Giantsi potpisali Bradu na još 2 god za $9 mil
A Carpenter ce izgleda propustiti ovu godinu, a možda će okončati i karijeru zbog povrede zbog koje je propustio i prošlu sezonu
Moderator/ica: rio_Ferdy88
evo cetvrta sezona da isto pišeš, a kubsi izgube šanse za plejof na polasezone, a ja padam na kladari na njima na pcoetku sezone dok se ne opametim pa prestanem igratSaltCityAttack je napisao/la:Cubsi doveli bruku nekih pitchera moglo bi ovo valjat ove godine... Na papiru smo za 20 pobjeda jaci sigurno a moda i vise ... Dobrim putem koracamo
Kladi se protiv njihAdmir_Sa je napisao/la:evo cetvrta sezona da isto pišeš, a kubsi izgube šanse za plejof na polasezone, a ja padam na kladari na njima na pcoetku sezone dok se ne opametim pa prestanem igratSaltCityAttack je napisao/la:Cubsi doveli bruku nekih pitchera moglo bi ovo valjat ove godine... Na papiru smo za 20 pobjeda jaci sigurno a moda i vise ... Dobrim putem koracamo
pa nije loša opcija, nek mi salty šalje pare, ja cu se kladit protiv i padat, a on ce gledta tim u plejofuSportfanatik je napisao/la:Kladi se protiv njihAdmir_Sa je napisao/la:evo cetvrta sezona da isto pišeš, a kubsi izgube šanse za plejof na polasezone, a ja padam na kladari na njima na pcoetku sezone dok se ne opametim pa prestanem igratSaltCityAttack je napisao/la:Cubsi doveli bruku nekih pitchera moglo bi ovo valjat ove godine... Na papiru smo za 20 pobjeda jaci sigurno a moda i vise ... Dobrim putem koracamo
brate white soxi nisu luzeri?.. druze pa ebo ekipu koja ima prosjek gledalaca 12.000 a umal playoff nisu napravili zar to nije sramota?..ebo dole ba penzijoneri brate dolaze samo.. sto vise narod aumre sve im je manje navijaca hahahahaa.. brate na tekmu se ide da gledas Cubse i usput da pokupis koju, da gledas golotinju, popijes pivo i ujedno malo i navijastillman je napisao/la:white soxi, kakvi te cubsi luzerski snašli salty
ma jok kako cu govorit to kad su bili ljudi jaci nemamo pitchera...pa Cubsi trenutno po vrijednosti imaju 8 majbolju farmu gdje im rade mladi igraci .. znaci puno kvalitetnh igraca nadolazi i trenutno su mlada ekipa ..treba im pitchera svakako...ofanzivno i defanzivno su jaki ..mozd ai najbolja defanzivna ekipa ..mozd ajos jedino 3B je malo diskutabilno... kad bude ovaj Caspades poceo igrati on je ubitacanAdmir_Sa je napisao/la:evo cetvrta sezona da isto pišeš, a kubsi izgube šanse za plejof na polasezone, a ja padam na kladari na njima na pcoetku sezone dok se ne opametim pa prestanem igratSaltCityAttack je napisao/la:Cubsi doveli bruku nekih pitchera moglo bi ovo valjat ove godine... Na papiru smo za 20 pobjeda jaci sigurno a moda i vise ... Dobrim putem koracamo
druze uzeli word seriju kao da nisu.. praan grad svegami..ja nisam ni osjetio ni znao kad im je parada bila .. recimo za ralziu od Hawksa koji skupis 2 miliona navijaca kad su uzeli cup u hockeyutillman je napisao/la:brate ja ne znam koja je ekipa uzela world series prije par godina, a koja nije ima i stoljeće...![]()
Historijski i ekonomski razlozi, na početku se ta franšiza zvala samo LA Angels i bila je smještena u LA-u, na stadionu Dodgersa, da bi se nakon toga preselili u Anaheim, koji je u blizini LA-a, gdje su napravili svoj stadion, i uzeli ime California Angles. Nekih 30 godina poslije renoviranjem tog stadiona grad Anaheim je uložio svoja sredstva i dobio pravo da tim u nazivu ima ime grada Anaheim, uz ovo Angels. 2005 je tim dobio novog vlasnika koji je opet dodao to Los Angeles u nazivu i tako je došlo do toga naziva Los Angeles Angels of Anaheimandro234 je napisao/la:Zasto se klub zove Los Angeles Angels of Anaheim,a ne Anaheim Angles?
jasno mi je da su prije bili u LA ali to je kao da se Netsi zovu New Jersey Nets of Brooklynrio_Ferdy88 je napisao/la:Historijski i ekonomski razlozi, na početku se ta franšiza zvala samo LA Angels i bila je smještena u LA-u, na stadionu Dodgersa, da bi se nakon toga preselili u Anaheim, koji je u blizini LA-a, gdje su napravili svoj stadion, i uzeli ime California Angles. Nekih 30 godina poslije renoviranjem tog stadiona grad Anaheim je uložio svoja sredstva i dobio pravo da tim u nazivu ima ime grada Anaheim, uz ovo Angels. 2005 je tim dobio novog vlasnika koji je opet dodao to Los Angeles u nazivu i tako je došlo do toga naziva Los Angeles Angels of Anaheimandro234 je napisao/la:Zasto se klub zove Los Angeles Angels of Anaheim,a ne Anaheim Angles?

Ove godine ne ocekuj jarane nista od njih tek za par godina dok se ovi omladinci malo ne okusaju u mlb=imaju jedan od recimo boljih timova u skoroj buducnosti-samo vam treba jedan dobar closer i DH a mislim da i trener Dale SveumSaltCityAttack je napisao/la:opet prblem povrede pitchera..Garza,Baker starteri ce biti van stroja za prvi mjesec sezone sigurno..znaci vec dvojica odpala iz rotacije..ja se taman ponado da smo nesto tu zavrsili oko pitchera, kad ono opet ce nam nedostajati tih pitchera..a start sezone nam je jako vazan ako zelimo nesto napraviti