Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real
ova tema je ispravljanje krive drine, svakom svoje i tako je najbolje.
-
merdanovic
- Kontakt:
Još jedan u nizu ispranih mozgova...don_burza je napisao/la:al ti merdanovic pocinjes da iden na qrac nekima ovdje
Pusti ljude da vole sta hoce i gotovo. Ja kad prije pocetka sezone dam 500 km za dres i trenerku kluba koji volim ja ne mogu biti simpatizer kao sto ti govoris . Ja sam NAVIJAC TOG KLUBA. Ti kad obuces **** Air Max patike i patike i slusas naredjena lokalog dripca cele ti si potrcko . E u tome je stvar . Kod vas "navijac" znaci da normalno kad jedan vas sa Air max patikama gura baklju policajcu u usta i bude optuzen da trazite nekakvu pravdu za tog gada . Jel to ljubav prema klubu ?
Isto kao sto ti babo govori da se zaljubis u djevojku iz tvog sokaka a ti odes na ekskurziju i Hrvatsku i odlijepis na neku Ankicu ili Helgu iz Hamburga
Čuj 500KM ,to ti sa tim "fanovima" možete medjusobno pričati priče kao i onaj sto kaže da mu familija 100 godina navija za Bayern ,hahahahahha..
A ovo je upravo jezik medija,oni sve znaju..
Što se Helgi i Ankica tiče kljucna riječ koju si naveo je "odeš" i vidiš.
I da još dodam da je meni ova tema jako zanimljiva i da volim odgovarati i uništavati Vas svakim vašim postom koji i dalje i dalje nemaju smisla.Jer vi ne znate šta znači navijati za svoj klub pa makar on bio u 5.ligi.
A što se tiče "potrčke" to je upravo posao za takve kao što si ti sa kim da manipulira ko god hoće.
A zaci uprave Bayerna , Reala , Macnestera i sl su u zabludi kad daju podrsku klubovima navijaca sirom svijeta jer neki lokalni airmax furac i bakljobavac sa tribine misli drugacije
A ti se pozivas na postove Nedimka koji te fura ko Alnoso formulu
Thomas Müller - Fußballgott
-
merdanovic
- Kontakt:
Marketing sve ..don_burza je napisao/la:A zaci uprave Bayerna , Reala , Macnestera i sl su u zabludi kad daju podrsku klubovima navijaca sirom svijeta jer neki lokalni airmax furac i bakljobavac sa tribine misli drugacije
Ovo sa Nedimkom ne kontam,koji postovi?
Nemoj ti misliti da ja nepratim strane lige.Pratim naravno ali pratim na način da odigram 4i više golova.Normalno dragi su mu klubovi gdje igraju EX-YU igrači posebno iz BIH.Prije sam govorio da navijam za Real Sociedad jer je tamo igrao Darko Kovačević jedan od mojih najdražih nogometaša.No kasnije sam shvatio da ne mogu biti navijač jer ne poznajem mentalitet,jezik i brojne druge stvari.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daju im podrsku jer u tim levatima vide profit.don_burza je napisao/la:A zaci uprave Bayerna , Reala , Macnestera i sl su u zabludi kad daju podrsku klubovima navijaca sirom svijeta jer neki lokalni airmax furac i bakljobavac sa tribine misli drugacije
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
a sacekaj ja sam levat sto kupim sebi trenerku od 100 eura kvalitetnu da ne mogu takav kvalitet naci u BiH
Ili je moj kum levat koji ode u Njemacku da radi i onda iz Frankfurta uzme let do Mardida odgleda Real i vrati se u Bosnu. Boli ga urac za jezikom i mentalitetom u Madridu
A levat nije onaj koji igracu kluba koji voli nakon pogresnog pasa psuje dijecu ?
Ili je moj kum levat koji ode u Njemacku da radi i onda iz Frankfurta uzme let do Mardida odgleda Real i vrati se u Bosnu. Boli ga urac za jezikom i mentalitetom u Madridu
A levat nije onaj koji igracu kluba koji voli nakon pogresnog pasa psuje dijecu ?
- tyler durden
- Kontakt:
Ti si navijac Zelje ko sto je DIOS navijac RealaMrAmani96 je napisao/la:
Ja sam rođen u Danskoj ali navijam za Želju. Ja sam prvo gledao Barcu od malena, ali kad sam saznao za Želju i gledao ih na BHT1, odma sam znao da tu pripadam. Od tada je Željo uvijek bio u mom srcu. J.ebe mi se sada za Barcu, Reala itd. Ja volim Želju i ponosim se snjim.
Ps. ja još uvijek živim u Danskoj, i nema sanse da dođem na utakmicu da ih gledam na Grbavici. Ali nema veze, ljubav je prejak i uvijek će biti u mom srcu.
-
merdanovic
- Kontakt:
Prvo nisi levat ako uzmeš trenerku normalno ..don_burza je napisao/la:a sacekaj ja sam levat sto kupim sebi trenerku od 100 eura kvalitetnu da ne mogu takav kvalitet naci u BiH
Ukoliko kum ne zna jezik kako glasovima podržava Real?
Prvo kaže se djecu,a drugo milion puta rečeno.Mnogi ovdje potcijenjuju našu ligu,a pametuju o nogometu.Ja se nesmijem igračima Željezničara ili Zrinjskog sto gube 3-4 razlike.Mnogi znaju sve o fudbalu kreni od tema Barcelona preko Uniteda pa sve tamo do Juventusa.Svako pametuju a kad bih od svih ti "fudbalskih čarobnjaka" napravio najbolju ekipu ne bi mogli da dobiju ekipu u 3.rangu BH nogometa .
Znači kad se i kod nas bude u nogomet više ulagalo i više ljudi bilo na utakmicama bice i nogometa.Sve dok je 300 ljudi na utakmici taj nogomet ce malo napredovati.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Ma ne dam onaj osjecaj kada ocekujem svake sedmice da idem na utakmicu i bodrim svoj klub pa makar to bila i ova nasa bjedna liga 
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Pa nisam nikad podcijeno nasu ligu ljudi sta vam je . Naravno da mi ne mozemo igrat fudbal ko Svabe , Spanci ili Brazilci al ne mogu ni oni napraviti rakiju ko mi
Ja samo kazem ko sta voli .
Mogu ja pogledat domaci klub , kupiti i godisnju kartu al ja volim Bayern i to mi niko ne moze zabraniti
Nije to zbog ljepote fudbala ni jacine nego zbog nacina na koji oni funkcionisu . Nacina koji posluju i jos mali milion sitnica .
Mogu ja pogledat domaci klub , kupiti i godisnju kartu al ja volim Bayern i to mi niko ne moze zabraniti
Nije to zbog ljepote fudbala ni jacine nego zbog nacina na koji oni funkcionisu . Nacina koji posluju i jos mali milion sitnica .
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ja navijam za Troglav. I Dinamo. I Real. I Everton.
Smatram se normalnim.
Smatram se normalnim.

Hayley <3
- PatrickBateman
- Kontakt:
Toliki patriota,a ne zna osnove pravopisa vlastitog jezika.merdanovic je napisao/la:.Ja se nesmijem igračima Željezničara ili Zrinjskog sto gube 3-4 razlike.Mnogi znaju sve o fudbalu kreni od tema Barcelona preko Uniteda pa sve tamo do Juventusa.S.
-
merdanovic
- Kontakt:
Znam i ja da je to problem medjutim to se svi zajedno trebamo da pobrinemo i da okrenemo stvari bolje u našem fudbalu.A vjeruj krenule su ići na bolje stvari recimo sjećaš se kad su gostujuće ekipe jedva izvlačile žive a kamoli bodove sa strane.Eh sad više toga nema ,usporedi koliko sad imas pobijeda gosta u premijerligi itddon_burza je napisao/la:Pa nisam nikad podcijeno nasu ligu ljudi sta vam je . Naravno da mi ne mozemo igrat fudbal ko Svabe , Spanci ili Brazilci al ne mogu ni oni napraviti rakiju ko mi![]()
-
merdanovic
- Kontakt:
Izvini profesore,nisam te prepozno.PatrickBateman je napisao/la:Toliki patriota,a ne zna osnove pravopisa vlastitog jezika.merdanovic je napisao/la:.Ja se nesmijem igračima Željezničara ili Zrinjskog sto gube 3-4 razlike.Mnogi znaju sve o fudbalu kreni od tema Barcelona preko Uniteda pa sve tamo do Juventusa.S.
- raul-zakon
- Kontakt:
Brate, ne volim ni ja ispravljanja, ali za ovo je upravu.merdanovic je napisao/la:Izvini profesore,nisam te prepozno.PatrickBateman je napisao/la:Toliki patriota,a ne zna osnove pravopisa vlastitog jezika.merdanovic je napisao/la:.Ja se nesmijem igračima Željezničara ili Zrinjskog sto gube 3-4 razlike.Mnogi znaju sve o fudbalu kreni od tema Barcelona preko Uniteda pa sve tamo do Juventusa.S.
Pa i moj pas(džukela, ker, cuko) zna da se negacija uvijek piše odvojeno od riječi(osim "nisam" i "neću")
Al' dobro, nije to tema, ako te ovo zanima obrati mi se u pp, ili na temi "Lingvistika".
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- badblueboylivno
- Kontakt:
raul-zakon je napisao/la:Brate, ne volim ni ja ispravljanja, ali za ovo je upravu.
Hayley <3
- raul-zakon
- Kontakt:
Znam na šta misliš, ali za ovo sam baš na temi "Lingvistika" pitao i rekli su mi da može i "upravu" i "u pravu", i da je oboje pravilno. Pa sad...badblueboylivno je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Brate, ne volim ni ja ispravljanja, ali za ovo je upravu.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- PatrickBateman
- Kontakt:
Nije problem u neznanju,nisam ga ispravio radi toga. Al' ne mogu podnijeti kad mi neko ovako glumi patriotu jer ide na utakmice lokalnog kluba i reprezentacije,a nije u stanju nauciti osnove jezika kojim navija za taj klub.raul-zakon je napisao/la: Brate, ne volim ni ja ispravljanja, ali za ovo je upravu.
Pa i moj pas(džukela, ker, cuko) zna da se negacija uvijek piše odvojeno od riječi(osim "nisam" i "neću")
Al' dobro, nije to tema, ako te ovo zanima obrati mi se u pp, ili na temi "Lingvistika".
Nije sav patriotizam u fudbalu,vjeruj mi druze. (ovo je za merdanovica)
- badblueboylivno
- Kontakt:
Uprava, imenica ženskog roda; upravu, akuzativ te imenice - organizacija koja upravlja nečim, recimo gradska uprava. Ne znam tko je mogao doći do toga da je to u redu, ali dobro, fakat tema nije lingvistika.raul-zakon je napisao/la:Znam na šta misliš, ali za ovo sam baš na temi "Lingvistika" pitao i rekli su mi da može i "upravu" i "u pravu", i da je oboje pravilno. Pa sad...badblueboylivno je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Brate, ne volim ni ja ispravljanja, ali za ovo je upravu.
Hayley <3
- tyler durden
- Kontakt:
Zesce zajebana ta tema lingvistikaraul-zakon je napisao/la:Znam na šta misliš, ali za ovo sam baš na temi "Lingvistika" pitao i rekli su mi da može i "upravu" i "u pravu", i da je oboje pravilno. Pa sad...badblueboylivno je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Brate, ne volim ni ja ispravljanja, ali za ovo je upravu.
Upravu ne moze nikako. Pozdravi ih na temi tamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.