OK je,ali mogli smo mi to i boljeConsigliere je napisao/la:Ako ostanu Khedira i Illara nema potrebe.Mozambik je napisao/la:Makar Verrattia, onda bi nekako prebolio Tigra
Kross..........Modric
.......Khedira.....
Sasvim OK, sto se mene tice.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, pusti price. Nema igraca kojem je zelja otici iz Madrida ako je prethodnu sezonu bio standardan. Da je sve kako treba di Maria bi imao platu u rangu sa Baleom, recimo..Mozambik je napisao/la:James i Di Maria nemaju nikakve veze.
Di Maria je odbijao novi ugovor kad se za Jamesa nije ni znalo da postoji.
Kada je James kupljen, morao se desiti neki veci odlazak.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Upravo tako,jos na pocetku svjetskog na pitanje novinara o tome gdje ce biti na kraju ljeta odgovarao je da ne zna..Mozambik je napisao/la:James i Di Maria nemaju nikakve veze.
Di Maria je odbijao novi ugovor kad se za Jamesa nije ni znalo da postoji.
Mah da Bayo nije mazno Xabija sve bi bilo za 5 ovako bez njeg nisam uvjeren da to bilo koji od Illare ili Samija mogu iznijet sa Lukicom i Kroosom,
Verati bi sjeo ko saka u glavu ...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Odmah nakon decime Perez je pozvao Di Mariu, Ramosa i Benzemu na pregovore oko novog ugovora.Consigliere je napisao/la: Ma, pusti price. Nema igraca kojem je zelja otici iz Madrida ako je prethodnu sezonu bio standardan. Da je sve kako treba di Maria bi imao platu u rangu sa Baleom, recimo..
Kada je James kupljen, morao se desiti neki veci odlazak.
Di Maria je trazio onoliko kolko je dobio od Uniteda. Real mu to ne bi dao taman da je od zlata napravljen, tim prije jer je pocetkom godine dobio povecanje ugovora. James sa tim nema nikakve veze.
Hoce gospodin povecanje nakon pola godine, a Ronaldo sam teglio Real 4 godine bez ijednog povecanja.
Kako neko moze povjerovat u pricu da nije otisao zbog para nakon onakvog ugovora sa Unitedom?
Platu u rangu Balea? I sta Khedira zablista zadnja 4 mjeseca i bude MOTM u finalu i njemu treba dati 10 miliona?
Ma ne treba zaliti za di mariom. On je odigrao jednu odlicnu sezonu i prodao se za vecinu cijenu nego sto vrijedi. Sjetite se da je sezonu prije umalo prodan za 20mil. Znaci lik ce imati jos jednu dobru sezonu i iza toga ce opast ko ozil u arsenalu a eno dokaz da nije do arsenala je i nesto losija igra u njemackoj. Znaci pero je prodao ga u posljednjem vozu. Da ga je cuvo jos 1-2 sezone ne bi ga vjerovatno vise mogao prodati ovako dobro. Tako da se ne trebamo time zamarati, kupljen je chicharito znaci ne mozemo se vise nadati napadacu, ostaje se ponadati da ce slucajno doc neka dobra zamjena za xabija iako su sanse za to 2%
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ma mi smo zavrsili nas mercato.
Mogao bi Raul napisat neku analizu nakon svega.
Mogao bi Raul napisat neku analizu nakon svega.
Falcao postaje najplaceniji igrac svijeta, plata ce mu biti oko 438000 eura sedmicno sto je oko 22mil godisnje sto je u prevodu duplo vise od onog sto je zaradjivo u monacu i vise i od ronalda i messija.
Nije valjda ovo istina? Ako je ovako, onda je ovo najvece preseravanje sto se moze desiti. Gdje ovo sve vodi?DeeWa je napisao/la:Falcao postaje najplaceniji igrac svijeta, plata ce mu biti oko 438000 eura sedmicno sto je oko 22mil godisnje sto je u prevodu duplo vise od onog sto je zaradjivo u monacu i vise i od ronalda i messija.
Da dodam nije u realu nego u manchester unitedu.
Yebo vas falcao. Nece covjek da bude zamjena velikom karimu i gotovo. 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Naravno da nije istina. Falcao ce u Unitedu imati oko 250k sedmicno, funti naravno.muamerc je napisao/la:Nije valjda ovo istina? Ako je ovako, onda je ovo najvece preseravanje sto se moze desiti. Gdje ovo sve vodi?DeeWa je napisao/la:Falcao postaje najplaceniji igrac svijeta, plata ce mu biti oko 438000 eura sedmicno sto je oko 22mil godisnje sto je u prevodu duplo vise od onog sto je zaradjivo u monacu i vise i od ronalda i messija.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ovo se zove financijska MOC!DeeWa je napisao/la:Falcao postaje najplaceniji igrac svijeta, plata ce mu biti oko 438000 eura sedmicno sto je oko 22mil godisnje sto je u prevodu duplo vise od onog sto je zaradjivo u monacu i vise i od ronalda i messija.
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 01 sep 2014, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Da ne bude da lazem, telegraph izmedju ostalih je objavio tu informaciju i to:
Falcao to earn £346000 a week at United
sto je otprilike onoliko eura koliko sam rekao.
Carlo nas je sjebao za Tigra.
Eto mu sad Chicharito i Benzema, ako bude nula trofeja moze se slikat na birou.
Eto mu sad Chicharito i Benzema, ako bude nula trofeja moze se slikat na birou.
- AlfredBorden
- Kontakt:
pero sutni carla, nek nas vodi mozambik
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Consigliere
- Kontakt:
Kakvih pola godine? Od kad je stigao u Madrid bio je odlican... Naravno, imao je padova i losih predstava ali nista katastrofalno.Mozambik je napisao/la: Odmah nakon decime Perez je pozvao Di Mariu, Ramosa i Benzemu na pregovore oko novog ugovora.
Di Maria je trazio onoliko kolko je dobio od Uniteda. Real mu to ne bi dao taman da je od zlata napravljen, tim prije jer je pocetkom godine dobio povecanje ugovora. James sa tim nema nikakve veze.
Hoce gospodin povecanje nakon pola godine, a Ronaldo sam teglio Real 4 godine bez ijednog povecanja.
Kako neko moze povjerovat u pricu da nije otisao zbog para nakon onakvog ugovora sa Unitedom?
Zato bi Bale imao vecu platu od di Marie, ako gledamo proslu sezonu?geoxx je napisao/la:Platu u rangu Balea? I sta Khedira zablista zadnja 4 mjeseca i bude MOTM u finalu i njemu treba dati 10 miliona?
Telegraph? A daj brate pa nije valjda da vjerujes njima.DeeWa je napisao/la:Da ne bude da lazem, telegraph izmedju ostalih je objavio tu informaciju i to:
Naravno da plata nije tolika, u eurima moze ali u funtama nikako jer se vec manje-vise zna koliko ce zaradjivati u Unitedu. Ali ovo nije mjesto za tu diskusiju jer smo na temi Reala.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 01 sep 2014, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Mozda zato sto je Bale dosao kao najbolji igrac EPL, a Di Maria bio karinas od kad je dosao u Real.
Nakon dvije dobre partije hoces 10 miliona.
- Consigliere
- Kontakt:
Kakve dvije partije?Mozambik je napisao/la:Mozda zato sto je Bale dosao kao najbolji igrac EPL, a Di Maria bio karinas od kad je dosao u Real.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.