Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Virtu4l
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2011, 15:49

To Novače! Ne dozvoli nikome da te pobijedi!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 sep 2011, 03:27

gubar bio gubar ostao nema se tu sta puno pricati :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 sep 2011, 09:39

@Virtu4l

Cekaj samo da Murraya obaveste kako je moguce da Davis Cup promeni coveku karijeru. Odmah ce ga osvojiti. ;)

@bimbrlica

Pljuvac ostao pljuvac, a luzer je ostao luzer. Svega ima ovde. 8-)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 19 sep 2011, 09:57

MaGiCa je napisao/la:@Virtu4l

Cekaj samo da Murraya obaveste kako je moguce da Davis Cup promeni coveku karijeru. Odmah ce ga osvojiti. ;)

@bimbrlica

Stipu ih ;)
"Indija,Pakistan..."

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 sep 2011, 12:30

MaGiCa je napisao/la:@Virtu4l

@bimbrlica

Kad Nadal bude predavao meceve koje treba izgubiti i njega cu prozvati gubarom.Ali Nadal to nikada nece uraditi jer je on prije svega veliki sportista dok se za Novaka to i ne moze reci.A ti ces uvijek biti tu da se pravis najpametniji i da prozivas ljude nacionalistima i da govoris da svi moguci koji pricaju protiv Novaka su nacionaliste itd itd.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 sep 2011, 12:45

bimbrlica je napisao/la: Kad Nadal bude predavao meceve koje treba izgubiti i njega cu prozvati gubarom.Ali Nadal to nikada nece uraditi jer je on prije svega veliki sportista dok se za Novaka to i ne moze reci.A ti ces uvijek biti tu da se pravis najpametniji i da prozivas ljude nacionalistima i da govoris da svi moguci koji pricaju protiv Novaka su nacionaliste itd itd.
Ti si luzercina, koja komplekse leci pljuvanjem po drugima.
Tebi treba objasnjavati i crtati zasto je Djokovic najbolji teniser ikada istocno od Nemacke, a svi parametri jasno to pokazuju.
Tebi treba dodatno govoriti o tome da nije svaka povreda blef i da nije svaki medical diverzija. Jbga, ostali ljudi su samo ljudi, a bimbrlica je ubermensch koji ne zna sta je to povreda.
Prava je steta sto je Nadal predao najvise meceva u poslednjih 5 godina, i zatrazio skoro 2x vise MTOa od Djokovica. Nema veze, vazno je da se opljuje po Djokovicu, pa makar i Nadal bio sredstvo za tako sto. ;)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 sep 2011, 12:53

MaGiCa je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la: Kad Nadal bude predavao meceve koje treba izgubiti i njega cu prozvati gubarom.Ali Nadal to nikada nece uraditi jer je on prije svega veliki sportista dok se za Novaka to i ne moze reci.A ti ces uvijek biti tu da se pravis najpametniji i da prozivas ljude nacionalistima i da govoris da svi moguci koji pricaju protiv Novaka su nacionaliste itd itd.
Ti si luzercina, koja komplekse leci pljuvanjem po drugima.
Tebi treba objasnjavati i crtati zasto je Djokovic najbolji teniser ikada istocno od Nemacke, a svi parametri jasno to pokazuju.
Tebi treba dodatno govoriti o tome da nije svaka povreda blef i da nije svaki medical diverzija. Jbga, ostali ljudi su samo ljudi, a bimbrlica je ubermensch koji ne zna sta je to povreda.
Prava je steta sto je Nadal predao najvise meceva u poslednjih 5 godina, i zatrazio skoro 2x vise MTOa od Djokovica. Nema veze, vazno je da se opljuje po Djokovicu, pa makar i Nadal bio sredstvo za tako sto. ;)
Ne riSe.Veliki je igrac ali nema ono sto ima Nadal.Ne zna izgubiti.Kad je Nadal za nekog kolegu iz reprezentacije rekao da je bolji od njega sa 60% snage? Kad je se Nadal puhao i gledao u publiku u trenutcima kad gubi? kad je Nadal istjerao sve ljude iz svoje loze ? Pricas kako ovdje ljudi mrze Djokovica zato sto su nacionalisti,a kada navijaci Djokovica nazivaju limitiranim teniserom to je uredu :? Jeste li vi normalni ljudi ? kako bilo ko na svijetu moze Nadala nazvati limitiranim teniserom ? Djokovic nije ostvario ni pola od onoga sto je Nadal ostvario pa ga kujete u zvijezde.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 sep 2011, 13:02

bimbrlica je napisao/la: Ne riSe.Veliki je igrac ali nema ono sto ima Nadal.Ne zna izgubiti.Kad je Nadal za nekog kolegu iz reprezentacije rekao da je bolji od njega sa 60% snage? Kad je se Nadal puhao i gledao u publiku u trenutcima kad gubi? kad je Nadal istjerao sve ljude iz svoje loze ? Pricas kako ovdje ljudi mrze Djokovica zato sto su nacionalisti,a kada navijaci Djokovica nazivaju limitiranim teniserom to je uredu :? Jeste li vi normalni ljudi ? kako bilo ko na svijetu moze Nadala nazvati limitiranim teniserom ? Djokovic nije ostvario ni pola od onoga sto je Nadal ostvario pa ga kujete u zvijezde.
Mozda ja ne treba da "serem", ali ti definitivno ne treba da jedes te produkte. Opasno su ti sprzili mozak.
Mrzite vi Djokovica i te kako. A bodu vas rezultati i njegovo poreklo, ne i predaje meceva. Predaje meceva su samo razlog za teske diskvalifikacije. Tako da ti savetujem da pratis bocanje, jer tenis nije za tebe. To je moja preporuka i tebi i ostalim mental midgetima ovde (Virtu4l &co.). Uostalom, @Valencia je to objasnio puno recitije i bolje od mene..

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 sep 2011, 13:09

MaGiCa je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la: Ne riSe.Veliki je igrac ali nema ono sto ima Nadal.Ne zna izgubiti.Kad je Nadal za nekog kolegu iz reprezentacije rekao da je bolji od njega sa 60% snage? Kad je se Nadal puhao i gledao u publiku u trenutcima kad gubi? kad je Nadal istjerao sve ljude iz svoje loze ? Pricas kako ovdje ljudi mrze Djokovica zato sto su nacionalisti,a kada navijaci Djokovica nazivaju limitiranim teniserom to je uredu :? Jeste li vi normalni ljudi ? kako bilo ko na svijetu moze Nadala nazvati limitiranim teniserom ? Djokovic nije ostvario ni pola od onoga sto je Nadal ostvario pa ga kujete u zvijezde.
Mozda ja ne treba da "serem", ali ti definitivno ne treba da jedes te produkte. Opasno su ti sprzili mozak.
Mrzite vi Djokovica i te kako. A bodu vas rezultati i njegovo poreklo, ne i predaje meceva. Predaje meceva su samo razlog za teske diskvalifikacije. Tako da ti savetujem da pratis bocanje, jer tenis nije za tebe. To je moja preporuka i tebi i ostalim mental midgetima ovde (Virtu4l &co.). Uostalom, @Valencia je to objasnio puno recitije i bolje od mene..
Vjeruj da o tenisu znam puno vise od tebe jer sam se tim sportom bavio aktivno 7 godina.Lako je biti strucnjak na forumu,volio bih s tobom uzivo popricati o tenisu.A sto se tice Djokovica,mislim da je nekako logicno da ga ne volim zbog toga sto je glavni konkurent mom omiljenom igracu Nadalu.Istu vrstu "mrznje",ako ne i vecu imam i prema Federeru,jel to znaci da mrzim i sve svicarce?
Ti si debil koji pokusava sve moguce rasprave svesti na nacionalizam i zbog toga na balkanu nikada nece biti dobro.
Ako ja kazem da mi se ne svidja Novakovo ponasanje u trenucima kad gubi to ne znaci da sam nacionalista,shvats li ?
Smijem se kladiti da si ti najveci nacionalista ovdje jer jedino ti svaku mogucu recenicu protiv Novaka okreces na nacionalizam.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 sep 2011, 13:27

bimbrlica je napisao/la: Vjeruj da o tenisu znam puno vise od tebe jer sam se tim sportom bavio aktivno 7 godina.Lako je biti strucnjak na forumu,volio bih s tobom uzivo popricati o tenisu.A sto se tice Djokovica,mislim da je nekako logicno da ga ne volim zbog toga sto je glavni konkurent mom omiljenom igracu Nadalu.Istu vrstu "mrznje",ako ne i vecu imam i prema Federeru,jel to znaci da mrzim i sve svicarce?
Ti si debil koji pokusava sve moguce rasprave svesti na nacionalizam i zbog toga na balkanu nikada nece biti dobro.
Ako ja kazem da mi se ne svidja Novakovo ponasanje u trenucima kad gubi to ne znaci da sam nacionalista,shvats li ?
Smijem se kladiti da si ti najveci nacionalista ovdje jer jedino ti svaku mogucu recenicu protiv Novaka okreces na nacionalizam.
Mozda si se bavio, ali ga ne razumes, ako stojis iza svih svojih reci. Seruckas za sve pare, a jeftine fore ne prolaze kod mene. I bas da tvoji postovi budu cist produkt animoziteta prema Djokovicu, usled rivalstva sa Nadalom, ne moze se poreci u njima nema mrznje i malicioznosti. Procitaj svoje postove, pa onda reci da li je tu samo bilo "rivalske zaslepljenosti" ili te jos nesto zulja. Znam sta i znam koliko, a zuljace te jos vise sa protokom vremena.
Diskusija zavrsena. Zbogom za sva vremena.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 sep 2011, 13:29

MaGiCa je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la: Vjeruj da o tenisu znam puno vise od tebe jer sam se tim sportom bavio aktivno 7 godina.Lako je biti strucnjak na forumu,volio bih s tobom uzivo popricati o tenisu.A sto se tice Djokovica,mislim da je nekako logicno da ga ne volim zbog toga sto je glavni konkurent mom omiljenom igracu Nadalu.Istu vrstu "mrznje",ako ne i vecu imam i prema Federeru,jel to znaci da mrzim i sve svicarce?
Mozda si se bavio, ali ga ne razumes, ako stojis iza svih svojih reci. Seruckas za sve pare, a jeftine fore ne prolaze kod mene. I bas da tvoji postovi budu cist produkt animoziteta prema Djokovicu, usled rivalstva sa Nadalom, ne moze se poreci u njima nema mrznje i malicioznosti. Procitaj svoje postove, pa onda reci da li je tu samo bilo "rivalske zaslepljenosti" ili te jos nesto zulja. Znam sta i znam koliko, a zuljace te jos vise sa protokom vremena.
Diskusija zavrsena. Zbogom za sva vremena.
tri prsta su mi smetala i smetat ce mi uvijek ali ne zbog toga sto mrzim srbe nego sto mrzim zlocine koji su se desavali pod tim znakom.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 19 sep 2011, 15:01

Djokovic nece trenirati bar mjesec dana, zbog "simuliranja" povrede.
Toliko o teorijama pojedinih mozgova.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 19 sep 2011, 15:05

IgorBL je napisao/la:Djokovic nece trenirati bar mjesec dana, zbog "simuliranja" povrede.
Ti si gori što se sa njima raspravljaš. :roll:
"Indija,Pakistan..."

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 19 sep 2011, 15:05

soba 39 je napisao/la:
IgorBL je napisao/la:Djokovic nece trenirati bar mjesec dana, zbog "simuliranja" povrede.
Ti volis podjebavati, ja se volim raspravljati. Jednostavno.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 19 sep 2011, 17:37

IgorBL je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
Ti volis podjebavati, ja se volim raspravljati. Jednostavno.
Pa zar ne vidiš bolan da kod pojedinaca iz svakog posta izvire mržnja .Nema tu rasprave(one normalne),samo ban možeš popiti.
"Indija,Pakistan..."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 sep 2011, 17:54

bimbrlica je napisao/la:tri prsta su mi smetala i smetat ce mi uvijek ali ne zbog toga sto mrzim srbe nego sto mrzim zlocine koji su se desavali pod tim znakom.

Aha, znači ipak nije u pitanju rivalstvo sa tvojim omiljenim teniserom nego tri prsta. Fino od tebe što si priznao. Nemaš ti pojma šta za Srbe predstavljaju ta tri prsta, zato nemoj gluposti valjati. Ni ja ne mrzim Bošnjake, ali mrzim zločine koji su evidentni, a koje su počinili pojedinci iz njihovog naroda.
I meni u ovoj zemlji smeta mnogo toga, pa ko me pita?

Znam da boli, ali vidi ovo

1 Djokovic, Novak (SRB) 14,720
2 Nadal, Rafael (ESP) 10,620

...razlika koja govori dovoljno. 8-)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 19 sep 2011, 17:58

MaGiCa je napisao/la: Tebi treba objasnjavati i crtati zasto je Djokovic najbolji teniser ikada istocno od Nemacke, a svi parametri jasno to pokazuju.
Samo ako je Češka zapadno od Njemačke.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 sep 2011, 18:10

alan_kardec je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:tri prsta su mi smetala i smetat ce mi uvijek ali ne zbog toga sto mrzim srbe nego sto mrzim zlocine koji su se desavali pod tim znakom.

Aha, znači ipak nije u pitanju rivalstvo sa tvojim omiljenim teniserom nego tri prsta. Fino od tebe što si priznao. Nemaš ti pojma šta za Srbe predstavljaju ta tri prsta, zato nemoj gluposti valjati. Ni ja ne mrzim Bošnjake, ali mrzim zločine koji su evidentni, a koje su počinili pojedinci iz njihovog naroda.
I meni u ovoj zemlji smeta mnogo toga, pa ko me pita?

Znam da boli, ali vidi ovo

1 Djokovic, Novak (SRB) 14,720
2 Nadal, Rafael (ESP) 10,620

...razlika koja govori dovoljno. 8-)
prije svega mi nije simpatican zbog toga sto nema sportskog ponasanja,pa zbog toga sto je rival nadalu pa tek onda dolaze tri prsta.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 19 sep 2011, 18:14

bimbrlica je napisao/la: prije svega mi nije simpatican zbog toga sto nema sportskog ponasanja
Protivnik odigra super poen, a Djokovic mu govori "bravo" u po meca. Dok Federera Nadal ubije na terenu, sjetimo se onih 6–1, 6–3, 6–0. Federer ni nakon toga ne izjavi da ga je Nadal posteno pobjedio. Nikad to nije uradio, nikad ni nece. Federer je "gospodin" (u stvari jedna velika pi*da) a Djokovic "nema sportskog ponasanja"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 sep 2011, 18:18

bimbrlica je napisao/la:prije svega mi nije simpatican zbog toga sto nema sportskog ponasanja,pa zbog toga sto je rival nadalu pa tek onda dolaze tri prsta.

to tebi služi samo kao izgovor. a uz to potpuno proizvoljna konstatacija. ne pratiš ti đokovića, vidi se.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.