Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Kakve gluposti se sve ovde iznose, očigledno mnogo boli ova dominacija 

Mesi se inace igra se protivnicima ove sezone,sinoc nije jer nije mogao. Dobro je cuvan,a opet je bio dobar. Bez Suareza i Nemjmara koji takodje traze poseban tretman Mesi bi bio jos bolje cuvan. Barca je kao Bullsi sa Jordanom,Kukocem i Pippenom,ne znas odakle prijeti najveca opasnost. Da makar jednog nije bilo sanse bi bile znatno vece ali svi su biti tu,i svaki u zivotnoj formi. Dok sa druge strane Teveza kao da je stigao umor,lik u zadnje vrijeme jako los.
Pirla neizmjerno postujem ali sva dodatna gruba igra Vidala ili Pogbe i odsustvo tih igraca u ofanzivnom dijelu igre ima razlog u Pirlovom boravku na terenu,ali lik je morao igrati,finale LP je i takvu velicinu ne mozes ostaviti na klupi a ubaciti Pereiru iako bi bio korisniji ekipi i def i ofanzivno.
Pirla neizmjerno postujem ali sva dodatna gruba igra Vidala ili Pogbe i odsustvo tih igraca u ofanzivnom dijelu igre ima razlog u Pirlovom boravku na terenu,ali lik je morao igrati,finale LP je i takvu velicinu ne mozes ostaviti na klupi a ubaciti Pereiru iako bi bio korisniji ekipi i def i ofanzivno.
sta se lozis na ovog trollamessilla je napisao/la:Nemam ja tebi šta priznati. Jedino si ti došao da omalovažavaš Messijevu partiju, to dovoljno govori.Loša tekmaLeo Messi je sinoć imao 10 uspješnih driblinga. Poređenja radi, svi ostali igrači na terenu su imali 11 uspješnih driblinga, njih ukupno 27.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Navuče me svaki put, moram priznati.miki_92 je napisao/la:sta se lozis na ovog trolla

SiamoNoi

MaGiCa

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hahaha,samo kad je riječ o Messiju..momak je prizno da drugi penal za barcu protiv Milana 2012 nije bio ,. nece ih mnogo navijača barce priznati ,što ja cjenimmessilla je napisao/la:Navuče me svaki put, moram priznati.miki_92 je napisao/la:sta se lozis na ovog trolla
SiamoNoi![]()
MaGiCa

Lakše ti je reći da imaš averziju prema polubogu iz ArgentineKpbKaka22 je napisao/la:Pa normalno da si znao kad smo gledali istu utakmicu i kojoj ćeš priznati da je covjek šeto ,ima li išta mrze kad za nekog kazu da je najbolji bio ,a izgleda koda ga boli neka stvar za utk ,e takav je messi bio sinoc
Messi je sinoć imao 10 driblinga, kompletan tim Juventusa je imao 6, imao je jedno ključno dodavanje za Neymara kada ga je izbacio 1na1 s Buffonom i učestvovao je kod sva 3 gola
Pogledaj ponovo i uvjeri se
[youtube][/youtube]
Jel ovo opet messi ronaldo i ostalo..ccc osvojis lp i vaznije ti koliko je i sta messi uradio a sta o tome misle navijaci reala,vidi se da ste mnogi jos uvijek srednja skola
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ok.Rajaz je napisao/la:Lakše ti je reći da imaš averziju prema polubogu iz ArgentineKpbKaka22 je napisao/la:Pa normalno da si znao kad smo gledali istu utakmicu i kojoj ćeš priznati da je covjek šeto ,ima li išta mrze kad za nekog kazu da je najbolji bio ,a izgleda koda ga boli neka stvar za utk ,e takav je messi bio sinoc
Messi je sinoć imao 10 driblinga, kompletan tim Juventusa je imao 6, imao je jedno ključno dodavanje za Neymara kada ga je izbacio 1na1 s Buffonom i učestvovao je kod sva 3 gola
Pogledaj ponovo i uvjeri se
[youtube][/youtube]
Stop mitomaniji na forumu. Mora se nekad i reagovati, čitaju ovo i mlađe generacije.Sissoko je napisao/la:Jel ovo opet messi ronaldo i ostalo..ccc osvojis lp i vaznije ti koliko je i sta messi uradio a sta o tome misle navijaci reala,vidi se da ste mnogi jos uvijek srednja skola

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ha dobro, kolega @KpbKaka22 pokazuje vec duže vrijeme i na drugim temama da ne voli Lionela nikako, pokušava ga omalovažiti na svakom koraku - ali šta da se radi

Messi je Boq ove igre, Barca je bozanstvena ekipa i tu sva prica zavrsava.Motor i srce ovog tima koji sve druge oko sebe cini boljima.
Imam ja jarana koji smatra da je Messi precjenjen igrac i da ga pretjerano velicaju. Nakon sto je Boatengu slomio kicmu (jaran je navijac Bayerna) nisi ga mogao naci nigdje sedmicu dana. Tako da Kaka nisi jedini 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Još samo da počnu izvlačiti statistiku ko je ove sezone najviše trčao za Messijem 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne mora znacit da ako se kaze nesto protiv Messija,da ga ne volim.napisalo je nekoliko medija stranih isto što i ja da je bio nevidljiv ali eto briga me ,ispade ja navijač reala.Barca zasluzeno osvojila. u Juventusu su se prepali,nisu vjerovali u naslov osim ludog Vidala,da je Alegri vadio Pirla i ubacio trećeg napadača Llorenta ,mozda bi i bilo drame,na kraju ovako piši naslov Barci i gotovoPegi10 je napisao/la:Imam ja jarana koji smatra da je Messi precjenjen igrac i da ga pretjerano velicaju. Nakon sto je Boatengu slomio kicmu (jaran je navijac Bayerna) nisi ga mogao naci nigdje sedmicu dana. Tako da Kaka nisi jedini
gledam evo reprizu finala, zbog ovih koji omalovazavaju totalnu dominaciju barce i koji pricaju price da je i juve mogao nesto, da je malo falilo i to, evo i toka utakmice
sami pocetak i gol rakitica, poslije toga juve se totalno pogubio, redaju se prilike barce cijelo prvo poluvrijeme apsolutna kontrola i dominacije, juve imao jednu dvije mozda poluprilike, barca gol i 5-6 dobrih situacija koje nisu iskoristene
pocinje drugo poluvrijeme, nastavlja se kontrola i dominacija, jos tri dobre situacije za barcu i onda prva dobra sansa za juve, dobra akcija i izjednacenje u 54, minuti, onda slijedi period za koji kazu da je juve dominirao, u tom periodu od 15 minuta do gola suareza juve je imao dva dobra napada, a barca je imala 3 dobra napada, dakle nikakva dominacija juvea ni u tom periodu, i tad je barca bila opasnija
dolazi gol suareza,poslije toga juve igra otvoreno al ne moze stvoriti neku dobru sansu, s druge strane iz kontri i polukontri barca do kraja stvara jos 4 odlicne prilike, juventus do kraja niti jednu, na kraju gol neymara i to je to
dakle 3 1 u golovima, u prilikama nekim ili dobrim situacijama za gol 14 4 za barcu, sudije uradile posao korektno, nista nisu uticali, dakle apsolutna dominacija barcelone u kojoj se pokazalo da je barca za klasu bolja od juveta
tehnicko takticki kad se gleda ovako opusteno repriza vidi se mnogo toga, prvo sto meni bode oci je koliko je barca brza ekipa u svim linijama, bekovi barce mnogo puta istrce u napad i vrate se na vrijeme, bekovi juveta tromi, rijetko su isli naprijed, kad odu treba godina da se vrate, drugo vezni red juvea izgubio uveliko bitku, pirlo ocekivano spor i nevidljiv, vidal zivcan i ni blizu utakmica kakva se ocekivala, pogba onako nije bio los, al nije napravio nista posebno da bi rekli da je igracina, zaista ne znam sta bi od njega mogli izdvojiti posebno, markizio mislim najbolji bio, kao i stoperi juvea i bufon koji su svoj posao odradili odlicno, u napadu tevez trom, los, morata je u prvom bio jedini koji je nesto pokusavao i dobro vukao napade al nije imao podrsku
sve u svemu trom juve, tranzicije ocajne, ako morata povuce dobar napad prati ga jedan ili eventualno samo dvojica na 4-5 igraca barca, kada se juve otvorio i krenuo naprijed, nazad ostanu trojica recimo naspram dvojice barce, al kad kontra krene za par sekundi pred bufonom se nadju ta trojica juventusova i cak petorica igraca barce, strahoviti je bilo vidjeti koliko se sporo vracaju igraci juvea
barca je odigrala dobru utakmicu al ne najbolje sto moze, messi takodje dobra utakmica, pokrenuo sjajnim pasom akciju za prvi gol, vrlo zasluzan za drugi, igrao je vise u veznom redu, vukao za sobom nekoliko igraca juvea, dobro vezao napade i sve to, al opet nije bio na svom nekom maksimumu, da se rezultat drugaciej kreteao sigurno bi vise pokazao
kako je barca dosla do finala, vrlo dominantno, tako ga je i osvojila, sezona iz snova, najubjedljivije odradjena liga prvaka ikada i od jedne ekipe, protivnici rjesavani u prvim utakmicama, finale takodje totalno nadigravanje i pobjeda bez mrlje, juvetu cestitke za dobru utakmicu koliko toliko, moraju se podmladiti definitivno, pirlo,evra i tevez su previse sporih igraca
rano je pricati o novoj hegemoniji, iako je sve ovo bilo ubjedljivo, sacekat cemo i narednu sezonu da vidimo hoce li barca moci odrzati ovakve igre i dominaciju, jedna sezona ne moze biti mjerilo
sami pocetak i gol rakitica, poslije toga juve se totalno pogubio, redaju se prilike barce cijelo prvo poluvrijeme apsolutna kontrola i dominacije, juve imao jednu dvije mozda poluprilike, barca gol i 5-6 dobrih situacija koje nisu iskoristene
pocinje drugo poluvrijeme, nastavlja se kontrola i dominacija, jos tri dobre situacije za barcu i onda prva dobra sansa za juve, dobra akcija i izjednacenje u 54, minuti, onda slijedi period za koji kazu da je juve dominirao, u tom periodu od 15 minuta do gola suareza juve je imao dva dobra napada, a barca je imala 3 dobra napada, dakle nikakva dominacija juvea ni u tom periodu, i tad je barca bila opasnija
dolazi gol suareza,poslije toga juve igra otvoreno al ne moze stvoriti neku dobru sansu, s druge strane iz kontri i polukontri barca do kraja stvara jos 4 odlicne prilike, juventus do kraja niti jednu, na kraju gol neymara i to je to
dakle 3 1 u golovima, u prilikama nekim ili dobrim situacijama za gol 14 4 za barcu, sudije uradile posao korektno, nista nisu uticali, dakle apsolutna dominacija barcelone u kojoj se pokazalo da je barca za klasu bolja od juveta
tehnicko takticki kad se gleda ovako opusteno repriza vidi se mnogo toga, prvo sto meni bode oci je koliko je barca brza ekipa u svim linijama, bekovi barce mnogo puta istrce u napad i vrate se na vrijeme, bekovi juveta tromi, rijetko su isli naprijed, kad odu treba godina da se vrate, drugo vezni red juvea izgubio uveliko bitku, pirlo ocekivano spor i nevidljiv, vidal zivcan i ni blizu utakmica kakva se ocekivala, pogba onako nije bio los, al nije napravio nista posebno da bi rekli da je igracina, zaista ne znam sta bi od njega mogli izdvojiti posebno, markizio mislim najbolji bio, kao i stoperi juvea i bufon koji su svoj posao odradili odlicno, u napadu tevez trom, los, morata je u prvom bio jedini koji je nesto pokusavao i dobro vukao napade al nije imao podrsku
sve u svemu trom juve, tranzicije ocajne, ako morata povuce dobar napad prati ga jedan ili eventualno samo dvojica na 4-5 igraca barca, kada se juve otvorio i krenuo naprijed, nazad ostanu trojica recimo naspram dvojice barce, al kad kontra krene za par sekundi pred bufonom se nadju ta trojica juventusova i cak petorica igraca barce, strahoviti je bilo vidjeti koliko se sporo vracaju igraci juvea
barca je odigrala dobru utakmicu al ne najbolje sto moze, messi takodje dobra utakmica, pokrenuo sjajnim pasom akciju za prvi gol, vrlo zasluzan za drugi, igrao je vise u veznom redu, vukao za sobom nekoliko igraca juvea, dobro vezao napade i sve to, al opet nije bio na svom nekom maksimumu, da se rezultat drugaciej kreteao sigurno bi vise pokazao
kako je barca dosla do finala, vrlo dominantno, tako ga je i osvojila, sezona iz snova, najubjedljivije odradjena liga prvaka ikada i od jedne ekipe, protivnici rjesavani u prvim utakmicama, finale takodje totalno nadigravanje i pobjeda bez mrlje, juvetu cestitke za dobru utakmicu koliko toliko, moraju se podmladiti definitivno, pirlo,evra i tevez su previse sporih igraca
rano je pricati o novoj hegemoniji, iako je sve ovo bilo ubjedljivo, sacekat cemo i narednu sezonu da vidimo hoce li barca moci odrzati ovakve igre i dominaciju, jedna sezona ne moze biti mjerilo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romario druze tvoji postovi idu od vrlo objektvinih do krajnjeg fanbojizma. Barcelona je bila bolja ali da su bili podredjeni dio utakmice nakon izjednacenja Juventusa kazu i igraci Bracelone pobogu. Pa drugi gol su dali iz kontre,kakve hebene dominacije. Barcelona je bila bolja i napravila vise sansi,Juve je imao srece u nekoliko trenutaka,kao i Barcelona koja je imala srece u par trenutaka kada je Juventus napadao. Juventus je mogao i povesti nakon izjednacenja a i izjednaciti prije kraja,znaci otvorena tekma do zadje sekunde.
Barcelona je bila bolja,to se sa mjeseca vidjelo, ali dominacija je rijec koja se tako olako koristi da je to postalo iritantno citati.
Barcelona je bila bolja,to se sa mjeseca vidjelo, ali dominacija je rijec koja se tako olako koristi da je to postalo iritantno citati.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- L'Avvocato
- Kontakt:
Najbolji golman ikada (s poštovanjem prema onima koje nisam gledao). Znači neko lično mišljenje. Koliko dugo čovjek traje na najvećem nivou 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ne znam majstore,gledao sam i reprizu,pogledaj i ti,uzmi tefter i biljezi i vidjeces da zborim istinuMarvin je napisao/la:Romario druze tvoji postovi idu od vrlo objektvinih do krajnjeg fanbojizma. Barcelona je bila bolja ali da su bili podredjeni dio utakmice nakon izjednacenja Juventusa kazu i igraci Bracelone pobogu. Pa drugi gol su dali iz kontre,kakve hebene dominacije. Barcelona je bila bolja i napravila vise sansi,Juve je imao srece u nekoliko trenutaka,kao i Barcelona koja je imala srece u par trenutaka kada je Juventus napadao. Juventus je mogao i povesti nakon izjednacenja a i izjednaciti prije kraja,znaci otvorena tekma do zadje sekunde.
gol juventusa je bila jedina prava prilika koju su stvorili, bilo je jos nekoliko pokusaja izvan sesnaest al sve u golmana ili izvan okvira a nasa odbrana jeto pokrivala
taj period poslije vaseg gola pogledaj i vidjeces da je barca i tad bila opasnija, tada se juve otvorio i to vam mozda daje utisak neki da ste bili bolji,al iz tog otvaranja nista posebno nije napravljeno osim dvije poluprilike kakvih je barca imala 15 realno, bili ste realno spori i nasa odbrana je zato imala vremena odreagovati
ako se sinosnja utakmica ne moze nazvati dominacijom,ne znam stvarno sta moze, niste imali realno snage i kvaliteta da parirate i blizu barceloni,samo nasa losa realizacija spasila vas je i veceg rezultatskog minusa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.