Mislim da će pobijediti oni koji više daju golova.MenaB5 je napisao/la:Danas dvije sjajne utakmice nas čekaju..Šta mislite ko pobjeđuje:
Švedska vs Francuska
Hrvatska vs Norveška
EP u rukometu za muškarce - Hrvatska 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muškarce - Hrvatska 2018
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:Mislim da će pobijediti oni koji više daju golova.MenaB5 je napisao/la:Danas dvije sjajne utakmice nas čekaju..Šta mislite ko pobjeđuje:
Švedska vs Francuska
Hrvatska vs Norveška
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Veceras puna Arena. Ostalo jos 100 ulaznica.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Govorilo se i u četvrtak da je sve rasprodanoKaunas je napisao/la:Veceras puna Arena. Ostalo jos 100 ulaznica.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Volio bih da Šveđani uzmu, mada prije mislim da će ovo dobiti Francuzi, realno i jesu favoriti.
Ova druga tekma, tu je to negdje, al' kako sam već govorio moje simpatije idu Hrvatskoj i uvjeren sam da će dobiti Norvežane večeras.
Ova druga tekma, tu je to negdje, al' kako sam već govorio moje simpatije idu Hrvatskoj i uvjeren sam da će dobiti Norvežane večeras.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bilo na Al Jazeeri uzivo ukljucenje ispred Arene i onaj reporter tako rece. Vidjecemo.KingJamesMVP je napisao/la:Govorilo se i u četvrtak da je sve rasprodanoKaunas je napisao/la:Veceras puna Arena. Ostalo jos 100 ulaznica.
15.10.2013.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to istina.. momci iz Sarajeva kupili ulaznice prije sat vremena, sve uredno.Kaunas je napisao/la:Bilo na Al Jazeeri uzivo ukljucenje ispred Arene i onaj reporter tako rece. Vidjecemo.KingJamesMVP je napisao/la:Govorilo se i u četvrtak da je sve rasprodanoKaunas je napisao/la:Veceras puna Arena. Ostalo jos 100 ulaznica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
izgubi li hrvatska od norveške može se slikati sa polufinalem 
Ode Omeyer dodje drugi
Frajer vise obrana u 6 minuta nego nasa dvojica u cijeloj utakmici 
A sta brani Gerard...
JEL OVO NORMALNO?!!!

Edit: Appelgren na drugoj strani. Kakva golmanska predstava
JEL OVO NORMALNO?!!!
Edit: Appelgren na drugoj strani. Kakva golmanska predstava
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 20 jan 2018, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
8 min 7 odbrana 
šta radi Gerard

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
11 minuta bez gola Svedske.. U pm..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Lik će u jednoj utakmici skupit obrana ko naši golmani na prvenstvu 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sta nama ovdje najvise odgovara? Da Francuzi izgube?Lillard je napisao/la:Lik će u jednoj utakmici skupit obrana ko naši golmani na prvenstvu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ako Svedi dobiju ili Francuzi sa vise od 8 razlike, bilo kakve pobjede nas vode dalje, najgora opcija je da Francuska dobije sa 4.Tritolone je napisao/la:Sta nama ovdje najvise odgovara? Da Francuzi izgube?Lillard je napisao/la:Lik će u jednoj utakmici skupit obrana ko naši golmani na prvenstvu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.