Ja spominjem samo jednog od vise hadalja ili ti ga invalida, ostale smo isprozivali cijelu sezonu, pa malo i ovog parmaka da se spomene....hajde nek nije dosadno, oni kup mi u ligu prvaka....rope11 je napisao/la:Ovolike prilike imaš jer sredina ne postoji, konstantno se šetaju oko šesnaeterca.
I opet je Musaka taj koji je proplivao par puta pored Corree, a ne Caldara. Pa kad već prozivaš igrače, onda bar prozivaj onoga ko je kriv, a ne onoga čije prezime počinje sa Caldara.![]()
Još jedan gol iz kontre, hajde što ih ne znaju trčati, nego što ih ne znaju ni braniti.
I opet Lazio nastavlja da napada, a naši gledaju
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakvo shvatanje fudbala trebas imati pa da kritikuješ igrača koji igra prvu utakmicu nakon više od pola godine. Pri tome ostalih 9 igraca ništa nisu više pokazali od njega. Reina jedini može dobiti prolaznu ocjenu.
Il Club più titolato al mondo!
- crvenocrni
- Kontakt:
Ako je bilo meni namijenjeno zbog toga sto sam rekao za Piateka, mislio sam za njegovo dobrorope11 je napisao/la:I opet nema Paquete![]()
Da, problem je u napadačima, a ne u veznjacima, nema ko da posprema sve ove silne kreirane prilike naprijed.
Vjeruj druze pratim fudbal godinama , da igra jos 50 god.nema tu igraca vjeruj....volio bi da grijesim da se izvinem svima sto sam smarao al daj Bozemuxa je napisao/la:Kakvo shvatanje fudbala trebas imati pa da kritikuješ igrača koji igra prvu utakmicu nakon više od pola godine. Pri tome ostalih 9 igraca ništa nisu više pokazali od njega. Reina jedini može dobiti prolaznu ocjenu.
Ostale ne vrijedi ni spominjat to smo do sada 1000x prokomentarisali....
Prebacite na United-City. Odmor za oci, kako ljudi igraju...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nije tebi, Gatussu je namjenjeno 
Koji mozak trebaš biti da ubacuješ još jednog mrtvog poachera uz Piateka koji nije primio nijednu loptu u šesnaetercu, a ostavljaš Paquetu na klupi.
Koji mozak trebaš biti da ubacuješ još jednog mrtvog poachera uz Piateka koji nije primio nijednu loptu u šesnaetercu, a ostavljaš Paquetu na klupi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan sa Gattusom neće dobiti niti jedan meč do kraja sezone. Citirajte me krajem maja. Čovjek se totalno pogubio, kad je to bilo najmanje potrebno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne kazem ja da će biti novi Nesta, al ne mogu suditi o njemu a lik čitavu sezonu ne igra. Još u prvoj utakmici nakon pola godine kritikovati njega a ostali su barem isto losi kao i on. I ko ne shvata da je ovo sve Gatusov "potpis" on veze s fudbalom nema
Ma Caldara je dobro odigrao s obzirom na sve okolnosti, ne mogu mu naći nijednu grešku. Općenito ne mogu kriviti nijednog stopera, ovdje je Gatusova postavka osnovni razlog i problem.
Ovaj mu pokazuje da ga je pukao laktom, a sudija Bakayoku pokazuje karton
Ovaj mu pokazuje da ga je pukao laktom, a sudija Bakayoku pokazuje karton
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kao sto sam ranije napisao na pocetku sezone nas REALAN plasman u seriji a je od 5 do 8 mjesta, kad se sve uzme u obzir sta su leo i maldini napravili u ljetnom prelaznom roku pa reci cu i u zimskom zajedno sa gattusom to ti ga dodje na ovo sto sad imamo....muxa je napisao/la:Ne kazem ja da će biti novi Nesta, al ne mogu suditi o njemu a lik čitavu sezonu ne igra. Još u prvoj utakmici nakon pola godine kritikovati njega a ostali su barem isto losi kao i on. I ko ne shvata da je ovo sve Gatusov "potpis" on veze s fudbalom nema
Mi imamo malo srece pa konkurenti za ligu prvaka igraju toplo hladno, a da je roma na nivou pa i lazio mi bi vec otpisani davnih dana bili....
Al eto situacija je takva da jos ima nade.....
Po ovim pokušajima duplih pasova tačno vidis da oni ništa nisu u igrali. Salje se lopta na prvu ondje gdje nikog nema
- muha milanez
- Kontakt:
Gattusu veceras otkaz urucit, dat pomocnom treneru nek zavrsi sezonu pa kako god.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa ovim trenerom je bolje ne ici u LP. Milan itekako ima igrača u rosteru od kojih se može napraviti tim koji će relativno lahko biti konstantno u top 4 u Italiji. Najveci djo krivice za sve ovo snose Leo i Maldini. Koji su puno pričali i kritikovali, a onda kad su se vratili u klub, ušutili su se.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Meni je drago što nije Paqueta ušao jer nije još 100% spreman. Ovo je ionako gotovo.
Umalo da dovedu Zidana, bogda je falila, cujem od insajdera neka velika trenerska imena se spominju....hahahah 
Ja sam davno pisao, prvo Leu i Maldiniju otkaz uručiti pa tek onda Gatusu
-
celikmilan
- Kontakt:
Bakayoko dodaje loptu Musacchiu a on ide od nje i gleda kako je Imobile uzima i napada.
Jao blamaže i bruke od igre, šteta što nisu primili tri-četiri gola čisto da im ljudi pokažu koliko su loši zapravo.
Protiv Torina Romu, Musakiju i Caldari treba dodati i Zapatu, mislim da bi nam to moglo donijeti željeni rezultat, Gatuzo na tebe je red
Protiv Torina Romu, Musakiju i Caldari treba dodati i Zapatu, mislim da bi nam to moglo donijeti željeni rezultat, Gatuzo na tebe je red
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Eto sad ste i iz kupa ispali, sad se možete posvetiti ligi. 
Možda je i bolje i bezbolnije sad ispasti nego u finalu, nema šanse da sa ovom igrom mogu ikoga dobiti. Nema veze što bi nas čekala objektivno slabija ekipa jer ovi trenutačno ne bi mogli dobiti ni Frosinone, a kamo li Atalantu.
Leonardo i Maldini su napravili kolosalnu grešku što nisu otpustili Gatusa zimus kad je zaredao seriju loših rezultata, a svi znamo da je bio na korak od otkaza i da je Jardim bio vrlo blizu da nas preuzme. E pa sad se yebite i gledajte kako ispušta i LŠ iz ruku.
Možda je i bolje i bezbolnije sad ispasti nego u finalu, nema šanse da sa ovom igrom mogu ikoga dobiti. Nema veze što bi nas čekala objektivno slabija ekipa jer ovi trenutačno ne bi mogli dobiti ni Frosinone, a kamo li Atalantu.
Leonardo i Maldini su napravili kolosalnu grešku što nisu otpustili Gatusa zimus kad je zaredao seriju loših rezultata, a svi znamo da je bio na korak od otkaza i da je Jardim bio vrlo blizu da nas preuzme. E pa sad se yebite i gledajte kako ispušta i LŠ iz ruku.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jbt za 90 min ljudi nisu nista ali nista uspjeli napraviti, znaci bio sam upravu kad sam govorio i u onoj seriji od 10 tekmi bez poraza da Gattuso treba biti smjenjen i sad vidim da nisam pogrijesio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.