Jest vala,argument ti je pravo istinit.Spahic ne moze vise igrati na vrhunskom nivou a standardni je clan treceg kluba jedne od najacih liga svijeta dok nasi ostali stoperi igraju na vrhunskom nivou u gigantima kakvi su Gent,Zorya,Elazigspor.drummer je napisao/la:reks je napisao/la:Ama stvar je jednostavna,Vrijeme radi svoje.Čovjek naprosto više ne može da bude dovoljo brz,da stigne i ma koliko to grozno zvuči on više ne može odigrati na visokom nivou.Pustite priče ,te znam ga te dobar je .Ovdje je surova stvarnost u pitanju.Eno i u Bajeru malo malo pa problem.pa karton pa suspenzija.Đole davno rekao da vrijeme pjevcu ide.Zaslugr na jednu stranu a realnost na drugu
Treba prvo ipak malo razmisliti prije nego se pocne svasta pisati.
Inace Spaha veceras korektno odigrao,bez gresaka.Bayern prejak mada je Leverkuzen da je iskoristio onu mrtvu sansu u prvom poluvremenu mozda mogao i do boljeg rezultata.
Majstore moj post nije bio u cilju poređenja Spahića sa onim što mi imamo na tanjiru,mada bi se i tome moglo.
Razmišljao sam o tome protiv kojih će imena morati da igra i koliko je to u stanju,Godine su fakat,Nervoza također,Tijelo ne sluša kao prije.Sve su to činjenice.Eto ti razmisli pa stavi ruku u vatru da može iz pune izdržati turnirski sistem,svih devedeset minuta,Na iskustvo se može ali u savremenom fudbalu snaga trka,brzina treba i u sudijskoj nadoknadi.Imamo li boljeg ?Ne vjerujem.Spremnijeg i bržeg.Pogledaj naše zadnje tekme