EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
Danas Makedonija-Crna Gora u Skopju mi smo konacno u puni sastav za ovaj mec.
Ma od svih sportskih programa (ovih nasih), nemam samo sk i sk+, i bas na sk+ prenose :S.neno#4 je napisao/la:Sportklub ili Sportklub plus u 20 : 15.rogeRF je napisao/la:Vjeruj mi i ja. Samo ne znam hoce l' gdje biti prenosa, valjda se nadje kakav streamneno#4 je napisao/la:Jedva cekam da vidim "Plavog andjela" veceras![]()
![]()
Izdržati, to je temelj vrline!
- legenda reala
- Kontakt:
****(ex DSF) takođe prenosi od 20:00 sati počinje prenos ,kao i svih ostalih utakmica Njemačke reprezentacije pa i protiv nas .neno#4 je napisao/la:Sportklub ili Sportklub plus u 20 : 15.rogeRF je napisao/la:Vjeruj mi i ja. Samo ne znam hoce l' gdje biti prenosa, valjda se nadje kakav streamneno#4 je napisao/la:Jedva cekam da vidim "Plavog andjela" veceras![]()
![]()
Prenose i Evropsko prvenstvo ,u grupnoj fazi prenose sve utakmice njemačke reprezentacije i još poneke mečeve iz ostalih grupa ,a od sljedećeg kruga pa sve do finala prenose sve mečeve
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Борац Бања Лука 1926
- Kontakt:
% се " овог провенства у ",по " ? " су " " ?.
" ",&,&,&...
' ' " Хрвате,? $ " ово провенство ? сјајно $,$ " ја наранво ? $ $ у "
" су стварно ?,$ $ & " ¥ " " " се,то " је ? " " у ' ? у &.
$ се опет " ?
" ",па то " ? " не ",ту се $ ' $ & је " '.
Ту се & % "." ово провенство & " & $,& ",$ " $ а & " ?,? & - "," $ " " % " ? узео,& се не '
" ",&,&,&...
' ' " Хрвате,? $ " ово провенство ? сјајно $,$ " ја наранво ? $ $ у "
$ се опет " ?
Ту се & % "." ово провенство & " & $,& ",$ " $ а & " ?,? & - "," $ " " % " ? узео,& се не '
"? ' & рано $,? ' " у / прође"
Ruzna utakmica izmedju Njemacke i Belgije. Dirk pomalo igrao, nije uzimao suteve gotovo nikako. Bit ce Svabe svima tvrd orah.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sta ti mislis kao "expert"neno#4 je napisao/la:Ruzna utakmica izmedju Njemacke i Belgije. Dirk pomalo igrao, nije uzimao suteve gotovo nikako. Bit ce Svabe svima tvrd orah.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Makedonija-CG,live
http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=228" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=228" onclick="window.open(this.href);return false;
Upitno je da li ce proci grupu i sa Dirkom. Mada ja mislim da hoce, jer Italijani ili Francuzi ce da se pogube protiv Dirka. Kaman je veliko pojacanje, ali mnogo ce da forsira sut sa distance, umjesto da vise igra ledjima. Barem prema onome sto sam vidio dosada. Nekako mi je ostatak ekipe suvise tanak, pogotovo na beku. Ali opet ovo su pripremne utakmice i mislim da ce Bauerman da pronadje dobitnu kombinaciju. Zato su i zakazali tekmu sa Makedonijom da se Dirkules dodatno uigra. Po meni licno tesko da ce u cetvrtfinale, mada bi ja to silno volio.Tribalian je napisao/la:Sta ti mislis kao "expert"neno#4 je napisao/la:Ruzna utakmica izmedju Njemacke i Belgije. Dirk pomalo igrao, nije uzimao suteve gotovo nikako. Bit ce Svabe svima tvrd orah.o Nemackoj reprezentaciji nakon Dirka,sta bi snjima bilo da on ne igra,al stvarno me zanima sta mislis o tome?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@ Neno slicnog smo misljenja,tesko da ce oni u skorije vreme ponoviti onu 1994. godinu .Ali bas tesko,imaju sasvim solidnu ligu,a i tu stranci dominiraju,ne znam kakvi su u mladjim kategorijama,ali sumnjam da su i tu nesto kvalitetni.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ali Traore putuje u Litvaniju umesto Turiafa.
Današnji rezultati pripremnih utakmica:
Litvanija - Rusija 80:88 (29:25, 17:29, 16:18, 18:16)
Nemačka - Belgija 71:65 (22:16, 12:12, 15:21, 22:16)
Grčka - Turska 62:38 (21:8, 21:17, 12:11, 8:2)
Jučerašnji meč Srbija - VB highlights
" onclick="window.open(this.href);return false;
Današnji rezultati pripremnih utakmica:
Litvanija - Rusija 80:88 (29:25, 17:29, 16:18, 18:16)
Nemačka - Belgija 71:65 (22:16, 12:12, 15:21, 22:16)
Grčka - Turska 62:38 (21:8, 21:17, 12:11, 8:2)
Jučerašnji meč Srbija - VB highlights
" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.
Tesko je ocekivati isti rasplet kao i u Turskoj, jer su u tad' Spanci bili dosta oslabljeni, prvenstveno mislim na Gasol starijeg i Calderona. Oni su sad' puno ozbiljnija reprezentacija, i mislim da ce relativno lagano uzeti ovo EP!& & ? 1926 je napisao/la:% се " овог провенства у ",по " ? " су " " ?.
" ",&,&,&...
' ' " Хрвате,? $ " ово провенство ? сјајно $,$ " ја наранво ? $ $ у "![]()
$ се опет " ?![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Opa..Rusi pobjediše Litvaniju....nisam očekivao ovo,ali ipak su ovo pripreme i sve je moguće...Ne znam zašto,ali mislim da bi Rusi mogli daleko na ovom EP..vidjećemo još,dok počne prvenstvo..
..Gledam rezultat između "braće"
Grka i Turaka 62-38
...Ako je neko gledao meč,može li mi reći,jesu li Grci igrali toliko jaku odbranu ili je Turska bila toliko loša u šutu...stvarno mi mizerno izgleda ovih 38 poena za jednu takvu reprezentaciju,bez obzira što je pripremna utakmica...Po kretanju rezultata vidim da su Belgijanci dobro namučili Švabe,što nisam očekivao ,naročito sa Dirkom u postavi..ali koliko sam vidio u prethodnim postovima,izgleda da nije mnogo igrao....
Sutra dosta mečeva....Španija-Slovenija...Turska-Belgija....Njemačka-Grčka...Hrvatska-Francuska..VB-Kina...i Srbija-Australija(mislim da će Duda naovom meču da odmori Tea i Savanovića,imam neki osjećaj)...
Sutra dosta mečeva....Španija-Slovenija...Turska-Belgija....Njemačka-Grčka...Hrvatska-Francuska..VB-Kina...i Srbija-Australija(mislim da će Duda naovom meču da odmori Tea i Savanovića,imam neki osjećaj)...
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Približava nam se Europsko košarkaško prvenstvo koje će se od 31. kolovoza do 18. rujna održati u Litvi. Jučer smo saznali i posljednje dvije reprezentacije koje će biti zastupljene na nadolazećem Eurobasketu...
Portugal i Finska izborili su Eurobasket 2011. u Litvi.
Portugal je u četvrtak u sklopu dodatnih kvalifikacija slavio protiv Mađarske u gostima rezultatom 66:57. Tom pobjedom su Portugalci osigurali svoj put u Litvu, eliminiravši Mađare kojima je ovo treći uzastopni poraz u dodatnim kvalifikacijama.
Pobjeda Portugala i poraz Mađarske znači i kvalifikaciju Finske na Eurobasket.
Prvi čovjek Portugala (2-1) bio je Joao Santos koji je u pobjedi zabio 16 poena i dodao sedam skokova.
Finci se trenutno nalaze u najboljoj poziciji za osvajanje prvog mjesta u dodatnim kvalifikacijama. 12. kolovoza svladali su Mađare 75:73, a tri dana poslije kod kuće su pobijedili Portugal 68:56.
Fince 21. kolovoza čeka uzvratni susret s eliminiranim Mađarima, a zatim i završnica u Portugalu 24. kolovoza.
Pobjednik dodatnih kvalifikacija plasirat će se u Skupinu C Eurobasketa gdje ih čeka i naša Hrvatska s kojima će i zaigrati već u prvom kolu.
Drugoplasirana reprezentacija odlazi u Skupinu A gdje ih čeka Španjolska, Velika Britanija, Poljska, Litva i Turska.
Portugal je u četvrtak u sklopu dodatnih kvalifikacija slavio protiv Mađarske u gostima rezultatom 66:57. Tom pobjedom su Portugalci osigurali svoj put u Litvu, eliminiravši Mađare kojima je ovo treći uzastopni poraz u dodatnim kvalifikacijama.
Prvi čovjek Portugala (2-1) bio je Joao Santos koji je u pobjedi zabio 16 poena i dodao sedam skokova.
Finci se trenutno nalaze u najboljoj poziciji za osvajanje prvog mjesta u dodatnim kvalifikacijama. 12. kolovoza svladali su Mađare 75:73, a tri dana poslije kod kuće su pobijedili Portugal 68:56.
Fince 21. kolovoza čeka uzvratni susret s eliminiranim Mađarima, a zatim i završnica u Portugalu 24. kolovoza.
Pobjednik dodatnih kvalifikacija plasirat će se u Skupinu C Eurobasketa gdje ih čeka i naša Hrvatska s kojima će i zaigrati već u prvom kolu.
Drugoplasirana reprezentacija odlazi u Skupinu A gdje ih čeka Španjolska, Velika Britanija, Poljska, Litva i Turska.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Približava nam se Europsko košarkaško prvenstvo koje će se od 31. kolovoza do 18. rujna održati u Litvi. Jučer smo saznali i posljednje dvije reprezentacije koje će biti zastupljene na nadolazećem Eurobasketu...
Imam osjećaj da će ovi Finci upisati bar 1 pobjedu na Euru,zavisi u koju grupu upadnu možda i 2
@Ted Mosby.....druže,bez uvrede,jel tebi baš toliko teško napisati neki post svojim rječima?
Ma draže mi je ovako zalijepiti originalni tekst nego pisati, ma kakva uvreda razumijem te ja. Nego kako su igrali Makedonija-Crna Gora?
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Ma draže mi je ovako zalijepiti originalni tekst nego pisati, ma kakva uvreda razumijem te ja. Nego kako su igrali Makedonija-Crna Gora?
Makedonci tukli Crnogorce 79-74.
evo statisike meča http://www.fibalivestats.com/matches/84 ... RMAdqs3xY/" onclick="window.open(this.href);return false;
samo pokazatelj da je crnogorska vanjska linija katastrofalna i cim samo zavise samo od unutrasnje padajumnogo_smo_jaki je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ma draže mi je ovako zalijepiti originalni tekst nego pisati, ma kakva uvreda razumijem te ja. Nego kako su igrali Makedonija-Crna Gora?
evo statisike meča http://www.fibalivestats.com/matches/84 ... RMAdqs3xY/" onclick="window.open(this.href);return false;
ali tkoadzer znaci da ce borba izmedju makedonije, BiH i CG biti do krvi i da ce samo najpozrtvovaniji proci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
A ne znam baš da im je vanjska linija baš tako loša. Nisam gledao utakmicu, ali gledam malo ove statističke podatke. Šut sa tri poena im je bio 42% (to je dobar postotak), a općenito im je šut bio bolji od Makedonaca (53%-solidno, naspram 43% makedonskih). Ali, kad pogledaš broj izgubljenih lopti onda se vidi uzrok poraza, dvostruko veći od makedonaca, 22 vs 11. Peković im je i dalje bio najboji igrač na terenu, u skokovima su bili bolji, kao i u šutu, kao što rekoh.nerminh74 je napisao/la:samo pokazatelj da je crnogorska vanjska linija katastrofalna i cim samo zavise samo od unutrasnje padajumnogo_smo_jaki je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ma draže mi je ovako zalijepiti originalni tekst nego pisati, ma kakva uvreda razumijem te ja. Nego kako su igrali Makedonija-Crna Gora?
ali tkoadzer znaci da ce borba izmedju makedonije, BiH i CG biti do krvi i da ce samo najpozrtvovaniji proci
Ovo drugo si dobro rekao, bit će tu neizvjesna borba do kraja, iako ja u tom trokutu dajem prednost BiH, samo što će BiH imati dosta problema pod košem kontra Crnogoraca.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
sem cooka ko ima je jos tu klasa, nemo reci jeretin jer njegovo vrijeme je proslo,a dosta ti govori kada je suad sehovic u rotacijidubrava je napisao/la: A ne znam baš da im je vanjska linija baš tako loša. Nisam gledao utakmicu, ali gledam malo ove statističke podatke. Šut sa tri poena im je bio 42% (to je dobar postotak), a općenito im je šut bio bolji od Makedonaca (53%-solidno, naspram 43% makedonskih). Ali, kad pogledaš broj izgubljenih lopti onda se vidi uzrok poraza, dvostruko veći od makedonaca, 22 vs 11. Peković im je i dalje bio najboji igrač na terenu, u skokovima su bili bolji, kao i u šutu, kao što rekoh.
Ovo drugo si dobro rekao, bit će tu neizvjesna borba do kraja, iako ja u tom trokutu dajem prednost BiH, samo što će BiH imati dosta problema pod košem kontra Crnogoraca.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
A ne znam baš da im je vanjska linija baš tako loša. Nisam gledao utakmicu, ali gledam malo ove statističke podatke. Šut sa tri poena im je bio 42% (to je dobar postotak), a općenito im je šut bio bolji od Makedonaca (53%-solidno, naspram 43% makedonskih). Ali, kad pogledaš broj izgubljenih lopti onda se vidi uzrok poraza, dvostruko veći od makedonaca, 22 vs 11. Peković im je i dalje bio najboji igrač na terenu, u skokovima su bili bolji, kao i u šutu, kao što rekoh.nerminh74 je napisao/la:samo pokazatelj da je crnogorska vanjska linija katastrofalna i cim samo zavise samo od unutrasnje padajumnogo_smo_jaki je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ma draže mi je ovako zalijepiti originalni tekst nego pisati, ma kakva uvreda razumijem te ja. Nego kako su igrali Makedonija-Crna Gora?
Ovo drugo si dobro rekao, bit će tu neizvjesna borba do kraja, iako ja u tom trokutu dajem prednost BiH, samo što će BiH imati dosta problema pod košem kontra Crnogoraca.[/quote]
nemaju crnogorci kvalitetne bekove,cook i to je to,ostalo prosjek,i ispod prosjeka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.