ja sam aplicirohule_barca je napisao/la:obavještenje za sve kojima sam obećao nove klubove, da me nešto zeza SM, tako da ne mogu da nudim klubove ja lično, tako da će prvenstvo od sada biti privatna aplikacija, moći ćete aplicirati za klub koji želite i ne morate više slati poruke da vam nudim, tako da svi kojima sam obećao, molim da aplicirate za klub koji želite
Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Soccermanager
- hule_barca
 - Kontakt:

izvini druže što ti nisam mogao ranije ponuditi chelsea, tek 2 minuta do 9, jbg, valjda ceš mi oprostiti u zamjenu što sam ti dao chelseaaldin-8 je napisao/la:ja sam aplicirohule_barca je napisao/la:obavještenje za sve kojima sam obećao nove klubove, da me nešto zeza SM, tako da ne mogu da nudim klubove ja lično, tako da će prvenstvo od sada biti privatna aplikacija, moći ćete aplicirati za klub koji želite i ne morate više slati poruke da vam nudim, tako da svi kojima sam obećao, molim da aplicirate za klub koji želite
Mes Que Un Club
@ hule_barca
mozes li mi dati ID i koju ligu igrate ?

- ThE_mAnIaCs_1987
 - Kontakt:

Dylan Dog je napisao/la:Koji je lik ovaj novi menager Lyona![]()
Greniera,jednog od najtalentovanijih veznjaka svijeta je prodao za 3M Paris SG-u
tebi ga nije dao, ali zato meni jeste
Za zivot cijeli!
						- hule_barca
 - Kontakt:

id je 66992 ss.ba league apliciraj ako ti se koji klub svidiAdelin je napisao/la:@ hule_barca
Mes Que Un Club
						- ThE_mAnIaCs_1987
 - Kontakt:

veoma vazna pobjeda nad aston villom od 2 0, pogodili lukaku i lombaerts(opet tvoj dylane  
 ), sada je paris na 5 bodova od atletica, to jest od direktnog plasmana u prvu ligu, a trenutno je paris na 6 mjestu, a to mjesto je posljednje koje vodi u kvalifikacije za jos jednog clana prve lige, naziru se bolji dani u gradu svjetlosti 

Za zivot cijeli!
						- el-fighter
 - Kontakt:

A jel mozemo uzimati igrace iz klubova koji su slobodni? Jel se tu sta dogovaralo??

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
						Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- ThE_mAnIaCs_1987
 - Kontakt:

ma sve je ostalo isto, samo mozes kupovati od onih external(kako se vec piseel-fighter je napisao/la:A jel mozemo uzimati igrace iz klubova koji su slobodni? Jel se tu sta dogovaralo??
Za zivot cijeli!
Ma ja sam nudio dok je Devil vodio,no ja sam se bas nadao da zahvaljujuci tome sto nije mogao svaki maloumnik uci na server da se takve stvari nece desavati,fakat neozbiljno,al sad kad server bude otvoren..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Koji je lik ovaj novi menager Lyona![]()
Greniera,jednog od najtalentovanijih veznjaka svijeta je prodao za 3M Paris SG-u![]()
tebi ga nije dao, ali zato meni jeste![]()
Ne bi me cudilo da neko dobije Chicarita za 10-etak miliona i tak to..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
hule_barca je napisao/la:izvini druže što ti nisam mogao ranije ponuditi chelsea, tek 2 minuta do 9, jbg, valjda ceš mi oprostiti u zamjenu što sam ti dao chelseaaldin-8 je napisao/la:ja sam aplicirohule_barca je napisao/la:obavještenje za sve kojima sam obećao nove klubove, da me nešto zeza SM, tako da ne mogu da nudim klubove ja lično, tako da će prvenstvo od sada biti privatna aplikacija, moći ćete aplicirati za klub koji želite i ne morate više slati poruke da vam nudim, tako da svi kojima sam obećao, molim da aplicirate za klub koji želite
ma nista druze, bitno je da sam ja dobio chelsea
hule sad cu ti je apliciratihule_barca je napisao/la:id je 66992 ss.ba league apliciraj ako ti se koji klub svidiAdelin je napisao/la:@ hule_barca
Visca el Barça !       Mes que un club !
Porto 1:2 Valencia  

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
						www.valencia-balkan.net
- Hordas Doboj
 - Kontakt:

Izvinjavam se menadzeru Marseja  

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
						- ThE_mAnIaCs_1987
 - Kontakt:

koliko si mu to dao golova ?Hordas Doboj je napisao/la:Izvinjavam se menadzeru Marseja![]()
Za zivot cijeli!
						- hule_barca
 - Kontakt:

koji su ovo likovi "jose murinho" (79) i "neki lik" (90), jer su aplicirali, da ih džabe ne ubacajem ako nisu dio ss.ba foruma  

Mes Que Un Club
Zar nisi rekao da je server sada javni,da moze uci ko hoce..hule_barca je napisao/la:koji su ovo likovi "jose murinho" (79) i "neki lik" (90), jer su aplicirali, da ih džabe ne ubacajem ako nisu dio ss.ba foruma
Meni je draze da ostane kao i do sad
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- hule_barca
 - Kontakt:

nisi dobro shvatio poentu mog "obavještenja"Dylan Dog je napisao/la:Zar nisi rekao da je server sada javni,da moze uci ko hoce..hule_barca je napisao/la:koji su ovo likovi "jose murinho" (79) i "neki lik" (90), jer su aplicirali, da ih džabe ne ubacajem ako nisu dio ss.ba foruma
Meni je draze da ostane kao i do sad
Mes Que Un Club
						- Hordas Doboj
 - Kontakt:

te nosamThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koliko si mu to dao golova ?Hordas Doboj je napisao/la:Izvinjavam se menadzeru Marseja![]()
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Malo je toHordas Doboj je napisao/la:te nosamThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koliko si mu to dao golova ?Hordas Doboj je napisao/la:Izvinjavam se menadzeru Marseja![]()
FK Željezničar
Chelsea FC
						Chelsea FC
- senad_flamin
 - Kontakt:

Veceras u Cupu protiv Real.M sa drugim sastavom, cuvam igrace za veliki derbi u ligi protiv Barce,iako su mi male sanse

-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.