FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kakav gol ?? ono neki frajer napiso "ZELJOOOO" 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
Ma furka 

jel' ono hvale Karica? 

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
nick je napisao/la:bezveze userete temu svako 20 minuta, ljudi rade svoj poso, slabo ko ovo radi sem njih... koliko puta si gostujucu utakmicu pratio ovdje...Cuspajz je napisao/la:kupe komentare od navijaca ovdje i stavljaju na tex prenosIker C je napisao/la:Izvor informacija za texstualni prenos na SportSport je teletext.![]()
![]()
Pa i gustujuću slušaju sa radija...a sad ne rade ništa jer ne mogu da prevedu sa njemackog nista!
Samo nam oči mažu, kao tekstualni prenos, a više mi od njih znamo!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ajde ovi koji znaju njemacki nek nam prevode ovdje sta se desava na terenu....

pa sto pratis? i sto ovdje po temi laprdate o tom, ne svidja ti se ugasis i zdravo... ja sam jos gori sto se peglam sa djecurlijom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bistrikboy
- Kontakt:
Nista specijalno,bez sansi sa prekrsajima i cestim prekidimadamirfile je napisao/la:Ajde ovi koji znaju njemacki nek nam prevode ovdje sta se desava na terenu....![]()
sansa sa linije izbacili loptu sturmovi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Šta ti je papak, čuj furkaamarpustahija je napisao/la:Ma furka

Nama je Željo svetinja jedina.
lijepa akcija nasih, ali su oni izgleda sa crte skinuli loptu
ps karic je imao jedno dobro istrcavanje
ps karic je imao jedno dobro istrcavanje
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Evo dobru priliku je imao kapiten(Zelje) u ovoj utakmici Zeba.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Zeba zamalo... 

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
sta rece ovo za Nyemu?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Sto se necemo drzat? Pa nije Real... a ni mi nismo s Andore...Keenan.- je napisao/la:Iznenadjen sam,dobro se drzimo...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Oko 30 navodnobabilonTM je napisao/la:Izgleda da ima nesto nasih tamo!

I Austrijanci još nisu upotpunili Željin sastav jer postoji mogućnost da igra neko ko je na probi

Kommentar von Dino
Gruss aus Sarajewo! Ivica OSIM einer von uns!
???
Gruss aus Sarajewo! Ivica OSIM einer von uns!
???
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Kako smo bili kreativni prosle godine ,izgledali smo kao da smo iz Andore.Ovo malo nesto sto sam vidio protiv Maribora ,i sastav koji igra protiv Sturma,i da stvaramo prilike,moze biti samo ohrabrenje.Ali je jos uvijek rano za neke komentare.BlueIsTheColor je napisao/la:Sto se necemo drzat? Pa nije Real... a ni mi nismo s Andore...Keenan.- je napisao/la:Iznenadjen sam,dobro se drzimo...
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- SarajlijaTM
stanceski precku pogodio
Uzmi sa rezervom ali čini mi se da je Nyema pokušao glavom nakon slobodnog udarca za nas.H-beg je napisao/la:sta rece ovo za Nyemu?

Nyema ponovo, sada nogom ali opet pored gola

Zadnja izmjena: Almir9, dana/u 02 jul 2011, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, bvsic, MoSaZeLjo1921, Pact1921 i 48 gostiju.