La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

bh hrvat
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la bh hrvat » 02 nov 2009, 22:40

iduce kolo barsa protiv majorke, vidjecemo tu barsu nakon lp koliko je mocna i odmorna protiv ekipe koja ove godine igra sjajno. takodje viljareal protiv sevilje koji je u ovom kolu laganini gostu ubacio pet komada

majestic24
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la majestic24 » 03 nov 2009, 02:26

Haha,arapska zemlja. Davno su u spaniji bili muslimani. Sad ih je jako malo. A sto se tice seville samo je Kanoute musliman,tak da.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 nov 2009, 02:55

majestic24 je napisao/la:Haha,arapska zemlja. Davno su u spaniji bili muslimani. Sad ih je jako malo. A sto se tice seville samo je Kanoute musliman,tak da.
I Arouna Kone je kolko ja znam al nebitno
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 nov 2009, 03:04

Phill Jackson je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Haha,arapska zemlja. Davno su u spaniji bili muslimani. Sad ih je jako malo. A sto se tice seville samo je Kanoute musliman,tak da.
I onaj Konko što igra beka po imenu mi se čini da je musliman.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 nov 2009, 03:07

alan_kardec je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
I onaj Konko što igra beka po imenu mi se čini da je musliman.
Moze bit,,Abdoulay se zove al ko sto sam reko nebitno je..onaj sto pati od opsesivno kompulsivnog poremecaja stalno glupe rasprave zapocinje :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 nov 2009, 03:15

Phill Jackson je napisao/la:Moze bit,,Abdoulay se zove al ko sto sam reko nebitno je..onaj sto pati od opsesivno kompulsivnog poremecaja stalno glupe rasprave zapocinje :roll:
momku možda fali pažnje pa želi na svaki način da je privuče.inače kenja on na mnogim temama i to o jako ozbiljnim stvarima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la CRNI_SA » 03 nov 2009, 11:47

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:ala segunda :mrgreen:
stupid :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 nov 2009, 12:03

veceras bi reyes trebao poceti od prve minute :o hvala bogu vise , forlan i aguero u napadu naravno 8-)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 nov 2009, 12:13

konacno jedna ozbiljna tekma od atletica :shock: reyes kad igra mnogo bolje je to izgledalo , da je aguero igrao od pocetka siguran sam da bi pobjedili ali eto nije lose ni ovo , 8-) evropa liga se moze osvojiti !! sada sljedi derbi sa realom a klocevi sa hayata prenose barcelona-mallorca i nisu papci i mahalska tv ??? :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 nov 2009, 12:19

CRNI_SA je napisao/la:konacno jedna ozbiljna tekma od atletica :shock: reyes kad igra mnogo bolje je to izgledalo , da je aguero igrao od pocetka siguran sam da bi pobjedili ali eto nije lose ni ovo , 8-) evropa liga se moze osvojiti !! sada sljedi derbi sa realom a klocevi sa hayata prenose barcelona-mallorca i nisu papci i mahalska tv ??? :?
prenose zato sto kompletna hayat tv navija za barcelonu i sarajevo :evil: :evil:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 nov 2009, 13:56

veceras bez kanutea cini mi se ali sa negredom i fabianom u napadu ocekujem goliadu :lol: :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 05 nov 2009, 05:33

ebe se njima u losoj grupi osijecaju se mocno:mrgreen: :mrgreen: 10 bodova :lol: 1 malo bolja grupa mozda od ove Arsenalove..fujjj kako neki lako dodju do 1/8, o 1/4 finala ARSENAL npr svake godine vec dobiva tako lose protivnike od 2,3 pozc ,prosle godine su Sl.Paragu kantali iz 3 kape a ove AZ koji nije ni blizu kao prosle godine a ni fincije i atms. je losa :mrgreen: al ebiga Barca toliko EP odskace od nekog Rubina pa protiv njih nije mogla do 6 bodova zadovlnji sa 1bodic... :lol:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 nov 2009, 06:06

Navijam kao i uvijek za Valenciu, ali znam da ove godine ne mogu nista napraviti. Jedino pametno sto mogu uraditi je prodati Villu i Silvu Unitedu. :lol: Onda bih ih jos vise gotivio. :mrgreen: Mnogima je Barca favorit, ali ja ne bih ni one njanje otpisao tako lako, bez obzira sta mislim o tom njihovom smijesnom projektu. Tim koji ima Ronalda i Kaku moze svasta, ali iskreno se nadam da nece nista uzeti ove sezone. I Sevilla je simpaticna, ali to ce lagano da pada kako sezona buda odmicala. Znaci jasno je ko ce voditi glavnu borbu za titulu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 nov 2009, 11:05

kakvu atmosferu prave navijaci seville :shock: cestitke sevilli na prolazu sada mogu u la ligi komotno juriti barcu i real :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 05 nov 2009, 19:32

Trasimaco je napisao/la:Navijam kao i uvijek za Valenciu, ali znam da ove godine ne mogu nista napraviti. Jedino pametno sto mogu uraditi je prodati Villu i Silvu Unitedu. :lol: Onda bih ih jos vise gotivio. :mrgreen: Mnogima je Barca favorit, ali ja ne bih ni one njanje otpisao tako lako, bez obzira sta mislim o tom njihovom smijesnom projektu. Tim koji ima Ronalda i Kaku moze svasta, ali iskreno se nadam da nece nista uzeti ove sezone. I Sevilla je simpaticna, ali to ce lagano da pada kako sezona buda odmicala. Znaci jasno je ko ce voditi glavnu borbu za titulu.
jasno je da navlacis ruzno :mrgreen:

idi bre obali ga :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 nov 2009, 19:55

Pipita je napisao/la:jasno je da navlacis ruzno :mrgreen:

idi bre obali ga :mrgreen:
Vidi njanje sto se javlja. :mrgreen: Rekao si nesto? :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 nov 2009, 23:14

Najdrazi mi klub u Spaniji imaju odlican tim,dokazali su to mnogo puta,imaju jedan od najacih napada u Evropi,nadam se da ce osvojit ove godine La Ligu...vidjecemo ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 nov 2009, 20:07

aguero ce biti spreman za real :D mislim da atletico nije pobjedio real 10 godina :shock: vrijeme je vise !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 nov 2009, 20:33

ovo ce atleti da sutra radi realu :D slika
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Transporter XXL
Kontakt:

Post Postao/la Transporter XXL » 07 nov 2009, 00:11

Drago mi je što vidim da ima navijača Atletika ovdje na forumu. Danas derbi, strašan derbi protiv Reala. Real drugi sa 22 boda i samo bodom zaostatka za vodecom Barcelonom, dok je Atletiko tek na 18 poziciji sa osvojenih svega 7 bodova. Teško da će Atletiko moći išta da uradi, jer Real igra sa dodatnom motivacijom, ako bi pobjedili to bi im bila velika pobjeda i ogromna tri boda sa "strane". Barcelona mora dobiti Mallorcu pod svaku cijenu ako misli da zadrzi lidersku poziciju, naravno ukoliko bi Real dobio nas. Atletiko se mora boriti svim silama da dobije ovaj meč, jer ako bi dobio, moral i igračima i navijačima bi skočio abnormalno i tako bi se počeli lagano čupati sa začelja tabele. Ukoliko Atletiko nastavi ovako igrati, realna stvar je da bi mogao ispasti, halo, ispasti Atletiko za kojeg je nekada igrao Torres.
Pozdrav "CRNI_SA", vidim da voliš Atletiko, jel to baš voliš ili samo voliš zato što smo mi opasni rivali sa Realom.
Viva la Club Atletico de Madrid... Viva la futbol!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.