Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mozemo mi pricati sta hocemo ali Edin ce izgleda po svome,njemu se jednostvno ne daje sve od sebe,on je odabrao da do kraja karijere lagano igrara i zaradi jos koliko se moze zaraditi.Sasvim mu je nebitno sta ce drugi reci.
Narodski receno,covjek ne da guz.ice i to ne traje od juce nego traje odavno,igra lagano i opusteno,sa rezervom,nikad sa punim gasom.
Ocito je zadovoljan onim sto je do sada postigao u karijeri a ako je on zadovoljan zadovoljan sam i ja,njegova stvar.
Licno me pocela nervirati njegova nonsalancija i igra preko k,kao i konstantno promasivanje zicera po nekoliko u svakoj utakmici.
Veceras ide sam na golmana i prosto ne mogu da vjerujem da svaki put u takvim situacijama sutira u drugi ugao koji golmani pokrivaju a nikad u prvi koji je nebranjen.
Sinoc je Ibrahimovic imao istu situaciju koju je naravno hladnokrvno realizirao,u prvi ugao,neodbranjivo a ne u drugi sto Dzeko svaki j.beni put radi.
I dalje se bez smjene trenera ne moze govoriti moze li se Roma podici jer iz aviona se vidi da je Garcia glavni problem i da ce se agonija samo nastavljati pos njegovim vodstvom.
Dzeko je vrlo blizu klupe,sasvim zasluzeno.
Narodski receno,covjek ne da guz.ice i to ne traje od juce nego traje odavno,igra lagano i opusteno,sa rezervom,nikad sa punim gasom.
Ocito je zadovoljan onim sto je do sada postigao u karijeri a ako je on zadovoljan zadovoljan sam i ja,njegova stvar.
Licno me pocela nervirati njegova nonsalancija i igra preko k,kao i konstantno promasivanje zicera po nekoliko u svakoj utakmici.
Veceras ide sam na golmana i prosto ne mogu da vjerujem da svaki put u takvim situacijama sutira u drugi ugao koji golmani pokrivaju a nikad u prvi koji je nebranjen.
Sinoc je Ibrahimovic imao istu situaciju koju je naravno hladnokrvno realizirao,u prvi ugao,neodbranjivo a ne u drugi sto Dzeko svaki j.beni put radi.
I dalje se bez smjene trenera ne moze govoriti moze li se Roma podici jer iz aviona se vidi da je Garcia glavni problem i da ce se agonija samo nastavljati pos njegovim vodstvom.
Dzeko je vrlo blizu klupe,sasvim zasluzeno.
-
argentarium80
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem kakvi ste vi ljudi , kad da go , onda je babuka, prije samo 20 dana bio je najjaci igrac nase reprezentacije, on i niko drugi, sad privodi karijeru kraju, ne bori se, ..Edin nije nikad ni bio Messi ili Ronaldo...Roma je sva losa, pa i Pjanic se ne vidi, a odbrana kriminalna...
Svaku tekmu promaši po dva zicera, znači stopostotne prilike. Jel' ga trebam hvaliti?argentarium80 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kakvi ste vi ljudi , kad da go , onda je babuka, prije samo 20 dana bio je najjaci igrac nase reprezentacije, on i niko drugi, sad privodi karijeru kraju, ne bori se, ..Edin nije nikad ni bio Messi ili Ronaldo...Roma je sva losa, pa i Pjanic se ne vidi, a odbrana kriminalna...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nisam gledao utakmicu, samo skraćeni snimak. Ovo je već alarmantno, stvarno loše ulazi u ove zicere, bez koncentracije, nešto kao Costa trenutno u Chelsea.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne samo da fula zicere, nego je uzasno spor i trom. Ne ucestvuje efikasno u igri i lose se postavlja kada Roma igra brzo prema napriked. Za napadaca nedovoljno, ispodprosjecno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Treba reci posteno da on ni u barazu nije odigrao nista posebno,ako je bio iznad ostalih to ne znaci da je bio dobar.argentarium80 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kakvi ste vi ljudi , kad da go , onda je babuka, prije samo 20 dana bio je najjaci igrac nase reprezentacije, on i niko drugi, sad privodi karijeru kraju, ne bori se, ..Edin nije nikad ni bio Messi ili Ronaldo...Roma je sva losa, pa i Pjanic se ne vidi, a odbrana kriminalna...
Sramota je za igraca njegovog kalibra da sam ne rijesi jednu Irsku,sam svojim individualnim potezima,svojom klasom.Pa ibrahimovic je sam rijesio Dansku koja je bolja od Irske.
Bio malo bolji od ostalih koji su bili katastrofalni,malo kupio neke sa onom izjavom u kojoj kaze da mi nismo ni igrali,samo je zaboravio svoju odgovornost kao najboljeg igraca i kapitena reprezentacije,nije se ni on bas pretrgao.
On i ovakav kakav jeste je jos uvijek najbolji igrac u reprezentaciji, sto je zasebno deprimirajuca cinjenica.argentarium80 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kakvi ste vi ljudi , kad da go , onda je babuka, prije samo 20 dana bio je najjaci igrac nase reprezentacije, on i niko drugi, sad privodi karijeru kraju, ne bori se, ..Edin nije nikad ni bio Messi ili Ronaldo...Roma je sva losa, pa i Pjanic se ne vidi, a odbrana kriminalna...
Al' ne možeš ti dogovoriti forumskim stručnjacima, isto ovako je bilo kad se Edin s pravom kritikovao prije SP-a za igre i u reprezentaciji i u klubu, a Boga mi ništa bolje nije ni zaslužio nako SP-a, bilo je isto ovako "mrzite ga jer je uspješan", "odakle vam pravo da ga pljujete" i tako to.DonCorleone je napisao/la:Ne samo da fula zicere, nego je uzasno spor i trom. Ne ucestvuje efikasno u igri i lose se postavlja kada Roma igra brzo prema napriked. Za napadaca nedovoljno, ispodprosjecno.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovo su sasvim normalne kritike na Džekinu igru. Svakome je jasno da nešto ne štima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
argentarium80
- Kontakt:
Ma jeste los, al dajte mi dobrog igraca trenutno u Romi.Jedan Rooney , u losem Mancesteru, pa i Mata i ekipa su jako losi.Ovdje nesto ne stima u cijeloj ekipi i to se odrazava i na njega.Ove zicere sto propusta je vec stvar psihologije izgleda, nemoguce da masi ovoliko.U Wolsburgu je pogadjao sve zivo.Sa drugim trenerom se nadam da ce vratiti bar pola onog sto je bio.
Ekipa igra lose posljednje vrijeme to stoji,takodjer stoji i to da dobar dio utakmica u pocetku nije imao adekvatnu pomoc krila,ali stoji i to da je dosad promasio previse zicera i to nema nikakve veze ni sa Garsijom,ni sa saigracima nego je samo do njega nazalost.
Raduje me sto sam i veceras par puta cuo skadiranja njegovog imena sa tribina,navijaci su jos uz njega jer vide da je Edinu stvarno stalo i da daje maksimum na terenu,doprinosi igri u polju,ali ove zicere jednostavno mora poceti zabijati.I brate nakon Zervinja sad je i on poceo Miretu uzimati asistencije,prvo Torino pa sad Bate
Raduje me sto sam i veceras par puta cuo skadiranja njegovog imena sa tribina,navijaci su jos uz njega jer vide da je Edinu stvarno stalo i da daje maksimum na terenu,doprinosi igri u polju,ali ove zicere jednostavno mora poceti zabijati.I brate nakon Zervinja sad je i on poceo Miretu uzimati asistencije,prvo Torino pa sad Bate
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Moguće je brate vidiš da je moguće, da je on dao pola zicera od onih što je imao u Romi od kada je došao njemu niko ne bi rekao ni riječi za igru na terenu.argentarium80 je napisao/la:Ma jeste los, al dajte mi dobrog igraca trenutno u Romi.Jedan Rooney , u losem Mancesteru, pa i Mata i ekipa su jako losi.Ovdje nesto ne stima u cijeloj ekipi i to se odrazava i na njega.Ove zicere sto propusta je vec stvar psihologije izgleda, nemoguce da masi ovoliko.U Wolsburgu je pogadjao sve zivo.Sa drugim trenerom se nadam da ce vratiti bar pola onog sto je bio.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Koliko puta je bio nevidljiv na terenu dok je igrao za City, onda zabije gol i sve se zaboravi. U Romi se to još nije desilo.FaraonTM je napisao/la:Moguće je brate vidiš da je moguće, da je on dao pola zicera od onih što je imao u Romi od kada je došao njemu niko ne bi rekao ni riječi za igru na terenu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dosta nam je jedan Joco ove sezone...Zip je napisao/la:Vracaj se u Selju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ma ljudi dragi, jedan Ronaldino je propao u godini dana. Od najboljeg igraca na svijetu do tarabe.
Niko i nista nije vjecno. Na nasu zalost mi nemamo nikoga ni blizu kao sto je Edin i zato se pojedini ne mogu pomiriti sa cinjenicom da je on bivsi igrac. Niti prvi niti zadnji koji je mlad prestao biti ono sto je bio ranije.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Niko i nista nije vjecno. Na nasu zalost mi nemamo nikoga ni blizu kao sto je Edin i zato se pojedini ne mogu pomiriti sa cinjenicom da je on bivsi igrac. Niti prvi niti zadnji koji je mlad prestao biti ono sto je bio ranije.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Los Dzeko, losa Roma..
Ovaj Garcia se gubi, nemaju lose igrace, ali lose stoje na terenu. Promjena trenera cim prije tim bolje.
Ovaj Garcia se gubi, nemaju lose igrace, ali lose stoje na terenu. Promjena trenera cim prije tim bolje.
- Goalgetter
- Kontakt:
U jednu ruku, naravno da Roma uzasno igra, pogotovo su kriminalni u odbrani, ali Dzeko isto tako utice odlucno na to maseci ove izgledne prilike. Nakon nekoliko propustenih prilika, poceo je previse razmisljati pred golom, i upravo se desava ovo kroz sta on prolazi. Protiv Leverkusena u LP cinilo se da je konacno ''procepilo'' ali onda je dosla Irska i to ga je bas izbacilo iz takta, te je uvezao sada niz losih utakmica.
Steta Romina, a i Dzekina sto nema apsolutno nikakvu konkurenciju, jer bi i Dzeki dobrodoslo malo da odmori na klupi, a i Romi da pokusa sa nekim drugim, ovako ce pritisak sve vise i vise rasti na Edina, a igrace svaku utakmicu, Niko nije ocekivao u Romi da ce Dzeko upasti u ovakvu golgetersku krizu, te se na to sve Totti povrijedio, nisu mislili na taj scenarij.
Steta Romina, a i Dzekina sto nema apsolutno nikakvu konkurenciju, jer bi i Dzeki dobrodoslo malo da odmori na klupi, a i Romi da pokusa sa nekim drugim, ovako ce pritisak sve vise i vise rasti na Edina, a igrace svaku utakmicu, Niko nije ocekivao u Romi da ce Dzeko upasti u ovakvu golgetersku krizu, te se na to sve Totti povrijedio, nisu mislili na taj scenarij.
Sve se to može promijeniti ako na vrijeme otpuste Rudija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzeko da je postigao brzo na pocetku sezone 3,4 gola on bi procepio. A ovako se pritisak povecava svaku utakmicu kada ne postize gol a koliko vidimo i navijaci su sve nestrpljiviji.
Drugi problem je sto je City koliko god neki igraci bili sebicni. Tamo su stvarali puno vise kvalitetnih prilika po utakmici. Silva ( kroz sredinu ) Milner, Kolarov i ponekad Navas ( po krilima ) itd. To su bili kvalitetne asistencije. A ovi njegovi sadasnji saigraci stvarno nisu neki asistenti. Ili su previse sebicni.
Dzeki najvise odgovara igra preko krila. Da mu se nabacuje lopta u 16m. Visoke, niske nebitno i poneka kroz sredinu. Samo Roma to ne radi dovoljno i tu je problem. Krilni napadaci idu okomito na gol. Digne, Florenzi imaju jako losa ubacivanja a Maicon igra malo jer je los defanzivno.
Naravno i do Dzeke je i njegove lose forme. Kao i do umora jer nije navikao igrati non stop a nema ko da ga zamjeni osim Tottija.
Drugi problem je sto je City koliko god neki igraci bili sebicni. Tamo su stvarali puno vise kvalitetnih prilika po utakmici. Silva ( kroz sredinu ) Milner, Kolarov i ponekad Navas ( po krilima ) itd. To su bili kvalitetne asistencije. A ovi njegovi sadasnji saigraci stvarno nisu neki asistenti. Ili su previse sebicni.
Dzeki najvise odgovara igra preko krila. Da mu se nabacuje lopta u 16m. Visoke, niske nebitno i poneka kroz sredinu. Samo Roma to ne radi dovoljno i tu je problem. Krilni napadaci idu okomito na gol. Digne, Florenzi imaju jako losa ubacivanja a Maicon igra malo jer je los defanzivno.
Naravno i do Dzeke je i njegove lose forme. Kao i do umora jer nije navikao igrati non stop a nema ko da ga zamjeni osim Tottija.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 dec 2015, 00:22, ukupno mijenjano 2 puta.
On se u Cityu kritikovao u dva navrata, u prvom kada je tek došao i kada nije zabio gol u ligi dosta vremena a i to se nije puno kritikovao jer je morao proći adaptaciju na totalno drugačiji stil fudbala i to je bilo sasvim opravdano. Drugi put kada se žestoko kritikovao i jedini put kada je to istinski zaslužio je bio period jesen 2013-te kada mu je Negredo kao pridošlica uzeo mjesto i to zbog toga što se Edin na terenu vukao kao prebijena mačka.Virtu4l je napisao/la:Koliko puta je bio nevidljiv na terenu dok je igrao za City, onda zabije gol i sve se zaboravi. U Romi se to još nije desilo.FaraonTM je napisao/la:Moguće je brate vidiš da je moguće, da je on dao pola zicera od onih što je imao u Romi od kada je došao njemu niko ne bi rekao ni riječi za igru na terenu.
Sve ostalo uvijek su se nalazali izgovori u minutažu, u prevelikim rotacijama... i zaista sve je to bilo tačno.
U Romi je druga stvar, on je u Romu došao kao najveće pojačanje i neko od koga su navijači očekivali da će im donijeti Scudetto, dati dosta dosta golova. Danas se s pravom kritikuje, u životu nije imao period kada ovako promašuje prilike, u Cityu je to bilo veoma veoma rijetko, imao je zaista odličnu realizaciju.
Ovo danas izgleda zaista loše, puno stvari se očekuje od njega a on u zadnje vrijeme polako ali sigurno postaje kandidat za klupe. Na početku nije davao golove al' je zaista sveukupno na terenu ostavljao dobar utisak i igrom i voljom i željom. Poslije povrede on kao da je drugi igrač, ironija je što je opet dao više golova nego prije povrede al' sveukupno je na terenu loše izgledao, danas već promašuje zicere što je zaista alarmantno.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Confiance, lol89, MostarNeretva, Sarun i 85 gostiju.