
sabani ne mogu prestati pisati po temi FK Borac :idea:

BlueSharks je napisao/la:@Schalger
Nisi pošten ni sekunde. Kao prvo ti okrečeš ploču kako tebi i Borcu odgovara. Niko, pa ni vi niste znali da će plava mašina rušiti sve redom, mislili ste da su vam konkurenti Široki, Sarajevo i eventualno Zrinski. Da se malo vratimo u prošlost. Na utakmici sa Širokim(2.kolo), ste kukali kako ste ugroženi, kako vas sudija krade i kako je to u režiji Sarajlija(bordo) na veliko zaprepaštenje gledalaca pred malim ekranima, jer tu krađu ste samo vidjeli vi, vaš trener i igrači. I da da ne zaboravim svečanu ložu na toj utakmici u kojoj bi trebali sjediti kulturni, poslovni ljudi, a ne psovači Boga, majke sudiji itd itd. Možda je to slučaj u BL, al u civiliziranom svijetu nije. Nakon što je Sarajevo otpalo iz igre za titulu, došla je druga meta, u tom momentu najveća opasnost po vas, bio Široki. Ponovno ste bili ugroženi, ti lično si po ovom forumu pljuvao, blatio Široki i nakon slabog starta i otkinutog vašeg boda u Širokom, odjednom oni nisu bili problem, opet ste se zahebali, odnosno niste se vi zahebali, nego to je vaše plansko uništavanje protivnika. I nakon tog tvog mjesečnog pljuvanja misliš da je dovoljno samo izvinjenje. Izgleda da su opet problem Sarajlije, samo ovaj put Željovci. Na sve moguće načine pljujete, blatite Želju, kao što ste Sarajevo i Široki, samo da bi se dočepali tutule koja vama inače ne treba, ustvari sad vam je priča, hoćete titulu iz inata. Stipu se toga ba, vaša prljava igra izvan terena je dosegla vrhunac, al ovaj put ste naišli na tvrd orah., dobro ćete se namučiti da ga razbijete. A tebi bi preporučio da prestaneš sa kuknjavom i cmizdrenjem, izvinjavat češ se za koji mjesec, budi siguran. ;)
.
Sarajevo civilizovan grad a Banjaluka nije ? Sta sve necu cuti. Nerealan si u potpunosti.
Pricate o namjestanju,dovoljno je reci Zepce i sve se zna ...

Ako nemate sta pametno napisati na temi Fk Borac sto se tice sporta produzite :arrow:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 02 apr 2010, 20:52

Nego imas ti kakav dokaz za to protiv Zepca!? :P :P :P :P :P

Ako nemas ne spominji nema fajde! :P :P :P :P
Mes Que Un Club

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 apr 2010, 21:11

Momci su otputovali u Mostar, večeras je i trening, mislim u vrijeme utakmice, imamo baš ove evropske manire...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 apr 2010, 21:22

Stojan Vranjes dao danas gol za Panduri,zavrseno 1-1....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 apr 2010, 21:24

Schlager je napisao/la:Stojan Vranjes dao danas gol za Panduri,zavrseno 1-1....
Eh da to sam vidio protiv Ocelula, nije gol nego golčina ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 22:05

Ako Vukobratović ne bude mogao igrati a izgleda da neće moći, s obzirom da sakan pauzira, mogli bi imati problem ako hoćemo a trebamo igrati sa dva zadnja vezna.
Pitanje je koga tu onda staviti uopšte, jedino na pamet mi pada daprobamo sa Stančeskim on je prilično polivalentan a i nije ofanzivno orijentisan igrač ili eventualno Vule koji bi po mom mišljenju tu rolu mogao odigrati pa hajmo reći korektno, s tim da bi tad Ćorić i Petrić bili nazad kao stoperski par, nista se tu na stoperima puno ne bi izgubilo.
Opet imamo problem žutih, čini mi se da vule ima dva žuta, hmmm razmišljam da li je pametnije da ide na žuti pa da ga odradi protiv slavije pa da ga imamo za želju.
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 apr 2010, 22:12

borcev_navijac je napisao/la:Ako Vukobratović ne bude mogao igrati a izgleda da neće moći, s obzirom da sakan pauzira, mogli bi imati problem ako hoćemo a trebamo igrati sa dva zadnja vezna.
Pitanje je koga tu onda staviti uopšte, jedino na pamet mi pada daprobamo sa Stančeskim on je prilično polivalentan a i nije ofanzivno orijentisan igrač ili eventualno Vule koji bi po mom mišljenju tu rolu mogao odigrati pa hajmo reći korektno, s tim da bi tad Ćorić i Petrić bili nazad kao stoperski par, nista se tu na stoperima puno ne bi izgubilo.
Opet imamo problem žutih, čini mi se da vule ima dva žuta, hmmm razmišljam da li je pametnije da ide na žuti pa da ga odradi protiv slavije pa da ga imamo za želju.
Pa i ja mislim da bi Stančeski trebao da odigra tu poziciju zajedno sa Grahom, čak mislim da mu je to bila pozicija kada je igrao za omladinsku reprezentaciju Makedonije, takođe treba obratiti pažnju na kartone, a mislim da se o tome vodi računa, znači kartone očistiti na vrijeme...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 22:18

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:Ako Vukobratović ne bude mogao igrati a izgleda da neće moći, s obzirom da sakan pauzira, mogli bi imati problem ako hoćemo a trebamo igrati sa dva zadnja vezna.
Pa i ja mislim da bi Stančeski trebao da odigra tu poziciju zajedno sa Grahom, čak mislim da mu je to bila pozicija kada je igrao za omladinsku reprezentaciju Makedonije, takođe treba obratiti pažnju na kartone, a mislim da se o tome vodi računa, znači kartone očistiti na vrijeme...
da Stančeski se nameće kao najlogičnije rješenje definitvno ići s njim i grahovcem kao zadnjim veznima, pa onda stevanovićem jandrićem i stanićem u veznom redu i samo sa vukeljom u špicu, s tim da kao što sam ranije napisao kad sam postavljao sastav za ovu utkamicu prije nekoliko stranica da bi umjesto puzigaće na lijevom bočnom ipak trebao igrati žarić ( moje mišljenje možda gha neki neće dijeliti sa mnom)

a kartone, naravno zato i govorim za vuleta, da li je bolje imati ga kući protiv slavije npr ili da ih očisti za želju
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 apr 2010, 22:24

Ma to u vezi sa Žarom si sto posto potpuno u pravu, vjerujem da će on i igrati na toj lijevoj strani, ipak je za očekivati da će ekipa sutra biti složena defanzivno, samo se nadati da Olja ne podbaci sutra jer nam njegova igra na gostovanjima može biti od presudne važnosti, ipak je on taj koji bi trebao da zadrži loptu i odložiti je za duži napad ili odigrati dobru loptu za kontru, mislim da bi i to moglo biti jako oružje sutra naveče jer Stevanović i Vukelja mogu dobre kontre istrčati, sada sam malo čitao izjavu Jovića i stekao sam utisak da ima veliki respekt prema nama, a posebno se osvrnuo na igru ekipe u Širokom tj, na igru iz drugog poluvremena gdje kaže da smo preuzeli kontrolu na terenu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 22:27

VB 1987 je napisao/la:Ma to u vezi sa Žarom si sto posto potpuno u pravu, vjerujem da će on i igrati na toj lijevoj strani, ipak je za očekivati da će ekipa sutra biti složena defanzivno, samo se nadati da Olja ne podbaci sutra jer nam njegova igra na gostovanjima može biti od presudne važnosti, ipak je on taj koji bi trebao da zadrži loptu i odložiti je za duži napad ili odigrati dobru loptu za kontru, mislim da bi i to moglo biti jako oružje sutra naveče jer Stevanović i Vukelja mogu dobre kontre istrčati, sada sam malo čitao izjavu Jovića i stekao sam utisak da ima veliki respekt prema nama, a posebno se osvrnuo na igru ekipe u Širokom tj, na igru iz drugog poluvremena gdje kaže da smo preuzeli kontrolu na terenu...
da Olja zna držati loptu, a bogami i umrtviti igru protivnika u sredini, a naravno olja to zna i uposliti za kontru majstorski, najvjerovantije ima trenutno u borcu najači taj zadnji pas ( a i predzadnji :) )

gdje si čitao jovića?
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 apr 2010, 22:29

"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 apr 2010, 22:35

Znači za nadati se da će Olja odigrati bolje nego na Pecari, on nam treba, eh za taj segment igre nam je Ljubojević bio ekstra klasa, a kontam sutra otići do Laktaša, pa da malo pogledam tekmu i dole...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 22:36

hmmm pa vidi ovo je klasično pravljenje rezervnog položaja kad je jović u pitanju, znaš hvali protivnika kad želiš
1. Da uveličaš svoj uspjeh i digneš moral
2. da obezbjediš odstupnicu ako ne uspiješ da pobjediš :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 02 apr 2010, 22:39

borcev_navijac je napisao/la:
hmmm pa vidi ovo je klasično pravljenje rezervnog položaja kad je jović u pitanju, znaš hvali protivnika kad želiš
ili su jednostavno realni ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 22:40

VB 1987 je napisao/la:Znači za nadati se da će Olja odigrati bolje nego na Pecari, on nam treba, eh za taj segment igre nam je Ljubojević bio ekstra klasa, a kontam sutra otići do Laktaša, pa da malo pogledam tekmu i dole...
imao sam ista razmišljanja :)

a ljubojević, dužno poštovanje, ali mislimda mu je vrijeme da počne raditi na nekoj trenerskoj licenci :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 apr 2010, 22:41

Da to je tačno, ali mislim da Zrinjski trenutno nebi našao boljeg trenera i da su ga smijenili, a opet jednom sam pitao na temi Zrinjskog ali mi niko nije odgovorio možda zato što ljudi i neznaju tačno, ali mi se nekako čini da je kod njih glavni problem to što igrači nisu zadovoljni, a opet mi se čini da nisu zadovoljni svojim materijalnim stanjem, jer je činjenica da je ekipa Zrinjskog zaista dobra, imaju par igrača koje možeš samo poželiti, recimo Žižović, pa onda onaj napadač nez kako se zove ne mogu se sada sjetiti, igračina je to prava, ali nešto tamo nije kako treba, nadam se da će i sutra biti tako...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 apr 2010, 22:44

VB 1987 je napisao/la:Znači za nadati se da će Olja odigrati bolje nego na Pecari, on nam treba, eh za taj segment igre nam je Ljubojević bio ekstra klasa, a kontam sutra otići do Laktaša, pa da malo pogledam tekmu i dole...
imao sam ista razmišljanja :)

a ljubojević, dužno poštovanje, ali mislimda mu je vrijeme da počne raditi na nekoj trenerskoj licenci :)
Ma da, al volim ga ja, on mi je omiljeni igrač, ali eto godine su evidentno učinile svoje, a to za Laktaše sutra, ma malo da ubijem vrijeme, pa imam mini godišnji tj ne radim do utorka, a otići ću da vidim tu ekipu Laktaša i kako ih Stepi vodi, a naravno i Sarajevo kako stoji jer je to ekipa koja je iz prošle polusezone na mene ostavila najjači pozitivan utisak iako smo ih i tada nadigrali ali eto nismo imali sreće...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 22:50

mak_033 je napisao/la:
ili su jednostavno realni ;)
ma vidi, nije tu teško biti relan, sve su ekipe u premijer ligi u rasponu od nekih 15 do 30 % u kvaliteti, što zanči svako svakog može pobjediti, i onda je uvijek pametno ovako kao Jović što radi i još neki mudriji treneri , što više nahvaliti protivnika, s tim ne možeš ništa izgubiti , a dboiti možeš, prvo napališ svoju ekipu, jer pobjediti nekog dobrog je uvije dobrta motivacija, a zati mono što sam već pisao
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.