Mašinaalan_kardec je napisao/la:Omeyer 16 odbrana i 1 gol čak.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Mašinaalan_kardec je napisao/la:Omeyer 16 odbrana i 1 gol čak.
Svi oni su bili bogumili. Imali su dosta sličnosti sa Islamom , tako su dolaskom Osmanlija prihvatili Islam. Idi liječi se , neću da se više raspravljam.roykeane je napisao/la:Kako ono ideCaptain4 je napisao/la:Vrijeđa državu za koju su život dali mnogi ljudi , neka dobijem ban ako treba neću ovo da trpim. Ujedno vrijeđa sve patriote svojim postovima.pinoglavi je napisao/la:Capitan ajd i ti ne seri i ne odgovaraj mu
Bosanski Kraljevi tvrtko i stjepan
A vi muhamed i rijad
I imate identitet?
Raspravljaj se, brani Bosnu tastaturom, pa ti si pravi patriJota jer se svadjas s njimCaptain4 je napisao/la:neću da se više raspravljam.
http://www.kbc-zagreb.hr/klinike_i_zavo ... ihijatrijuroykeane je napisao/la:Postoji li invalidski rukomet, sastavite momcad
Ionako ste invalidi za ozbiljan sport![]()
Daj pinoglavi nemoj još i ti srat. Neko je izgubio najmilije osobe u ovom ratu jer su branili ovu državu i ovaj pokemon pljuje po državi te ujedno pljuje i po tim ljudima. Ja nisam ništa uvrijedljivo rekao njemu , samo mu iznosim činjenice koje su istinite. Ja ga neću trpit , ovo je moj oblik borbe protiv nacionalističkog pokemona.pinoglavi je napisao/la:Raspravljaj se, brani Bosnu tastaturom, pa ti si pravi patriJota jer se svadjas s njimCaptain4 je napisao/la:neću da se više raspravljam.
Na našem forumu nije dozvoljeno:
3. Uvrede na račun Bosne i Hercegovine i njenih simbola, negiranje državnosti BiH, njene cjelovitosti i jednistvenosti ili državnih simbola, nacionalističko preimenovanje dijelova BiH ili gradova u BiH
Dobro je bilo!roykeane je napisao/la:Koliko vam kolica imaju brzina, samo ler pa vas nigdje.nemaUnofficialpage je napisao/la:Očekivano. Francuzi su drugi svijet za sve ekipe. Glupo se i nadam da možeš, taman misliš evo kao možemo nešto ali onda ljudi iz treće prebace u četvrtu i odu na +10 i vrate na treću i tako igraju do kraja.
Ma i ja mislim, samo da mu ne povrijedim ego napišem da je komšo, pošto se tako osjećaAshburtonG je napisao/la:Dobro su na kraju susjedi i prosli.![]()
Kad imas raspolozenog Omeyera,onda imas i tekmu u svojim rukama.Pogotovo protiv Hrvata,koji su uvijek imali Omeyer-sindrom.![]()
THIERRY OMEYER
@omark U zivot,da je iz neke zabiti u Hercegovini?
Mislim da će oni nakon SP u Francuskoj uraditi potpuno smjenu generacija uz novu titulu u domoviniEpidaurus je napisao/la:Od 2006. godine i Eura u Svicarskoj, Francuzi su na ukupno 12 takmicenja (5 Europskih, 5 Svjetskih i 2 Olimpijade) uzeli 3 Eura, 3 Svjetska i obje Olimpijade s tim sto je i ono Svjetsko u Njemackoj vrlo lako moglo bit njihovo da ih sudije nisu ukanazile u polufinalu protiv Svaba, a ove godine tesko da ce ih iko zaustavit i na Olimpijadi i na ovom prvenstu. Sta rec osim Les Experts
Kad ti ovo napises, onda ovo proglasavam najvecom ironijom otkako je ovaj forum nastao.roykeane je napisao/la: Kompleksasi
kako li ti planiras pred Boga,i kako te nije nimalo strah,svaka ti castroykeane je napisao/la:Koliko vam kolica imaju brzina, samo ler pa vas nigdje.nemaUnofficialpage je napisao/la:Očekivano. Francuzi su drugi svijet za sve ekipe. Glupo se i nadam da možeš, taman misliš evo kao možemo nešto ali onda ljudi iz treće prebace u četvrtu i odu na +10 i vrate na treću i tako igraju do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.