Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- Marseille84
- Kontakt:
Re: Fantasy Liga Prvaka
51 bod, djelim to 4.mjesto 
- marseille_unique
- Kontakt:
nema marseille dere u lp, haha ja 47 ti 51, ubijamo ih, kako ti je ime ekipe
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- Marseille84
- Kontakt:
hahahahahmarseille_unique je napisao/la:nema marseille dere u lp, haha ja 47 ti 51, ubijamo ih, kako ti je ime ekipe
FK SARAJEVO
A kako se ovo igra? Imaju kakva uputstva?!
Ne kontam ja te moderne igre, pa mi objasnite, ako nekom nije mrsko il mi ukažite na upute..
Ne kontam ja te moderne igre, pa mi objasnite, ako nekom nije mrsko il mi ukažite na upute..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Jednostavno...dubrava je napisao/la:A kako se ovo igra? Imaju kakva uputstva?!
Odabereš 15 igrača od čega 2 golmana,5 defanzivaca,5 veznih i 3 napadača.Imaš 100 miliona za kupovinu tih igrača,svakako bolji igrači puno više koštaju.Mislim da iz jedne ekipe možeš max. izabrati 3 igrača.Kada kupiš igrače onda odabereš formaciju i kapitena (koji dobija duple bodove).Eh onda startnih 11 na osnovu onoga što prikažu u utakmicama LP dobijaju bodove.Na primjer asistencija vrijedi 3 boda,gol ja mislim 4-5 i tako to.Također za uopšte učešće u utakmici dobijaju bodove,zbog kartona im se oduzimaju itd...
FK Pjetlovi
U ovom Fantasyu su dozvoljena 2 igraca iz istog tima.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- bosnacazin
- Kontakt:
Ovo kolo je bilo solidno za mene ako se uzme da mi najveći aduti(ronaldo,Ronney) nisu ništa postigli,zlatna sredina 
dubrava je napisao/la:A kako se ovo igra? Imaju kakva uputstva?!
Da ti odma' kazem,ides ti na faks i sve,al' nije ovo za tebe.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hvala reds na pojašnjenju. Al opet, gdje se to igra, prijavljuje, kako, s čim?
A ti mali šejtanu jedan beogradski, ni jedne
Stvarno ne znam i zanima me, pa da i ja malo igram, samo da naučim uputstva i komande..
ih, kad sam ja igrao FIFU 2000
A ti mali šejtanu jedan beogradski, ni jedne
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
http://en.uclfantasy.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;dubrava je napisao/la:Hvala reds na pojašnjenju. Al opet, gdje se to igra, prijavljuje, kako, s čim?
A ti mali šejtanu jedan beogradski, ni jedneStvarno ne znam i zanima me, pa da i ja malo igram, samo da naučim uputstva i komande..
Registruješ se i onda napraviš tim.
FK Pjetlovi
Hvala 
Ev, baš ću sad pa da vidim
Ev, baš ću sad pa da vidim
ako se neko tek pridruzio ss. ligi , hoce li mu se racunati ukupni bodovi iz prvog kola ?
i da li ima ss. liga za europa ligu ?
i da li ima ss. liga za europa ligu ?
ser del barça es el millor que hi ha !
O jebte, dok ja proberem igrače, počet ću igrat tek oko božića...
kolko sam skonto, mogu samo igrače iz timova Lige prvaka izabrat?!
Da,pa zato što iz pravih utakmica i dobijaš bodove.dubrava je napisao/la:O jebte, dok ja proberem igrače, počet ću igrat tek oko božića...![]()
![]()
FK Pjetlovi
a ček, kad ja to sve složim, jel odmah mogu počet igrat ili kako? mislim, koje su komande za upravljat igračima?!reds je napisao/la:Da,pa zato što iz pravih utakmica i dobijaš bodove.dubrava je napisao/la:O jebte, dok ja proberem igrače, počet ću igrat tek oko božića...![]()
![]()
Nema komandi.
Dakle igraju npr.Dinamo i Real,ti u ekipi imaš Casillasa.Eh sad on u toj tekmi ne primi gol,brani svih 90 minuta,upiše koju odbranu i ti dobiješ samo bodove.Znači jedino što ti možeš raditi jeste da odabiraš igrače koje će igrati,ostalo je "stvarni" život.
Dakle igraju npr.Dinamo i Real,ti u ekipi imaš Casillasa.Eh sad on u toj tekmi ne primi gol,brani svih 90 minuta,upiše koju odbranu i ti dobiješ samo bodove.Znači jedino što ti možeš raditi jeste da odabiraš igrače koje će igrati,ostalo je "stvarni" život.
FK Pjetlovi
Znači, nema uopće igranja??! Samo biranje igrača?!
Ma je.bo takvu igru (bez uvrede), koji smisao je toga?! Taman složio rusko-češkog golmana
ma ode ja instalirati fifu 2000, tu se bar igra...
hebga, ja se fakat ovom ponadao, ispunit malo večer...
Hvala Ti reds na trudu i pomoći
al, nije to za mene, dobro reče onaj crveno beli vrag..
Ma je.bo takvu igru (bez uvrede), koji smisao je toga?! Taman složio rusko-češkog golmana
Hvala Ti reds na trudu i pomoći
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Sreća vaša pa nisam ušao u ligu na vrijeme. A pazite mi tima molim vas, ova dva u dream teamu a na klupi mi.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Da si ove igrace odabrao prije prvog kola, mislim da bi osvojio nagradu za ovo kolo.Jimmy from the hood je napisao/la:Sreća vaša pa nisam ušao u ligu na vrijeme. A pazite mi tima molim vas, ova dva u dream teamu a na klupi mi.![]()
Ovako vidjecemo. Cisto sumnjam da ce igraci tipa Rafinha ili Manduca nastaviti ovim intenzitetom.
P.S. 51 bod ovo kolo, dijelim 4. mjesto sa jos nekih 5-6 ekipa. U h2h ligama sam dobio oba duela. Ja zadovoljan.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
A prvo me napade,vidis da sam upravu.dubrava je napisao/la:Znači, nema uopće igranja??! Samo biranje igrača?!
Hvala Ti reds na trudu i pomoćial, nije to za mene, dobro reče onaj crveno beli vrag..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.