FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 03 avg 2013, 18:33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jao manijaka što smoriše temu ovih dana.

Pojedoše se od jada.

Neka, neka, dođe cica na kolica. :mrgreen: :mrgreen:
4.10.2009.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2013, 18:34

storm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: nije valjda storme druze moj.... :D

Ma djecu sam stavio na ignore tako da bez brige. :)
04.10.2009 !!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 03 avg 2013, 18:45

storm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj. :lol: :lol: :lol:
Evo nam PL-BH, jos se nisi sam banovao :?: :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 avg 2013, 18:47

EuroSport je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Cuj PL-BH. :lol: :lol: :lol: Znam ja da ti ne moze shvatiti ni osnovne matematicke operacije, ali za razliku od tog s kojim me poredis, ja s komsijama sam uvijek imao dobre odnose. E moj Aldine, koliko imas samo nickova.. hajde u pijesak i igraj se, pusti odrasle da pricaju. :lol: Dodje i provocira komsije, a na nasoj temi jos gori. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 03 avg 2013, 18:48

storm_raider je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Cuj PL-BH. :lol: :lol: :lol: Znam ja da ti ne moze shvatiti ni osnovne matematicke operacije, ali za razliku od tog s kojim me poredis, ja s komsijama sam uvijek imao dobre odnose. E moj Aldine, koliko imas samo nickova.. hajde u pijesak i igraj se, pusti odrasle da pricaju. :lol: Dodje i provocira komsije, a na nasoj temi jos gori. :mrgreen:
Pacijent. :lol:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 avg 2013, 18:50

Kada ti to napise momak koji ima preko 20 banovanih nickova, onda je to kompliment. :lol: :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 03 avg 2013, 19:19

@EuroSport @folderS @Anamarija

Ociti primjeri zlostavljanja u porodici.Pjenite zohari, pjenite ja vas fkt razumijem i imate razloga da pjenite peksini.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 avg 2013, 19:27

GriFFoNi je napisao/la:@EuroSport @folderS @Anamarija

Ociti primjeri zlostavljanja u porodici.Pjenite zohari, pjenite ja vas fkt razumijem i imate razloga da pjenite peksini.
Isti lik ba
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 avg 2013, 19:41

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saraje ... ankic/1113" onclick="window.open(this.href);return false;

Rukovodstvo Fudbalskog Kluba Sarajevo, ponukano tragičnim događajem u Bihaću kada je u potpunosti izgorjela kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić", pokrenulo je inicijativu o odigravanju humanitarne utakmice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", a s ciljem prikupljanja sredstava za njenu obnovu.

- "Kontaktirao sam šefa stručnog štaba NK Jedinstvo iz Bihaća g. Mehmeda Janjoša, sa kojim sam razgovarao o ideji da FK Sarajevo i NK Jedinstvo iz Bihaća odigraju humanitarnu utakmicu. Poslije sam razgovarao i sa predsjednikom Jedinstva koji je bio pozitivno iznenađen ovom idejom i sa zadovoljstvom su je prihvatili." - kazao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

- "Kasnije sam zaključio da bi veći efekat imala utakmica koju bi podržali navijači svih klubova iz Sarajeva, tako da sam kontaktirao čelnike Željezničara, Olimpica i Slavije, te su svi načelno pristali uzeti učešće u ovom humanitarnom projektu. Informisao sam i čelnike Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, te Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, koji su također podržali inicijativu, dok će se o detaljima razgovarati u narednim danima." - zaključio je Selimović, istakavši da je misija Fudbalskog Kluba Sarajevo, između ostalog, biti i društveno odgovorna sportska organizacija koja će svojim djelovanjem aktivno doprinositi boljitku bh.društva.

Pored planirane utakmice na Koševu između reprezentacije Sarajeva i NK Jedinstvo iz Bihaća, načelno je dogovren i prijateljski susret Fudbalskog Kluba Sarajevo i Jedinstva u Bihaću.

Iskazana je i nada i želja da će svi koji budu učestvovali u organizaciji same utakmice dati svoj doprinos kada su u pitanju troškovi, kako bi što više novca od ulaznica završilo kao donacija bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 03 avg 2013, 19:43

Uvjek Gospoda bili Svaka cast za upravu ako se realizuje i da nas dodje u sto vecem broju ako bude na AFH
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Dupla
Kontakt:

Post Postao/la Dupla » 03 avg 2013, 19:44

GriFFoNi je napisao/la:@EuroSport @folderS @Anamarija

Ako može samo odgovor koji je to razlog da neko pjeni nisam najbolje upoznat :?:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 avg 2013, 19:46

htcxone je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saraje ... ankic/1113

Rukovodstvo Fudbalskog Kluba Sarajevo, ponukano tragičnim događajem u Bihaću kada je u potpunosti izgorjela kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić", pokrenulo je inicijativu o odigravanju humanitarne utakmice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", a s ciljem prikupljanja sredstava za njenu obnovu.

- "Kontaktirao sam šefa stručnog štaba NK Jedinstvo iz Bihaća g. Mehmeda Janjoša, sa kojim sam razgovarao o ideji da FK Sarajevo i NK Jedinstvo iz Bihaća odigraju humanitarnu utakmicu. Poslije sam razgovarao i sa predsjednikom Jedinstva koji je bio pozitivno iznenađen ovom idejom i sa zadovoljstvom su je prihvatili." - kazao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

- "Kasnije sam zaključio da bi veći efekat imala utakmica koju bi podržali navijači svih klubova iz Sarajeva, tako da sam kontaktirao čelnike Željezničara, Olimpica i Slavije, te su svi načelno pristali uzeti učešće u ovom humanitarnom projektu. Informisao sam i čelnike Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, te Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, koji su također podržali inicijativu, dok će se o detaljima razgovarati u narednim danima." - zaključio je Selimović, istakavši da je misija Fudbalskog Kluba Sarajevo, između ostalog, biti i društveno odgovorna sportska organizacija koja će svojim djelovanjem aktivno doprinositi boljitku bh.društva.

Pored planirane utakmice na Koševu između reprezentacije Sarajeva i NK Jedinstvo iz Bihaća, načelno je dogovren i prijateljski susret Fudbalskog Kluba Sarajevo i Jedinstva u Bihaću.

Iskazana je i nada i želja da će svi koji budu učestvovali u organizaciji same utakmice dati svoj doprinos kada su u pitanju troškovi, kako bi što više novca od ulaznica završilo kao donacija bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.
8-)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 avg 2013, 19:51

Svaka čast upravi na ovoj inicijativi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 avg 2013, 20:15

Svaka cast pozdrav Hordama iz Bihaca od SN96
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 avg 2013, 21:02

koalem je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jao manijaka što smoriše temu ovih dana.

Pojedoše se od jada.

Neka, neka, dođe cica na kolica. :mrgreen: :mrgreen:
nemoj tako molim te nisu svi ima fine raje da se ne ponavljam a vala ima i naših koji smaraju bez uvrede, mada ima dosta ovih što se ljute a pojma nemaju ni zašto,ne znam ni ja ako mi iko vjeruje
Sarajevo ljubavi moja!

hari1991
Kontakt:

Post Postao/la hari1991 » 03 avg 2013, 22:43

Svaka cast za ovaj potez FK Sarajeva!
Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2013, 23:19

Za ovoga Duljevica sad 100 milja bacit na ruke nebi grehota bila :| kakav lik jbt,imam osjecaj da je mogao jos jednu utakmicu u ovom ritmu odigrati...neznam ali mislim da on nema dole jos puno ugovora,nebi on imao nista protiv dolaska ovamo to licno znam

P.S. pomrijet cemo sutra svi kolektivno na plus 40 :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 03 avg 2013, 23:36

Pa normalno, ko će drugi 8-)

Baj d vej, meni bed što ne idem al' jbg-a. Biće poslije Bajrama tekma :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 avg 2013, 23:56

miky_hz je napisao/la:Za ovoga Duljevica sad 100 milja bacit na ruke nebi grehota bila :| kakav lik jbt,imam osjecaj da je mogao jos jednu utakmicu u ovom ritmu odigrati...neznam ali mislim da on nema dole jos puno ugovora,nebi on imao nista protiv dolaska ovamo to licno znam

ne bi ga oni ni dali za 100 milja. Odlican momak, i kao licnost i kao fudbaler
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 avg 2013, 23:57

Bosniacum Lilium je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Za ovoga Duljevica sad 100 milja bacit na ruke nebi grehota bila :| kakav lik jbt,imam osjecaj da je mogao jos jednu utakmicu u ovom ritmu odigrati...neznam ali mislim da on nema dole jos puno ugovora,nebi on imao nista protiv dolaska ovamo to licno znam

ne bi ga oni ni dali za 100 milja. Odlican momak, i kao licnost i kao fudbaler
IMA UGOVOR DO KRAJA sezone, na polusezoni se moze to vec podti odrađivati :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, FRANK RIBERY, galia95, HordasFks, mnon46, ristagrad i 102 gosta.