Jedva cekam taj potpis,pa kako ce covjek u Ferrari kad tamo nema mjesta.rob do bagro je napisao/la:Schumacher u Mercedesu haman...jos samo fali potpis
Schumi sta je to...Zar neces u Ferrari
http://www.bild.de/BILD/sport/motorspor ... bevor.html
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Jedva cekam taj potpis,
Ma nema nista od tiga. u slucaju ako bude, ja mislim da ce samo baciti mrlju na svoju dosadasnju karijeru. ipak formula 1 je dozivjela velike promjene od 2006. godine.
mislim da mu ne treba vracanje u formulu 1 nakon svega dobrog sto je napravio u svojoj karijeri.
mislim da mu ne treba vracanje u formulu 1 nakon svega dobrog sto je napravio u svojoj karijeri.
Ide u najjaču momčad. Neće u fuš ekipe. Srebrene strijele ima da "haraju" ove sezone ako Bog da. 

Srebrni hoce harat. al oni originalni srebrni.
- majestic24
- Kontakt:
U VELIKIM bi se financijskim poteškoćama mogla naći F1 momčad Mercedes GP-a nakon što je obznanjeno da bi 90 milijuna eura mogao povući njemački koncern Henkel.
Ugovor vrijedan 30 milijuna eura po godini na tri su godine sklopili Henkel i Brawn GP, tim koji je u prošloj sezoni osvojio konstruktorsku krunu, a pred nadolazeću postao Mercedes GP.
Ipak, kako iz Henkela tvrde, ugovor je sklopila osoba koja za takav potez nije dobila odobrenje, već učinila to na svoju ruku, a oni sami nemaju namjere ispoštovati ga.
Rješenje situacije potražit će se sudskim putem.
Podsjetimo da se u vozačkim kombinacijama za Mercedes GP za 2010. godinu učestalo spominje povratnik Michael Schumacher, koji bi tako trebao biti momčadski kolega Nici Rosbergu.
Ugovor vrijedan 30 milijuna eura po godini na tri su godine sklopili Henkel i Brawn GP, tim koji je u prošloj sezoni osvojio konstruktorsku krunu, a pred nadolazeću postao Mercedes GP.
Ipak, kako iz Henkela tvrde, ugovor je sklopila osoba koja za takav potez nije dobila odobrenje, već učinila to na svoju ruku, a oni sami nemaju namjere ispoštovati ga.
Rješenje situacije potražit će se sudskim putem.
Podsjetimo da se u vozačkim kombinacijama za Mercedes GP za 2010. godinu učestalo spominje povratnik Michael Schumacher, koji bi tako trebao biti momčadski kolega Nici Rosbergu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
Ozljeda Time Glocka u završnom dijelu sezone 2009. pružila je priliku Kamuiju Kobayashiju da se okuša u Formuli 1. Prema sudu mnogih, to je učinio itekako uspješno, a konačna potvrda njegove perspektive stigla je u četvrtak.
Japanski je vozač potpisao ugovor s momčadi Saubera te će i iduće godine imati svoje mjesto na startu. Peter Sauber je nedavno vratio vlasništvo nad svojom momčadi, a kako je Robert Kubica otišao u Renault, jedno mu je mjesto za upravljačem ostalo upražnjeno.
"Izrazito sam sretan što sam u samo dvije utrke osigurao mjesto za sljedeću sezonu. Dat ću sve od sebe, a posebno sam ponosan što ću u svijetu Formule 1 predstavljati Japan", rekao je Kobayashi po službenom predstavljanju.
"Oduvijek sam sanjao da ću voziti Formulu 1 i sada mi se to ostvaruje", dodao je, a Peter Sauber je istaknuo kako su ga se posebno dojmile Kobayashijeve izvedbe u izravnim obračunima s Jensonom Buttonom u Interlagosu i Abu Dhabiju.
Kobayashi je naposljetku otkrio i zanimljivu pojedinost. U slučaju da nije zaradio svoje mjesto u Formuli 1, priznao je, zbog nedostatka sponzora 2010. godinu proveo bi radeći o očevom japanskom restoranu.
Japanski je vozač potpisao ugovor s momčadi Saubera te će i iduće godine imati svoje mjesto na startu. Peter Sauber je nedavno vratio vlasništvo nad svojom momčadi, a kako je Robert Kubica otišao u Renault, jedno mu je mjesto za upravljačem ostalo upražnjeno.
"Izrazito sam sretan što sam u samo dvije utrke osigurao mjesto za sljedeću sezonu. Dat ću sve od sebe, a posebno sam ponosan što ću u svijetu Formule 1 predstavljati Japan", rekao je Kobayashi po službenom predstavljanju.
"Oduvijek sam sanjao da ću voziti Formulu 1 i sada mi se to ostvaruje", dodao je, a Peter Sauber je istaknuo kako su ga se posebno dojmile Kobayashijeve izvedbe u izravnim obračunima s Jensonom Buttonom u Interlagosu i Abu Dhabiju.
Kobayashi je naposljetku otkrio i zanimljivu pojedinost. U slučaju da nije zaradio svoje mjesto u Formuli 1, priznao je, zbog nedostatka sponzora 2010. godinu proveo bi radeći o očevom japanskom restoranu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
GunnerS je napisao/la:I bolje mu je, tako će se odmoriti od pritiska kojeg je imao u F1, a i malo će doći sebi, jer je sam rekao da je izgubio volju za pobjedama u F1..daffy je napisao/la:Kimi jednu godinu u reliju..
P.S. patkice jesi to ti ?! sry ako sam pogriješio...![]()

dobar je ovaj Kojebasi..

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Prvak dogodine sigurno netko iz Ferrarija, vjerojatno Alonso
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Govori li vam sta ime Danica Patrick?
A da li vam ova slika kaze sta?

Ne bih imao nista protiv da je vidim u bolidu F1
Hajde hecimi dajte zeleno svijetlo Majklu-Mishi-Schumiju, pa da se ponovo zainteresujem za ovaj cirkus

A da li vam ova slika kaze sta?

Ne bih imao nista protiv da je vidim u bolidu F1

Hajde hecimi dajte zeleno svijetlo Majklu-Mishi-Schumiju, pa da se ponovo zainteresujem za ovaj cirkus

Vom Jäger zum Gejagten
Ma ona je već stara, 27 godina. I nije neki driver hehe. Hmm, ali i dalje je cool u svom radnom odjelu 

ljudi recite da je istina da se sumi vraca makar i u minardi

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Ti mora da si prespavao zadnje 3 sezone, otkako se Schumacher povukao, a ni Minardi ne postoji vise. 

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
pa normala malo gledo ovu sezonu nema mi neke drazi a za minardi sam znaojose je napisao/la:Ti mora da si prespavao zadnje 3 sezone, otkako se Schumacher povukao, a ni Minardi ne postoji vise.

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Ne možeš se ti ba od mene sakritdaffy je napisao/la:GunnerS je napisao/la:I bolje mu je, tako će se odmoriti od pritiska kojeg je imao u F1, a i malo će doći sebi, jer je sam rekao da je izgubio volju za pobjedama u F1..daffy je napisao/la:Kimi jednu godinu u reliju..
P.S. patkice jesi to ti ?! sry ako sam pogriješio...![]()
![]()
![]()
mal je ovaj svijet
![]()
![]()
dobar je ovaj Kojebasi..

Ode ti ovaj iz F1 napokon

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- majestic24
- Kontakt:
ZA 81 DAN, 14. ožujka sljedeće godine u Bahrainu, obožavatelji Formule 1 ponovno će moći uživati u vještinama Michaela Schumachera, najtrofejnijeg vozača u Formuli 1.
Njemački dnevnik Bild izvješćuje da je 41-godišnji Nijemac u utorak navečer u engleskoj bazi Mercedes GP-a u Brackleyju potpisao jednogodišnji ugovor za njemačku momčad, i to za plaću od sedam milijuna eura.
Pregovori su trajali posljednjih mjesec dana. Presudna je činjenica u dogovaranju suradnje, tvrdi isti izvor, bila činjenica da je Schumacher pregovarao s jednim od najvećih prijatelja i najsposobnijih suradnika, Rossom Brawnom. Britanac je bio tehnički direktor u Benettonu od 1992. do 1995., u razdoblju unutar kojeg je Schumi uzeo svoja prva dva svjetska naslova. Potom su zajedno deset godina (1996.-2006.) surađivali u Ferrariju, u kojem je Nijemac osvojio još pet naslova.
"Mogu li zajedno do osmoga?", pita se Bild.
Brawn je ove godine doveo istu momčad, pod imenom Brawn GP, do dvostrukog naslova.
Timski kolega Schumacheru će u svenjemačkoj momčadi biti Nico Rosberg
HE IS BACK!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Ferrari:Fellipe Massa Fernando Alonso
McLaren :Jenson Button Lewis Hamilton
Mercedes GP:Nico Rosberg Michael Schumacher
Red Bull: Sebastian Vettel Mark Webber
Williams:Rubens Barrichelo Nicko Hulkenberg
Renault:Robert Kubica Roman Grosejan??
Force India:Adrian Sutil Vitantonio Liuzzi
Torro Rosso:Sebastien Buemi Jaime Alguersuari??
Lotus:Jarno Trulli Heiki Kovalainen
Campos Meta :Bruno Senna Pedro de la Rosa??
Virgin:Timo Glock Luca di Grassi
US F1 Team:Jack Villanueve ?? Scot Speed??
Sauber F1 : Kamui Kobayashi Nick Heidfeld??
Slobodni vozaci:Giancarlo Fisichella, Kazuki Nakajima, Nelson Piquet, Christian Klien, Alex Wurz, Anthony Davidson, Takuma Sato, Franck Montagny,
McLaren :Jenson Button Lewis Hamilton
Mercedes GP:Nico Rosberg Michael Schumacher
Red Bull: Sebastian Vettel Mark Webber
Williams:Rubens Barrichelo Nicko Hulkenberg
Renault:Robert Kubica Roman Grosejan??
Force India:Adrian Sutil Vitantonio Liuzzi
Torro Rosso:Sebastien Buemi Jaime Alguersuari??
Lotus:Jarno Trulli Heiki Kovalainen
Campos Meta :Bruno Senna Pedro de la Rosa??
Virgin:Timo Glock Luca di Grassi
US F1 Team:Jack Villanueve ?? Scot Speed??
Sauber F1 : Kamui Kobayashi Nick Heidfeld??
Slobodni vozaci:Giancarlo Fisichella, Kazuki Nakajima, Nelson Piquet, Christian Klien, Alex Wurz, Anthony Davidson, Takuma Sato, Franck Montagny,
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 23 dec 2009, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vrati li se Schumi, vraća se 50% gledalaca na TV i na tribine... Jednostavno, forumla će se preobrazit 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
jebga.. barem sam pokusaoGunnerS je napisao/la:
Ne možeš se ti ba od mene sakrithehe
Ode ti ovaj iz F1 napokon![]()

nemoj mi Kimija!!

haha, pozdravi mi djubreta na ogame

Konig se vraca!
Nije F1 isti bez njega.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- rob do bagro
- Kontakt:
Al ce i zaradit bgm i to dobro...7 miliona godisnje, ne znam kako cu ga gledat u silberpfeilu...jednostavno ne mogu,al eto haman cu morati
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.