Polufinale SP 2018

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko će igrati u finalu?

Francuska - Hrvatska
60
30%
Francuska - Engleska
66
33%
Belgija - Engleska
39
19%
Belgija - Hrvatska
38
19%

Ukupno glasova: 203

TonySosa
Kontakt:

Re: Polufinale SP 2018

Post Postao/la TonySosa » 11 jul 2018, 02:57

7 - Antoine Griezmann has scored seven goals in his last six knockout stage games in major tournaments for France.
1998 - It's the first time since 1998 that 3 defenders (Lizarazu, Blanc & Thuram) score a goal for France in the same World Cup (Pavard, Varane & Umtiti). Mental.
13 - Antoine Griezmann has been involved in 13 of the last 20 goals scored by a French player in a major tournament (WC + EURO). Key.
3 - Since reaching their first one in 1998, France have reached more World Cup finals than any other nation. Showpiece.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 jul 2018, 03:17

Captain4 je napisao/la:Problem ovog prvenstva je taj što niko ne dominira. Ko god da osvoji vjerovatno bi bilo nezasluženo ako se uporede druga SP.
A francuzi 98 jesu :crazy: :crazy: nije ih u sahu drzo samo ko nije pokuso....i brazil. Brazil i Argentina su to prvenstvo igrali za klasu bolje od Francuske o Holandiji koja je objektivno trebala bit SP da ne pricam...

Jednostavno drugaciji fudbal se igra svi su provalili taktike i formacije. Nema vise ko prije dodje neka odron repka i haj ono pisa.j ga igracemo svoju igru pa nek primimo sedmicu sta fali....nego fino disciplinovano svi nazad pa ti onda ljudino dominiraj ako mozes.

I te 2002. iako je brazil bio sila zaista, realno Turci poprilicno pokradeni u toj utakmici sto ne znaci da Brazil svedno ne bi proso, ali eto.

Po meni odlicno prvenstvo. Francuzi su i prije SP bili medju top favoritima belgija isto pritajeni favorit, a i da su ispali tu bi bio u polufinalu brazil mozda i najveci favorit prije prvenstva.

Sa druge strane laksi zrijeb, ali opet tu su hrvatska i engleska, da nije bilo ocaja protiv rusa vjerovatno bi bili spanija i engleska i eto sve odlicne ekipe.

Vi vazda nezadovoljni jbt...ne znam sta hocete da 5 repki igra finale :crazy: :crazy: :crazy:
=\_1921_/=

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 11 jul 2018, 03:39

Argentina, Urugvaj, Belgija

4 klin šita do finala

Pričaće se o Dešamu i 11 ratnika.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 11 jul 2018, 03:46

Ajmo Kroati.
Luka Modric
5 matches
2 goals
1 assist
341 total passes
92 accurate final third passes
7.72 Avg statistical rating

Ivan Rakitic
5 matches
1 goal
0 assists
279 total passes
44 accurate final third passes
7.58 Avg statistical rating

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 jul 2018, 03:56

bega_afc je napisao/la:
leorey je napisao/la:
rope11 je napisao/la:kad smo kod rusa, neki dan naiđoh na statistiku da su top 5 igrača koji su pretrčali najviše kilometara na prvenstvu... sve rusi :mrgreen:

pa onaj zobnin je do utakmice sa hrvatskom preko 40.000km pretrčao grob ga ne yebo, čime li su njih filali :crazy:
Toliko nije ni moje auto preslo :lol:
Grob te ne je.bo, ima jos dvije-tri utakmice onda do velikog servisa. :rol:
Ma nije se ni razradio motor :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 11 jul 2018, 03:59

Courtois zagonetan
Izgubili smo od ekipe koja nije bolja od nas i koja ništa nije odigrala u ovoj utakmici.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2018, 04:31

ne zezajte, htjedoh napisati metara :mrgreen:

puno ili ne puno (mada mislim da je njega u par navrata vadio iz igre), u top 5 pretrčanih kilometara su svi rusi.
pa yebote hrvati počeli lipsati od umora u produžecima, a rusi svježi kao da je tek počela utakmica :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 jul 2018, 04:42

Možda njima pušta na crijevu od hladnjaka. :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 jul 2018, 07:06

RatnikDuh je napisao/la:Najvise me nervira ova euforija u Hrvatskoj. Ponasaju se kao da su osvojili SP, a realan ishod je da ce biti cetvrti.
Ne zele sebi priznati da su obje utakmice protiv 2 klase slabijih protivnika odigrali katastrofalno i da su samo zahvaljujuci sreci kod penala prosli dalje.

Jos uvijek nisu naletili na dovoljno kvalitetnog protivnika da ih spusti na zemlju.

Imali su strasno dobar zdrijeb , i samo zahvaljujuci ludoj sreci su se provukli do polufinala
Poletili su , tipicno za njih,
strasno su se digli a bice spusteni na zemlju profesionalno i ljubazno

Uvijek su oni na nas iz BIH gledali sa visoka, arogantno i bahato kao da smo niza bica od njih.
Zele pobjeci od Balkana i biti kulturni Germani a nikako ne uspijevaju. Ponasaju se kao Europejci, a dalje od balkanskog mentaliteta i kaljuze nisu odmakli.
Daj ne zezaj. Mi slavili cijelu noc kad smo se plasirali. Ovo sto oni rade je fantastično. Medju 4 najbolje ekipe na svijetu su. Ja im zavidim i cestitam. A ove nase debile sto zive ovdje a smatraju se hrvatima sazaljevam. Oni su kao covjek koji voli tudju zenu, a sa svojom ne zna ni sto zivi.
Mi nikada odustati necemo...

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 11 jul 2018, 07:21

Izgleda da Deschamps razmišlja ovako: Od 11 igrača, osim Llorisa i Girouda svi su u stanju na neki način postići gol. I da ne želimo, za 90 minuta ćemo već dati jedan, pa bilo to majstorija Griezmanna ili Mbapea ili glavom poslije prekida Varane ili Umtiti. Ako ne za 90 minuta, onda sigurno za 120 minuta. Zato je jedini zadatak od prve do 90. ili 120. minute ne primiti pogodak, jer naš je zagarantovan, ne moram ni misliti o načinu na koji ćemo ga utrpati, jedna će ući na klasu igrača.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 jul 2018, 07:31

Kane, na tebe je red!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 11 jul 2018, 07:45

RatnikDuh je napisao/la:Najvise me nervira ova euforija u Hrvatskoj. Ponasaju se kao da su osvojili SP, a realan ishod je da ce biti cetvrti.
Ne zele sebi priznati da su obje utakmice protiv 2 klase slabijih protivnika odigrali katastrofalno i da su samo zahvaljujuci sreci kod penala prosli dalje.

Jos uvijek nisu naletili na dovoljno kvalitetnog protivnika da ih spusti na zemlju.

Imali su strasno dobar zdrijeb , i samo zahvaljujuci ludoj sreci su se provukli do polufinala
Poletili su , tipicno za njih,
strasno su se digli a bice spusteni na zemlju profesionalno i ljubazno

Uvijek su oni na nas iz BIH gledali sa visoka, arogantno i bahato kao da smo niza bica od njih.
Zele pobjeci od Balkana i biti kulturni Germani a nikako ne uspijevaju. Ponasaju se kao Europejci, a dalje od balkanskog mentaliteta i kaljuze nisu odmakli.
kako ih nije stid, jbt ljudi dogurali do polufinala na svjetskom prvenstvu i pali u euforiju, bas su glupi al ono stvarno...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2018, 08:20

10.Skoro je napisao/la:A ove nase debile sto zive ovdje a smatraju se hrvatima sazaljevam. Oni su kao covjek koji voli tudju zenu, a sa svojom ne zna ni sto zivi.
Šta misliš kako se smatraju muslimani koji žive u Sandžaku? Za koga navijaju ljudi koji su rođeni i žive u recimo Novom Pazaru? Jesu li oni do zore slavili plasman BiH na SP u Brazilu?

Nije problem u osjećaju pripadnosti, neka se svako izjašnjava kako mu je volja, samo neka ne vrijeđa ostale, posebno ne zemlju čiji pasoš posjeduje. Ne smeta meni što Široki Brijeg navija za Hrvatsku, i treba da navija, smeta mi fašističko/ustaško orgijanje koje nam svako malo priređuju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 11 jul 2018, 09:28

Komšije su napravile sjajan uspjeh bez obzira na raspored, sreću, pa i večerašnji rezultat. I sreće treba imati.
Iskreno mislim da ispadaju večeras, mnogo su umorniji, potrešeniji i fizički i psihički, a pitanje je hoće li svi moći večeras nastupiti zbog povreda.
A englezi su prije svega mnogo agresivniji i brži od danaca i rusa, a imaju i veći kvalitet od navedenih.

Francuzi bezmalo rutinski odradili belgijance. Šta znam, ekipa koja dođe u polufinale SP ne može biti loša, ali su mi ti belgijanci navijkani, meni lično sem Azara, DE Brujena, Tiboa ostalo je sve prosjek. Eventualno još Lukaku.
Ali dobro, to je stvar ukusa.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 jul 2018, 10:32

Zanimljivo je da igraci Engleske veceras, gotovo da i nemaju iskustvo igranja u LP, a Hrvatska ga ipak ima :mrgreen:
27.10.2020

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 jul 2018, 10:39

crozla je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:A ove nase debile sto zive ovdje a smatraju se hrvatima sazaljevam. Oni su kao covjek koji voli tudju zenu, a sa svojom ne zna ni sto zivi.
Šta misliš kako se smatraju muslimani koji žive u Sandžaku? Za koga navijaju ljudi koji su rođeni i žive u recimo Novom Pazaru? Jesu li oni do zore slavili plasman BiH na SP u Brazilu?

Nije problem u osjećaju pripadnosti, neka se svako izjašnjava kako mu je volja, samo neka ne vrijeđa ostale, posebno ne zemlju čiji pasoš posjeduje. Ne smeta meni što Široki Brijeg navija za Hrvatsku, i treba da navija, smeta mi fašističko/ustaško orgijanje koje nam svako malo priređuju.
A sto ti imas ako ljudi svoju zemlju sprdaju, ismijavaju? Ona je iščašena i kao takva niti ne zasluzuje bolje. To je cinjenica, ako si ti sretan sa ovako retardiranom, degeneratio zemljom, jeb'gA, niti ne treba naprijed. To nije tema.
Ne sprdaju nego grubo vrijedjaju, bitna razlika. I ne vrijedjaju jer je losa nego iz drugih razloga. Vrijedjali bi je da je ko Svicarska. Znas ti to dobro, samo se malo ludi pravimo.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 jul 2018, 10:42

Evo ih opet poceli, a nije ni utakmica krenula :tokralju:

Jeste i napaceni mati moja mila :guz:
27.10.2020

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 11 jul 2018, 11:08

Hajde Ante srusi ih veceras :cool: Samo da ne budu opet produzeci i penali , dosta je bilo :stop:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 11 jul 2018, 11:21

Suki46 je napisao/la:Hajde Ante srusi ih veceras :cool: Samo da ne budu opet produzeci i penali , dosta je bilo :stop:
Ako ne to nek ih bar dobro izmlati
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jul 2018, 11:37

Hajde komšijice :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.