AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Memaga Legendo i ja sam na FM čuda radio, doveo ekipu do pobjede u finalu LŠ, ali to su igrice. Ali sam ku. ac od menadžera. Legendo ne možeš kupiti 20 igrača vrhunskih i napraviti ekipu. Primjer ti je PSG.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
upravu si 100 posto ali imam jedno pitanje za tebe....zbog cega ne dovedu zidana murinha contea arsena w ??? zadnja trojica su slobodna....NE MOZE nece ljudi da se brukaju, niko nece u ovakav milan, oni maksimalno mogu donadonija dovesti i to je pitanje....meecko je napisao/la:Memaga Legendo i ja sam na FM čuda radio, doveo ekipu do pobjede u finalu LŠ, ali to su igrice. Ali sam ku. ac od menadžera. Legendo ne možeš kupiti 20 igrača vrhunskih i napraviti ekipu. Primjer ti je PSG.....
Možeš dovest al mu trebaš dat dobru platu. To je ono što Italijani nikako da shvate. Bolje dovest kvalitetnog trenera i dobro ga platit, nego Donarumi i sličnima dati 7 mil godišnje. Italijani, generalno, idu obrnutom logikom. I nemojte mi molim vas te priče da niko ne želi preuzeti Milan bez garancija za ulaganjem u ekipu. Pa pogledaj samo koliko smo potrošili prethodna 2 mercata.
Il Club più titolato al mondo!
potrosili su mnogo,posebno kinezi....ali su pretplacivali polovne igrace, moze li se ko sjedtiti kada je u milan sletila neka zvijezda? zadnji put je to bio super Mario ( bonnuci ) ako je mozemo zvati zvijezdom, ostalo sve ne provjereni polovni igraci za beck up a kod nas se smatraju kljucnim igracima....eh tu lezi osnovni Problem jer bez zvijezde bez vodje na terenu nece doci ni trener vrhunski jer nema skim raditi ( niko nece kessija bakayoka i sl.uciti kako se dodaje pravovremeno lopta...) i to je zacarani Krug koji se kod nas vrti vec 8 godina nazalost....
Ja i ti se možemo složiti da se uopšte ne slažemo. Treneru se ne dovodi zvijezda,nego se dovede trener i kažeš mu imaš 200 mil za transfere pa on sebi bira igrače. Malo koji trener bi odbio dobru platu uz obećanje da ima 200 mil za transfere. Što se tiče samih transfera tu je po meni Leo više fulao nego Mirabeli. O tome sam davno pisao. Potrošili brdo love a u veznom redu ti balvani igraju. Igras 4-3-3 a nemaš krila. Držiš trenera cijelu sezonu a nikakvog pomaka u igri. Zato potenciram da Leo i Maldini snose veću odgovornost nego Gatuso. Nije on kriv što ne zna.
vidi,slozili se mi ne slozili milan zadnjih 8 god.igra ocajno, niti imamo trenera, niti imamo igrace, niti imamo vrhunske sponzore....eh sad gledajuci maldinija i lea bojim se da ce ova agonija potrajati jer do sada su pokazali da nemaju kapaciteta a ni znanja da izvedu Milan iz dugogodisnje krize ( bio to trener ili igraci svejedno )....tako da cu nocas iskokati kokice i gledati tragi-komicnu dramu sa fatalnim zavrsetkom...
Ma ne može ništa preko noći, zahvalite se Berluskoniju koji je skoro deset godina ubijao klub i uvalio ga u finansijske probleme, radi kojih ni dan-danas ne možeš ulagati onoliko koliko hoćeš jer uefa skače na leđa čim dinar potrošiš.
Nisu se ni Leo ni Maldini zasad proslavili, ali s obzirom na okolnosti i manjak vremena da se nešto konkretno popravi, dajem i njima i vlasniku rok od 2-3 godine da se pokažu, nezahvalno je donositi zaključke nakon nepune godine. Već ovo ljeto će puno toga reći, koliko su ozbiljni i koliko je ozbiljan plan oko kluba.
Sreća pa su i kinezi uložili ovo u šta su uložili, iako znam da većina nije zadovoljna, ali zamislite da je ostala ona ekipa od prije 3 godine, vjerovatno bi se danas borili za opstanak.
Večeras Gatuso ostavlja Piateka na klupu, vidiš odmah kolika je neznalica jer taj čovjek i dalje misli da je probldm u napadačima.
Šta reći za čovjeka koji protiv Lazija, koji ga je nadigrao i nije dozvolio da dođemo ni do tridesetak metara, uvodi napadača umjesto Paquete... pa smo umjesto jednog izoliranog napadača imali dvojicu. I opet ne vidi problem, pa nam tako u najbitnijoj utakmici vadi najboljeg napadača lige koji je u stanju i iz ono malo prilika nešto uraditi.
Nisu se ni Leo ni Maldini zasad proslavili, ali s obzirom na okolnosti i manjak vremena da se nešto konkretno popravi, dajem i njima i vlasniku rok od 2-3 godine da se pokažu, nezahvalno je donositi zaključke nakon nepune godine. Već ovo ljeto će puno toga reći, koliko su ozbiljni i koliko je ozbiljan plan oko kluba.
Sreća pa su i kinezi uložili ovo u šta su uložili, iako znam da većina nije zadovoljna, ali zamislite da je ostala ona ekipa od prije 3 godine, vjerovatno bi se danas borili za opstanak.
Večeras Gatuso ostavlja Piateka na klupu, vidiš odmah kolika je neznalica jer taj čovjek i dalje misli da je probldm u napadačima.
Šta reći za čovjeka koji protiv Lazija, koji ga je nadigrao i nije dozvolio da dođemo ni do tridesetak metara, uvodi napadača umjesto Paquete... pa smo umjesto jednog izoliranog napadača imali dvojicu. I opet ne vidi problem, pa nam tako u najbitnijoj utakmici vadi najboljeg napadača lige koji je u stanju i iz ono malo prilika nešto uraditi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Daj nam Murinja, bakar da dovede dobrih igraca, a onda neka nejo drugi to poslozi, kad ima sta poslozit. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
2:0 za Torino lagano. Bolje ne otici u LPa, nego otići i biti kanta za napucavanje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja bih rado potpisao da budemo kanta za napucavanje, ako će to značiti napunjenu kasicu. 
Realno, niko ne bi ništa očekivao od prvog LŠ učešća nakon dugo godina, prvenstveno je poenta ući u elitno društvo i stabilizovati klub, prije svega sa finansijske strane. Bojim se da nam ovo ne utiče na merkato, ovo je jedna od onih godina gdje se konačno mora napraviti korak unaprijed i uložiti velike novce u ekipu, a izostajanje iz LŠ nam baš neće biti od pomoći.
Izostati iz LŠ još jednu godinu je još jedan korak unazad, sa svih mogućih aspekata.
Mada se već polako treba pripremati na to jer ne vidim kako ćemo dobiti naredne 4 utakmice, a ni raspored baš ne ide na ruku.
Realno, niko ne bi ništa očekivao od prvog LŠ učešća nakon dugo godina, prvenstveno je poenta ući u elitno društvo i stabilizovati klub, prije svega sa finansijske strane. Bojim se da nam ovo ne utiče na merkato, ovo je jedna od onih godina gdje se konačno mora napraviti korak unaprijed i uložiti velike novce u ekipu, a izostajanje iz LŠ nam baš neće biti od pomoći.
Izostati iz LŠ još jednu godinu je još jedan korak unazad, sa svih mogućih aspekata.
Mada se već polako treba pripremati na to jer ne vidim kako ćemo dobiti naredne 4 utakmice, a ni raspored baš ne ide na ruku.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cutrone je dosta puta bio x faktor ovog rostera, a treba i Pjonteku malo odmora, nije mi to neki problem.
Nešto kontam da bi večeras mogli uzeti Torino al' opet ćemo svejedno negdje kiksati
Nešto kontam da bi večeras mogli uzeti Torino al' opet ćemo svejedno negdje kiksati
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
On već odavno nije nikakav x faktor, a pogotovo ne kada starta. Ja se ni ne sjećam kad je zadnji put zabio.
Da se razumijemo, ne mislim ni da je u njemu niti bilo kojem drugom napadaču problem, jednostavno nemaju upotrebljivih lopti.
Tako da ne vidim šta Gatuso želi postići ovim, vidi problem tamo gdje ga nema, a ne vidi ono što je stvarni problem ekipe.
Možda mu dobro dođe odmor, ali ovo je jednostavno prebitna utakmica za bilo kakve eksperimente i klupiranje najnoljeg napadača lige koji umije ni uz čega dati gol.
Da se razumijemo, ne mislim ni da je u njemu niti bilo kojem drugom napadaču problem, jednostavno nemaju upotrebljivih lopti.
Tako da ne vidim šta Gatuso želi postići ovim, vidi problem tamo gdje ga nema, a ne vidi ono što je stvarni problem ekipe.
Možda mu dobro dođe odmor, ali ovo je jednostavno prebitna utakmica za bilo kakve eksperimente i klupiranje najnoljeg napadača lige koji umije ni uz čega dati gol.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
Po svemu prikazanom u zadnje vrijeme, ocekujem poraz veceras a i remi nista pretjerano ne znaci,
Ovdje trenutno nit ima znanja nit zelje za nesto bolje. Ako kojim slucajem i dobiju, opet im dajem jako male sanse za LP.
Ovdje trenutno nit ima znanja nit zelje za nesto bolje. Ako kojim slucajem i dobiju, opet im dajem jako male sanse za LP.
Hoće biti veselo sa desnom stranom, Conti sam na beku iza Susa koji inače vrlo često i rado učestvuje u defanzivnim zadacima. 
Ne znam na osnovu čega imam dobar predosjećaj, vjerovatno false alarm. Neko me zajebava.
Ne znam na osnovu čega imam dobar predosjećaj, vjerovatno false alarm. Neko me zajebava.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nebi me čudilo da ovdje dobijemo a da već sljedeće kolo protiv Bologne kiksamo. Mada mi najviše miriše na remi.
- muha milanez
- Kontakt:
Zadnji voz veceras ganjamo..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Super, ionako nam je desna strana slaba defanzivno, jos sad obojica imaju karton
Ako se po jutru dan poznaje ovo ce biti jos jedna patnja u najavi
- muha milanez
- Kontakt:
Joj debila Boze sacuvaj, ovo se ne isplati gledat.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
16 minuta 3 zuta.. veselo
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.