Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jun 2012, 17:36

Bosniacum Lilium je napisao/la:ima jedan tip u mojoj teretani koji nikad ne radi bencove kada su mu prsa na redu. Momak samo puca sklekove. Ima 20+ godina i ima najveca prsa u teretani. Prsa su mu ogromna i dosta odskacu od ostalih dijelova tijela, iako mu npr. ramena i ledja nisu niti malo mala :o Ali zato momak odradi "stoju" na šakama sad pa sad
Nisam znao da poznajes nevjerovatnog Slavku :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Ja sam ipak pristalica dobrog starog klasicnog bodybuilding treninga prsa 8-)
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jun 2012, 18:00

cuo sam i za Slavka :D i svaka cast momku, postujem i taj nacin treniranja ;) Treba tu dosta snage
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 29 jun 2012, 18:02

Dylan Dog je napisao/la:Nisam znao da poznajes nevjerovatnog Slavku :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Kakva je ovo snaga brate mili.. Ne daj bože da ovom upanu neki kvazi junaci, jedan lagani trening bi odradio na njima :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 jun 2012, 22:08

Imam biciklo, step kući i utege.Rolanje i trčanje svaku drugu večer pokušavam ništa mi ne treba kakva teretana.Vježbe imam ,pilates loptu i merak ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 29 jun 2012, 22:18

:D ko hoće sise i bicepse/tricepse i ostalo na brzaka (ne toliko brzo ali ipak brže nego u odnosu na klasične metode) neka se uhvati plivanja poslije vježbanja ili može i bez vježbanja :D ali onda više plivanja, veće dužine..vjerujte mi :) ja prekjuce bio na bazenu, prije toga odradio 50-tak sklekova, ma ljepota, evo mi sise buknule ne znam sta je ovo :D a i tricepsi se ukazali :D
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 jun 2012, 19:23

Znanost upozorava: Cure, bježite od mišićavih tipova!
ZNAMO da volite dobar six-pack, ali ako je vjerovati istraživanju na Sveučilištu Westminster, mišićavi tipovi su grozni dečki. Istraživanje je obuhvatilo 327 heteroseksualnih muškaraca, od kojih je trećina bila slobodna, a rezultati su zapanjujući: Što je muškarac mišićaviji, to ima jača seksistička uvjerenja i izraženiju mržnju prema ženama.

Povezanost između seksističkih razmišljanja i mišićavosti ima veze sa tradicionalnim ulogama spolova: Muškarci koji vjeruju da su žene niža vrsta i ne vjeruju u jednakost spolova skloniji su uklapanju u stereotip o jakom muškarcu koji svojom fizičkom pojavom iskazuje superiornost, kažu autori istraživanja.

Znanstvenici upozoravaju i na sljedeće: U društvima u kojima je uloga muškarca kao osobe koja skrbi za obitelj sve manje izražena, neki od njih će pokušati dokazati svoju snagu i važnost upravo oblikovanjem tijela.

Iako istraživanje nije provedeno na međunarodnoj razini i uzorak je mali, moramo priznati kako ima malo istine u ovome. Onaj bucmasti tip se čini puno privlačnijim nakon ovakvih informacija, zar ne?

:lol: :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 jun 2012, 20:01

Steta da ovakav momak nije profesionalni sportista. :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 jul 2012, 18:15

Nisam dugo cuo kvalitetniji govor u vezi bodybuildinga.
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 04 jul 2012, 21:11

Da li se isplati raditi ove vježbe svakodnevno 3 mjeseca

[youtube][/youtube]

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 04 jul 2012, 22:09

E ovako momci. Inace sam krupan momak, ali sam zadnju godinu dobio stomaka i to nije malo. Studiram yeben faks, pa nemam vremena puno, tako da sam vjezbanje sveo na minimum plus lose se hranim (hranio :D ), jer zivim sam, pa mi je vecinom mrsko kuhati nesto, onda najcesce tu radi dostava i sl. Sad sam poceo ponovo malo vjezbati, uz trcanje, posto cu imati vise vremena i bolju ishranu. Veci problem mi je sto su mi za to vrijeme opala prsa, ramena i ruke. Sad bih htio malo to popraviti, pa probati i sa suplementima, ali me zanima kako ce mi se to odraziti na ovu bacvu :D , posto znam par momaka sto imaju velika prsa, a jos vecu stomacinu, pa im podrucje diafragme dodje k'o kanjon Kolorada, ako me razumes :mrgreen: .

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 jul 2012, 23:47

Ibizevic je napisao/la:Da li se isplati raditi ove vježbe svakodnevno 3 mjeseca

[youtube][/youtube]
Ako želiš da ti se vide pločice, onda ne vrijedi ni 3 godine da vježbaš. Ishrana ti je glavna. Kad to središ onda ćeš već za nekih 2 mjeseca imati vidljive rezultate. Ishrana, malo trčanja i ove vježbe 2-3x maksimalno sedmično i za par mjeseci rezultati su tu. :)
FK Pjetlovi

SemperFideliss
Kontakt:

Post Postao/la SemperFideliss » 05 jul 2012, 13:30

Momak gore vam je rekao,znaci ishrana je sve 70%,ostalo je trening i spavanje.Ako ste mrsavi i nemate puno sala onda krenite na masu ali kvalitetnu znaci nema alkohola,u krigli piva ima preko 250kcal pa vi gledajte,,gaziranih sokova,pekare,kolaca,preradjenog mesa(salame,sudzuke,naresci).Umjesto toga unosit bijelo meso,ribe,posni sir,jaja(npr 3 bjelanca i 1 citavo),povrce,voce,rizu,zob,tjesteninu,od masti mas.ulje,bademe,orahe eventualni puter od kikirikija..To raspodjelit na 5 obroka tokom dana..

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jul 2012, 15:15

1. med uz 2 čaše vode
2. doručak - pržena jaja, sir, salata ili kukuruzne pahuljice sa mlijekom
3. jabuka/banana (2-3 sata nakon doručka)
4. ručak - supa, bijelo meso, salata
5. narandža
6. večera - sardina, salata, tjestenina
7. banana
8. mlijeko

uz ovo jesti crni hljeb i piti par litara vode dnevno, često jogurt, itd... . Valja? :)
FK Pjetlovi

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 08 jul 2012, 22:33

Jel dobar THC kad nestane Whey-a :D

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 09 jul 2012, 01:47

Kupio sam i ja Extreme Whey Deluxe.Idemo sada intenzivnije sa vjezbama.
Chelsea F.C.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 jul 2012, 04:34

Nakon 8 mjeseci pauze odem nedavno u teretanu da se testiram. Jedva 80kg 2x digao :roll: Jbt sta alkohol ucini od covjeka. Vec sam ukljucio plivanje , polahko cu i teretanu , poslije ramazana najvjerovatnije.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 09 jul 2012, 09:58

Jedno pitanje: Najučinkovitiji "način" za skidanje stomaka...?

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 jul 2012, 11:02

Tuzla950 je napisao/la:Jedno pitanje: Najučinkovitiji "način" za skidanje stomaka...?
Reguliranje prehrane i trčanje.. :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 jul 2012, 00:25

"sastaviš" sam sebi dijetu izračunaš svoj BMR i nastojiš ga unosom kalorija smanjt npr za 500 što će ti možda donijet do 1kg tjedno uz vježbanje naravno i pravilnu prehranu ,imaš "listu kalorija" koja ti pokazuje koliko kalorija ima odredena namirnica pa se po tome možeš orijentirati ..

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 jul 2012, 20:03

Ovako ljudi imam problem kad hodam remena su mi uvijek dolje i ne uspijevam hodat uspravnno.A posto nema teme za ovo konto sam da ovdje pitam imaju li kakve vjezbe za to a da ih radim sam da il nekakav nacin da se uspravim''' :?: :?: :?: :?:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.