FK Željezničar (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Jel to 12 0 0 u najavi ? Najgore od svega jer ni to ne bi bilo dovoljno za titulu, Sloboda može 4 izgubiti i biti ispred. Jeb.ena situacija i za vas i za nas realno.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
@duska pokusava isprovocirati neciju izjavu tipa "prekucavanje ili pisanje po sirotinji".
Mislim da nece naci takvog sagovornika medju nasim momcima.Da imamo razloga biti zadovoljni dosadasnjim dolascima, imamo, da se imamo razloga qrciti, nemamo jer smo imali jako losu Jesen.Da se imamo pravo nadati boljim rezultatima, imamo, al' vise zbog cinjenice sto smo Zeljo nego zbog nekih pojacanja.Mi smo i lani za dlaku fulili titulu, ne sto smo imali extra tim nego jednostavno sto smo Zeljo.
Mislim da nece naci takvog sagovornika medju nasim momcima.Da imamo razloga biti zadovoljni dosadasnjim dolascima, imamo, da se imamo razloga qrciti, nemamo jer smo imali jako losu Jesen.Da se imamo pravo nadati boljim rezultatima, imamo, al' vise zbog cinjenice sto smo Zeljo nego zbog nekih pojacanja.Mi smo i lani za dlaku fulili titulu, ne sto smo imali extra tim nego jednostavno sto smo Zeljo.

Ma kakvi. Treba 9 novih igrača uigrati. Bit će ovo za nas tesko proljeće
Primarni cilj je izboriti europu, preko kupa ili lige. Titula tesko, mora se dosta toga poklopit a opet i drugi imaju svoju racunicu.jurisicduska je napisao/la:Jel to 12 0 0 u najavi ? Najgore od svega jer ni to ne bi bilo dovoljno za titulu, Sloboda može 4 izgubiti i biti ispred. Jeb.ena situacija i za vas i za nas realno.
A ovi dolasci su priprema tima za ligu 12 i buducnost.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 14 jan 2016, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakva titula ba.jurisicduska je napisao/la:Jel to 12 0 0 u najavi ? Najgore od svega jer ni to ne bi bilo dovoljno za titulu, Sloboda može 4 izgubiti i biti ispred. Jeb.ena situacija i za vas i za nas realno.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 26 apr 2016, 09:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne pokušavam. Nego se nadam da ćete pobijediti ove 3 ekipe, jel problem sad i to, fkt bih volio ako je mi ne osvojimo (a teško da ćemo, mada se ja uvijek nadam) da osvojite vi ili sloboda, Zrinjski i Široki ne volim nikako ? A možete i sve ostale teško da nama šta to mijenja . Nama mijenja samo s vama direktna utakmica što se vas tiče. Ostalo možete sve pobijediti, poželjno je takav rasplet da bude. A realnost za titulu nemate šanse, Sloboda neće izgubiti 13 bodova nit ćete vi pobijediti svih 12 utakmica. Što je jedini scenarij u kojem vi uzimate. A kup možete uzeti tu smo svi s jednakim šansama. 4 ekipe su i u kupu ostale jako dobre.
Al će ta liga 12 biti dobra. Ja to jedva čekam. Svako kolo derbi nečeg. Nema više kikseva protiv Travnika za početak.
Ako finaliste kupa budete recimo vi i jedna od prve 3 ekipe po novom pravilniku koliko znam ide četveroplasirana ekipa a ne finalist kupa. Ne bi trebala biti Europa valjda upitna ni vama ni nama.
Al će ta liga 12 biti dobra. Ja to jedva čekam. Svako kolo derbi nečeg. Nema više kikseva protiv Travnika za početak.
Ako finaliste kupa budete recimo vi i jedna od prve 3 ekipe po novom pravilniku koliko znam ide četveroplasirana ekipa a ne finalist kupa. Ne bi trebala biti Europa valjda upitna ni vama ni nama.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sve što se ne može srediti na zelenom terenu, da se van njega.
Pa nisi bas u pravu s tim da Evropa ne bi trebala biti upitna ni vama ni nama. Nismo ni priblizno u istoj situaciji. Vi ste od Evrope na -2 a mi na -8. Nuporedivo je to,neovisno od toga sto smo mi u nastavku s boljom ekipom nego smo bili jesenas.jurisicduska je napisao/la:Ne pokušavam. Nego se nadam da ćete pobijediti ove 3 ekipe, jel problem sad i to, fkt bih volio ako je mi ne osvojimo (a teško da ćemo, mada se ja uvijek nadam) da osvojite vi ili sloboda, Zrinjski i Široki ne volim nikako ? A možete i sve ostale teško da nama šta to mijenja . Nama mijenja samo s vama direktna utakmica što se vas tiče. Ostalo možete sve pobijediti, poželjno je takav rasplet da bude. A realnost za titulu nemate šanse, Sloboda neće izgubiti 13 bodova nit ćete vi pobijediti svih 12 utakmica. Što je jedini scenarij u kojem vi uzimate. A kup možete uzeti tu smo svi s jednakim šansama. 4 ekipe su i u kupu ostale jako dobre.
Nama ce za Evropu bas trebati svasta da se poklopi.
-
- Kontakt:
Ma otićete u Europu realno. Kao i uvijek. Kad niste otišli ? Uvijek ta priča i uvijek odemo i vi i mi. Ja ne razmišljam uopšte u tom pravcu ne odlaska u europu dva sarajevska kluba.
Ima da se okliznu ovi iz Hercegovine sigurno.
Ima da se okliznu ovi iz Hercegovine sigurno.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Od opstanka 9 bodova od europe 8, surova realnost željezničara, imate jednake šanse za Europu ko za ispadanje a znamo da ispasti nećete. pa vi sami zaključite.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 14 jan 2016, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako dobijemo te tri ekipe ne vidim vidim razlog i vas da ne dobijemo. Razlika je izmedju dobre ekipe na papiru i dobre ekipe na terenu vi ste ocit primjer toga. Nama ce pored ekipe na papiru biti potrebno i vrijeme mozda i cijela polusezona ali cemo sigurno iducu sezonu biti spremni za nesto vise.jurisicduska je napisao/la:Ne pokušavam. Nego se nadam da ćete pobijediti ove 3 ekipe, jel problem sad i to, fkt bih volio ako je mi ne osvojimo (a teško da ćemo, mada se ja uvijek nadam) da osvojite vi ili sloboda, Zrinjski i Široki ne volim nikako ? A možete i sve ostale teško da nama šta to mijenja . Nama mijenja samo s vama direktna utakmica što se vas tiče. Ostalo možete sve pobijediti, poželjno je takav rasplet da bude. A realnost za titulu nemate šanse, Sloboda neće izgubiti 13 bodova nit ćete vi pobijediti svih 12 utakmica. Što je jedini scenarij u kojem vi uzimate. A kup možete uzeti tu smo svi s jednakim šansama. 4 ekipe su i u kupu ostale jako dobre.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ja nista ne najavljujem samo kazem kako bih volio da bude kao i svaki navijac svog klubajurisicduska je napisao/la:Jel to 12 0 0 u najavi ? Najgore od svega jer ni to ne bi bilo dovoljno za titulu, Sloboda može 4 izgubiti i biti ispred. Jeb.ena situacija i za vas i za nas realno.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- HenryLloyd
- Kontakt:
A ko to vama garantuje da cete izboriti europu?joker90 je napisao/la:Od opstanka 9 bodova od europe 8, surova realnost željezničara, imate jednake šanse za Europu ko za ispadanje a znamo da ispasti nećete. pa vi sami zaključite.
Plavo proljece! 1921
-
- Kontakt:
Pošteno pile.
Ja se nadam da nas nećete. A ostale slobodno. Kao što sam i rekao.
Sigurno ćemo i mi biti bolji za ligu 12. To će biti prava liga ko se tu probije ima da dominira dugi niz godina.
Henry Floyd. Na viršlama i nes kafi smo igrali igrat ćemo i sad.
Sigurno ćemo i mi biti bolji za ligu 12. To će biti prava liga ko se tu probije ima da dominira dugi niz godina.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nikom nije nista zagarantovano, ali su nam sanse dosta izglednije nego vama. Jedino preko kupa mozete probati, ali 2 utakmice kupa su uvijek lutrija. Postujem ovu vasu politiku, ulozilo se s mudima, rizikuje se i napda evropa svim silama. Samo ako se ne isplati...HenryLloyd je napisao/la:A ko to vama garantuje da cete izboriti europu?joker90 je napisao/la:Od opstanka 9 bodova od europe 8, surova realnost željezničara, imate jednake šanse za Europu ko za ispadanje a znamo da ispasti nećete. pa vi sami zaključite.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ako se ne isplati opet imaš ekipu za slijedeću sezonu samo što je uigrana...a svakako bi morao kupovat za ligu 12...
Ako se ne ode u evropu kako se misli isfinansirati ovo sve? Nisu jeftini sigurno ovi novi igraci, da li ovo znaci prodaju Memije ili nekog na kome se mogu uzeti veci novci?Jaozinho22 je napisao/la:Ako se ne isplati opet imaš ekipu za slijedeću sezonu samo što je uigrana...a svakako bi morao kupovat za ligu 12...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svi ce biti bolji za ligu 12 evo po meni radnik uradio pravo dobru stvar i bice zajeban protivnik svakome. Vec smo pisali o tome nama je optimalno sta mozemo u ovom trenutku sto se tice ekipe i zadovoljan sam za nesto vise moracemo mislim da nas Zeljine sacekati jos neko vrijeme da saniramo jos neke stvari. Po prvi put administracija ili uprava radi prave stvari i neke se stvari moraju zrtvovati na ustrb vracanja dugova i dovodjenja nekih drugih banalnij stvari u red. Sto je najbitnije postoje sistem plan i neki spsobni novi ljudi u Zelji koji znaju sta rade.jurisicduska je napisao/la:Pošteno pile.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ako hoces imalo biti ozbiljan,moras sa ekipom i sa definisanim budzetom dobaciti makar jednu sezonu uaprijed. Ovo kod nas lici na pokusaj da se nesta tako uradi. Takodje,ako hoces biti imalo ozbiljan,ne smijes biti u situaciji da ovisis od rezultatskog ishoda jedne sezone.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Klub živi od prodaje igrača tako da je prodaja nekog logična i normalna stvar.joker90 je napisao/la:Ako se ne ode u evropu kako se misli isfinansirati ovo sve? Nisu jeftini sigurno ovi novi igraci, da li ovo znaci prodaju Memije ili nekog na kome se mogu uzeti veci novci?Jaozinho22 je napisao/la:Ako se ne isplati opet imaš ekipu za slijedeću sezonu samo što je uigrana...a svakako bi morao kupovat za ligu 12...
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 3 gosta.