jbg-a...mogu misliti sta ce sve biti..kksiroki je napisao/la:Zamislite tko sudi večeras : Duškaj, Bijedić , Bilić pa mila majko što se ovaj Koredžija blamira pa zar ga nije sramota ova dva kriminalca postavit nakon onoga na Pecari prije 3 dana .
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
tako je, samo se nesto zalite,ako dobijete veceras bice da ste dobili i igose i sudije,a ako izgubite bice da je to zbog sudija....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
a dobro neno nemoj sad ti pocinjat jos jednu svadju, dosta vise svadja ovih dana 
je l itebi normalno da sudac koji je ostetio Široki u prvoj utakmici sudi i drugu?..je li tebi normalno da play off sude neki terećerazredni suci? ako je, zasto su onda iz Igokee trazili izuzece Zurapovica za sad ovu utakmicu u subotu jer ih je on "ostetio" protiv vas u Sarajevu, naravno to isto su i dobili...tko kroji ovu ligu? ajde reci...neno#4 je napisao/la:tako je, samo se nesto zalite,ako dobijete veceras bice da ste dobili i igose i sudije,a ako izgubite bice da je to zbog sudija....
nemoj bit nerealan...moras priznat da ovi suci su u play offu bezze..trećerazredni suci..
sta se imamo izvlaciti na suce..ako pobjede gore pobjedili..mi imamo opet priliku na Pecari da prođemo u NL,ako su oni i ovdje bolji i prođu posteno..svaka cast..zasluzili su pa neka i idu u nLB..
mislim da ce igokea izboriti majstoricu, a onda prednost dajem sirokom kad je konacan obracun u pitanju....
I feel devotion!!
-
hannibal825
- Kontakt:
Prošlu utakmicu si mislio da bi Igokea mogla dobiti Širokog u gostima, nadam se da ovaj put nećeš pogriješitiipsa je napisao/la:mislim da ce igokea izboriti majstoricu, a onda prednost dajem sirokom kad je konacan obracun u pitanju....
a kad dodje konačan obračun...pogriješi, nek bude svaka druga dobra procjena
SportSport.ba
oce li biti tekstualni prijenos iz Aleksandrovca??
pa imas na radio igokea svaku tekmuKevin je napisao/la:SportSport.ba
Cuva Bog Zelju svog!
ma znam..nego tek tako pitam..mirzza je napisao/la:pa imas na radio igokea svaku tekmuKevin je napisao/la:SportSport.ba
hoće
Šta je reći pa tebe nije bilo 24 sata. Samo si nam ti nedostajao sa svojim komentarima da nas prosvijetliš malo.neno#4 je napisao/la:tako je, samo se nesto zalite,ako dobijete veceras bice da ste dobili i igose i sudije,a ako izgubite bice da je to zbog sudija....
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
Siroki4ever
- Kontakt:
opet raspad sistema a Vlasic drzi Thomasa na klupi i opet nas Amal siluje u napadu
Necemo mi vama smetati kao sto to ne dozvoljavate nikome "drugom" u "vasem" klubu. Nastavite vi o sudjenju ustvari ovaj podforum bi se trebao zvati sudjenje Sirokom.(igrali ne igrali) svi su protiv vas...cekaj, pa to mi poznato zvuci odnekud.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
mahalac je napisao/la:Necemo mi vama smetati kao sto to ne dozvoljavate nikome "drugom" u "vasem" klubu. Nastavite vi o sudjenju ustvari ovaj podforum bi se trebao zvati sudjenje Sirokom.(igrali ne igrali) svi su protiv vas...cekaj, pa to mi poznato zvuci odnekud.
ja koliko znam bosna je zatražila najviše od svih ostalih ekipa da im pojedini sudci ne sude, a široki nije nikoga...pa onda molim te začepi kad nemaš pojma, vi ste ti koji uvijke serete na sudce......najjača je ona prošle godine u polufinalu kupa kad ste tražili ekspertizu u polufinalu kupa, pa posle ekspertize svi zašutili....
Mora da sudije opasno silje 
moglo bi se lako desit da ove godine gledamo po prvi put polufinale sa majstoricama...
I feel devotion!!
inace mi kladionica slabo idehannibal825 je napisao/la:Prošlu utakmicu si mislio da bi Igokea mogla dobiti Širokog u gostima, nadam se da ovaj put nećeš pogriješitiipsa je napisao/la:mislim da ce igokea izboriti majstoricu, a onda prednost dajem sirokom kad je konacan obracun u pitanju....![]()
I feel devotion!!
-
Siroki4ever
- Kontakt:
di su sada oni sto kazu da je Vlasic bolji nego JOKE...pa sa ovakvim porazom ni necemo imati samopouzdanja ni kad budemo igrali doma..kod nas Thomas na klupi ja mislim da bi on u Ciboni on bio starter eto koliki je IDIOT ovaj nas trener
-
hannibal825
- Kontakt:
ajde onda da stavimo neke pare po pola na Široki sad u subotuipsa je napisao/la:inace mi kladionica slabo idehannibal825 je napisao/la:Prošlu utakmicu si mislio da bi Igokea mogla dobiti Širokog u gostima, nadam se da ovaj put nećeš pogriješitiipsa je napisao/la:mislim da ce igokea izboriti majstoricu, a onda prednost dajem sirokom kad je konacan obracun u pitanju....![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.