Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

zizu1991
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin

Post Postao/la zizu1991 » 16 avg 2013, 17:38

AllGunsBlazing je napisao/la:Pare za kamp su dobijene, ali za razliku od ostalih gradova Zenica je besplatno ponudila zemljiste. Svi ostali su htjeli neku naknadu.

Sto se tice stadiona, tu je sve uradjeno zahvaljuci parama gradjana Zenice. Tu niko nista ne moze reci, iako neki stalno govore kako su reprezentacija i savez napravili stadion u Zenici, sto nije istina.

Sto se tice svega drugog, ukoliko bi drzava/savez ulagali pare red bi bio da je to u Zenicu jer se ostali niko i ne trudi da nesto popravi.
To je ono što stavlja Zenicu ispred svih ostalih gradova u BiH kao domaćina reprezentaciji. Osim uslova koje imaju, a koje su sami stvorili jer žele, i dobili su naše reprezentativce.

Kažeš niste dali pare za kamp, ok, al jedino bitno je gore boldano. Znači interes Zenice kao grada je jedino mjerilo, i volio bih da im se sve trostruko vrati od uloženog. Da i običan građanin ima koristi od žrtve koju su podnijeli.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 avg 2013, 19:04

zizu1991 je napisao/la:Nema šta država da ulaže, ako ćemo se voditi principom Zenice. Nije dovoljno samo reprezentaciju volit'.
Dakle dragi građani BiH, više pratite PLBiH, vaše lokalne klubove, organizirajte akcije za jačanje infrastrukture.
Tako ćete dobiti priliku da gledate " A " tim u svome gradu.

Kada je mogla Zenica da izgradi trening kamp u vrijednosti više od milion KM ( ako se ne varam ), uzevši u obzir da ovaj grad ima jako nizak standard u odnosu na neke druge veće gradove ( bez uvrede ), onda možemo i mi.

De @bparena bgt nemoj pisati idiotarije. Jest, Vrša bi naučio igrati lopte samo ga prebaci na BP. :ugeek:
Ako si ti idijot pa pises idiotrije to nije razlog da mogu se sloziti s ovim tvojim postom gore. Zenica nije uradila kamp vec je to uz pomoc UEFE za nivo reprezentacije (za sta ce se i koristiti). U po reprezentaciju BiH stadion NSBiH nije ulozio ni dinar vec se sve radi na nivou opstine Zenica. Moguce i kantona - to ne znam ali znam ko nije i izgleda ne zeli da ulaze. Mislim nemora ni u Zenicu ali bi volio da NSBosne i Hercegovine ulozi u Tusanj ili bilo gdje drugo. Samo eto da se vidi koliko smo i mi BiH, a ne samo daj, daj, daj ....

@zizu1991
mi se zrtvujemo i samim tim sto smo na 70 KM od Sarajeva a imamo DUPLO manje prosjecne plate i standard od njih. I to je zrtva koja se ne pika.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 avg 2013, 19:29

Mene samo zanima sta ce ovi Zenicani pricati kad se ako Bog da obnovi Kosevo ili Grbavica, pa kada to budu moderniji stadioni od BP i nova lokacija reprezentacije, kad se preseli u glavni grad.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 avg 2013, 19:41

Elegant je napisao/la:Mene samo zanima sta ce ovi Zenicani pricati kad se ako Bog da obnovi Kosevo ili Grbavica, pa kada to budu moderniji stadioni od BP i nova lokacija reprezentacije, kad se preseli u glavni grad.
mislis 3648 god. kad se izgradi mercedes arena umjesto grbavice .........sta nas ba briga mi cemo se zasitit do tada reprezentacije :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 avg 2013, 19:50

Elegant je napisao/la:Mene samo zanima sta ce ovi Zenicani pricati kad se ako Bog da obnovi Kosevo ili Grbavica, pa kada to budu moderniji stadioni od BP i nova lokacija reprezentacije, kad se preseli u glavni grad.
Necu nista reci jer bih volio da se i BP i Kosevo i Grbavica izgradi da budu veliki i funkcionalni kao NC ili SB. Jedino ce mi biti zao ako budemo igrali pred polupraznim tribinama. Sad da ja tebe pitam - ko ce vas tad (a to je i sad) slusati kako vise volite Zelju ili Sarajevo od reprezentacije BiH a konstantno se furate na "glavni grad". Ko ce slusati tad tu vasu sramotu ?

p.s. a to vec godinama slusamo... i bar sakrij tu zavist...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 avg 2013, 20:31

bparena je napisao/la: Ako si ti idijot pa pises idiotrije to nije razlog da mogu se sloziti s ovim tvojim postom gore. Zenica nije uradila kamp vec je to uz pomoc UEFE za nivo reprezentacije (za sta ce se i koristiti). U po reprezentaciju BiH stadion NSBiH nije ulozio ni dinar vec se sve radi na nivou opstine Zenica. Moguce i kantona - to ne znam ali znam ko nije i izgleda ne zeli da ulaze. Mislim nemora ni u Zenicu ali bi volio da NSBosne i Hercegovine ulozi u Tusanj ili bilo gdje drugo. Samo eto da se vidi koliko smo i mi BiH, a ne samo daj, daj, daj ....

@zizu1991
mi se zrtvujemo i samim tim sto smo na 70 KM od Sarajeva a imamo DUPLO manje prosjecne plate i standard od njih. I to je zrtva koja se ne pika.
Jesam li majke ti idiJot ?
Čovjek me je ispravio, i ja sam mu zahvalan na tome, na postu u prethodnoj strani, a ti hoćeš da se napraviš pametan. Kakve veze ima to što je reprezentacija izgubila na Koševu ? Normalno da ću ti reći da su idiotarije kada donosiš zaključke tipa, ne bismo izgubili da se igralo na BP. To odmah povlači zaključak da bi se amerikancima zaključale noge, a Vršajević preko noći postao Robben kao RWB. De ne rise.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 avg 2013, 20:43

Pa, nismo Spanija ili Njemacka da utakmice odigravamo u vise gradova! Jos kad vidis kakvi su u nas stadioni, to je smijesan prijedlog. A, hvala bogu, to su megakilometarske dionice, pa se tesko prebaciti..
Samo dva gradai to: Zenica, odgovara nam, iz milion razloga,
Sarajevo, Kosevo, za ovakve utakmice kao SAD, prijateljske radi posjecenosti i eventualno po koju od ovih slabijih reprezentacija... Mlada nek hoda po Tuzli i Bihacu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 avg 2013, 20:45

Jos uvijek zaboravljas jednu cinjenicu koja odvaja Zenicu i Sarajevo, koliko se reprezentativci bolje osjecaju ovdje. To su mnogo puta spominjali.

Ali i ja bih volio da i Kosevo i Grbavica budu moderni, lakse doci na gostovanje. A ne ovako sad kad budemo isli na Kosevo presusiti cemo, a na Grbavicu mozes nogu slomit dok se popnes.
Celik!3,2,2.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 avg 2013, 21:12

Mlada Reprezentacija Bosne i Hercegovine treba nastupati na Tušnju, barem prijateljske mečeve ukoliko stadion ne ispunjava kriterij za kvalifikacije.

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 16 avg 2013, 21:20

odmah cu ti rec',.....

Cestitam i sretno u realizaciji :)

nemojte se ba opterecivati pricama da cemo mi biti ljubomorni ako napravite bolje stadione i preseli se reprezentacija,...
neznam ko vam podvaljuje te price, ispadate naivni

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 16 avg 2013, 21:40

Samo sto ce tesko Grbavica i Kosevo biti renovirani od usta Sarajlija ko sto je slucaj sa BP, ako to bude od para saveza i drzave onda bi to bilo cisto pljuvanje po Zenici.

A i izgradnja sportskog centra je jasan dokaz da reprezentacija ne planira seliti iz Zenice.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 avg 2013, 22:49

@Elegant
To sto radis nije cooliranje vec klasicno zavlacenje u misiju rupu. Ja tebi gore odgovori pa mozes procitati, a ti meni jos ne odgovori na moje pitanje tebi ??? Ono vezano kad napravite stadion sta li ce Zenicani pricati o tome ?

Sad da ja tebe pitam - ko ce vas tad (a to je i sad) slusati kako vise volite Zelju ili Sarajevo od reprezentacije BiH a konstantno se furate na "glavni grad". Ko ce slusati tad tu vasu sramotu ?

p.s. a to vec godinama slusamo... Pojasni mi ovaj fenomen. :oops:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 avg 2013, 00:09

L_blancos je napisao/la:Samo sto ce tesko Grbavica i Kosevo biti renovirani od usta Sarajlija ko sto je slucaj sa BP, ako to bude od para saveza i drzave onda bi to bilo cisto pljuvanje po Zenici.

A i izgradnja sportskog centra je jasan dokaz da reprezentacija ne planira seliti iz Zenice.
Ma kad bi se Grbavica rekonstruisala ne bi bilo ljepseg stadiona u regionu jer ova Grbavica ima veliki potencijal kad bi imali pare.... tako da bi tu repka igrala sigurno, ali to se nece desiti u dogledno vrijeme, a Kosevo mi nekako nije za repku tako da do daljneg repka ostaje u zenici, a dalje vidjet cemo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2013, 00:24

:lol: :lol: :lol: Cuj eto Grbavica ima potencijal navijacu Zelje da bude najljepsi stadion u ovom regionu. Meni bas nije nista posebno. Bio bi lijep da se rekonstruise, ali po cemu to ljepsi od Poljuda ili BP? Smijesno vala i raspravljati na tu temu kad je to sve subjektivno.
Celik!3,2,2.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 17 avg 2013, 02:16

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Cuj eto Grbavica ima potencijal navijacu Zelje da bude najljepsi stadion u ovom regionu. Meni bas nije nista posebno. Bio bi lijep da se rekonstruise, ali po cemu to ljepsi od Poljuda ili BP? Smijesno vala i raspravljati na tu temu kad je to sve subjektivno.
I Marakane. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 avg 2013, 02:35

nime_tm87 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Samo sto ce tesko Grbavica i Kosevo biti renovirani od usta Sarajlija ko sto je slucaj sa BP, ako to bude od para saveza i drzave onda bi to bilo cisto pljuvanje po Zenici.

Ma kad bi se Grbavica rekonstruisala ne bi bilo ljepseg stadiona u regionu jer ova Grbavica ima veliki potencijal kad bi imali pare.... tako da bi tu repka igrala sigurno, ali to se nece desiti u dogledno vrijeme, a Kosevo mi nekako nije za repku tako da do daljneg repka ostaje u zenici, a dalje vidjet cemo
Imali bi vi pare al pohlepan vam Amar i uprava. :oops:

p.s. nego onaj Elegant se elegantno zavuko u misiju rupu i nikako da mi odgovori. :P

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 17 avg 2013, 09:21

MuhamedTM je napisao/la:Sad za sad treba u nicaZe igrat jer repka se ustelila,ali abd kad se napravi novi stadion Grbavica eh onda fino se preselit u glavni grad ,kako dolikuje jednoj normalnoj drzavi.
Hahahaha Svica nije normalna drzava jer je ugostila Brasil u Basel-u :D :D :D Muhamed sarajevski lav klasican primjerak doseljenika u Seher ;) glavni grad hahhahaha svaka cast daj nek se sve vrti oko nas ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 avg 2013, 09:30

zenica, zenica i samo zenica, od sarajeva sto se tice naseg reprezentativnog fudbala nikad nista dobro nazalost, priznao to neko ili ne
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 17 avg 2013, 09:47

Ma u Mostaru napraviti stadion od 25.000 mjesta i dole igrati - jer imaju i aerodrom. Svakako sve utakmice igramo u periodu od Septembra do Maja kad je super vrijeme u Mostaru :D
nesto tipa Liberty stadium ili Madejski stadium!
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 17 avg 2013, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 avg 2013, 09:50

Onda najbolje da napravimo jedan stadion blizu Butmira.
Keep walking.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 7 gostiju.