Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jos mozda Rudar Kakanj ili Bosna Visoko umjesto Krupe i imali bi odlicnu ligu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ne znas ni sta pises. Saberi se..belosevic28 je napisao/la:Jel' to komso sa sugavice o ubicamaEisenbahner1921 je napisao/la:Citajuci postove komsija, pomislio sam da samo navijaci Zeljeznicara mogu praviti ekscese.
To okacite macku o rep i supljirajte ovima iz drugih gradova kojima mozete supljirati.
1:10 - "Ubij Srbina ! "
"Bolje treci uz Allaha nego prvi uz ljubav vlaha."
O porukama podrske ubici je suvisno i govoriti, kao i pozivu na linc putem parole..
Istina je, svi su imali more ispada. Tu se ne racunaju navijaci Sirokog te Borca.. To su vec fasisticka i sovinisticka orgijanja. Ono se ne moze ni nazvati ispadom, to je sto nivoa iznad toga.Pa bolan botu sto stalno to potencirate, a kad vam se vrati istom mjerom kmece kao ''Ostavite mrtve da pocivaju u miru'' ''Nisu to teme za forum''...e jado jadni !
Ubicama, sa koje god da su strane, iz sveg srca zelim sve najgore. Takvima se ne treba pruzati podrska.
Gdje sam spomenuo preminule? Ne izvrci mi rijeci.
Meni se ubice gade, a vasih par ismijavalo smrt rahmetli Mirze. Kome se pravdam uopste?
Sta fali Krupi? Zdrav kolektiv, mnostvo mladih igraca, igraju daleko ljepsi fudbal od svih ekipa iz vrha.MortemHz je napisao/la:Jos mozda Rudar Kakanj ili Bosna Visoko umjesto Krupe i imali bi odlicnu ligu.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 11 jun 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
-
belosevic28
- Kontakt:
Gdje sam ja spomenuo preminule
vidi se da si neki bolesnik koji lijeci komplekse na malo bolestan nacin... Nas prozivas jer kao podrzavamo ubice, a da ti vratim istom ili gorom mjerom kmecao bi... I nebi vise na ovu temu, jer si bolesnik, pa cu se morati spustiti na tvoj nivo i uvrijedit cu nekoga od Manijaka koji su normalni, sreca vecina ih je takvih, za razliku od tebe bolesnice mali...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
To izvrtanje rijeci ostavi sebi slicnima. Kod mene ti to ne prolazi. Zivio..belosevic28 je napisao/la:Gdje sam ja spomenuo preminulevidi se da si neki bolesnik koji lijeci komplekse na malo bolestan nacin... Nas prozivas jer kao podrzavamo ubice, a da ti vratim istom ili gorom mjerom kmecao bi... I nebi vise na ovu temu, jer si bolesnik, pa cu se morati spustiti na tvoj nivo i uvrijedit cu nekoga od Manijaka koji su normalni, sreca vecina ih je takvih, za razliku od tebe bolesnice mali...
Životni saputnik! 1921
Kod tebe samo Skretničarska Mitologija prolazi, i eventualno čitanka za treći razred.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sta ce oniNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Svaka cast Signore. Ni prestizni portali ovo ne izbace![]()
Rudar mi je daleko ozbiljnija opcija od Bosne koja u federalki ima ocajnu posjetu u odnosu na ono sto se od njih moze ocekivati. Ni prosle sezone nisu bili bolji, imali su cak jednu od najgorih posjeta, da ne trazim tocan podatak, ali negdje oko 200. Bojim se da ni u PL ne bi bili gledani ni blizu toliko koliko pojedini ocekuju. Kao i Krupa, vecinom bi ovisili od posjete gostujucih navijaca, a hvala Bogu, Sarajevo i Zenica im pred nosom.MortemHz je napisao/la:Jos mozda Rudar Kakanj ili Bosna Visoko umjesto Krupe i imali bi odlicnu ligu.
Volio bih ja vidjeti Rudar u PL, vjerujem da bi vidjeli dobru posjetu, barem prvu sezonu. Cak mi je zalosno to da oni nikad nisu zaigrali PL, a nema tko ju nije igrao. Vjecni su drugoligas. Netko je nekad objavio vjecnu tabelu te 1.LFBiH, Rudar ubjedljivo prvi
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
[quote="Signore"]Posjeta za sezonu 2016./17.
Pohvale za trud
Pohvale za trud
Ulaz besplatan izlaz se plaća
Odlican posao Signore! 
LZP
Zrinjski
Željezničar
Sarajevo
Široki
Mladost
Borac
Zrinjski
Željezničar
Sarajevo
Široki
Mladost
Borac
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Signore oploditelj

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Životni saputnik! 1921
Kakve kvale na Gurbetnjaku? Ne sramotimo se dovoljno.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Kakve vi i vasa repka imate veze sa ovim, pa se sramotite? Reprezentacija Srbije je prijavila Tusanj.Penaltiky je napisao/la:Kakve kvale na Gurbetnjaku? Ne sramotimo se dovoljno.
Životni saputnik! 1921
Joj jesi me izuriniro.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kakve vi i vasa repka imate sa ovim, pa se sramotite? Reprezentacija Srbije je prijavila Tusanj.Penaltiky je napisao/la:Kakve kvale na Gurbetnjaku? Ne sramotimo se dovoljno.
yebe mi se za reprezentaciju... skloni ih sa grbavice... neka igraju ako zele na banja luci ili mostaru...
45515
- Marsal
- Kontakt:
Eisenbahner1921 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... dom/240707
Zenicani, ne saljite ih 'vamo.
Nek sad vama malo okreću janjad u blizini gimnazija i švercuju karte, dresove i pichke materine. Vidjet ćete koji je ovo festival seljakluka, kunem se Bogom da nema ni gram razlike između tradicionalnog vašara u Nemili i čaršije na dan kada igra reprezentacija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Bas zbog toga i kazem da ih ne saljete. Posaljite ih u Tuzlu, oni bi se prilagodili.Marsal je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... dom/240707
Zenicani, ne saljite ih 'vamo.![]()
![]()
![]()
Nek sad vama malo okreću janjad u blizini gimnazija i švercuju karte, dresove i pichke materine. Vidjet ćete koji je ovo festival seljakluka, kunem se Bogom da nema ni gram razlike između tradicionalnog vašara u Nemili i čaršije na dan kada igra reprezentacija.
Životni saputnik! 1921
http://m.****/clanak/289957/i-ovo-je ... ajeva-fotoEisenbahner1921 je napisao/la:Bas zbog toga i kazem da ih ne saljete. Posaljite ih u Tuzlu, oni bi se prilagodili.Marsal je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... dom/240707
Zenicani, ne saljite ih 'vamo.![]()
![]()
![]()
Oh wait
KO DA SE AJZENBAHNER ista pita...
jos jedan u nizu plavih podizvodjaca...
jos jedan u nizu plavih podizvodjaca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.