FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa morao je otici kad tad, koji **** kmecite toliko.Pasce prihodi, pa sta, ni prvi ni zadnji klub koji ce proci kroz to.Ispada sad po nekima da se klub moze ugasiti nakon sto messi ode, kako da ne.
Evo i Vidal neke porukke pise, kakva bagra kako su se ustolicili svi s platama a zadnje 3 godine se brukaju u Europi.
27.10.2020
Sto prije Barcelona krene u remont, bolje ce proći.
Kakve crne ostavke sada....mnogi su ovde izgleda već zaboravili na "botovsku aferu" koja je gurnuta pod tepih gde su ti isti plaćali botine da seru po Leu i klubu?
PS. Ima doduše i onih sa ovog foruma koji su srali i besplatno....da ih ne imenujem
PS. Ima doduše i onih sa ovog foruma koji su srali i besplatno....da ih ne imenujem

gle ocog lesinara kako koristi messija, da bi sebe ubacio u klubJoan Laporta (bivši predsjednik Barçe putem Twittera): "Bartomeu i njegovi suradnici moraju dati ostavku odmah. Oni su žrtvovali Lionela Messija samo da mogu skriti sva sportska i ekonomska varanja kojih je bilo za vrijeme mandata. Ako podnesu ostavku, još uvijek postoji mogućnost da će Messi ostati."
Iskreno oba trebaju da idu Bartomeu i Messi,mislio sam da to nikad za Messija necu reci ali nemogu igraci imati ovakvu ulogu i biti umjesani u nesto mimo samog terena i igre ni po kojem osnovu.
Sto se prije krene od nule prije ce klub dobiti ono sto zeli.
Sto se prije krene od nule prije ce klub dobiti ono sto zeli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kraj jedne ere. Ne mogu da vjerujem jbt
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 25 avg 2020, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Laporta je u pravu 100%.Chinaglia je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:32gle ocog lesinara kako koristi messija, da bi sebe ubacio u klubJoan Laporta (bivši predsjednik Barçe putem Twittera): "Bartomeu i njegovi suradnici moraju dati ostavku odmah. Oni su žrtvovali Lionela Messija samo da mogu skriti sva sportska i ekonomska varanja kojih je bilo za vrijeme mandata. Ako podnesu ostavku, još uvijek postoji mogućnost da će Messi ostati."
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vratio im Leo jos jedan fax sa velikim fuck you. Oni pokupili stvari i hajmo svojim vilama.Oscar Grau, CEO of Barça just left the Barça offices.
@igrajlopte 🐦
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva blamaza od tkz novinara.messilla je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:41https://sportsport.ba/fudbal/fabrizio-r ... ato/373172
@soxx je i Škorića zajebo.![]()

@igrajlopte 🐦
Šta kaže u komentaru ispod:

Veća saga nego kad je Fajić iz Veleža odlazio a svi dobro znamo ko je Fajke.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedno 3 godine prekasno
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kaže veće poniženje od 2-8 bi bilo prodati ga za manje od 700 miliona.Joan Gaspart (ex-president) "Messi can leave, but in 2021. I have seen the contract and it is very clear. The clause ended in June and there is no going back. I prefer him to leave next year for zero than to go for less than 700M. The club rules here, not the player."

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci Messi na tribinama ovu sezonu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kao sto sam rekao. Pateticno Messi ali zet je zet.The club's treatment with Suárez was one of the main reasons for Messi's decision. [md]
@igrajlopte 🐦
Umjesto da uzmes tipa 150mil i igraca ti ces ga ostaviti da igra nezadovoljan cijelu sezonu i dati za dz na kraju. Schalke type niggasmessilla je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:48Kaže veće poniženje od 2-8 bi bilo prodati ga za manje od 700 miliona.Joan Gaspart (ex-president) "Messi can leave, but in 2021. I have seen the contract and it is very clear. The clause ended in June and there is no going back. I prefer him to leave next year for zero than to go for less than 700M. The club rules here, not the player."![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovi prvi objavili da odlazi.Bartomeu will resign. Messi has won. (TYCSports).
Hladno jedno prije 3 godine ovako trebao, cim su Neymara pustili.
27.10.2020
Opustite se dječaci, zapalite koju buksnu i uživajte

Trenutno korisnika/ca: MisterGuardiola i 5 gostiju.