Nemoguce je plice razmisljat od tebe.JavierBosnia je napisao/la:Za ove koji imaju plitko razmisljanje i ne mogu sa svojim mozgom doprijet toliko daleko.
Zasto Edin nije postigao vec 10-15 golova kao sto se od njega očekivalo?
- Jednostavno, prvi put u zivotu igra u Seriji A, potpuno drugacija liga i od engleske i od njemačke. Treba vremena privići se na stil njihove igre, na stil postavljene odbrane, posebno kada protivnicka (slabija) ekipa igra sa duplim blokom.
- Treba se privići na stil igre Rome, gdje oni igraju 4-3-3 , a to nije okusio ni u Cityu ni u repci na pravi način kao što Roma igra.
- Roma realno nema igrača koji će biti David Silva, koji će biti Yaya Toure da sa povezom preko očiju na tacnu dobaci loptu u napad.
- Pritisak je na njemu. Mogu mnogi govoriti pa iskusan je pa ovo pa ono. Kada na glavnim italijanskim sportskim novinama svaki dan na naslovnici izlazi tvoja slika i naslovi za tebe, gdje je predstavljen kao najvece pojacanje Rome, pa mozda cak i Serije A ove sezone jer je Roma nekako u centru desavanja onda nije svejedno.
Ali sve u svemu, ja mislim da ce u drugom dijelu sezone, dobiti vise samopouzdanja, da ce se igraci navici na njega, kao i on na njih i bit ce do odlicno do kraja sezone. Pazite sta kazem, Dzekson osvaja titulu sa Romom
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
- JavierBosnia
- Kontakt:
AJ eto reci mi sto, aj molim te etovozdrica je napisao/la:Nemoguce je plice razmisljat od tebe.JavierBosnia je napisao/la:Za ove koji imaju plitko razmisljanje i ne mogu sa svojim mozgom doprijet toliko daleko.
Zasto Edin nije postigao vec 10-15 golova kao sto se od njega očekivalo?
- Jednostavno, prvi put u zivotu igra u Seriji A, potpuno drugacija liga i od engleske i od njemačke. Treba vremena privići se na stil njihove igre, na stil postavljene odbrane, posebno kada protivnicka (slabija) ekipa igra sa duplim blokom.
- Treba se privići na stil igre Rome, gdje oni igraju 4-3-3 , a to nije okusio ni u Cityu ni u repci na pravi način kao što Roma igra.
- Roma realno nema igrača koji će biti David Silva, koji će biti Yaya Toure da sa povezom preko očiju na tacnu dobaci loptu u napad.
- Pritisak je na njemu. Mogu mnogi govoriti pa iskusan je pa ovo pa ono. Kada na glavnim italijanskim sportskim novinama svaki dan na naslovnici izlazi tvoja slika i naslovi za tebe, gdje je predstavljen kao najvece pojacanje Rome, pa mozda cak i Serije A ove sezone jer je Roma nekako u centru desavanja onda nije svejedno.
Ali sve u svemu, ja mislim da ce u drugom dijelu sezone, dobiti vise samopouzdanja, da ce se igraci navici na njega, kao i on na njih i bit ce do odlicno do kraja sezone. Pazite sta kazem, Dzekson osvaja titulu sa Romom
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
dzeko je jedan od onih,koji nazalost nije iskoristio cjeli svoj potencial,mogao je i morao je puno vise.jest on osvojio 3 velike titule,ali realno,samo je kod 1. titule bio stozerni igrac,u engleskoj je on manje vise bio sqad player,kako oni kazu igrac rotacije.
Zaboravljate da je Dzeki 30 a ne 20 godina.On moze ici samo dole,a nikako gore, na duze staze.. 
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Ti dokazuješ da je mlijeko bijelo. Pa frajeru, niko ne zove Džeku talentom ili mladom nadom. Ko je rek'o da će on za 5 godina prekucati Seriu A?vozdrica je napisao/la:Zaboravljate da je Dzeki 30 a ne 20 godina.On moze ici samo dole,a nikako gore, na duze staze..
Uostalom, kada već pominješ godine, on je trenutno u zenitu karijere, najboljim godinama za napadača i on može podići formu i to bolju nego što je imao u Njemačkoj. Sve zavisi od toga kako se snađe ili žargonski ako "pročepi"
Sa obzirom na sastav tvojih postova i način na koji pišeš i ne čude me neke gluposti, ali de barem kad lupaš, lupaj barem nešto povezano.
To sto si ti dala.bu,pa ne kontas to je tvoj problem.HariTz je napisao/la:Ti dokazuješ da je mlijeko bijelo. Pa frajeru, niko ne zove Džeku talentom ili mladom nadom. Ko je rek'o da će on za 5 godina prekucati Seriu A?vozdrica je napisao/la:Zaboravljate da je Dzeki 30 a ne 20 godina.On moze ici samo dole,a nikako gore, na duze staze..
Uostalom, kada već pominješ godine, on je trenutno u zenitu karijere, najboljim godinama za napadača i on može podići formu i to bolju nego što je imao u Njemačkoj. Sve zavisi od toga kako se snađe ili žargonski ako "pročepi"
Sa obzirom na sastav tvojih postova i način na koji pišeš i ne čude me neke gluposti, ali de barem kad lupaš, lupaj barem nešto povezano.
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Šta je trebao da skonta?vozdrica je napisao/la:To sto si ti dala.bu,pa ne kontas to je tvoj problem.HariTz je napisao/la:Ti dokazuješ da je mlijeko bijelo. Pa frajeru, niko ne zove Džeku talentom ili mladom nadom. Ko je rek'o da će on za 5 godina prekucati Seriu A?vozdrica je napisao/la:Zaboravljate da je Dzeki 30 a ne 20 godina.On moze ici samo dole,a nikako gore, na duze staze..
Ma pusti lika. Ubio me argumentima tako što je napisao da sam budala. 
Ajde dzeko utisaj san paulo.
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Link?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Možda mu protivnik kao Napoli bude više odgovarao od onih zatvorenih ekipa.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Danas ce kloc zabiti
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
http://calciofb.it/napoli-vs-roma-live-hdsoccerfan je napisao/la:Neko link neki?
P.S Šta se desilo Džeki sa glavom , tek sam sad poceo gledat.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ovo mu je peta ahmedija u karijeri 
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Sudar glavama sa kulibalijem, dobro je proso .
Zamotali ga, da mu ne zebu usi 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Razbijena mu je glava krvi je bilo polijepo, mozda na trenutak i svijest izgubio vidjelo se po padu na zemlju .Rinuka je napisao/la:Zamotali ga, da mu ne zebu usi
Prije bi rekao da tebi nisu zamotavali pa si prehladio dok si bio manji
ajmo dzeko,zabij ga