ti naredni put kad budes pametovao procitaj sta sam pisao na strani prije u vezi promjene trenera.BeyKopites je napisao/la:Ako Liverpool bude imao sreće, izvući će nekih 15 mil. funti za Carrolla. Kako su mi samo smiješni komentari da bi Rodgers trebao dobiti otkaz i sl. Vama k'o da je neko mozak popio na slamkufera je napisao/la:ako bude imao srece carroll mozda rodgers dobije otkaz pa se onda andy vrati u liverpool![]()
I još treba dovesti Carrolla nazad a Sturridga, Coutinha i ostale prodati, šta sve frustracije neće učiniti čovjeku. Morao je nekad doći i ovaj period sezone u kojem će biti kriza u postizanju golova, kad smo davali po 5 komada Swanseu onda je sve bilo OK, sad kad jednostavno ne ide onda Rodgersu treba dati otkaz jer Suarez i co. pogađaju golmana sa 7 metara... E jaki ste mi "navijači" Liverpoola
vidio lik jedan post i jedva docekao da mi se nakaci hahaah
padobranac

sad se prica ako zelite uspijeh preko noci navijajte za chelsea i city (ok nisam ni ja fan tih klubova koji daju ogromne pare za igrace...) za sezonu dvije ce biti prica ako zelite da navijate za klub koji pobjeđuje idite sa ove teme vi niste navijaci liverpoola... kad neko uzme sebi za pravo da komentarise ko je navijac a ko nije izmlatio bi ga odma.. prave se pametni a humor mogu skontati samo kad na kraju posta stavis 5-6 smajlija