Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal

Zanimljivo.
"Da li je ovo moja zadnja utakmica u dresu Arsenala? Nisam siguran, okrenućemo se opet pregovorima pa ko zna..." - Sagna!
još će ostat,briši u city, za 120 tis € tjedno,lik centrira ko baba.zločin bi bio propustiti onog auriera na račun ostanka sagne 
Aurier: "Bilo bi razocaravajuce ostati u Tolousu nakon ovakve sezone. Ako me Arsenal bude trazio necu ga odbiti."
Aurier: "Bilo bi razocaravajuce ostati u Tolousu nakon ovakve sezone. Ako me Arsenal bude trazio necu ga odbiti."
sa fb grupe
NEVEROVATNO:
Informacija koja je 99% sigurna, a dolazi kako se navodi iz Arsenalove svlacionice, preko Twittera, a sada je prenose brojne fejsbuk stranice.
Naime, slobodan udarac nije trebao da izvede Cazorla, vec Podolski ili Ozil, po dogovoru, medjutim Wenger je pozvao Cazorlu i naredio mu da on sutira i to bas u levi golmanov ugao, jer , kako je istrazivao informacije, golman Hull-a ima jaci odraz na desnoj nozi!!!
a istina je inače, 100%
inače je Voajer sa flašicama razradio Ramseyev gol ako niste primijetili, kao u košarci.

NEVEROVATNO:
Informacija koja je 99% sigurna, a dolazi kako se navodi iz Arsenalove svlacionice, preko Twittera, a sada je prenose brojne fejsbuk stranice.
Naime, slobodan udarac nije trebao da izvede Cazorla, vec Podolski ili Ozil, po dogovoru, medjutim Wenger je pozvao Cazorlu i naredio mu da on sutira i to bas u levi golmanov ugao, jer , kako je istrazivao informacije, golman Hull-a ima jaci odraz na desnoj nozi!!!
a istina je inače, 100%
inače je Voajer sa flašicama razradio Ramseyev gol ako niste primijetili, kao u košarci.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Gdje je giroud ? il mi je promakloGunner4 je napisao/la:Sada najvise mi je potreban odmor od svega bar 7 dana. Transferi posle Mundijala, tako Voajer kaze.![]()
Ako vas bas zanima prica o transferima Aurier rekao da bi volio da dodje u Arsenal. Pep hoce Ramseya i Koscelnya. Ne zna dovesti pojacanje ako nije iz Arsenala.![]()
![]()
![]()
Jenki danas nije prisustvao slavlju zbog U21 selekcije!Jenkinson najveci gooner!
![]()
I da evo najzanimljivijeg dijela danasnje parade.
[youtube][/youtube]
-
arminarsenal
- Kontakt:
Bog te cuoGreivis je napisao/la:Otisao sa Piresom u Monaco.
Otisao da uziva malo. Ostaje on nama jos godina.
Bez njega ne bi kup bio osvojen.
Bez njega ne bi kup bio osvojen.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
arminarsenal
- Kontakt:
Joj al se spanski traktor ulizuje voajeru,kaze inspirsao ih njegov govor na poluvremenu,koje smece od covjeka je'bo mater svoju !
-
BigBigBang
- Kontakt:
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ne vjerujem,a inace onu pjesmu "we want you to stay" je poveo niko drugi nego jednako veliki panj WalnutBigBigBang je napisao/la:Nece valjda ono smece Sagna da ostane...
ispisali smo te iz arsenalovih navijačaarminarsenal je napisao/la:Ne vjerujem,a inace onu pjesmu "we want you to stay" je poveo niko drugi nego jednako veliki panj WalnutBigBigBang je napisao/la:Nece valjda ono smece Sagna da ostane...
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Igrac za klupe,ništa više...nedim93 je napisao/la: ispisali smo te iz arsenalovih navijača
Kažu na današnjoj paradi bilo prisutno cca 250.000 ljudi, Man Citijevoj za EPL titulu 70.000, Chelsijevoj za osvajanje LP 80.000. 
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 19 maj 2014, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Igrac sa kojim Arsenal izgleda mnogo opasnije, nego kada na Cazorla i Podolski igraju krilo.arminarsenal je napisao/la:Igrac za klupe,ništa više...nedim93 je napisao/la: ispisali smo te iz arsenalovih navijača
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ti ublehasi cuvaju ledja jedan drugome, ali i ja sam zapazio ovo uvlacenje u guzicu Wengeru od strane spanskog traktora, on je onaj klasicni dupeuvlakac sigurno se stalno ulizuje Wengeru i govori mu kako je najveci i najbolji na svijetu pa igra stalno. Nema drugog objasnjenja, njegove igracke kvalitete ne zadovoljavaju ni ekipe iz Chapionshipa.arminarsenal je napisao/la:Ne vjerujem,a inace onu pjesmu "we want you to stay" je poveo niko drugi nego jednako veliki panj WalnutBigBigBang je napisao/la:Nece valjda ono smece Sagna da ostane...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ja vjerujem da je on i najveci smeker u ekipi,taj u po' noci nazove Wengera da mu kaze gdje ko partyaBigBigBang je napisao/la: Ti ublehasi cuvaju ledja jedan drugome, ali i ja sam zapazio ovo uvlacenje u guzicu Wengeru od strane spanskog traktora, on je onaj klasicni dupeuvlakac sigurno se stalno ulizuje Wengeru i govori mu kako je najveci i najbolji na svijetu pa igra stalno. Nema drugog objasnjenja, njegove igracke kvalitete ne zadovoljavaju ni ekipe iz Chapionshipa.
-
BigBigBang
- Kontakt:
to sam i ja htio napisati, klasicna ona tracibaba, ubaceni element od strane Wengera da zna gdje ko navece izlazi i do kada, sta pije, jede, guzi itd itd...arminarsenal je napisao/la:Ja vjerujem da je on i najveci smeker u ekipi,taj u po' noci nazove Wengera da mu kaze gdje ko partyaBigBigBang je napisao/la: Ti ublehasi cuvaju ledja jedan drugome, ali i ja sam zapazio ovo uvlacenje u guzicu Wengeru od strane spanskog traktora, on je onaj klasicni dupeuvlakac sigurno se stalno ulizuje Wengeru i govori mu kako je najveci i najbolji na svijetu pa igra stalno. Nema drugog objasnjenja, njegove igracke kvalitete ne zadovoljavaju ni ekipe iz Chapionshipa.
Ovo je zapravo jedino moguce objasnjenje zasto ovaj panj igra. Ocigledno svoj posao majstorski radi cim stalno igra i kapiten je jos.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Barem smo rijesili i tu zagonetku

gazidis
treba te prvoga otjerati iz kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.