Za 2 minute udju u:Toxicity je napisao/la:AjdeGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko prijateljsku![]()
eu2
sportsport.ba
pass: pes
Moderator/ica: Padovan
Za 2 minute udju u:Toxicity je napisao/la:AjdeGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko prijateljsku![]()
hahaahhaah nije valjda dotle došlo, kako misliš onda ligu igratrobovi88 je napisao/la:jbg toxcity stari mi došo a neda mi igrat igrica, da me vidi razbio bi mi računar, moram spremat ispitekasnije kad on zaspi
ma prebiću gaToxicity je napisao/la:hahaahhaah nije valjda dotle došlo, kako misliš onda ligu igratrobovi88 je napisao/la:jbg toxcity stari mi došo a neda mi igrat igrica, da me vidi razbio bi mi računar, moram spremat ispitekasnije kad on zaspi
nema problema polako se uigravam snjimaDonnie Darko je napisao/la:robovi dobio si sporting
ima mene jarane 4 dana te cekam, saljem pmove ne odgovaras, bicu tu malo prije lige prvaka i poslije nje, pa vidi kad ti odgovaraS-Y-L-A-R je napisao/la:dziza imal te da odigramo ovo 8.kolo pa da kasnije mogu i sa juventus0244
Pliiizz NEKO !robovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu friendly ???
EU 1
Room : ss.ba
pass : pes
Ulazitee !
Eto menerobovi88 je napisao/la:Pliiizz NEKO !robovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu friendly ???
EU 1
Room : ss.ba
pass : pes
Ulazitee !nisam valjda tolko' strašan
Moze druze haj za 5 minuta samo da se prebacim na drugi compS-Y-L-A-R je napisao/la:@Juventus0244
Samo da pitam,jel mozemo ja i ti odigrat ovu utakmicu 9-og kola pa kasnije kad se dziza i ja dogovorimo da odigramo 8. ako si ti trenutno slobodan ???
nea sobe-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko nabrzinu jednu friendly![]()
EU 1
ss.ba
1234
nema zato sto me izbacilo iz igre,tamam kad je @robovi 88 usao da igramosamir_tm87 je napisao/la:nea sobe-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko nabrzinu jednu friendly![]()
EU 1
ss.ba
1234
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.