Zato je i dosao Larrondo.Mont0 je napisao/la:Lagano prizivam jos tri poraza u nizuFali klasicni napadac samo tako..
Edit: Roncaglia, 1:0. Sto ce ti napadac kad postoje ovako efikasni stoperi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Zato je i dosao Larrondo.Mont0 je napisao/la:Lagano prizivam jos tri poraza u nizuFali klasicni napadac samo tako..

Lila PROP. Hoff ga je prodo jer je on izjavio nešto tipa, da on neželi igrati za Hoffenheim koji se bori za opstanak il tako neš i naravno da je po brzom postupku dobio cipelu. Nije dobar igrač i neću ga hvaliti zato jer je iz BUNDESLIGE.L'Avvocato je napisao/la:Da to je taj Commper![]()
Jak je bio pravo jedno vrijeme, e sad kakav je ne znam jer ne pratim bundesku više.

betton je napisao/la:Nasao sam je u naftalinu:
Ma samo slika,sto se tice ovog dresa.Mont0 je napisao/la:Bettonu, imas dres ili samo sliku?
Imam ja kod sebe nekih dresova s kraja devedesetih, ne smiju se ni oprati, sve u stadiju nestanka..
Nije ti se dalo.L'Avvocato je napisao/la:Joj i ja sam imao jedan Fiorentinin prije 10-ak godina, mozda i vise ... original, dobio na poklon od neke djece iz Italije. Nintendo im sponzor bio.
Kroz godinu dana dobijem i dres Intera ... nikako da ubodu pravi klub, sto ti je rec sudbina![]()
[youtube][/youtube]Mont0 je napisao/la:
Zbog njih sam htio biti Adis Obad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.