Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
apsolutno svaka cast pjani na vecerasnjoj igri bio je odlican pokretac svih akcija tek sad vidimo kakvog smo igraca dobili sta ce tek raditi sa 22,23 godine kad ovako igra sa 19 bravo bravo bravo bravo pjana 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
omerbavarac je napisao/la:Ide uvijek na situaciju 1 one 1. Zna predriblati igrace, i zbog toga ide na njih direktno.fico45 je napisao/la:jedino sto mogu kazat protiv njega je da ne zna da se odmakne od igraca...kad god hoce da primi loptu ide prema igracu a ne u otvoreni prostor
Razumjem to nego kad hoce da primi loptu od svog igraca...ne ide u otvoreni prostor da primi, nego prema tom igracu pa mu nemogu dodat..momak ima 19 godina i nema sta bice svjetska klasa i ovo je sami pocetak toga sta ce on postici
Da,ima te individualne kvalitete tak da u svakom trenutku moze proci 1 na 1...Pravi visak i samim tim prilike se ukazujuomerbavarac je napisao/la:Ide uvijek na situaciju 1 one 1. Zna predriblati igrace, i zbog toga ide na njih direktno.fico45 je napisao/la:jedino sto mogu kazat protiv njega je da ne zna da se odmakne od igraca...kad god hoce da primi loptu ide prema igracu a ne u otvoreni prostor
- rob do bagro
- Kontakt:
L'Equipe: Pjaniću druga najgora ocjena
Mladi bosanskohercegovački nogometni reprezentativac u dresu Lyona, Miralem Pjanić (18), ocijenjen je ispodprosječnom četvorkom za igru u dvoboju sedmog kola Le Championnata.
Lyon je na svom Gerlandu pobijedio Toulouse 2-1 preokrenuvši prednost gostiju u drugom poluvremenu utakmice.
U pobjedničkom je sastavu Pjanić najlošije ocijenjen poslije Mathieua Bodmera, koji je prošao s trojkom. Napadači Govou i Gomis prošli su sa sedmicama.
Činjenice govore da je Pjanić pokrenuo akciju kod izjednačujućeg gola Lyona u 52. minuti proigravši asistenta Cissokha na lijevoj strani. Zabio je Tafer.
Kod pobjedničkog je gola u 72. minuti Pjanić pucao prema vratima gostujućeg golmana Pelea. Njegov je udarac ovaj samo odbio do Bafetimbija Gomisa, koji je postigao gol vrijedan svih triju bodova.
cuj najgori...nisu ovi normalni
Mladi bosanskohercegovački nogometni reprezentativac u dresu Lyona, Miralem Pjanić (18), ocijenjen je ispodprosječnom četvorkom za igru u dvoboju sedmog kola Le Championnata.
Lyon je na svom Gerlandu pobijedio Toulouse 2-1 preokrenuvši prednost gostiju u drugom poluvremenu utakmice.
U pobjedničkom je sastavu Pjanić najlošije ocijenjen poslije Mathieua Bodmera, koji je prošao s trojkom. Napadači Govou i Gomis prošli su sa sedmicama.
Činjenice govore da je Pjanić pokrenuo akciju kod izjednačujućeg gola Lyona u 52. minuti proigravši asistenta Cissokha na lijevoj strani. Zabio je Tafer.
Kod pobjedničkog je gola u 72. minuti Pjanić pucao prema vratima gostujućeg golmana Pelea. Njegov je udarac ovaj samo odbio do Bafetimbija Gomisa, koji je postigao gol vrijedan svih triju bodova.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Fakat, koju je utakmicu L'Equipe gledao. Jeste imao par losih udaraca prema golu ali daleko da je zasluzio ista ispod sestice. S tim sto je ucestvovao u oba gola Lyona vjerovatno i vecu ocjenu. Mora da je nekom na klupi "stao na zulj".rob do bagro je napisao/la:L'Equipe: Pjaniću druga najgora ocjena
![]()
![]()
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:L'Equipe: Pjaniću druga najgora ocjena
![]()
![]()
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ma pusti novine gledao sam mec i po meni je drugi najbolji na onom mecu!!!
Bolji od njega bio je samo onaj crnac u napadu...
Ali eto opet cemo veceras imati priliku da gledamo Miralema na djelu,biti ce na tv-u odnosno na sat-digitali....
Bolji od njega bio je samo onaj crnac u napadu...
Ali eto opet cemo veceras imati priliku da gledamo Miralema na djelu,biti ce na tv-u odnosno na sat-digitali....
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Pjanic iz slobodnjaka...2-0 vodi Lyon 
Pjanic i gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Opet iz slobodnog,nebi ga ni 10 golmana izvadilo........
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Opet iz slobodnog,nebi ga ni 10 golmana izvadilo........
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
zabi ga opet majstor 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ima li ko ideju ko je najboli izvođač slobodnih udaraca u našoj reprezentaciji

- -Barcelona-
- Kontakt:
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jednom majstor uvijek majstor :=)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ima li tko link,ja sam gledao na atdhe.net,al me izbaci,ne moze vise.
uuuu tesko pitanjeneznalica je napisao/la:ima li ko ideju ko je najboli izvođač slobodnih udaraca u našoj reprezentaciji![]()
![]()
Pjaniiiiiiiiiiiiic majstooooooorrrrrr
Druze gdje gledaš tekmu???adnan24 je napisao/la:Pjanic iz slobodnjaka...2-0 vodi Lyon
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
EDIT :okreni na thorKnele je napisao/la:Druze gdje gledaš tekmu???adnan24 je napisao/la:Pjanic iz slobodnjaka...2-0 vodi Lyon
TV 2 Hungary program
eto pozz
Zadnja izmjena: fazlaaaa, dana/u 29 sep 2009, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Knele je napisao/la:Druze gdje gledaš tekmu???adnan24 je napisao/la:Pjanic iz slobodnjaka...2-0 vodi Lyon
http://www.justin.tv/zmptvcom12/popout
Bra'o pjana majstore
Ja gledam ovde :
Osjecao sam da ce ga Pjana zabiti. Slicna situacija kad ga je zabio u prvoj tekmi u LP.
Osjecao sam da ce ga Pjana zabiti. Slicna situacija kad ga je zabio u prvoj tekmi u LP.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.