Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 13 apr 2013, 21:34

BeyKopites je napisao/la:
fera je napisao/la:ako bude imao srece carroll mozda rodgers dobije otkaz pa se onda andy vrati u liverpool
Ako Liverpool bude imao sreće, izvući će nekih 15 mil. funti za Carrolla. Kako su mi samo smiješni komentari da bi Rodgers trebao dobiti otkaz i sl. Vama k'o da je neko mozak popio na slamku :lol:

I još treba dovesti Carrolla nazad a Sturridga, Coutinha i ostale prodati :lol: , šta sve frustracije neće učiniti čovjeku. Morao je nekad doći i ovaj period sezone u kojem će biti kriza u postizanju golova, kad smo davali po 5 komada Swanseu onda je sve bilo OK, sad kad jednostavno ne ide onda Rodgersu treba dati otkaz jer Suarez i co. pogađaju golmana sa 7 metara... E jaki ste mi "navijači" Liverpoola ;)
ti naredni put kad budes pametovao procitaj sta sam pisao na strani prije u vezi promjene trenera.
vidio lik jedan post i jedva docekao da mi se nakaci hahaah
padobranac
slika

sad se prica ako zelite uspijeh preko noci navijajte za chelsea i city (ok nisam ni ja fan tih klubova koji daju ogromne pare za igrace...) za sezonu dvije ce biti prica ako zelite da navijate za klub koji pobjeđuje idite sa ove teme vi niste navijaci liverpoola... kad neko uzme sebi za pravo da komentarise ko je navijac a ko nije izmlatio bi ga odma.. prave se pametni a humor mogu skontati samo kad na kraju posta stavis 5-6 smajlija
You are someone else I am still right here

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 apr 2013, 21:45

fera je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:
fera je napisao/la:ako bude imao srece carroll mozda rodgers dobije otkaz pa se onda andy vrati u liverpool
Ako Liverpool bude imao sreće, izvući će nekih 15 mil. funti za Carrolla. Kako su mi samo smiješni komentari da bi Rodgers trebao dobiti otkaz i sl. Vama k'o da je neko mozak popio na slamku :lol:

I još treba dovesti Carrolla nazad a Sturridga, Coutinha i ostale prodati :lol: , šta sve frustracije neće učiniti čovjeku. Morao je nekad doći i ovaj period sezone u kojem će biti kriza u postizanju golova, kad smo davali po 5 komada Swanseu onda je sve bilo OK, sad kad jednostavno ne ide onda Rodgersu treba dati otkaz jer Suarez i co. pogađaju golmana sa 7 metara... E jaki ste mi "navijači" Liverpoola ;)
padobranac
slika
Ja ako sam padobranac onda si ti malouman.
I nije to neka replika na tvoj post, to za Carrolla je bila "šala na tvoju šalu", ostatak posta je vezan najmanje za tebe, to je generalna slika navijača kojima je napunjena glava dogmatskim mišljenjima pojedinaca koji žele najmanje dobra Liverpoolu.

Možda sam pogriješio što sam te citirao jer se quote odnosio samo na Carrolla a ti jedva dočeko da me pokušaš spustiti :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 apr 2013, 21:47

ne znas se ni izviniti kako treba. a na ove uvrede necu uzvracati ne zelim se nisko spustati niti ima potrebe.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 apr 2013, 21:49

Feru za trenera.I to ozbiljno mislim 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 apr 2013, 21:51

Otelo je napisao/la:Feru za trenera.I to ozbiljno mislim 8-)
sta ti je poceli bi za mjesec svi na forumu moje slike na avatar da stavljaju :D a ne volim ja da se eksponiram tako.

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 13 apr 2013, 21:58

ja bi bio za odlazak Rodgersa samo ako ce se Rafa vratiti ali znamo da se to nece desiti u skorije vrijeme tako da mi je izuzetno drago sto cu Brendana gledati i sledecpih godina na klupi voljenog mi Liverpoola
LIVERPOOL FC

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 13 apr 2013, 22:00

stvarno ste dosadni sa tim Rodgersom, nije on danas sutao a golman sve branio...lako je bit trener Barce,Reala i hajd eto,ManU itd...po ko zna koji put igraci iz klubova protiv kojih igramo odradjuju tekme zivota braneci suteve, oduzimajuci lopte u kriticnim trenucima itd...a Hendersone , opet cu ponovit, naucio je igrat "lopte" tvog alter ega. I ja sam bio skeptican kad je tek dosao al priznaj sebi da je igra ljepsa nego prosle godine... Ogadiste mi ba klub za koji navijam od malih nogu :evil: ...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 apr 2013, 22:00

fera je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Feru za trenera.I to ozbiljno mislim 8-)
sta ti je poceli bi za mjesec svi na forumu moje slike na avatar da stavljaju :D a ne volim ja da se eksponiram tako.
stavi embargo na svoje slike i problem rijesen :D

Radije bi gledao kralja rotacija na klupi nego Rafu.Ako ce vec da ide Rodgers onda nek se dovede Klopp/Ancellotii/Mourinho/Heyckens (onaj iz Bayerna valjda se tako pise) il Gall.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 apr 2013, 22:44

Ja ne znam šta je ovim golmanima protiv Liverpoola, svaki ima utakmicu života majke mi. :D

EDIT: Naravno da ne opravdavam ovaj bod protiv zadnje ekipe na tabeli, i ovakve ekipe će se sljedeće sezone morati pobjeđivati bez ikakvih izgovora.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 apr 2013, 22:59

Ako vam šta znači u vašoj raspravi..https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6808_n.jpg

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 13 apr 2013, 23:08

Lillard je napisao/la:
Believe je napisao/la:Teška srca priznajem da su @Carlo i @Rizo bili u pravu... :x
ovo je ogromno nazadovanje u odnosu na prošlu sezonu.
po cemu?

zar ste na losijo poziciji na tabeli? koja je svrha promijenit sada rodgersa? doci ce neko novi i trebat ce opet dugo vremena za rezultate, a ako ne došu pobjede kao sada i tome novome cete trazit smjenu.

cekajte, strpljenja. ne mozes svake godine mijenjat trenera.
Slažem se sa @Lillardom.Neću da ulazim ni u kakvu raspravu sad sa ostalima, jer se zna ko će šta da kaže, pa i nema nekog smisla.Neka ostane na ovome.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 apr 2013, 23:10

Ponos Torina je napisao/la:Nista preko noci nece doci pa tako ni uspjeh Liverpool-a niti povratak na stare slavne staze,uvijek neka negativnost paljba po treneru,nevalja ovo nevalja ono,trebao je ovog dovesti,ovaj flop ovaj nije los-posle par utakmica sve flopovi itd....kad zavrsi sledeca sezona onda kritikujte Rodgersa i cijelu upravu...Ako zelite uspjehe preko noci onda najbolje da pocnete navijati za Londonski"Cska" ili Quattar Fondation klubove....
E da su nam Bogdo ove godine noci, pa da ta tako cekamoo uspjeh...Nije ovdje problem vrijeme vec to sto se poslovi u Liverpoolu ne obavljaju kako treba; pocevsi od vlasnika pa nadalje, nema nikakvog plana, nista. Dok je tako, mi cemo cekati godinama...i godinama....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 apr 2013, 23:32

Ponos Torina je napisao/la:Nista preko noci nece doci pa tako ni uspjeh Liverpool-a niti povratak na stare slavne staze,uvijek neka negativnost paljba po treneru,nevalja ovo nevalja ono,trebao je ovog dovesti,ovaj flop ovaj nije los-posle par utakmica sve flopovi itd....kad zavrsi sledeca sezona onda kritikujte Rodgersa i cijelu upravu...Ako zelite uspjehe preko noci onda najbolje da pocnete navijati za Londonski"Cska" ili Quattar Fondation klubove....

Preko noći,..you must be joking.

Pa Liverpool već godinama tapka u mjestu, troše se pare,mjenjaju se treneri,kupuje se škrat i tako sve u krug.

Koji normalan trener će dati na posudbu napadača od 40 mil € i OPET istresti 13 mil € za drugog špica pa kad i to nije bilo dovoljno onda je došao na red i treći špic za 15 mil €.

Teško je očekivati neki pomak na bolje sa nesposobnom upravom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 apr 2013, 23:50

slika

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 14 apr 2013, 00:01

Zli Brendan, krivac sto od 11 suteva na gol nijedna lopta nije zavrsila u golu. To je po meni jedini logican zakljucak.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 apr 2013, 00:32

Didi Hamma napao Rodgersa u sutrašnjem izdanju Telegrapha. Hop, hop, i legende polahko shvaćaju ko nam je trener tj. ko nam nije trener.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 apr 2013, 00:53

reds_forever je napisao/la:
E da su nam Bogdo ove godine noci, pa da ta tako cekamoo uspjeh...Nije ovdje problem vrijeme vec to sto se poslovi u Liverpoolu ne obavljaju kako treba; pocevsi od vlasnika pa nadalje, nema nikakvog plana, nista. Dok je tako, mi cemo cekati godinama...i godinama....
Plan sigurno postoji samo je ogroman problem sto ga "forumasi" neznaju :lol: :lol: na ljeto ce se znati vise,ko ostaje a ko odlazi i ko nam dolazi...Frustracije na ovoj temi su bespotrebne posto mi nemamo nikakv uticaj na odluke managera,vlasnika i slicno...Treba biti strpljiv i cekati bar ja tako mislim i vise se i ne nerviram toliko ako dodje neki losiji rezultat kad je ova sezona u pitanju...Sledeca sezona tj prvi dio sezone ce biti presudan za Rodgersa kao i ljetni prelazni rok....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 apr 2013, 01:01

Rosicky je napisao/la:Ako vam šta znači u vašoj raspravi..https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6808_n.jpg
Ide na bolje. :D Sljedeće sezone peti ili šesti pa ako Bog da za dvije u ligu prvaka. 8-)

slika

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 14 apr 2013, 01:05

reds_forever je napisao/la:
Budimo realni. Uspjeh ne dolazi preko noci.
Liverpulu je trebala rekonstrukcija poslije onih budalasa H&G koji su unistili klub onda kada je on bio na uzlaznoj putanji. Rodgersa treba pustiti još jednu sezonu, pa i dvije. Sve zavisi od toga kako covjek zeli izgraditi svoj tim.
Ocito je da dovodi mladje igrače i tako pravi tim za budućnost.
Ne možemo očekivati da ti igrači odmah napreduju i budu svjetska klasa.
Recimo Henderson i Downing su odigrali mnogo bolju sezonu. Carrol je morao otici u drugi klub na kaljenje. Možda ako se vrati i on proradi jer se u prvoj sezoni previše od njega očekivalo. Možda pod manjim pritiskom počne davati golove.
Cijelu polusezonu smo igrali sa malim sastavom.
Također fali tu još nekoliko kvalitetnih pojačanja.
Dobar defanzivni vezni fali ko kiša u pustinji. Tu najviše puše a puno i griješimo. Pripreme bi trebale da donesu dosta dobrog. Isto fali i taj neki borbeni duh. Lako se predajemo i cesto dopuštamo timovima da se razmašu kao protiv Readinga.
I ne nije golman branio toliko dobro koliko igrači nisu uspjeli da ga uhvate na krivoj nozi.
Nije se vidjela ta neka timska želja za pobjedom i vidi se da se ekipa još uvijek nije uklopila.
Ako npr. večina igra dobro uvijek se nađe neki koji ce griješiti i ne kontam što Rodžers malo koristi izmjene.
Uglavnom ima još dosta toga da se uklopi.
Možda ce ti poslijednji djelovi slagalice tek da sastave na ljeto ili cemo cekati još jednu sezonu.
Kako god treba dati treneru sansu jer za uspostavljanje neke igračke filozofije treba vremena da bi se ona dovela do savršenstva. Naravno za to trebaju i pravi igrači. Nadajmo se da će doći pravi i da se ovo sve isplati cekati :)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 apr 2013, 01:14

Ma kakva izmjena, nemam mi ni za prvog tima kvalitetnih 11 igrača a kamo li da na klupi tražimo jokera koji utakmicu može prevagnuti u našu korist. Otkako je otišao Benayoun osuđeni smo na propast. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.