Zoom088 je napisao/la:Znači, katastrofa danas. Najlošija partija Radničkog u ovoj sezoni. I opet sreća nas je pogledala pa je ostalo 0-0.
Čini mi se da se neko negdje jednom zapitao zbog čega kritikujem Džindu? Postaviću screenshot jedne poruke od prije nekoliko dana. Čekao sam da se utakmica završi, da vidim da li je to samo glasina (kao što ovdje šire glasine i donose provjerene informacije s kafe ) ili ima istine.
Istina je, na našu žalost.
Drug jesmo igrali bolje od vas ili ?
Ubili nas u prvom poluvremenu. Pljevljak 3 idealne prilike propustio, Poturalić pogodio stativu.
U drugom je Radnički bio nešto konkretniji.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zoom088 je napisao/la:Znači, katastrofa danas. Najlošija partija Radničkog u ovoj sezoni. I opet sreća nas je pogledala pa je ostalo 0-0.
Čini mi se da se neko negdje jednom zapitao zbog čega kritikujem Džindu? Postaviću screenshot jedne poruke od prije nekoliko dana. Čekao sam da se utakmica završi, da vidim da li je to samo glasina (kao što ovdje šire glasine i donose provjerene informacije s kafe ) ili ima istine.
Drug jesmo igrali bolje od vas ili ?
Ubili nas u prvom poluvremenu. Pljevljak 3 idealne prilike propustio, Poturalić pogodio stativu.
Inače će se usrećit sa Džindom Treneri se svakako rotiraju po kantonu, opet su Karić i Sadiković slobodni. Darko je hladio muda cijelo ljeto (kao i zadnja 3 ljeta), možda i on čeka šansu ko će prvi ispušit.
Nemam šta puno pričat Džindo je **** gubimo 4 boda zadnje dvije utakmice sa igračem više još primamo gol u iste dvije utakmice sa igračem više i nema ofanzive Džindo pokreni ih .............. a ovo protiv Bratstva i jedna i druga ekipa su mi izgledale bezvoljne ajd malo je reci "namještene" novi sam pa da netušim puno
Pojačao bi nas kada bi otišao a baš bi se Gračanlije usrećile s njim .
Što se tiče utakmice danas -> katastrofa i jedni i drugi. Kao da su igrale dvije ekipe koje se bore za opstanak a ne koje su i vrhu. Danas je stadion bio solidan i moglo se igrati, međutim ponovo se nismo sastali sa loptom i nismo uspjeli uvezat više od 3-4 dodavanja čitavu utakmicu. Bratstvo baš kao i mi nema ekipu za PL.
Ja se još čudim kako nemamo poraz s obzirom na igru koju igrači prikazuju, al i kvalitet lige je iz godine u godinu u velikoj mjeri lošiji pa to više i nije neko čudo.
Do sad sam govorio da nemamo toliko lošu ekipu, da su drugi faktori utjecali na lošu igru al sada mislim drugačije, odnosno suprotno. Ajde bar smo daleko od zone ispadanja i potruditi se da budemo što duže u gornjem dijelu.
zoom088 samo da ti kažem da su to priče rekla kazala,zna se ko je trener bratstva 99%,možda čak i od sljedeće utakmice,al saznat ćeš na vrijeme,džindo je najmanje dobro došo u bratstvo imamo mi neraščišćenih računa od prije sa njim u bratstvu nije poželjan,a brko ga naložio pravo.hoćel bit kakav snimak uskoro.pozzz.
@Zoom ne znam jel ovo danas bilo pusteno il sta ali i jedna i druga ekipa su mi djelovale lose na terenu. Mi smo bili dosta bolji u prvom dijelu nazalost promasili 3, 4 sjajne sanse od kojih je barem jedna morala uci, i opet ste imali srece (jer govorite da imate srece u ovih 10 utakmica). Nazalost mi smo imali tu srecu samo u prvom kolu protiv Capljine u ostalih 9 utakmica je sve bilo protiv nas. Mora se i nama ta sreca negdje vratit... Kazlagic je odsudio solidno nekih 45:55 za nas ali nije se to toliko osjetilo... Pozzz
Opet kazem da nije posteno da dzindi nesto serete , iako se slazem s vecinom ljudi da on nije bas neki "strucnjak" ali treba vjerovati u njega, makar do kraja polusezone,,,jutros sam s njim pricao i rekao mi je da cemo 100 % zavrsiti na prvom mjestu na polusezoni ( po malo samouvjereno ne lici mi na njega , al ajde) ali da on ne moze napraviti cudo sa ovim igrackim kadrom koji je bez klupe ,sa ogranicenim brojem igraca, a 10 kolo je i zuti nas sustizu, za neke i umor(jer su amateri) i ono glavno DA NEMA PODRSKU U KLUBU ZA PL...ali isto je rekao da cemo imati opciju na polusezoni da klub odluci da li je spreman ili ne za PL...jos jednom daleko od toga da sam njegov fan ili nesto slicno ali mislim da ni dr. treneri na njegovom mjestu ne bi postigli nesto bolji rezltat nego ovaj do sada bitno je da smo u koraku sa prvim na tablici
Hajd da vidimo kako je to Džindison zamislio završiti prvi a osim gostovanja u Orašju ima odradit i Čapljinu kao i Turbinu. Da ne spominjem da dočekuje Budućnost i Gošk. Sa ovakvom formom ne vidim mogućnost da se skupi nešto previše bodova. Generalno nisam razočaran, imamo 20 bodova i još smo bez poraza. E sad što djelujemo bezidejno prema naprijed je stvar koju trener treba dovest u red. I dalje mislim da je za limitiranu ekipu i limitiranog trenera ovo odličan rezultat. Malo je i nama "zinula guzica" nakon onog dobrog starta gdje smo ruku na srce imali fin raspored i naklonjenu sreću.
Next stop Orašje, srećom nije daleko pa se može uživo odgledat...
studeni je napisao/la:Hajd da vidimo kako je to Džindison zamislio završiti prvi a osim gostovanja u Orašju ima odradit i Čapljinu kao i Turbinu. Da ne spominjem da dočekuje Budućnost i Gošk. Sa ovakvom formom ne vidim mogućnost da se skupi nešto previše bodova. Generalno nisam razočaran, imamo 20 bodova i još smo bez poraza. E sad što djelujemo bezidejno prema naprijed je stvar koju trener treba dovest u red. I dalje mislim da je za limitiranu ekipu i limitiranog trenera ovo odličan rezultat. Malo je i nama "zinula guzica" nakon onog dobrog starta gdje smo ruku na srce imali fin raspored i naklonjenu sreću.
Next stop Orašje, srećom nije daleko pa se može uživo odgledat...
Pa do kraja i nije nam los raspored, po meni idealan,,,12-13 bodova se moze uzeti (jesam skroman ),,,mora se uzeti u obzir da smo mi ne porazena ekipa i da svi protiv nas ulaze sa dozom respekta i da nas se boje , naravno plus podrska siouxa i malo vise srece onda to vise nije ne moguca misija,,,Naravno da nam je guzica zinula da se odigra jedna sezona premierke u lukavcu , to bi bilo super iz vise aspekata a posebno iz navijackog ugla.... al tesko
Zoom cisto sumnjam da je DZINDO prodo bod Bratstvu , ljudi nam ne leze . U zadnjih pet susreta protiv njih imamo skor 0-3-2 i gol razliku 1-3 zadnji put smo ih dobili dok smo bili u drugoj ligi FBIH prije 5-6 godina i to jedva 1-0 u lukavcu . Nadam se da cemo u preostalih pet kola osvojit makar 11 bodova Momci sretno u narednom kolu protiv Orasja . Ja ocekujem pobjedu i vrijeme je da se prekinu ovi nerijeseni rezultati
Dok je Vojvodić bio trener DŽINDO je bio najglasniji oko toga što NAŠA DJECA ne dobijaju priliku, sada kada je trener, NAŠA DJECA još manje igraju. Taj isti DŽINDISON je rekao da omladinci ne trebaju igrati na glavnom terenu pa su iz tih i još mnogih drugih razloga protiv njega i uprava i neki igrači. To je što ja znam, nadam se da će se atmosfera u timu popraviti i da ćemo uspjeti ostvariti još bolje rezultate u nastavku sezone.
@Studeni,
Nismo se susretali sa Zovkom u ovoj sezoni. Inače, on je u prošloj sezoni iz Premijer lige vraćen u Prvu ligu FBiH (skinut s liste). Povratnički debi imao je u ovoj ligi u utakmici u Srebreniku (Gradina - Rudar), gdje je dobro oštetio goste, ali ipak Kakanjci su u tom susretu odnijeli pobjedu.
[youtube][/youtube]
Nama je prvi put bio među službenim licima na utakmici u Banovićima (Budućnost - Radnički 0-1), gdje je bio 4. sudija. Nakon toga nam je sudio par utakmica kod kuće i na strani, nije bio loš.
@Benjo, dobro si ovo primjetio. Od 5 utakmica koje je Orašje odigralo na svom stadionu, u 3 je glavni sudac bio iz Hercegovine, jednom iz Bihaća, dok je u jednoj bio iz Kiseljaka.
1. kolo: Orašje – Budućnost
Glavni sudija: Oliver Kožul (Široki Brijeg)
3. kolo: Orašje – GOŠK
Glavni sudija: Hermin Muslić (Bihać)
5. kolo: Orašje – Rudar
Glavni sudija: Drago Tabak (Tomislavgrad)
7. kolo: Orašje – Gradina
Glavni sudija: Dragan Stojić (Mostar)
9. kolo: Orašje – Goražde
Glavni sudija: Danijel Bojo (Kiseljak)
i sad ovo koje dolazi, 10. kolo
Glavni sudija: Vedran Zovko (Mostar).
I pored ovog "političkog delegiranja", ekipa Orašja (osim dogovrene utakmice sa Budućnosti) nijednom nije pobijedila na svom terenu. Nadam se da će se takav trend nastaviti i ubuduće, posebno u ovom kolu koje dolazi
sutra nastupamo bez cehajica i mujagica radi kartona.zadnji trening smo imali u srijedu,cetvrtak pauza,danas igraci nisu htjeli trenirati(u jedinstvu je snaga).ostale informacije za ljubitelje radnickog u privat.od a do ž bez dlake na jeziku istina i samo istina
Pitanje je da li ce sutra igraci ici na utakmicu...barem vecina njih.
Danas su bojkotovali trening, zadnji su imali u srijedu (kao sto je forumas ranije napisao). Razloge ne treba slati u PP nego javno napisati, kako bi svi znali!
Radi se o tome da su Dzindo i sekretar kluba samovoljno i samoinicijativno, bez obavjestenja Upravnom odboru, braci Gogic (Tariku i Kemalu) prvo ukinuli naknade (prema Pravilniku igraci koji ne igraju a treniraju imaju pravo na odredjenu naknadu za treniranje kao i prevoz), a nakon sto su svi igraci urgirali kako je to neispravno, Dzindo je otisao kod sekretara koji je jedva docekao da, ponavljam bez znanja Upravnog odbora, otkuca suspenziju za bracu Gogic!!!
Iz tog razloga igraci su danas bojkotovali trening, a prema najavama mnogi od njih nece ni ici sutra na utakmicu.
Pored svega, Dzindo se opasno "zakacio" i sa golmanom Mehmedom Bascelicem.
Nedavni sastanak koji su clanovi UO zakazali sa igracima i strucnim stabom prekinut je nakon sto je Dzindo isti napustio, jer nije mogao da podnese konstruktivne kritike, odnosno sugestije Uprave i fudbalera.
Zoom088 je napisao/la:Pitanje je da li ce sutra igraci ici na utakmicu...barem vecina njih.
Danas su bojkotovali trening, zadnji su imali u srijedu (kao sto je forumas ranije napisao). Razloge ne treba slati u PP nego javno napisati, kako bi svi znali!
Radi se o tome da su Dzindo i sekretar kluba samovoljno i samoinicijativno, bez obavjestenja Upravnom odboru, braci Gogic (Tariku i Kemalu) prvo ukinuli naknade (prema Pravilniku igraci koji ne igraju a treniraju imaju pravo na odredjenu naknadu za treniranje kao i prevoz), a nakon sto su svi igraci urgirali kako je to neispravno, Dzindo je otisao kod sekretara koji je jedva docekao da, ponavljam bez znanja Upravnog odbora, otkuca suspenziju za bracu Gogic!!!
Iz tog razloga igraci su danas bojkotovali trening, a prema najavama mnogi od njih nece ni ici sutra na utakmicu.
Pored svega, Dzindo se opasno "zakacio" i sa golmanom Mehmedom Bascelicem.
Nedavni sastanak koji su clanovi UO zakazali sa igracima i strucnim stabom prekinut je nakon sto je Dzindo isti napustio, jer nije mogao da podnese konstruktivne kritike, odnosno sugestije Uprave i fudbalera.
Piatj ih treba li im lijevo krilo za danas? Spreman sam ako zatreba ....mislim da je to samo jos jedan dokaz da se ne zeli u PL,,,a nije mi jasno zasto se dzindo petlja u te stvari ,zar je to u njegovoj nadleznosti?Poceo Dzindo da se i ponasa kao Sir Alex F.