FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
E moj Krpiću...
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Samo da se naj.ebem matere ovim komentatorima na areni, j.ebo ima cijela Tuzla mater. Jedva čekaju da Sloboda primi gol, vjerovatno su sarajlice neke, pleme im!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Veze on nema . .
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
daj mu vise crveni yebo ti on familiju
-
bordobijeli
- Kontakt:
dobar ovaj Veselinovic

Davno su crveni zasluzili
- TzBulevar87
- Kontakt:
Azmire vrati nam Galina, čak je i on igrač za ovog Krpića odrona. Veselinović otkrovenje sezone 
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
dobar bod, tek sad ne mogu prežalit' prosute bodove protiv Mladosti
Krpić ne bi uspio ni paradajz koljićima zagradit, a kamoli štopera Širokog
al bod je nama ko kuća, još smo drugi popola sa Sarajevom
al bod je nama ko kuća, još smo drugi popola sa Sarajevom
Bod najrealniji,iako je po meni bila greska braniti se zadnjih 30min
Bod odličan, ajmo dalje, pucnut Olimpica akobogda i na 1. mjesto, ako Karačić odigra dobro sa svojim Vitezom protiv Zrinje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dobro je ovo s obzirom da smo igrali oslabljeni. Rano je za prognoze al legitimno bi bilo sanjati evropu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Odlicno odigrana utakmica, nazalost da je bio Ahmetovic mozda bi smo mogli i do pobijede ali isto tako smo mogli i izgubit i drago mi je da smo ostali neporazeni. Idemo dalje, pokazali smo sad definitivno da nismo ekipa za zezanja, ostali su jos Sarajevo i Zrinjski, mozemo mi to !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
đasvi mi se ova plavušica sa arene

- Omerbavarac
- Kontakt:
Igrom i bodom moramo biti zadovoljni, borili su se momci svim silama stoga ovaj bod dobija na velikom znacaju.
Onim sto ne mozemo biti zadovoljni je Krpic i djelimicno Efendic. Prvi nije niti jednom uspio zaprijetiti a imao je prostora za takvo nesto dok je Efendic na trenutke izgledao kao vrhunski bek a na trenutke kao neko ko nikad nije loptu sutnuo.
Na zimu se definitivno mora traziti kvalitetniji napadac i desni bek ako se vec Skahic ne planira koristiti na toj poziciji.
Deveta utakmica u nizu bez poraza a naredno kolo imamo priliku produziti taj niz obzirom da imamo domacu utakmicu sa Olimpicom.
Onim sto ne mozemo biti zadovoljni je Krpic i djelimicno Efendic. Prvi nije niti jednom uspio zaprijetiti a imao je prostora za takvo nesto dok je Efendic na trenutke izgledao kao vrhunski bek a na trenutke kao neko ko nikad nije loptu sutnuo.
Na zimu se definitivno mora traziti kvalitetniji napadac i desni bek ako se vec Skahic ne planira koristiti na toj poziciji.
Deveta utakmica u nizu bez poraza a naredno kolo imamo priliku produziti taj niz obzirom da imamo domacu utakmicu sa Olimpicom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Protiv Čelika,Širokog,Radnika,Slavije,Zeljeznicara smo igrali na strani + Sarajevo dakle 6 ekipa u top 8 a te nam ekipe na proljece dolaze na Tusanj
.
Odlican bod,idemo dalje.
Odlican bod,idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.