Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vozdrica

Re: Edin Džeko

Post Postao/la vozdrica » 13 dec 2015, 11:00

JavierBosnia je napisao/la:Za ove koji imaju plitko razmisljanje i ne mogu sa svojim mozgom doprijet toliko daleko.
Zasto Edin nije postigao vec 10-15 golova kao sto se od njega očekivalo?

- Jednostavno, prvi put u zivotu igra u Seriji A, potpuno drugacija liga i od engleske i od njemačke. Treba vremena privići se na stil njihove igre, na stil postavljene odbrane, posebno kada protivnicka (slabija) ekipa igra sa duplim blokom.
- Treba se privići na stil igre Rome, gdje oni igraju 4-3-3 , a to nije okusio ni u Cityu ni u repci na pravi način kao što Roma igra.
- Roma realno nema igrača koji će biti David Silva, koji će biti Yaya Toure da sa povezom preko očiju na tacnu dobaci loptu u napad.
- Pritisak je na njemu. Mogu mnogi govoriti pa iskusan je pa ovo pa ono. Kada na glavnim italijanskim sportskim novinama svaki dan na naslovnici izlazi tvoja slika i naslovi za tebe, gdje je predstavljen kao najvece pojacanje Rome, pa mozda cak i Serije A ove sezone jer je Roma nekako u centru desavanja onda nije svejedno.

Ali sve u svemu, ja mislim da ce u drugom dijelu sezone, dobiti vise samopouzdanja, da ce se igraci navici na njega, kao i on na njih i bit ce do odlicno do kraja sezone. Pazite sta kazem, Dzekson osvaja titulu sa Romom
Nemoguce je plice razmisljat od tebe. :nene:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 dec 2015, 11:07

vozdrica je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Za ove koji imaju plitko razmisljanje i ne mogu sa svojim mozgom doprijet toliko daleko.
Zasto Edin nije postigao vec 10-15 golova kao sto se od njega očekivalo?

- Jednostavno, prvi put u zivotu igra u Seriji A, potpuno drugacija liga i od engleske i od njemačke. Treba vremena privići se na stil njihove igre, na stil postavljene odbrane, posebno kada protivnicka (slabija) ekipa igra sa duplim blokom.
- Treba se privići na stil igre Rome, gdje oni igraju 4-3-3 , a to nije okusio ni u Cityu ni u repci na pravi način kao što Roma igra.
- Roma realno nema igrača koji će biti David Silva, koji će biti Yaya Toure da sa povezom preko očiju na tacnu dobaci loptu u napad.
- Pritisak je na njemu. Mogu mnogi govoriti pa iskusan je pa ovo pa ono. Kada na glavnim italijanskim sportskim novinama svaki dan na naslovnici izlazi tvoja slika i naslovi za tebe, gdje je predstavljen kao najvece pojacanje Rome, pa mozda cak i Serije A ove sezone jer je Roma nekako u centru desavanja onda nije svejedno.

Ali sve u svemu, ja mislim da ce u drugom dijelu sezone, dobiti vise samopouzdanja, da ce se igraci navici na njega, kao i on na njih i bit ce do odlicno do kraja sezone. Pazite sta kazem, Dzekson osvaja titulu sa Romom
Nemoguce je plice razmisljat od tebe. :nene:
AJ eto reci mi sto, aj molim te eto
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 13 dec 2015, 11:45

dzeko je jedan od onih,koji nazalost nije iskoristio cjeli svoj potencial,mogao je i morao je puno vise.jest on osvojio 3 velike titule,ali realno,samo je kod 1. titule bio stozerni igrac,u engleskoj je on manje vise bio sqad player,kako oni kazu igrac rotacije.

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 13 dec 2015, 12:14

Zaboravljate da je Dzeki 30 a ne 20 godina.On moze ici samo dole,a nikako gore, na duze staze.. :kafa:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 13 dec 2015, 12:44

Večeras 2 gola.
🔵⚪

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 dec 2015, 12:44

vozdrica je napisao/la:Zaboravljate da je Dzeki 30 a ne 20 godina.On moze ici samo dole,a nikako gore, na duze staze.. :kafa:
Ti dokazuješ da je mlijeko bijelo. Pa frajeru, niko ne zove Džeku talentom ili mladom nadom. Ko je rek'o da će on za 5 godina prekucati Seriu A?
Uostalom, kada već pominješ godine, on je trenutno u zenitu karijere, najboljim godinama za napadača i on može podići formu i to bolju nego što je imao u Njemačkoj. Sve zavisi od toga kako se snađe ili žargonski ako "pročepi"
Sa obzirom na sastav tvojih postova i način na koji pišeš i ne čude me neke gluposti, ali de barem kad lupaš, lupaj barem nešto povezano.

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 13 dec 2015, 13:39

HariTz je napisao/la:
vozdrica je napisao/la:Zaboravljate da je Dzeki 30 a ne 20 godina.On moze ici samo dole,a nikako gore, na duze staze.. :kafa:
Ti dokazuješ da je mlijeko bijelo. Pa frajeru, niko ne zove Džeku talentom ili mladom nadom. Ko je rek'o da će on za 5 godina prekucati Seriu A?
Uostalom, kada već pominješ godine, on je trenutno u zenitu karijere, najboljim godinama za napadača i on može podići formu i to bolju nego što je imao u Njemačkoj. Sve zavisi od toga kako se snađe ili žargonski ako "pročepi"
Sa obzirom na sastav tvojih postova i način na koji pišeš i ne čude me neke gluposti, ali de barem kad lupaš, lupaj barem nešto povezano.
To sto si ti dala.bu,pa ne kontas to je tvoj problem. :wave:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 dec 2015, 13:45

vozdrica je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
To sto si ti dala.bu,pa ne kontas to je tvoj problem. :wave:
Šta je trebao da skonta?

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 dec 2015, 17:22

Ma pusti lika. Ubio me argumentima tako što je napisao da sam budala. :tokralju:

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 13 dec 2015, 18:02

Ajde dzeko utisaj san paulo.

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 13 dec 2015, 18:06

Link?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 13 dec 2015, 18:08

Možda mu protivnik kao Napoli bude više odgovarao od onih zatvorenih ekipa.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 dec 2015, 18:09

Danas ce kloc zabiti
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 dec 2015, 18:09

Neko link neki?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 13 dec 2015, 18:28

soccerfan je napisao/la:Neko link neki?
http://calciofb.it/napoli-vs-roma-live-hd

P.S Šta se desilo Džeki sa glavom , tek sam sad poceo gledat.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 13 dec 2015, 18:30

Ovo mu je peta ahmedija u karijeri :)
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 13 dec 2015, 18:30

Sudar glavama sa kulibalijem, dobro je proso .

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 dec 2015, 18:33

Zamotali ga, da mu ne zebu usi :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 13 dec 2015, 18:45

Rinuka je napisao/la:Zamotali ga, da mu ne zebu usi :mrgreen:
Razbijena mu je glava krvi je bilo polijepo, mozda na trenutak i svijest izgubio vidjelo se po padu na zemlju .
Prije bi rekao da tebi nisu zamotavali pa si prehladio dok si bio manji :P

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 13 dec 2015, 18:48

ajmo dzeko,zabij ga

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antibot, EdinjoBos, fukara87, Google Adsense [Bot], hansbosna, Wolffire i 63 gosta.