Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Hairlija
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Hairlija » 30 avg 2010, 18:53

slika
8-)
Postavljamo standarde,nabijamo komplekse!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 avg 2010, 20:09

Sloboda 30 15 0 15 xx:xx 45
Travnik 30 15 0 15 xx:xx 45

:o :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :D :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 avg 2010, 20:28

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 31 avg 2010, 00:02

chancho je napisao/la: Valjda prvi, a ne drugi?? :-)
A ja Sarajevo bi imalo 3 boda manje, u pravu si, ja sam zaboravio na to.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 31 avg 2010, 00:15

@Hairlija

a daaaaaaaaaaaaj brate dragi pa jel dosta vise sa blekicem, ovo sto radis postaje smijesno. :lol: sad ces ti protumaciti da mi je on trn u oku i da sam ljubomoran, razumijem... al to nije istina, jednostavno prelazi granice normalnog... ovo me podsjeca na proslu sezonu kad je nama bila svaka druga nijaz ovo, nijaz ono, nijaz chuck norris sto je isto bilo smijesno na pocetku ali uneke je preraslo u glupost...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 31 avg 2010, 00:24

EdinTM87 je napisao/la:Sloboda 30 15 0 15 xx:xx 45
Travnik 30 15 0 15 xx:xx 45

:o :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :D :)
:lol: :lol: :lol:

gol razilike ce im biti 15:45
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 06 sep 2010, 05:54

Željovac je napisao/la:Sa najčitanijeg hrvatskog portala...

Željezničar izjednačio klupski rekord iz bivše države: Trebinje kao nekad Maribor

BOSANSKOHERCEGOVAČKI prvak očitao je pravu nogometnu lekciju gostima iz Trebinja u petom kolu Premijer lige. Željezničar je pred šest tisuća svojih navijača postigao osam pogodaka i time oduševio sve osim trenera Amara Osima, koji je unatoč punoj protivničkoj mreži razočaran realizatorskim sposobnostima svojih napadača, jer su propustili mnogobrojne prilike za još uvjerljiviju pobjedu.

Hat-trick u rijetko viđenoj golijadi postigao je miljenik Manijaka Lazar Popović, dok se dva puta u listu strijelaca upisao Zajko Zeba najveće ovosezonsko pojačanje. U strijelce su se još upisali Svraka, Savić i Rovčanin za potpuni potop Trebinjaca.

U prvoligaškim natjecanjima Plavi sa Grbavice ovim rezultatom su izjednačili klupski rekord jer su u prvenstvu bivše države savladali Maribor istim rezultatom.

Interesantno da ovaj rezultat nije rekord Premijer lige budući da je baš Leotar 2002. godine slavio s 9:0 na gostovanju u Visokom. Tu sezonu Leotar je okončao na prvom mjestu sa tri boda ispred Želje, a tada su se dva rivala srela i u finalu Kupa BiH. Pehar je podigla sarajevska ekipa koju je kao i danas predvodio Amar Osim. Nakon osam godina Trebinjci su poniženi i pognute glave napustili Sarajevo.

Od ostalih rezultata treba istaći još dvije ubjedljive pobjede domaćih ekipa, Travnika nad Širokim Brijegom 4:0 i Borca nad Slavijom 4:1. Nakon 5 odigranih kola tabelu predvodi ekipa Sarajeva sa dva boda više od Borca i Veleža, a tri od Željezničara.
Slabo obavijesten autor tog clanka.Radnicki-Velez 12-1 je najveci rezultat u postratnoj ligi BiH.
BosnaE

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 06 sep 2010, 15:03

e evo ovi internet kuligani :D navalite pobijte sve pred sobom :D http://www.****.com/login.php
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 06 sep 2010, 15:29

newton_heath_lyr je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Sa najčitanijeg hrvatskog portala...

Željezničar izjednačio klupski rekord iz bivše države: Trebinje kao nekad Maribor

BOSANSKOHERCEGOVAČKI prvak očitao je pravu nogometnu lekciju gostima iz Trebinja u petom kolu Premijer lige. Željezničar je pred šest tisuća svojih navijača postigao osam pogodaka i time oduševio sve osim trenera Amara Osima, koji je unatoč punoj protivničkoj mreži razočaran realizatorskim sposobnostima svojih napadača, jer su propustili mnogobrojne prilike za još uvjerljiviju pobjedu.

Hat-trick u rijetko viđenoj golijadi postigao je miljenik Manijaka Lazar Popović, dok se dva puta u listu strijelaca upisao Zajko Zeba najveće ovosezonsko pojačanje. U strijelce su se još upisali Svraka, Savić i Rovčanin za potpuni potop Trebinjaca.

U prvoligaškim natjecanjima Plavi sa Grbavice ovim rezultatom su izjednačili klupski rekord jer su u prvenstvu bivše države savladali Maribor istim rezultatom.

Interesantno da ovaj rezultat nije rekord Premijer lige budući da je baš Leotar 2002. godine slavio s 9:0 na gostovanju u Visokom. Tu sezonu Leotar je okončao na prvom mjestu sa tri boda ispred Želje, a tada su se dva rivala srela i u finalu Kupa BiH. Pehar je podigla sarajevska ekipa koju je kao i danas predvodio Amar Osim. Nakon osam godina Trebinjci su poniženi i pognute glave napustili Sarajevo.

Od ostalih rezultata treba istaći još dvije ubjedljive pobjede domaćih ekipa, Travnika nad Širokim Brijegom 4:0 i Borca nad Slavijom 4:1. Nakon 5 odigranih kola tabelu predvodi ekipa Sarajeva sa dva boda više od Borca i Veleža, a tri od Željezničara.
Slabo obavijesten autor tog clanka.Radnicki-Velez 12-1 je najveci rezultat u postratnoj ligi BiH.
Mozda je mislio na doba zajednicke lige... tu sam utakmicu gledao, sudija Salem Prolic je Radnickom svirao 5 penala, od kojih su cetiri realizirana, dok je Velez dao jedini gol takodje iz penala. Glavno je bilo na kraju, kad je rezultat bio 11:1, a na semaforu nemaju tri jedinice da postave, i onda su krenuli povici sa tribina "Belka, de uzmi loptu i daj gol, nema brojeva na semaforu", onda je Belka uzeo loptu kod naseg gola, predriblao sve u stilu Maradone i dao gol za ljepsi izgled semafora... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

bistrikboy
Kontakt:

Re: 6 KOLO Premijer Lige BiH

Post Postao/la bistrikboy » 08 sep 2010, 17:04

Tema otkljucana
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 08 sep 2010, 17:08

ČELIK OLIMPIK 2-1
VELEŽ ZVIJEZDA 2-0
DRINA Z. TRAVNIK 2-0
SLOBODA LEOTAR3-0
SARAJEVO BORAC 0-0
SLAVIJA RUDAR 1-0
SIROKI ŽELJEZNIČAR 2-1
ZRINJSKI BUDUĆNOST 2-0

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 08 sep 2010, 17:16

ČELIK OLIMPIK x
Igra Čelika oscilira iz utakmicu u utakmicu , a Olimpik je veoma nezgodan u gostima , meni ovo miriše na jedan x

VELEŽ ZVIJEZDA 1
Velež igra veoma kvalitetno ove sezone , šta bi tek radili da ih je Hotić poveo na pripreme u Njemačku , "pucali bi od snage " :mrgreen:

DRINA Z. TRAVNIK 1
Vrijeme je da Drina nekoga pobjedi , ako ne mogu pobjedit Travnika nek se odmah "ispišu" iz lige :mrgreen:

SLOBODA LEOTAR 1
Leotar uopšte nije tako loš kakvim se pokazao na Grbavici i to će dokazati na Tušnju , Sloboda će pobjediti , al će Leotar skupo prodat svoju kožu

SARAJEVO BORAC x
Euforija vlada na koševu , al Borac je ekipa koja igra veoma dobro pod vodstvom novog/starog trenera , očekujem tešku utalmicu i neriješen rezultat

SLAVIJA RUDAR P. 1
Slavija ovo dobija domaćinski , a i Rudaru vlada loša atmosfera

ŠORIKI BRIJEG ŽELJEZNIČAR x2
Ovo je gostovanje na kojem se može igrati fudbal , uslovi su odlični i ako budemo na nivou pobjedit ćemo , atmosfera u Širokom je loša , imaju dosta problema sa povredama , tako da imamo odličnu priliku da se vratimo sa 3 boda , mada i x je ness sto je veoma moguce

ZRINJSKI BUDUĆNOST B. 1
Zrinjski ce ovdje ostvariti rutinsku pobjedu , Budućnost veoma slaba

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 08 sep 2010, 17:19

Siroki Brijeg-Zeljeznicar 2 siroki je u krizi, imaju dosta povrijedjenih igraca, igraca na koje ne mogu racunati... nadam se bod(ovima) :D

Sarajevo-Borac BL 1X Ovdje stvarno ne znam :D sarajevo u velikoj formi, medjutim borac je poprilicno dobar pogotovo na strani u posljednje vrijeme :D ja se nadam i prizeljkujem pobjedu sarajeva ;)

Celik-Olimpik 1 Celik uzima ovo na svom terenu :D olimpik moze uzimat bodove leotaru i drini na strani ali celiku ne ;)

Velez-Zvijezda 1 sigurn pobjeda rodjenih :D

Drina Z-Travnik 1x ne znam drina mi je nekako pravo losha... i po meni najveci konkurent za ispadanje iz lige, mada je josh rano pricati o tome :P

Sloboda-Leotar 1 ma kec ko kuca... neko ne nosi ni bod sa tusnja...

Slavija-Rudar P 1 rudar nije losh ove sezone, ali ipak mislim da ce slavija ovo uzeti :D

Zrinjski-Buducnost 1 kec ko kuca :D zrinjski dosta kvalitetnija ekipa :P

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 08 sep 2010, 17:22

Sarajevo-Borac-1 pobjeda za 15 hiljda Hordi i odvajanje od pratioca na tabeli,jer realno ni mnogo jace ekipe na Kosevu uz podrsku kakvu ce imati Sarajevo nebi pobjedili.Drugo Borac nije u formi ,a to se vidjelo u Zenici iako su uzeli bodove i sada protiv Zvijezde kako pise na portalima da je Borac odigrao ocajno i sve je to jos vise razlog za siguran trijunf Sarajeva!
Ostale ekipe nebi komentarisao,jer ce domacini u vecini slucajeva uzeti bodove, a od gostiju mislim da Olimpik ima sanse bar za X.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 08 sep 2010, 17:33

FK Sloboda Tuzla - Leotar Trebinje 1
NK Siroki Brijeg - FK Zeljeznicar 1
FK Drina Zvornik - NK Travnik 1x
RSD Velez Mostar - NK Zvijezda Gradacac 1
NK Celik Zenica - FK Olimpik Sarajevo 1
FK Slavija Sarajevo - FK Rudar Prijedor 1
FK Sarajevo - FK Borac Banja Luka 1
HŠK Zrinjski Mostar - FK Buducnost Banovici 1

Domaćinsko kolo, nema se šta ni dodati ni oduzeti.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 sep 2010, 17:42

Sloboda Tuzla - Leotar Trebinje 1-0 naravno iz prekida,glavom :lol: :lol: 8-)

Nk Siroki Brijeg - Fk Zeljeznicar 2-0 Domacin nema prostora za nove kikseve,imaju i kvalitet tako da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje

Drina Zvornik - Nk Travnik 2-0 Sve osim pobjede domacina znaci da ce naredne sezone pono igrati u drugoj ligi

RSD Velez Mostar - Zvijezda Gradacac 1-1 Zvijezda je vrlo dobra ekipa koja igra posteno i nadigrava se,uz korektno sudjenje i u takvoj konstalaciji snaga mogu i do boda

Celik Zenica - Olimpik Sarajevo 1-0 Celik pod imperativom pobjede,bice teska utakmica la mislim da mogu doci do 3 boda

Slavija Sarajevo - Rudar Prijedor 1-2 Duel po meni dvije najlosije ekipe u ligi,Rudar mozda i nije ali imaju velikih problema unutar kluba pa iz tog razloga igraju ispod onoga sto objektivno mogu,ipak,kvalitetniji su..mozda ovdje bude iznenadjenje

Fk Sarajevo - Borac Banja Luka 2-0 Tradicija kaze da Borac nikad u historiji nije pobjedio na Kosevu,20 pobjeda sarajeva i 3 remija,sasvim nevjerovatan podatak uz gol razliku 61-11.ABD ocekujem da se to nastavi i da Borac padne na Kosevu i ovoga puta.

HŠk Zrinjski Mostar - Buducnost Banovici 1-1 Nije to Zrinjski iz ranijih sezona,dosta igraca je otislo u medjuvremenu,Buducnost ce nakon domaceg poraza od Sarajeva pokusat napraviti iznenadjenje i doci barem do boda.Zrinjski je veliki favorit al mozda bude i iznenadjenje u Mostaru.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 08 sep 2010, 17:58

Zrinjski - Buducnost - Pobjeda Zrinjevaca 2 : 0

Sarajevo - Borac - pravi derbi kola ... mada uz Blekica Sarajevu dajem prednost za nijansu - Borcu maximalno X ( 2:1)

Slavija - Rudar - x2 bez razmisljanja ... pobjeda rudara 0:1

Celik - Olimpik - historija govori da je ovo nezgodna utakmica a moje misljenje 3 : 0 - procepit ce Celik ko i Francuska

Velez - Zvijezda - 1x .... prevelika euforija u Mostaru koju bi zvijezda mogla stisati ....

Drina - Travnik - 1 KO KUCA !!!

Siroki - Zeljo - 1/1 svaki komentar suvisan ....

Sloboda - Leotar - Trebinjem pusu neki novi vjetorvi ... sloboda mnogo jaca .. realno KEC a moguci X ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 08 sep 2010, 19:40

FK Sloboda Tuzla - Leotar Trebinje ..........1 jaci i bolji ...
NK Siroki Brijeg - FK Zeljeznicar ...........x2 prednost Zelji, jer cinili su mi se bolji
FK Drina Zvornik - NK Travnik .............x mislim da Drina ponovo nece uspiti da ce ponovo izgoriti u zelji za pobjedom
RSD Velez Mostar - NK Zvijezda Gradacac ..........1x iksic je samo navijacki
NK Celik Zenica - FK Olimpik Sarajevo ..............1 mislim da ce ovdje biti jedno 3-0 minimalno
FK Slavija Sarajevo - FK Rudar Prijedor ...........1x Rudar solidna ekipa,mnogima ce racune da pomrse ove godine
FK Sarajevo - FK Borac Banja Luka ................1x derbi ovog kola i tu se nema sta puno komentarisati
HŠK Zrinjski Mostar - FK Buducnost Banovici ......1 ko kuca
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 sep 2010, 21:11

ČELIK OLIMPIK - 1
VELEŽ ZVIJEZDA - 1
DRINA Z. TRAVNIK - 1
SLOBODA LEOTAR - 1
SARAJEVO BORAC - 1
SLAVIJA RUDAR - 1
SIROKI ŽELJEZNIČAR ovdje sve moguce ali ipak mislim - 1
ZRINJSKI BUDUĆNOST - 1

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 09 sep 2010, 17:58

Bilo bi lijepo kad bi moderator objasnio zbog čega se ukida tema o šestom kolu premijer lige?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.