Oni što su gledali na tv-u kažu da je lažMortemHz je napisao/la:Protiv Slobode je zvanicno bilo 22 hiljade ljudi.

Oni što su gledali na tv-u kažu da je lažMortemHz je napisao/la:Protiv Slobode je zvanicno bilo 22 hiljade ljudi.
Kolko je bilo protiv levskog. Znas znamo da su samo dvije tribine u funkciji bile. Znam kolko je pusteno karti da cujem vas objektivne.Stroj1946 je napisao/la:Oni što su gledali na tv-u kažu da je lažMortemHz je napisao/la:Protiv Slobode je zvanicno bilo 22 hiljade ljudi.
Ne sjecam se zvanicnog podatka ali je bilo oko 12-13K.club21 je napisao/la:Kolko je bilo protiv levskog. Znas znamo da su samo dvije tribine u funkciji bile. Znam kolko je pusteno karti da cujem vas objektivne.Stroj1946 je napisao/la:Oni što su gledali na tv-u kažu da je lažMortemHz je napisao/la:Protiv Slobode je zvanicno bilo 22 hiljade ljudi.
koliki je vas rekord u plbih, na stadionu koji prima 85000 tisuca gledatelja??club21 je napisao/la:Kolko je bilo protiv levskog. Znas znamo da su samo dvije tribine u funkciji bile. Znam kolko je pusteno karti da cujem vas objektivne.Stroj1946 je napisao/la:Oni što su gledali na tv-u kažu da je lažMortemHz je napisao/la:Protiv Slobode je zvanicno bilo 22 hiljade ljudi.
Kakve veze sad ima Levski s kojim smo igrali 2012 godine, a ovo je bilo 2015club21 je napisao/la:Kolko je bilo protiv levskog. Znas znamo da su samo dvije tribine u funkciji bile. Znam kolko je pusteno karti da cujem vas objektivne.Stroj1946 je napisao/la:Oni što su gledali na tv-u kažu da je lažMortemHz je napisao/la:Protiv Slobode je zvanicno bilo 22 hiljade ljudi.
posalji brate adresu i ime da ti preko western uniona posaljem love da si kupis tv koji emituje i tonTobeYarabi je napisao/la:zna li se sto robijasi nisu navijali?
14.000club21 je napisao/la:Zbog usporedbe broja gledalaca kontas sto poredim.
Fakti koje ne sporiš? Nema stida, a? Reče Frojd da je odsustvo stida prvi znak gluposti, pa ćeš, valjda, sam produmati koliko te gluposti ima u tebi. Forum uopće ne mijenja činjenice koje kazuju da si ti neodgojen i neciviliziran, što je u skladu tvog imena na forumu koje, gle čuda, znači i neotesana osoba primitivna ponašanja. Ta tvoja nekultura i primitivizam nije književnost, niti dijalog, već tvoja esencija i tvoje postojanje, primitivčino. Nadalje, drago mi je ako si pročitao Domanovićevu satiru, ali samo ako si je čitavu pomno pročitao, bez čitanja samo fabule na internetu, onako parcijalno, kako si učio o kulturi i bontonu, pa ostao tako smiješan i glup. Kako i rekoh, ništa nisi do gastritis i primitivni brabonjak.Neandertalac je napisao/la: Kolega, prije nego li ste se sjetili tih fakta koje ja ne sporim, morali ste razmisliti, prvo u kojem okruženju se vodi naša diskusija i šta je misao koja je pokrenula ovu prepisku.
Za razliku od vas ja se ne vodim licemjernošću i dvoličnošću pa nema potrebe da bježim od rasprave uvodeći je na polje kulture dijaloga ili književnosti, elokvencije ili morala, već se ponašam u skladu sa temom što je u neku ruku definicija inteligencije. Licemjerno jer se na činjenice predočene jasnim dokazima pozivate na "prodaju djece", što je jako degutantno i bezosjećajno, čak ponavljam "ograničeno" pogotovo jer fudbal kao sport obitava i počiva na principima ekonomije a mnogi veliki svjetski klubovi sa ponosom ističu svoje škole fudbala. Ipak, kako rekoh dvoličnjak u vama neće dozvoliti da istina bude tema već će perfidno igrati igru i pokušati je svesti na nivo bolesnog i izopačenog uma kojem takve bljuvotine kao parazit nagrizaju i ono malo zdravog razuma koji posjeduje.
Sada nam vi objasnite, prepoznajete li se u paralelnom Domanićevom "Vođi" kao učeni "fanatik" koji je svjesno skočio u Okean neznanja i gluposti vjerujući kako će njegova zabluda o vlastitoj ispravnosti i civiliziranosti taj mučni Okean pretvoriti u oazu kulture dijaloga.
Aj sad, marš odavde
Gdje su pale, učenjak
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, AvantiBL, Balorda, Cwirek, JavierBosnia, Lavcina, rishovski, samirr i 108 gostiju.