NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ahhahaha stvarno vi sarajlije nekontate ako ovo bude istina a nadam se da nije
ma u stvari sami ce te vi govorit jovic ovo jovic ono al sve najlosi o njemu
a nasu ekipu ja mlsm da ce Durgutovic nastavit voditi ako ovo naravno bude istina
a nasu ekipu ja mlsm da ce Durgutovic nastavit voditi ako ovo naravno bude istina
zabi nam ga jova do jaja al hajde nema veze nacemo mi sebi drugog trenera i to abdulaha ibrakovica
.tako je to.razbit cemo mu glavu kad budu gostovali kod nas 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- eliminator
- Kontakt:
joj kakva ti je ovo suplja prica pa idi onda slavi sto je napustio vas klub ako je tako losmirza_rd je napisao/la:ahhahaha stvarno vi sarajlije nekontate ako ovo bude istina a nadam se da nije
astra1922 je napisao/la:zabi nam ga jova do jaja al hajde nema veze nacemo mi sebi drugog trenera i to abdulaha ibrakovica.tako je to.razbit cemo mu glavu kad budu gostovali kod nas

- edo_malesak
Ode Draganče. Nećemo mi nikad imat boljeg trenera a ni čovjeka od Ninkovića. Jedina stvar koja trenutno može da nas tješi je ta da sve stranice koje su prenijele ovu informaciju rade na principu copy-paste tako da samo jedna stranica je izvor a kako kažu "jedna ko nijedna".Pred nama je. Možda ne bi bilo loše da se prilika da Durgutoviću jer ipak već dugo sjedi kao pomoćnik a možda unese i neku svježinu u PL BiH. Njegov stil niko ne poznaje ukoliko ga uopšte i posjeduje.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
i molio bi nase forumase da ne ulaze puno u rasprave sa provokatorima jer ako ovo bude istina covjek nam je sukno i nemamo se sta pravdat sretno mu bilo naravno da nam je svima krivo al zivot ide dalje,mozda bi neki trener iz nase ekipe i vise izvukao nego jovic al otom potom sacekajmo jos koji dan i sve ce biti jasno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- tarikhordas
- Kontakt:
astra1922 je napisao/la:zabi nam ga jova do jaja al hajde nema veze nacemo mi sebi drugog trenera i to abdulaha ibrakovica.tako je to.razbit cemo mu glavu kad budu gostovali kod nas
OOOOOOOOO vidi ko je doso vidi ko je dosoastra1922 je napisao/la:i molio bi nase forumase da ne ulaze puno u rasprave sa provokatorima jer ako ovo bude istina covjek nam je sukno i nemamo se sta pravdat sretno mu bilo naravno da nam je svima krivo al zivot ide dalje,mozda bi neki trener iz nase ekipe i vise izvukao nego jovic al otom potom sacekajmo jos koji dan i sve ce biti jasno

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
ignoretarikhordas je napisao/la:astra1922 je napisao/la:zabi nam ga jova do jaja al hajde nema veze nacemo mi sebi drugog trenera i to abdulaha ibrakovica.tako je to.razbit cemo mu glavu kad budu gostovali kod nas
OOOOOOOOO vidi ko je doso vidi ko je dosoastra1922 je napisao/la:i molio bi nase forumase da ne ulaze puno u rasprave sa provokatorima jer ako ovo bude istina covjek nam je sukno i nemamo se sta pravdat sretno mu bilo naravno da nam je svima krivo al zivot ide dalje,mozda bi neki trener iz nase ekipe i vise izvukao nego jovic al otom potom sacekajmo jos koji dan i sve ce biti jasno![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ne kontam što je tolika frka oko jovića ,šta je on to napravio sa posušjem ,travnikom ,zrinjskim ,zvijezdom da se furate da je on nešto posebno.Zvijezda je imala igrače sa redovnom platom ,lijep uređen klub i šta je Jović napravio što ne bih uradilo pola trenera u BiH.
Ratko je bio u kombinacijama za trenera VELEŽA, ali eto nije došao, ja se nadam da će abd uskoro preuzeti naš klub, jer bi mu sada bilo sigurno lakše raditi, otkad je stara garnitura saveza POMETENA S SCENE...da slažem se. on je jedini trener koji radi profesionalno i bio vam je najbolji trener otkad ste ušli u PL....
- tarikhordas
- Kontakt:
[youtube][/youtube]astra1922 je napisao/la:ignoretarikhordas je napisao/la:astra1922 je napisao/la:zabi nam ga jova do jaja al hajde nema veze nacemo mi sebi drugog trenera i to abdulaha ibrakovica.tako je to.razbit cemo mu glavu kad budu gostovali kod nas
OOOOOOOOO vidi ko je doso vidi ko je dosoastra1922 je napisao/la:i molio bi nase forumase da ne ulaze puno u rasprave sa provokatorima jer ako ovo bude istina covjek nam je sukno i nemamo se sta pravdat sretno mu bilo naravno da nam je svima krivo al zivot ide dalje,mozda bi neki trener iz nase ekipe i vise izvukao nego jovic al otom potom sacekajmo jos koji dan i sve ce biti jasno![]()

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Ne znam čemu ovakve priče čovjek nam šuknuo itd.
Kao prvo nije mi jasno kako je jedan ozbiljan klub kakav je Zvijezda dopustila sebi da ih vodi trener bez ugovora više od godinu dana. Dalje, u svakoj je zemlji normalno da treneri prelaze iz slabijih u jače klubove, a ovakva prilika se , kako je i rekao Jović, ne događa svaki dan .
Sretno vam u proljetnom dijelu sezone i da što prije nađete kvalitetnog trenera.
Kao prvo nije mi jasno kako je jedan ozbiljan klub kakav je Zvijezda dopustila sebi da ih vodi trener bez ugovora više od godinu dana. Dalje, u svakoj je zemlji normalno da treneri prelaze iz slabijih u jače klubove, a ovakva prilika se , kako je i rekao Jović, ne događa svaki dan .
Sretno vam u proljetnom dijelu sezone i da što prije nađete kvalitetnog trenera.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joj provokatora sto bi volio da se ovo demantuje pa da vas vidim
- KB-TM87
- Kontakt:
Jel ovo na pomolu rivalitet Sarajevo-Zvijezda, kad ne mogu sa nama, našli su sebi ravne. 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
Dragan Jovic je jedan gospodin , koji nece uspjeti na Kosevu. Znamo svi kakvo je kod njih stanje. 

1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
durguta, nikovića ili sadikovića za trenera
Zadnja izmjena: emir_dj, dana/u 05 jan 2012, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
hahah gdje je sad onaj mZmaj od covjeka sto je trubio pitari dotakli ste dno,Jovic je Ferguson iz Gradacca haha mada mi nije drago volio bi da je Husref,al eto da se opet zna da bi on pjeske dosao da vodi Sarajevo ma kakvi god da smo pozz iz sehera
Naravno,neće uspjet izvuć evriće ko u Zvijezdi,uspjet će zadržat Sarajevo na toj poziciji ili četvrti iza Borca
Ja sehera grada,bolje reci iz grada straha,činimi se na vijestima sada javise neko nekog htio ubit.
- edo_malesak
U neku ruku i logičan potez Jovića. U slučaju eventualnog neuspjeha sa Sarajevom u prvenstvu ili u Evropi Jović će uvijek moći da se vrati u neki "manji" klub tipa Zvijezde, Leotara, Travnika itd., te da ponovo krene sve ispočetka, dok recimo neuspijeh za Zvijezdom bila bi jako loša reklama. Čovjek vjerovatno ima postavljene više ciljeve koje trenutno sa Zvijezdom ne može ostvariti. Kako god da bude ja mu želim puno uspjeha sa Sarajevom.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.