Jao manijaka što smoriše temu ovih dana.
Pojedoše se od jada.
Neka, neka, dođe cica na kolica.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
storm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj.![]()
![]()
Evo nam PL-BH, jos se nisi sam banovaostorm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj.![]()
![]()
EuroSport je napisao/la:Evo nam PL-BH, jos se nisi sam banovaostorm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj.![]()
![]()
![]()
Pacijent.storm_raider je napisao/la:EuroSport je napisao/la:Evo nam PL-BH, jos se nisi sam banovaostorm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj PL-BH.
![]()
![]()
Znam ja da ti ne moze shvatiti ni osnovne matematicke operacije, ali za razliku od tog s kojim me poredis, ja s komsijama sam uvijek imao dobre odnose. E moj Aldine, koliko imas samo nickova.. hajde u pijesak i igraj se, pusti odrasle da pricaju.
Dodje i provocira komsije, a na nasoj temi jos gori.
Isti lik baGriFFoNi je napisao/la:@EuroSport @folderS @Anamarija
Ociti primjeri zlostavljanja u porodici.Pjenite zohari, pjenite ja vas fkt razumijem i imate razloga da pjenite peksini.
Ako može samo odgovor koji je to razlog da neko pjeni nisam najbolje upoznatGriFFoNi je napisao/la:@EuroSport @folderS @Anamarija
Ociti primjeri zlostavljanja u porodici.Pjenite zohari, pjenite ja vas fkt razumijem i imate razloga da pjenite peksini.
htcxone je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saraje ... ankic/1113
Rukovodstvo Fudbalskog Kluba Sarajevo, ponukano tragičnim događajem u Bihaću kada je u potpunosti izgorjela kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić", pokrenulo je inicijativu o odigravanju humanitarne utakmice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", a s ciljem prikupljanja sredstava za njenu obnovu.
- "Kontaktirao sam šefa stručnog štaba NK Jedinstvo iz Bihaća g. Mehmeda Janjoša, sa kojim sam razgovarao o ideji da FK Sarajevo i NK Jedinstvo iz Bihaća odigraju humanitarnu utakmicu. Poslije sam razgovarao i sa predsjednikom Jedinstva koji je bio pozitivno iznenađen ovom idejom i sa zadovoljstvom su je prihvatili." - kazao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.
- "Kasnije sam zaključio da bi veći efekat imala utakmica koju bi podržali navijači svih klubova iz Sarajeva, tako da sam kontaktirao čelnike Željezničara, Olimpica i Slavije, te su svi načelno pristali uzeti učešće u ovom humanitarnom projektu. Informisao sam i čelnike Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, te Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, koji su također podržali inicijativu, dok će se o detaljima razgovarati u narednim danima." - zaključio je Selimović, istakavši da je misija Fudbalskog Kluba Sarajevo, između ostalog, biti i društveno odgovorna sportska organizacija koja će svojim djelovanjem aktivno doprinositi boljitku bh.društva.
Pored planirane utakmice na Koševu između reprezentacije Sarajeva i NK Jedinstvo iz Bihaća, načelno je dogovren i prijateljski susret Fudbalskog Kluba Sarajevo i Jedinstva u Bihaću.
Iskazana je i nada i želja da će svi koji budu učestvovali u organizaciji same utakmice dati svoj doprinos kada su u pitanju troškovi, kako bi što više novca od ulaznica završilo kao donacija bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.
nemoj tako molim te nisu svi ima fine raje da se ne ponavljam a vala ima i naših koji smaraju bez uvrede, mada ima dosta ovih što se ljute a pojma nemaju ni zašto,ne znam ni ja ako mi iko vjerujekoalem je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao manijaka što smoriše temu ovih dana.
Pojedoše se od jada.
Neka, neka, dođe cica na kolica.![]()
ne bi ga oni ni dali za 100 milja. Odlican momak, i kao licnost i kao fudbalermiky_hz je napisao/la:Za ovoga Duljevica sad 100 milja bacit na ruke nebi grehota bilakakav lik jbt,imam osjecaj da je mogao jos jednu utakmicu u ovom ritmu odigrati...neznam ali mislim da on nema dole jos puno ugovora,nebi on imao nista protiv dolaska ovamo to licno znam
P.S. pomrijet cemo sutra svi kolektivno na plus 40
IMA UGOVOR DO KRAJA sezone, na polusezoni se moze to vec podti odrađivatiBosniacum Lilium je napisao/la:ne bi ga oni ni dali za 100 milja. Odlican momak, i kao licnost i kao fudbalermiky_hz je napisao/la:Za ovoga Duljevica sad 100 milja bacit na ruke nebi grehota bilakakav lik jbt,imam osjecaj da je mogao jos jednu utakmicu u ovom ritmu odigrati...neznam ali mislim da on nema dole jos puno ugovora,nebi on imao nista protiv dolaska ovamo to licno znam
P.S. pomrijet cemo sutra svi kolektivno na plus 40
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, FRANK RIBERY, galia95, HordasFks, mnon46, ristagrad i 102 gosta.